ja som napadol to v tej citacii, zacal som kanalizaciou, namiesto toho aby si priznal, ze u nas sme na tom podobne, tak si vytiahol nerastne bohatstvo a hiv...harrison314 napísal: 31 aug 2024, 20:10 Ake odbacanie od temy? Pokracujem v teme, ako je v Rusku dobre.
manipulativna technika je citovat v prispevkulukas9206 napísal: 31 aug 2024, 20:50 Tu pekne vidieť manipulativne techniky Akrkana, vyberie si len jednu malú časť z dlhého postu
a ked niekto ide postupne poukazovat na to, ze u nas je to podobne tak z neho jeden (ty) zacne robit manipulatora a druhy (harrison) zacne splietat o HIV, moslimoch a podobne... si mozte ruku podatv Rusku žije 38 milionů lidí v domácnostech bez kanalizace, 30 milionů bez tekoucí vody, 23 milionů bez společného vytápění a 49 milionů bez teplé vody. V zemi, která je hlavním exportérem plynu, žije 46 milionů lidí bez plynofikace.
Autoeditácia príspevku po 8 min 8 sek:
ale oni chcu aby to vyzeralo nejak takto:curta napísal: 31 aug 2024, 21:25 Niekomu kľud vyhovuje, niekto chce živé fórum. Nakoniec to závisí aj tak od majiteľa, akých má moderátorov.
A: 38 milionov Rusov nema kanalizaciu
B: percentualne je to na Slovensku rovnake
A: v Rusku je 20% moslimov, hiv a alkoholici
B: vrat sa ku kanalizacii
C: B je manipulator
D: na B nereagujte
E: v Rusku je hrozne
F: lebo Putin
G: nemaju ani zachody
H: kradnu cipy z praciek
Z: plochozemci
tu sa par saskov potrebuje tlapkat po pleci a nesmie im nikto narusit ich svet, potom ho idu zozrat