to by som az tak netvrdil, wifi sice celkom standard ako taky je, no napriklad skusenost z minuleho tyzdna, manzelka ma babku vo zvolenskej nemocnici, ta wifi je free, vsade sami dochodcovia na danom oddeleni, no rychlosti idu cca do 5Mbit/s, davali sme jej orange tv cez internet na tablet, nepouzitelne, stranky to sice nacitalo, no odozva bola katastrofalna, upload bol viacmenej podobny, cize jedine co sme mohli pouzit bol prenosny router co som mal doma a sim co mam neobmedzenu v ramci datovania z roboty
Tablet na sledovanie inet TV
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tablet na sledovanie inet TV
corp prosim ta, kupili ste jej na to tablet , ze? Slo to v poriadku az na ten nestabilny net?
Rad by som ozivil temu, po rokoch mi klakol tablet a potreboval by som nejaku nahradu idealne 10 palcov moze byt aj vacsi do 12 palcov, viete poradit nieco schopne na sledovanie internetovej TV a youtube a nejake detske hry? Limit do 150 eur ale cim lacnejsi tym lepsie.
Ďakujem.
Ďakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Do 150€ je dost tazke najst nieco rozumne. V dnesnej dobe nema zmysel siahat po tablete s 4GB Ram aj v pripade nenarocneho pouzitia. On moze spociatku fungovat svizne, ale to len docasu. Potom to clovek rychlo olutuje. A tablety s min 6 GB a nejakym aspon trochu rozumnym procesorom, na 150 eurach len zacinaju.
Asi to nechces pocut, ale za mna doplatit na 8GB verziu napr. 11" Xiaomi Pad SE. Aktualne je za cca 180€.
Pripadne sa da s 6-8 GB isť cenou aj bližšie k 150€, ale tam to vyda na nejaky "noname" Ulefone, Oscal a pod.
Asi to nechces pocut, ale za mna doplatit na 8GB verziu napr. 11" Xiaomi Pad SE. Aktualne je za cca 180€.
Pripadne sa da s 6-8 GB isť cenou aj bližšie k 150€, ale tam to vyda na nejaky "noname" Ulefone, Oscal a pod.
Súhlasím s RG. Ale pridám aj alternatívu (vzhľadom na požiadavky): Lenovo Tab M11. Na bazosi som našiel nové zabalené kusy v cenovej hladine.
-
Ryan Giggs
VIP
Len je otazka či su tie kusy na bazosi 4GB alebo 8. Ak je to 4 GB, tak sme zas pri tom čo pišem vyššie.
No to som prave vobec nevedel ci tie 4GB su postacujuce.... Vdaka za radu
-
Ryan Giggs
VIP
Ono by tych 4GB možno teoreticky stačilo na čisty android (len špekulujem). Lenže každy vyrobca tam už dnes pcha nejaku tu svoju nadstavbu, a tie rozhodne z naročnosti na RAM a procesor neuberaju, prave naopak. Preto 4GB naozaj iba vo veľmi krajnej nudzi.
Setrit 30 eur pri tomto rozpocte a poziadavkach by nebolo mudre. Ak by islo o tablet a rozhodovanie by bolo medzi 400 a 500 eurami, tak poviem, ze okej, usetris 100 eur a aj tak kupis kvalitny tablet. No pri tomto rozpocte kazde usetrene euro bude len a len na ukor kvality+vykonu.