Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

M4jk1:-)
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ephramko napísal: 14 júl 2024, 9:30
Podľa dostupných informácií bol 20-ročný strelec z Pensylvánie Thomas Matthew Crooks registrovaným voličom Republikánskej strany. :P
Smečko pátra, overuje si informacie, zaujíma ich obsah, autentickosť. Pošlite im niekto toto a nech si opravia nadpis "FBI identifikovala atentátnika, na Trumpa strieľal volič republikánov a (zaroven neznaša trumpa, republikanov)". Pôsobí to potom zavádzajuco, keď sa povie len "A" a nepovie sa potom aj "B".
https://t.me/investigativnyblogSK/59911
edit: najprv som si pozrel jeho tvar po zabiti s tymto videom a prišlo mi že to je on, ale na x-ku bezia informacie že to nie je on, že ma iné uši. Tak asi treba čas na vyjasnenie.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Inac velmi budem pobaveny, ak v stvrtej serii The Boys (ktora sa perferne robi satiru na extremistickej a dezolatskej politiky v USA) atentat na Trampa predpovedala (uz je to natocene, ale cast vychadza kazdy tyzden).
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Blastbit napísal: 14 júl 2024, 11:24 Odkedy je Trump demokrat ? Ja že je republikán z republikánskej strany. :) Biden je demokratická strana.
skús popremýšľať predtým ako niečo napíšeš, celkom to pomáha

P.S.: Trump bol registrovaný demokrat počas minimálne 8 rokov v nultých rokoch
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

beardie napísal: 14 júl 2024, 15:09 skús popremýšľať predtým ako niečo napíšeš, celkom to pomáha

P.S.: Trump bol registrovaný demokrat počas minimálne 8 rokov v nultých rokoch
To nemá žiadny súvis s atentátom na jeho osobu, že kedysi dávno sa stal demokrat, je republikán. A atentát naňho spáchal volič republikánov.
Takže nabudúce skus popremýšľať nad realitou súčasnosti a nie čo bolo desiatky rokov dozadu, celkom to pomáha kým tresneš blbosť na forum.
https://en.wikipedia.org/wiki/Political ... nald_Trump " Trump registered as a Republican in Manhattan in 1987; since that time, he has changed his party affiliation five times. In 1999, Trump changed his party affiliation to the Independence Party of New York. In August 2001, Trump changed his party affiliation to Democratic. In April 2012, Trump again returned to the Republican Party " - vyše 12 rokov je republikán.
A v minulom príspevku si o nom jasne písal ako o demokratovi z demokratickeho tábora. Biden by ti na toho stareho dementa niečo povedal. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Wtf :smt080

nie, ze by nesmeroval (Trump) k vitazstvu, ale toto mu (Trumpovi) este viac pomoze
pritom stacilo demokratom (namiesto dementa Bidena) nasadit (proti Trumpovi) kohokolvek pricetnejsieho (komparatív) ako Trumpa (Trump je republikán = súper demokratov) a povedzme si uprimne, takych ludi je aj medzi demokratmi (súpermi republikánov) dost

Stačí to takto alebo to potrebuješ nakresliť?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

:plus: Skvelé, konečne si sa vyjadril tak ako je realita a nie čím bol Trump kedysi.
K téme politika - v ideologicky polarizovanej spoločnosti ťažko https://www.aktuality.sk/clanok/7Cg1koo ... jednotili/
beardie
Redeemer
Redeemer

dnes ti fakt ide
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved ťa musím trošku pojedovať :) aby ti išla karta v odfajčovaní blbostí a aby ma istý týpek neobvinil, že si môj kamarát, hoci ťa nepoznám.
K téme - otázne či Biden bude pripravený po psychickej stránke chodiť na verejnosť, kvôli tomu atentátu sa isto aj on bude cítiť nesvoj.
Takto to dopadne, ked dvaja egocentrici túžiaci po sláve, peniazoch, postavení, sa nechcú vzdať a neberú ohlad na domácu spoločnosť.
beardie
Redeemer
Redeemer

ephramko napísal: 14 júl 2024, 9:30Podľa dostupných informácií bol 20-ročný strelec z Pensylvánie Thomas Matthew Crooks registrovaným voličom Republikánskej strany. :P
čo som čítal, tak sa zapísal k republikánom, aby v primárkach mohol voliť niekoho slabučkého miesto Trumpa, a ten potom poľahky prehral proti Bidenovi
Videl som aj pár screenshotov, kde k takejto aktivite nabádali ľavičiari
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Odbornici z Británie ako sa niekto bil do prs. Najprv zle určená diagnoza, potom už smrť https://koktejl.azet.sk/clanok/p8ytxC5/ ... ampaign=lp
Tak uvažujem nad tým slovenským školstvom a zdravotnictvom ako v rebričku europskych/svetových hodnotení patria medzi najhoršie, ale nie každé hodnotenia by boli skutočne pravdivé. Resp. len snaha opäť urobiť z malej krajiny dieru a z velkých, bohatých krajín (často spôsobené vojnami, kradnutím a pod) svetový poriadok a raj na zemi.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

beardie napísal: 15 júl 2024, 17:05 čo som čítal, tak sa zapísal k republikánom, aby v primárkach mohol voliť niekoho slabučkého miesto Trumpa, a ten potom poľahky prehral proti Bidenovi
Videl som aj pár screenshotov, kde k takejto aktivite nabádali ľavičiari
Ja som čítal, že FBI na soc. sieťach a v jeho zariadeniach nenašla nič, čo by nasvedčovalo radikalizácii. Žiadne politické prehlásenia, žiaden manifest. Skôr to vyzerá na nejakú diagnózu alebo poruchu osobnosti, keďže bol taký klasický samotár, čo do školy chodí v maskáčoch a má rad zbrane.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Bol šikanovaný na škole, uvedené v televíznych novinách. To že je/bol samotár nemuselo z neho robiť narušenú osobnosť, problemy boli iné.
Hlavné problémy šikana a z toho prameniaca pomstychtivosť, možno nie dobrá výchova a ideologicky ovplyvnený, tak ako je to bežné v USA.
No ak by to nebol politicky (ideologicky ) namierený motív voči Trumpovi tak by ten atentát nebol. Len nie každý propagandista chce zabijať.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Politika. Na rodnej hrude sef mafie vola po likvidacii opozicie, jeho nohsledi na uliciach napadaju kazdeho, na koho ukaze, policia to ma na salamke…
Medzitym na Ostrovoch sa byvaly a uradujuci premier v Parlamente pokojne rozpavaju a snad sa aj smeju…
jackb
Redeemer
Redeemer

https://www.bbc.co.uk/news/articles/c1e5xpdzkd8o
US President Joe Biden has announced that he will end his candidacy for re-election, saying "it is in the best interest of my party and the country".
beardie
Redeemer
Redeemer

ani to nebolelo, keby ani nekandidoval, mali vyrazne vacsiu sancu, takto par mesiacov pred volbami, neviem neviem
hehehe, on podporil Kamalu, ta nema sancu
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

to odstupenie sa uz teraz cez vikend čakalo. Takže všetko nasvedcuje tomu, ze Trump volby vyhra, pretože aj časť volicov demokratov Kamalu nepodpori z dovodu ze je zena..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

S ideologickým paškvilom Trumpom bude USA pre svet viac nebezpečná, vytvoria ďalšiu celosvetovú krízu. Nuž Republikáni sú v USA najsilnejší.
jackb
Redeemer
Redeemer

:odkaslanie: “Pedofilny odsudeny imbecil je prilis stary na to, aby kandidoval”.

Neviem, ci je pri Harris na mieste argument “Demokrati ju nebudu volit, lebo je zena”. Za Demokratov kandidovala Clinton a na odovzdane hlasy porazila uchylaka. Volebny system ale fungoval proti nej. Dale, Demokrati su liberlna cas spolocnosti. Tak ako im neprekazal Obama, nemala by ani Harris.

U GOP su ale idioti. Tak konzervativni, ze volia rozvedenych a tak velmi proti imigrantom, ze ich kandidati maju manzelky-imigrantky. To je ako ked bol tvarou konzervativcov na Slovensku Kollar, alebo ked sa RKC modlila za vladu rozvedenych pupkatych chlapov v konkubinate a gaya zijuceho u svojho partnera.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

jackb
Kamala je celkovo u demokratov pomerne malo popularna. Plus kandidatka žena na prezidentku to ma vzdu v Usa o nieco tazsie, lebo znacna cast volicov je konzervativna.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

dost nestastna volba, ale otazka je, ci je po ruke niekto lepsi. je sice kontroverzna, ale je aspon vidiet. dokazal by niekto doteraz neviditelny ziskat 4 mesiace pred volbami dostatocnu popularitu, aby presvedcil masy ludi, ze je spravna volba? ono je to od zaciatku cele zle, nemaju plan. inac ja stale hovorim, ze demokrati maju perfektneho kandidata- blinkena, nechapem preco s nim nepracuju.
Napísať odpoveď