O užívateľoch na hojku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: O užívateľoch na hojku

Príspevok od používateľa Blastbit »

Kedysi nedávno (asi mesiac) dozadu som sa beardieho opytal kolko uzivatelov si bloklo jackba a beardie mi napísal že viacerí a ked som sa opytal na konkrétne číslo, tak mi napísal že nech si nevymyšlam vlastnú definiciu slova viacerí. Mna ale zaujimalo číslo a nie nicky a ani som neriešil význam slova viacerí.

No a jackb mi prezmenu nadával do hlupakov a to len preto že som napísal v inej téme (emigrácia, imigrácia - migrácia), že aj voči imigrantom sa páchajú trestné činy a on hned do mna, že som nevzdelaný lebo nepoznám význam slova imigranti a celý sloh o tom. Tak ten si ma preistotu aj blokol. "Ja o koze a niekto o voze." :roll:

Autoeditácia príspevku po 6 min 48 sek:
heker napísal: 05 sep 2024, 23:01 Vy dvaja sa tu o com vlastne dotahujete?!
Na dalšej strane (vlastne už teraz hore) si prečitaj som odpovedal. Mal som to hned dat do citácie pomylil som sa.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

No a ty si potrebujes nieco dokazat alebo presadit svoj nazor? Ci co? Jackba mam zablokovaneho rok, mozno aj dva.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"Len tak - z princípu" :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Preco si ma musi neustale musi brat "do huby". Ved ja neho ani nereagujem a stale vidim, ze sa musi ku mojim postop pisat nove a nove blbosti. Tak ako pri tej migracii, kde som si ho musel bloknut pre ignoraciu faktov a bolo mu jedno, aky zdroj som mu dal. Obdivujem ludi, ktori mu este stale nieco vysvetluju. Ja som na to stratil nervy po tom, co dostal vysvetlenie a hrubo ma za zacal napadat, lebo to nesedi to jeho chorych fixnych ideii. "Hlupak" je za taky druh spravania to najslusnejsie co sa dalo napisat.
Bol tu jeden, ktory o mne cely vikend systematicky klamal, vraj som napisal to a tamto, dokonca o mne napisal, ze ja som "Putinofil" a ten zasluzene dostal "titul". A tento bol ku tomu blizko, ale zase mi nestoji za ban, lebo z tazkeho zlocinu ma (zatial) neobvinil.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

heker - to som si s beardiem len vyjasnil nedorozumenie, ked už je tu táto téma a ty si nevedel o čo sa jednalo tak som to vysvetlil.
jackb - ignorácia tvojich faktov jedine tak. Migrácia a Moslimovia nie sú o jednom názore a jednom pravdivom zdroji - obe beriem neutrálne.
Vulgárne napadanie je niekoho označiť za kretena v čiapke v téme vojna na UA, len stále si neuviedol koho tým máš na mysli, ale tak nič no.
Doteraz si neuviedol citáciu po skoro roku, že kde som bol rasistický voči obyvatelom Afriky - 15x som sa pytal. Skor ty bud rád ako som ti písal.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

napisal som mu, ze ho viaceri ignoruju a ty si sa z nejakeho dovodu vopchal do diskusie s tvrdenim, ze predsa ty s nim komunikujes
nasledne si si vymyslel definiciu slova "viaceri", co ma byt podla teba z nejakeho dovodu >=50 %

:smt080
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dvaja niesu viacerí " wladasovi o hekerovi, to su 2 "- tolko k tvojej definicii. Však presne si. Nejak ťa javatar precenil z vášho stretka. :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

mal si moznost prist na 2 dalsie, jedno dokonca aj s hojkom ;-)
ak chces nejake zorganizovat, Povazie mam blizko, mozem prist na kofolu

slex hovori, ze:
viac, viacej

(2. st. k veľa, mnoho)

I. neskl. čísl. zákl. neurč. vyjadruje väčšie neurč. množstvo, väčší neurč. počet, rozsah
ak 2 nestaci, 3 uz je podla teba viacej alebo potrebujes vyrazne vyssie cislo?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemam zaujem. 2 je pár. Viacerí z určiteho väčšieho množstva. Dik za pokec.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tieto zbytocne dotahovanie za slovicka. Blastbit, ty si clovek, ktory musi mat vzdy posledne slovo. Miesto toho aby si nereagoval, tak ako naschval musis este nieco napisat.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Mňa by naozaj zaujímalo ako vychádza vo svojom okolí.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Blastbit by si mal asi chodiť viac von, do prírody, s kamošmi (ak máš), partnerkou/partnerom a menej času tráviť na hojku a internete všeobecne. Dlhodobo tu sledujem, že začínaš byť radikálnejší a nepríjemnejší a na to si treba dať pozor a tvoje texty sú čím ďalej tým viac chaotické a nekonzistentné, čo môže tiež niečo signalizovať, ale interpretáciu nechám na teba.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Postupne - odpovedal som na otázku...Určite oveľa lepšie než s extrémom na fóre...Svoj život poznám ako aj čas na hojku, nete.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Pre niektorých je kapitalizmus asi posvätná krava. Pritom väčšina ľudí vidí jeho negatíva.
Ale tu by vás hneď lynčovali za kritiku liberálneho kapitalizmu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

curta napísal: 06 sep 2024, 22:39 Pre niektorých je kapitalizmus asi posvätná krava. Pritom väčšina ľudí vidí jeho negatíva.
Vidim to na nejaký mesiac a zariadim sa zrejme ako user na písmeno T. Nakoniec kto sa chce dotahovať/hádať uvidím v iných témach zase.
Edit : A už sa dole odbavuje - kto podporuje komunizmus alebo kapitalizmus je rovnaká úroveň kedže oba systemy majú na rováši svoje zabitia.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

curta napísal: 06 sep 2024, 22:39 Pre niektorých je kapitalizmus asi posvätná krava. Pritom väčšina ľudí vidí jeho negatíva.
Ale ty si ziadnu kritiku nenapisal. Ty obhajujes komunizmus. Zalozeny na nevisti, zavisti a vrazdeni ludi, ktori sa tej prerverznosti odmietaju zucastnovat. A do toho klames, ze si krestan. Nie si, lebo krestanstvo je v prikrom rozpore s komunizmom, kedze zakazuje nenavidiet, zavidiet a vrazdit. Dokonca Kristus legimizoval ulohu cisara a platenia dani. Nekazal, aby ludia vrazdili bohacov a najlepsie Rimanov, lebo si dovoluju byt bohati a aj lepsie vzdelani. To vsetko komunizmus od svojich ucenikov pozaduje.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

každý systém má aj svoje negatíva. Ktorý je podla teba lepší, ak nie ten čo funguje dnes v Eu?
beardie
Redeemer
Redeemer

Ten, čo fungoval v EÚ okolo 2000
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

beardie napísal: 07 sep 2024, 7:16 Ten, čo fungoval v EÚ okolo 2000
to ano, vtedy bol ovela menší tlak na centralizaciu a bruselskí uradnici ešte nepresadzovali take čudné a často kontraproduktivne návrhy ako je tomu dnes. Asi to robi kombinacia ich vysokych platov a snahy vykazovat činnosť za kazdu cenu..
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Alebo sa tam dostalo viac tupcov.
Napísať odpoveď