peklo v praci

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Re: peklo v praci

Príspevok od používateľa kompi »

tak ako to ze sa to da hrat na odstupne je moznost ale uprimne co potom ako tu uz niekto povedal z korporatu sa neodchadza ak nemam inu pracu....

v praci sa ale zacali veci hybat akurat vcera na dennej nam ostalo kopec tiketou z nocnej lebo chlapec celu noc prespal druhy zobral od polnoci dovolenku a treti je novacik ktory nema pristupy...

To keby som vymysliet chcel tak nevymyslim.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

No ahojte,

Update situacie.
Koncom maja nam zo dna na den vyhodili line managera cize sefa uz budeme mat len v nemecku. TL ostava ten co bol.
Narovinu sa hovori o tom ze idu merat vykonnost kto kolko robi tiketou a pod....
Nasral som sa a zaciatkom juna som volal riaditelke nasej kosickej pobocky s tym ze TL mi nadalej odmieta davat taky pocet nocnych ako som mal. bola tam aj sefka HR prislub toho ze to budu riesit. Odpoved prisiel mi asi po dvoch alebo troch tyzdnoch WL. Vo WL boli same hluposti typu ze som neurobil nijaky inc. o ktory som bol poziadany. (netusim ani o co slo) ze som neurobil nijaku dokumentacku poriadne (ja ako junior mam robit dokumentacie......) a ze som nebol ochotny participovat na jednom teste. (ochotny som bol no nefungoval mi citrix o com TL a L3 team vedeli.) . Poslal som odvolanie cez pravnika kde sme napisali ze ak maju zo mnou v umysle ukoncit pracovny pomer ze by som to ocenil dohodou namiesto vymyslania si hluposti. Ale samozrejme primerane odstupne. ich odpoved bola taka ze mam prist do office a pokusime sa o dohodu. Snazila sa byt velmi mila. ze uznavaju ze ten WL nebol zavazne porusenie pracovnej displiny a ze su to veci ktore su bezne pracovne problemy. Ale ze vnimaju ten konflikt medzi mnou a TL (ktory tam btw ani neprisiel....) a ze mi navrhuju polovicne odstupne ako som navrhol ja a odpracovat do konca augusta. Ja som povedal v ziadnom pripade na ostupnom trvam v takej vyske ako som navrhol a ukoncit pomer ziadam koncom jula. Ona okej okej, zavolam nemcovi a uvidime co sa s tym da robit. Prisaham volala s nim asi 12m potom sa vratila s tym ze odstupne navysia nie vsak na tolko co som ziadal ale ze odrobit musim do konca augusta. Tak ja som povedal ze odstupne som ochotny trosku aj ustupit. (argumentovali tym ze firma presla restruktualizáciou) ale ze odrobim max do polky augusta pretoze sa mi uz rysuje nova praca. isla mu zavolat este raz horko-tazko suhlasil. takze 15.08 koncim. potom zverejnim cely WL ktory mi prisiel aj firmu o ktoru sa jedna....
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

kompi - " aj firmu o ktoru sa jedna " - po ukončení prac. pomeru maj od nich pokoj, nerob si zbytočné problémy. Sústreď sa na novú firmu/prácu.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

suhlas blastbit co povies na sled udalosti dobre nie? :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Škoda že sa to neskončilo tak, že aj oni urobili veľa chýb ktoré si neuznali a nepokračujete v normálnej spolupráci. Aj pre toto sú fluktuácie firiem.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

T-cko
kompi
Medium Professional
Medium Professional