4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
No a čo sa vyrieši na fore keď o tom budeme diskutovať 50 strán, ved je jasné žeby sme sa len pohoršovali nad krokmi tupovlády.
Boli demokratické volby, súčasná opozicia svojou robotou dala do ruky zbraň tejto tupovláde a oni si robia zákony tak, ako im vyhovujú.
Ked sa mali pred volbami spájať strany aj diskuteri aj tu na fore, môžu mat hoc len trošku odlišný pohlad na vec tak sú označovaní hanebne.
Koalicia sa nerozpadne oni sú si dobre vedomí, že ak majú nejaké trenice si ich vysvetlia za zavretými dvermi a keby sa pohádaju viac by nevládli.
Boli demokratické volby, súčasná opozicia svojou robotou dala do ruky zbraň tejto tupovláde a oni si robia zákony tak, ako im vyhovujú.
Ked sa mali pred volbami spájať strany aj diskuteri aj tu na fore, môžu mat hoc len trošku odlišný pohlad na vec tak sú označovaní hanebne.
Koalicia sa nerozpadne oni sú si dobre vedomí, že ak majú nejaké trenice si ich vysvetlia za zavretými dvermi a keby sa pohádaju viac by nevládli.
Poupravim ta. "Diskusiou" s Blastbitom v tejto a inych temach za tu spamuje 80% obsahu. Uz by ste mohli pochopit ze je to hadzat hrach na stenu.harrison314 napísal: 11 aug 2024, 12:36 Diskusiou o tomto navrhu sa uz zabili dve strany fora. Zatial co rozkradnutiu nemocnice, alebo zakazu protestov sa tu venovali tri prispevky. Takze myslim, ze dany navrh splnil presne to co od neho chceli.
Ja tu spamujem aha, wladas o mne píše že ma má bloknuteho takže nemôže vidieť kontext diskusie.
Láskavo si ma odblokuj a čitaj čo píšem a o čom sa bavíme s ludmi na jednotlivé situácie tém a politiky.
Bud aj láskavý a vyjadruj sa k temam a neber si ma sustavne do úst, lebo je vec ludí či mi odpíšu alebo nie
PS - ja tu nie som ten čo tu má skoro 9500 príspevkov (aj tvoj spam), hoci podla prepočtu na roky, by si ich mal mať o 2000 menej, ani tu nepíšem bodky ako odpoved na príspevky a ani tu nenavádzam ludí ako ty, aby s niekym nemali písať = tiež spam. Toto nie je komunitné fórum, ale verejné.
Láskavo si ma odblokuj a čitaj čo píšem a o čom sa bavíme s ludmi na jednotlivé situácie tém a politiky.
Bud aj láskavý a vyjadruj sa k temam a neber si ma sustavne do úst, lebo je vec ludí či mi odpíšu alebo nie
PS - ja tu nie som ten čo tu má skoro 9500 príspevkov (aj tvoj spam), hoci podla prepočtu na roky, by si ich mal mať o 2000 menej, ani tu nepíšem bodky ako odpoved na príspevky a ani tu nenavádzam ludí ako ty, aby s niekym nemali písať = tiež spam. Toto nie je komunitné fórum, ale verejné.
Okrem toho ten zákon môže byť aj taký trójsky kôň do budúcna. Nastávajúci sú OK, rodina je OK a potom tam nabehne nejaký nazi politik, ktorý spraví scénu, že on nejakých dvoch "buze****", "cigáňov" (doplňte si čo chcete) sobášiť nebude, lebo je to proti jeho politickým názorom.
A tiež keby obrad viedol politik ako Danko, ja neviem, nezostali by ste po jeho prejave zmätení, či už teda ste legálne manželia alebo nie?
Lebo svadba je formálny úradný akt. Keď idem na matriku alebo k notárovi, tak očakávam, že tam bude nejaký profesionál/úradník, ktorý sa tomu rozumie a vyplní tie formálne veci správne (veď za to platím). To, že Danko na obrade bude trepať piate cez deviate a spraví kopu kixov môže byť smiešne, ale smiech vás môže prejsť, keď si po obrade a hostine za pár dní prečítate listiny a zistíte, že Danko niečo zle vyplnil, spravil tam XY preklepov, na niečo zabudol...a vy vlastne v rukách držíte bezcenný zdrap papiera a ste stále single alebo strávite XY hodín po úradoch vysvetlovaním, čo Danko pohnojil a čo musia iní úradníci opraviť, aby ste mali dokumenty v poriadku.
A tiež keby obrad viedol politik ako Danko, ja neviem, nezostali by ste po jeho prejave zmätení, či už teda ste legálne manželia alebo nie?
Lebo svadba je formálny úradný akt. Keď idem na matriku alebo k notárovi, tak očakávam, že tam bude nejaký profesionál/úradník, ktorý sa tomu rozumie a vyplní tie formálne veci správne (veď za to platím). To, že Danko na obrade bude trepať piate cez deviate a spraví kopu kixov môže byť smiešne, ale smiech vás môže prejsť, keď si po obrade a hostine za pár dní prečítate listiny a zistíte, že Danko niečo zle vyplnil, spravil tam XY preklepov, na niečo zabudol...a vy vlastne v rukách držíte bezcenný zdrap papiera a ste stále single alebo strávite XY hodín po úradoch vysvetlovaním, čo Danko pohnojil a čo musia iní úradníci opraviť, aby ste mali dokumenty v poriadku.
Najdene na twitteri
-
starysomar
Hardcore addict
Že to tak presvedčivo neaplikujú na to handlovské dramatické divadlo.
TB PS - SR nemá iné problémy len kultúru, bravo
(herci/herečky sú voliči strán).
Skvelá opozičná politika hlavne, keď aj Simkovičová odstúpi tak ju nahradí niekto horší.
" legálne manželia alebo nie? " - A. Danko by ich v ten deň zosobášil a ešte stihol aj rozviesť.
1. bud atentátnika nastrčila táto vláda, alebo za 2. opozičná politika naštartovala slaboduchého.
Skvelá opozičná politika hlavne, keď aj Simkovičová odstúpi tak ju nahradí niekto horší.
" legálne manželia alebo nie? " - A. Danko by ich v ten deň zosobášil a ešte stihol aj rozviesť.
1. bud atentátnika nastrčila táto vláda, alebo za 2. opozičná politika naštartovala slaboduchého.
-
starysomar
Hardcore addict
Bolo tu už čo všetko na tom nesedí a hoci som "hluchý" na mnohé iné konšpirácie (dvojičky, chemtrails, haarp) - tu zvažujem.
Svoboda: Zbabelec Fico neráta s tým, že Rusko prehrá, s Orbánom nemajú plán B! - YouTube
Čo myslíte, keď voličov SNS pomelie v doline povodeň a ostanú im holé rite, konečne im to dojde? Či aj potom to bude chyba liberálov a LGBT ľudí?
toto je dost lahke, keby tam nebol lykozrut koli ochranarom, nemusi sa tolko rubat predsa, logicke.
-
starysomar
Hardcore addict
Na Horehroní šafária ešte horšie. Stačí si nájsť na FB mladého Jana Mičovského.
Mimo toho na zamyslenie - viem, tu netreba a tam kde by bolo treba nieje čím.
Mimo toho na zamyslenie - viem, tu netreba a tam kde by bolo treba nieje čím.
Fico ide odvolavat Simecku:
https://www.aktuality.sk/clanok/LRE7eQx ... arlamentu/
https://www.aktuality.sk/clanok/LRE7eQx ... arlamentu/
Na vytvorenie zámienky podla článku netreba vela. No ved Smeráci a spol. robili protesty v časoch covidu, to sa oplatí stále pripomínať.
" Fico Šimečkovi vyčíta zvolávanie protivládnych protestov a burcovanie verejnosti. " - nie tu nemá čo vyčítať, pri covide porušovali čo sa dalo.
" Fico Šimečkovi vyčíta zvolávanie protivládnych protestov a burcovanie verejnosti. " - nie tu nemá čo vyčítať, pri covide porušovali čo sa dalo.
Neoplati. Ti, ktori ich volia su voci tomuto uplne imunni. Vlastne voci akejkolvek argumentacii. Naozaj by ma celkom zaujimalo nejake ucelene vyjadrenie nejakeho snad ... psychologa ? preco sa ludia chovaju takto sebadesktrutivne. Je to fakt nieco comu nedokazem pochopit, aj ked som uz na roznych podcastoch pocul rozne nazory kto tak nejak davali zmysel.Blastbit napísal: 16 aug 2024, 18:04 Na vytvorenie zámienky podla článku netreba vela. No ved Smeráci a spol. robili protesty v časoch covidu, to sa oplatí stále pripomínať.
Strasne vela volicov Smeru bud nesleduju vobec spravy alebo ak hej tak len zbezne na STVR. Sem tam si otvoria nejaku "tlacovku" na FB. A su spokojni.
Pre dalsiu cast je to len mensie zlo nez prehnity, skazeny zapad ktory pretlaca LGBT propagandu.
Ako povedal Soltesz, pre nich bude cervena ciara len ked pocitia zhorsenie v penazenke. Co aj pride.
Pre dalsiu cast je to len mensie zlo nez prehnity, skazeny zapad ktory pretlaca LGBT propagandu.
Ako povedal Soltesz, pre nich bude cervena ciara len ked pocitia zhorsenie v penazenke. Co aj pride.
V principe chapem, ale aj oni sa napriklad cez FB dostanu cez v podstate rukolapne dokazy, ako niektore pasaze z nahravok chaty, alebo priamu konforntaciu toho co robi tato vlada vs co slubovala, pripadne co vycita/vycitala tej byvalej a v kazdom pricetnom cloveku tym padom musi skrsnut aspon nejake podozrenie, ze nieco je mozno inak. Ak som teda naozaj ten "hladac pravdy" ako to o sebe casto vyhlasuju. Oni Ta miesto toho vysmeju, zablokuju, alebo Ti vynadaju. Jasne, niektori su evidentne trollovia, ale ti naoko normalni sa moc inak nechovaju.
Aj o tu penazenku mam obavy ak im Fico vysvetli, ze za to moze Matovicova vlada ktora spravila deficit a oni ho musia platat.
Toto im inak tiez "vyslo": https://dennikn.sk/4147762/blanar-zrusi ... slanca-ps/
Aj o tu penazenku mam obavy ak im Fico vysvetli, ze za to moze Matovicova vlada ktora spravila deficit a oni ho musia platat.
Toto im inak tiez "vyslo": https://dennikn.sk/4147762/blanar-zrusi ... slanca-ps/
No ved tí co ich nevolia, nech to pripomínajúJohnnny napísal: 16 aug 2024, 18:13 Neoplati. Ti, ktori ich volia su voci tomuto uplne imunni. Vlastne voci akejkolvek argumentacii. Naozaj by ma celkom zaujimalo nejake ucelene vyjadrenie nejakeho snad ... psychologa ? preco sa ludia chovaju takto sebadesktrutivne. Je to fakt nieco comu nedokazem pochopit, aj ked som uz na roznych podcastoch pocul rozne nazory kto tak nejak davali zmysel.
Alebo další prípad majú z ich politiky nejaké výhody priame aj nepriame. Priame - fleky, lepšie mzdové ohodnotenia, Nepriame - iná "pomoc".
Fleky jasne, to uplne chapem. Pripad mojej tety ...
Ale to asi nebude uplne vacsina.
Ale to asi nebude uplne vacsina.
-
starysomar
Hardcore addict
Strašne veľa hlupákov tu nesleduje čo robia nimi "vyvolení". Nechápu, nemajú čím. To nie je dobre a nebude.