4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa harrison314 »

Blastbit napísal: 07 aug 2024, 20:54 Trvať na tom - riešenie v politických diskusiach situáciu dôchodcov, návrhy ako čo riešiť, ako sa pomáha dôchodcom v životných, ekonomických situáciach aj keď sú PS a SaS v opozícii, konkrétne skutky ktoré pomohli dôchodcom - konkrétne príklady ľudí, aj keď sú PS a SaS v opozícii.
Myslis do tych diskusii kam koalicni politici nechodia?

Napriklad SAS malo dobry program na reformu nemocnic a to ako do nich dostat viac penazi. Moc im to nepomohlo.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

To je hanba koalície že nechodia, no ani mi nechýbajú. Tak opoziční majú aspoň priestor na riešenie aj dôchodcov. SaS všetko hatili "partneri".
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Blastbit napísal: 07 aug 2024, 16:59Dajme tomu by ju vymenili, ale oni sú vo vláde, tak by tam mohli kludne dať niekoho radikálnejšieho a horšieho ako je ona, nič sa tým nemení, môže sa to len zhoršiť.
ale tak ked je to len koliesko co o nicom nerozhoduje tak je uplne jedno ci tam das radikala alebo cvicenu opicu, nie?
tato vlada si moze dovolit to co si dovoluje len vdaka ludom ako je ona, ludom bez chrbtovej kosti ktorym absolutne nezalezi nikom inom ako na sebe. za vidinou penazi spravi cokolvek.

treba opakovane ukazovat na to co robi zle a treba sa snazit ju odtial vystvat. ked tam dosadia ineho? treba robit to iste.

co by sa malo robit podla teba? sediet a pozerat? ked tu vladol matovic tak si veselo vykrikoval a ukazoval prstom, teraz zrazu ked je tu tato banda tak ich obhajujes a tvaris sa ze ved oni zato nemozu za to moze niekto vyssie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

" ich obhajujes " - volám ich tupovládou, takže nie, + iné kritické komentáre k nim.
Pozrieť moje príspevky, aj príspevok nad tvojim je voči vláde kritický a výmena nič nerieši.
Simkovičová by mala vypovedať na policii https://dennikn.sk/minuta/tema/19325/ficova-vlada
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Šikanujúca banda ide obviňovať zo šikany tých, ktorí budú poukazovať na ich darebáctva a špinavosti.
Končí sranda. Otázka je čo ako a kedy s tým spravíme. Hlavne kto.

Autoeditácia príspevku po 5 hod 40 min 5 sek:
Vox populi - vox dei:

https://www.peticie.com/peticia_aby_min ... ka_ste_pia
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To v Trencianskej nemocnici je poriadny bizar.

- Firma spriaznena Smeru a Hlasu mala spravovat vodu a kurenie v nemocnici
- Vyfakturovala si vemenu vodovdnych trubiek
- Riaditelovy nemocnice sa to nezdalo, tak si nechal spravit bakterialny rozbor vody a boli v nom skodlive bakterie, co hovori, ze trubky rozhodne neboli vymenene
- Nasledne sa dozadoval kontroly kotolne a rozvodov, co mu nebolo zo strany firmy umoznene
- Tak si nechal vypracovat odborny posudok, ktory hovori, ze trubky neboli vymenene ale len natrete farbou
- A na zaklade toho sa rozhodol nevyplatit firmu
- Ked sa o tomto skandale dozvedela Dolinkova, tak nevymenila danu firmu, ani trubky, ale riaditela
- Novy riaditel okamzite vyplatil danu firmu
- Odborny posudok sa nestal
- Vsteko je v najlepsom poriadku, len personal dostal na schodzi usmernenie, ze si ma vodu vzdy prevarit
- Nasledne novy riaditel prakticky zlikvidoval kardiocentrum
- Dolinkova dala usmiatu fotku na instagram
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

hej, myslím že Dolinková (ktorá podľa mňa má rada geometrické tvary na tácke) sa obhajovala tým, že to je len nejaký trápny a zbytočný odborný posudok a nie znalecký. :-D Je toto celé na smiech. A tu podľa mňa nás čaká reálne že v najbližších mesiacoch nie len pokojné, ale aj násilné protesty a občianska neposlušnosť. Lebo je to tragédia.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Podcast Piatocek mal zaznam ziveho rozhovoru s janom gordulicom, rastom ilievom a ceskym panom ktoreho nepoznam.
Snazili sa rozpravat o tom co moze bezny clovek spravit v dnesnej situacii. No a neni toho vela. Viac menej sa zhodli ze zijeme v bratislave kde mame aspon ako tak normalneho primatora a a ako tak normalnych obyvatelov.

Vraciame sa presne tam kde sme boli pred Radicovou, ked sa nikto poriadne ani nezastavoval nad tym ze vlada si hrabe len za seba a my s tym nic nespravime. Ze policajti si mozu robit co chcu (razia KCcka minuly tyzden), ze robit vsetko pre to aby si neochorel a nemusel ist do nemocnice lebo sa bojis ze by mohla padnut na teba ked tam budes a ze vsetko vzdy ide iba k horsiemu.

Ale treba verit ze tak ako sa raz slovensko nasralo a zbavilo sa Meciara, potom druhy krat a zbavilo sa Fica aspon docasne tak sa to stane znova.
Predsalen fico uz nema 40+ percent na volbach, jeho hlavna volicska zakladna vymiera a tymito krokmi si novych volicov podla mna moc neziska.
Coho sa musime bat je mlada garda, lebo dalsie volby budu rozhodovat mladi, generacia z.
Nastasie kalinak junior ani nikto z ostatnych sa zatial ficovi nepriblizuje ani z daleka.

BTW Iliev je pan, rozprava velmi inteligentne a zasluzi si vsetok moj respekt. Aj mi je luto ze svoje videa dava na instagram ktory nepouzivam a nemozem ho tym padom sledovat.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja prave Instagram mam a rad su pozriem Iljeva, ale aj Dominika Sumbala (tusim z SaS), ktory v minutovom reels videu dokaze nalozit k aktualnej teme dna.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

nechcel by som byť predplatiteľ dennika N a vidieť rozhovory expolicajtom Kaľavskym a Kovačikom s cukrárkou Mimi Šramovou. A to elitné duo sudkyňa a novinárka, zaleska todova je nádhera. To jak za stredoveku vznesenie obvinenia, sudca a kat = jedna banda. Ale toto forum je weak od covidu čo sa týka politiky.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

tak čo tu ešte robíš trollo?
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Úprimne, nie je to zase taký zlý nápad
Professional
Professional

mLuks napísal: 10 aug 2024, 12:52 tak čo tu ešte robíš trollo?
neviem kto trolloval že cintula mal blízko k brancom, asi ty?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Johnnny napísal: 10 aug 2024, 12:55 Dalsie veldielo zo strany SNS: https://www.aktuality.sk/clanok/fWndyqj ... arlamentu/
Vždy tomu treba rozumieť presne opačne, ako SNS hovorí. Ak teda navrhujú tento zákon, aby boli politici viac v kontakte s obyčajnými ľuďmi a zvýšila sa ich prestíž, tak v skutočnosti tento nápad vznikol nejako tak, že na nejakej papalášskej ožieračke niekoho napadlo, že by bolo super, keby ich mohol zosobášiť rovno kmotor Fico a pod.

Už sa úplne neskrývane hrajú na novodobú šľachtu. Tak teraz budú mať Bohom zverenú moc sobášiť.

Každopádne na Danka bude poradovník. To je správny chlap. Zosobáši, spraví stand up, kur*y prinesie, vypije s vami, aj vás potom ožratý odveze domov...

Zatiaľ čo Šimkovičová by bola taká meh..."Vážení hostia, zišli sme sa tu dnes, aby sme...(pozrie na ženícha a nevestu)...a VY STE GDO???"
mLuks
Addict
Addict

M4jk1:-) napísal: 10 aug 2024, 13:24 neviem kto trolloval že cintula mal blízko k brancom, asi ty?
cituj ma, kde som to trolloval tak ako ty. A to, že v jeho minulosti mal blízko k brancom je pravda. To čo robíš ty je trolling. Lebo sudca a kat v jednej osobe v podobne fica ti nevadí. A o Duškovi má rozhodovať ešte najvyšší súd a Duško už vyskakuje a hovorí, že chce vidieť ľudí čo jeho dostali do vezenia za jasnú korupciu vo väzbe. Asi Duško už dopredu vie ako rozhodne NS lebo Robko zariadil.
Professional
Professional

mLuks napísal: 15 máj 2024, 21:52 no však vidíš, že curt tu už básnil o slniečkároch, liberáloch čo za to môžu, ale keď sa ukázalo, že je utočník z opačnej strany spektra, tak sa ani neospravedlnil
mLuks
Addict
Addict

pytam sa kde som trolloval? vieš aký je rozdiel medzi konštatovaním a trollingom? asi nie.
Professional
Professional

to že ty si mysliš že ja som fanusik fica a kovačika, si kľudne myslí. Ja len poukazujem na to, že ludia ako ty si spravia záver bez toho aby ho len vypočuli. Ak dennik N povie 100krat že ten človek je satan, ty to berieš ako fakt.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Johnnny napísal: 10 aug 2024, 12:55 Dalsie veldielo zo strany SNS: https://www.aktuality.sk/clanok/fWndyqj ... arlamentu/
Ja si to prestavujem nejako takto:
Reporterka: Z kade ste zobrali peniaze na financovanie svojej nehnutelnosti? A ako ste kupili ten kastiel za 100€, ked jeho trhova hodnota je....
Danko: Vyhlasujem vas za muza a zenu. Odteraz ste manzelia.
Reporterka: Co?
Kameraman: Yes!
Napísať odpoveď