Tablet na sledovanie inet TV
Tablet na sledovanie inet TV
Ahojte,
pre starsieho cloveka do nemocnice by som chcel kupit tablet na sledovanie internetovej telky cez appku.
Neviem, ale aka cenova hladina, pretoze co pozeram alzu su tam za 70 eur, ale 4 najpredavanejsi stoji samsung stoji az dvojnasobok 160.
PRoblem by lacnejsich moze byt , ze sa system zahlti uz pol roka alebo rok po kupe a bude to sekat lagovat. Mozno sa mylim a trepem, ale rad by som sa tomu vyhol. Niekto kto riesil rovnaku problematiku a vedel by hodit radu?
PS: aky typ datovej karty by ste odporucili na sledovanie, kolko GB dat to dokaze zozrat ,cize ktory operator je vhodny?
Vopred dakujem
pre starsieho cloveka do nemocnice by som chcel kupit tablet na sledovanie internetovej telky cez appku.
Neviem, ale aka cenova hladina, pretoze co pozeram alzu su tam za 70 eur, ale 4 najpredavanejsi stoji samsung stoji az dvojnasobok 160.
PRoblem by lacnejsich moze byt , ze sa system zahlti uz pol roka alebo rok po kupe a bude to sekat lagovat. Mozno sa mylim a trepem, ale rad by som sa tomu vyhol. Niekto kto riesil rovnaku problematiku a vedel by hodit radu?
PS: aky typ datovej karty by ste odporucili na sledovanie, kolko GB dat to dokaze zozrat ,cize ktory operator je vhodny?
Vopred dakujem
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Tablet na sledovanie inet TV
https://www.alza.sk/lenovo-tab-m8-4th-gen-2024-4-gb-64-gb-lte-sivy-priehladne-puzdro-folia-d10789658.htm
kedže potrebuješ doň simku, za 70€ to nebude. čo sa týka operátora tak najskôr asi 4ku s 300gb balíkom dát.
kedže potrebuješ doň simku, za 70€ to nebude. čo sa týka operátora tak najskôr asi 4ku s 300gb balíkom dát.
Taky balik som nenasiel na ich webe, jedine co sa tomu blizi je https://www.4ka.sk/fix/data-navyse-pre- ... nekonecno/ ale ovsem netusim z toho popisu ci sa to viaze na uz dalsi pausal.
K tomu tabletu este aj stojan na stol, ale nieco mi alza odporucila tak sa na to skusim este hlbise pozriet.
diki zatial
K tomu tabletu este aj stojan na stol, ale nieco mi alza odporucila tak sa na to skusim este hlbise pozriet.
diki zatial
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A sledovat bude co, daku LepsiaTV, Magio, Skylinka lebo co zac??? Ja by som to vyssie uvedene Lenovo nekupoval, ma to slabe rozlisenie. Rovno by som vzal za podobnu cenu Umax, ktory ma 10 palcov a FullHD: https://www.alza.sk/umax-visionbook-10t-lte-4-gb-64-gb-sivy-d7849111.htm
Sledovat bude cez antik aplikaciu. Neviem ci rozlisenie ma zmysel riesit pre dochodcu,ale dajme tomu , ze mas pravdu.
Teraz pozeram, ze zabudol som dodat nech to ma jack koncovku pre sluchatka, ale umax vyzera ze ma na bocnej hrane.
Teraz pozeram, ze zabudol som dodat nech to ma jack koncovku pre sluchatka, ale umax vyzera ze ma na bocnej hrane.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ak.nie twk poriešiš redukciu z usb c na 3.5jack. ta antik appka sa da nastavit na najnižšiu kvalitu taknušetríš dáta.
Alebo pouzit bezdrotove sluchadla.
Paušál - volá sa Sloboda dáta - síce píše neobmedzené dáta, ale je tam obemdzenie na 300GB.Son-Goku napísal: 14 júl 2024, 22:02 Taky balik som nenasiel na ich webe, jedine co sa tomu blizi je https://www.4ka.sk/fix/data-navyse-pre- ... nekonecno/ ale ovsem netusim z toho popisu ci sa to viaze na uz dalsi pausal.
diki zatial
300 gb to malo stacit na telku, ze? Fakt je to proste dochodkyna a potrebujem nieco co zvladne a co jej vystaci.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pri tej stvorke si hlavne over ci tam kde sa to bude pouzivat vobec je signal daneho operatora, ak to pojde v narodnom roamingu tak to rozhodne nebude 300gb, to uz skor nekonecna radost
-
K-u-b-i-a-k
Addict
poprípade dátová radosť ak netreba sms a min.
A tam v nemocnici nemaju wifi? Lebo to byva uz bezna vec.
Nekončená radosť má obmedzenie na 100 GB, potom 2Mbit/s.
Myslim ze nie, ze tam nie je wifi. Je to proste starsia nemocnica v KE, najnovsie mi niekto poradil smart mini telku a nahrat tam appku a pichnut do toho simku. Otom pocujem prvykrat.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
smart mini telka s appkou a simkou? tak to som zvedavý 
-
Ryan Giggs
VIP
Do ktoreho prenosneho TV sa da pichnut sim?
To je rovnaké ako tablet. Pichneš tam SIM a nainštaluješ appku.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
to bude nejaký android tv box na sim.
A k Android boxu este bude chybat predsa stale telka