Vypočul ho súd, dokonca dva súdy. Dokopy 4 sudcovia, všetci sa zhodli, že je vinný. Klamal priamo pred súdom. Nevedel pred súdom vysvetliť veci ohľadom svojej kauzy. Jeho "skóre" hovorí samo za seba, že niečo s ním nemôže byť v poriadku a aj to ako sa ho Robko bezbreho zastával a aj ako teraz Susko využil dovolanie, len som veľmi zvedavý či ak by ho NS poslal naspäť do väzenia podá Susko demisiu.M4jk1:-) napísal: 10 aug 2024, 14:22 to že ty si mysliš že ja som fanusik fica a kovačika, si kľudne myslí. Ja len poukazujem na to, že ludia ako ty si spravia záver bez toho aby ho len vypočuli. Ak dennik N povie 100krat že ten človek je satan, ty to berieš ako fakt.
Denník N je médium, ktoré si fakty zvyčajne overuje, ak sa stalo, že uverejnili nepravdivé infomácie tak ich buď uvideli na pravú mieru alebo sa ospravedlnili. To sa u antisystém medií nestáva. Denník N nie je pre mňa modlou ani ničím podobným, bohužiaľ je to jedno z mála médií, ktoré nie je ku politikom servilné, ako tá teta čo s Duškom robila rozhovor, či iné antisystémové média.