Aditíva METABOND

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aditíva METABOND

Príspevok od používateľa starysomar »

heker - no aj toto je on:
https://www.youtube.com/results?search_query=noro+m6
https://www.facebook.com/norodrift?locale=sk_SK
A predtav si, má aj eshop
https://race-shop.sk/
Kľudne rob zo seba hlupáka naďalej, ide Ti to výborne.
Blastbit - v kostole to nepoužijú.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nemyslim si, ze robim zo seba hlupaka. Tvoj, jeden z mala argumentov bol, ze to prezentuje aj Noro Kovacik ako nieco "vynimocne" co pomoze motoru. Lenze pokial ide o Nora Kovacika, co by automobiloveho jazdna, tak sud by ho dnes odmietol ako zaujatu osobu, kedze ho Metabond sponzoruje, robi im reklamu a robi reklamu aj eshopu, kde sa Metabond predava. Cize sud by nebral ohlad na subjektivny nazor a pocity Nora Kovacika, kedze nie je sudny znalec, ani znalec, dokonca ani osoba, ktora by vypracovala odborny posudok. Na webe Ministerstva spravodlivosti SR som nenasiel Nora Kovacika zapisaneho ako znalca. Cize sa vraciam k tomu, ze je to iba instagramova postavicka, ktora profesionalne jazdi na aute (podla mna vdaka sponzorom) a jeho nazor je subjektivny a irelevantny.

Mam za to, ze som dostatocne preukazal, ze osoba Norbert Kovacik je zaujata, spochybnitelna, osobne zavery su vdaka reklame zaujate, neobjektivne a nemozno ho hodnotit ako vypovednu hodnotu produktu Metabond. Poziadal som ta o testy a vysledky z nezavisleho laboratoria, ktore si opatovne nepredlozil, len si nalinkoval ucty Nora Kovacika a eshop, ktory produkuje. Tvoje argumenty su nulove, nicim nepodlozene, resp. predlozene tvojim subjektivnym pocitom zo starej rozhreganej Alfa Romeo, o tvojej pani pracujucej toho casu v nemocnici ani nehovorim.

Takze pokial nemas odborne a vecne podlozene fakty k Metabondu, tak ide z tvojej strany o ciste taranie, bluznenie a presvedcenie. Ale nemam ti to za zle, mnoho ludi veri v Boha, ze zem a svet vznikli 2024 rokov dozadu a ze ked sa pomodlia v nedelu v kostole, ze im je vsetko odpustene.

Prepac, ale ja som clovek, ktory si zaklada na vedeckych ci medicinkych faktoch, v horsom pripade na statistickych faktoch. Ale ty si neprisiel s jedinym argumentom, ktory by bol hodnoverny alebo by stalo za to podivadat sa to. Tvoje argumenty su nove, ohanas sa svojou spotrebou, svojou pani, svojimi subjektivnymi skusenostami a svojimi pocitmi. Veda je zalozena na skusenostiach, na poznatkoch, na dokazoch. Ty si neprezlozil nic z toho. Pre mna si v tejto teme len internetovy troll, ovplyvneny internetom, YouTube, diskusiami. Realne vsak nevies dokzazat ucinnok Metabondu.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Napísal si veľa slovami - nič. Preukázal si trt. Vlastne niečo áno - že vieš vyrývať, spochybňovať, robiť si posmešky z niekoho a niečoho o čom nevieš ani ... Táraš Ty. Arumentácia právnikmi? To fakt?
Od počiatku píšem, že spomínam svoje zistenia, skúsenosti. Nemám dôvod komukoľvek - ani nejakému anonymovi tu na fóre niečo dokazovať, dokladovať. Zakladáš si hlavne na sebe, dokazuješ si čosi. Ak ťa to baví, držím palce.

Univerzitné testovania VŠCHT Praha sú (aj) na českých stránkach Metabondu (link tu už bol no kto má protizámer si ho nepozrel):
https://www.metabondcz.com/testovani-univerzitou

Viaceré protokoly a výsledky, ktoré som z používania za roky získal (nie od nich, od známych z firiem), postúpiť nemôžem.
Niečo sa dá (trochu zložitejšie) dohľadať v internete - nemám potrebu to sem linkovať. Si heker,zvládneš.

Za posledný necelý rok na základe zmienok na viac fórach si pár ľudí o niečo požiadalo, som im objednal - na seba, za nákupnú cenu a odovzdal. (Prv som bral len blízkym kamarátom, nespomínal som cudzím). Viacerí sa spätne ozvali, s pozitívnym výsledkom. Vyriešilo im to problém.
Nám to s vysokou pravdepodobnosťou zachránilo motor keď baba natankovala benzín namiesto nafty. Kamarát - o málo mladší čo od mladi opravuje motorky no veľa rokov už len autá tiež nepamätá prípad, aby vydržal diesel normálnu jazdu 2,5 hodiny/140 km.

Linky na testy VSCHT, TUV certifikaty som sem davnejsie dal. Cize vedome spinis, klames.

Na solídne otázky odpoviem no nevidím dôvod viac reagovať na vyrývanie - Tvoje ani niekoho iného.
heker
Redeemer
Redeemer

Cize opat ziadne argumenty z tvojej strany. Akceptujem to, ze ked predavas "Herbalife", tak sa to tazko dokazuje.

Teraz mi skus vysvetlit, ze ako Metabond pomohol tomu, ze tvoja pani natankovala benzin miesto nafty, hm? Pretoze ak sa nemylim, tak Metabond lejes do oleja a teda do motorovej casti. Ako to teda pomohlo palivu? Alebo pomohol Metabond v nadrzi?
starysomar napísal: 10 sep 2024, 12:01Kamarát - o málo mladší čo od mladi opravuje motorky no veľa rokov už len autá tiež nepamätá prípad, aby vydržal diesel normálnu jazdu 2,5 hodiny/140 km.
Co prosim, 140km/h pocas 2 a pol hodiny? Prepac, ale toto jazdi clovek, ktory ide zo Ziliny do Viedne alebo z Mikulasa do Bratislavy. Alebo z Kosic do Bratislavy. Ja mam jazdy 160-180+ km/h cez Nemecko bez Metabondu, asi by som mal previest aj toho mechanika o ktorom pises.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nic nepredavam. Vies hovno. Dokazujes kazdym dalsim vyprdkom. Megasel v nafte. Viest mozes napriklad psa. Ludia sa vozia.
Venuj svoju laskavu pozrnost a cas inemu.
Nie som na chlapcov.
heker
Redeemer
Redeemer

Skus reagovat na otazky, ktore som ti dal a pokus sa vyhnut osobnym invektivam, utokom a reakciam uplne mimo misu. Ja predsa neurazam ani teba, ani tvoju pani. Dakujem.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

starysomar napísal: 10 sep 2024, 12:01 Kamarát - o málo mladší čo od mladi opravuje motorky no veľa rokov už len autá tiež nepamätá prípad, aby vydržal diesel normálnu jazdu 2,5 hodiny/140 km.
Úprimne tejto vete nechápem ani ja. To akože s dieslom nevieš jazdiť viac ako 2,5 hodiny v kuse bez matabondu alebo o čo tu ide?
Tiež som mal niekedy dizel a jazdil som ako heker po Nemecku niekedy aj 3-4 hodiny od 140km/h do 200km/h.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

heker
Skús otravovať niekoho iného. Ja Tebe nič nenúkam. Ak ťa to nezaujíma, venuj sa niečomu inému. V čom si dobrý.

Pre rozumnejších:
https://www.finstat.sk/46305009

Zmenili systém predaja, objednávania aby si ľudia čo to využijú a chcú mohli kupovať za nákupné ceny. Prv to mali inak.
Moja objednávka z júna 2023 mala číslo 3358.
Zo začiatku augusta 2024 18951.
Ak tie čísla neťahá niekto z klobúka znamenajú, že zákazníci pribúdajú. Nebudú všetci sprostí ako tu chce byť niekto múdry. Ak by toľko ľudí zistilo, že to nefunguje, bolo by o tom na webe hodne - nadávať sú ľudia podstatne ochotnejší, než pochváliť.
Okrem toho je dostupný (nie všetky) v Alze, v mnohých eshopoch.
Ad:) Noro Kováčik - predával roky Motul, čo sú vynikajúce oleje. Po niekoľkých rokoch vlastných skúseností pridal do ponuky Metabondy. Tak známy človek (v motoristickom svete) si meno nepokazí niečim čo je k ničomu.

Terba čítať až potom písať - natankovala benzín namiesto nafty.
V CR dieseli namiesto nafty takmer čistý benzín. Mal sa zadrieť v pár minútach. Vydržal a odvtedy najazdil takmer 8000 km.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

nebudem sa vám tu veľmi zabrdať do toho, ale...
starysomar napísal: 10 sep 2024, 15:09 Moja objednávka z júna 2023 mala číslo 3358.
Zo začiatku augusta 2024 18951.
Ak tie čísla neťahá niekto z klobúka znamenajú, že zákazníci pribúdajú. Nebudú všetci sprostí ako tu chce byť niekto múdry. Ak by toľko ľudí zistilo, že to nefunguje, bolo by o tom na webe hodne - nadávať sú ľudia podstatne ochotnejší, než pochváliť.
Predpokladám, že ten eshop predáva aj niečo iné ako len čisto jeden druh metabondu. Čiže postup čísel objednávok nehovori nič o tom, koľko ľudí si konkretne metabond kúpilo. Mýlim sa?
Ad:) Noro Kováčik - predával roky Motul, čo sú vynikajúce oleje. Po niekoľkých rokoch vlastných skúseností pridal do ponuky Metabondy. Tak známy človek (v motoristickom svete) si meno nepokazí niečim čo je k ničomu.
NK je hlavne pretekár/drifter, ktorý potrebuje financovať svoj šport. A ako sa vraví, za peníze v praze dúm. Koniec koncov, dlhé roky mal spoluprácu s Hell-om, čo si povedzme na rovinu, energeťáky nie sú veľmi prospešné pre človeka. Ale sypalo to peniaze, navyše môj bývalý známy mu v tej ére navrhoval polepy na autá.

No a možno len taká malá vec na zamyslenie, skús metabond vysadiť na 12 mesiacov, nepoužívať ho a zistíš či to má alebo nemá vplyv na niečo.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks, práve že som rád, že si napísal. Posunie to debatu k faktom. Upozornil si ma že to ľudia naozaj zrejme väčšinovo vnímajú ako "čisto jeden druh metabondu". :)
Je ich viac a v rôznych baleniach - podľa typu motora, používaného oleja, paliva atd., kamarát má istú prevádzku a niektoré berie v 5-litrových baleniach.
Neviem, koľko predajú priamo v kamennej predajni no asi viac cez objednávky ani aký je pomer ich predaja voči ostatným dostupným možnostiam kúpy.
Gro ich predaja sú ich produkty Metabond. Zhruba 20 rôznych ich produktov.
Prísady do olejov, palív, špeciálne mazivá. Ak som dobre počítal - zo 15 Metabond produktov do olejov, palív atd a zhruba 25 druhov kvalitných olejov do motorov, prevodoviek, S tými osobnú skúsenosť nemám, dávam našim autám oleje predpísané výrobcom.
V ich cenníku vidím aj pár iných vecí, nepredpokladám, že by sa predávali napríklad hoci vynikajúce mikrovláknové utierky zvlášť. To si zrejme pár ľudí ak vôbec - objedná s prísadami. Aj ja som tak.
Tie čísla - to som nenapísal, moja chyba sú výlučne čísla objednávok ľudí ako som ja čo máme registráciu a berieme pre seba za nákupnú cenu. V tom nie sú objemy tých, čo berú za plnú. Netuším vzájomný pomer ani som nad tým nikdy neuvažoval. Načo?

NK osobne nepoznám len som pred viac rokmi našiel viaceré motoristické články s aj jeho vyjadreniami o jeho skúsenostiach, vtedy som hľadal kto predáva pravý-pôvodný Metabond. Ešte ho vtedy nepredával. Lebo som vtedy naletel na napodobeninu, ten kto tu držal akýsi medzisklad mi podstrčil niečo iné podobného mena v rovnakom balení s inou farebnou kombináciou akože to je nový, vylepšený. Detaily čo sa vtedy udialo s vtedajšou distribúciou naozaj "na mikrofón" nedám. Hľadal som potom kto seriózny predáva originál. Našiel, kontaktoval a začal brať priamo.

Energeťáky nepijem, nikdy som nepil - súhlasím že sú blbosť. Žiadne nie je rozumné piť, o tomto som ani netušil.
Kamarát s vysokou pravdepodobnosťou "získal" energeťákmi infarkt a mladý kolega sa doteraz celkom nezbavil závislosti na nich.
heker
Redeemer
Redeemer

Starysomar, nechapem tvoje urazky. Snazim sa vecne a argumentacne diskutovat. Ale ked nemas argumenty, tak zacnes radsej urazat.

Odkaz na Finstate, ktory si prilozil hovori akurat tak o obrate a zisku firmy, je tam suvaha, uctovna zavierka. Z toho co tam vidim, tak maju obrat 240 tisic pri zisku 20 tisic. Ale zaroven v suvahe vidim, ze maju obezny majetok 75 tisic eur. To je majetok/tovar, ktory sa ma do roka spotrebovat. Cize mi to vychadza, ze bud maju nakupene Metabondy za 75 tisic eur alebo maju nakupene oleje, ktore miesaju, vyrabaju z toho Metabond a dalej predavaju. Kazdopadne Finstat absolutne o nicom nehovori, nehovori o "zazracnych" ucinkoch Metabondu a akurat sa z Finstatu dozvedame, ze maju 2 zamestnacov, 31 tisic na bankovom ucte a kazdorocne su v zisku. Nic to nehovori o tom, ze zmenili politiku a ze to ludia mozu kupovat za nakupne ceny. Podla toho co vidim v suvahe a 31 tisic eur na bankovom ucte, tak tvrdim, ze aj ked sa zda, ze maju marzu okolo 9 percent (ci kolko to vychadza), v skutocnosti je ich marza daleko vacsia, kedze tam maju necele 3 tisicky pohladavky voci 2 zamestnancom na konci roka (trebars mzda pre dvoch zamestnancov) a velky obezny majetok. Ak to cita daky ekonom, nech ma prosim opravi, ak zle pisem.

Noro Kovacik je pre mna neznama postava a myslim si, ze nie je znamy v moto sporte. Ak ide o niekoho znameho v moto sporte, tak by to bol Svitko, Katrinak, Malcharek, Gonda, Homola, Hornak alebo Konopka. Akysi Noro Kovacik by za peniaze predal aj oblicku, nie to reklamny priestor na aute, obleceni a Instagrame. Bez sponzorov sa sutazit neda a pokial Metabond zaplati, tak preco by im nerobil reklamu? Navyse sa vratim o odstavec vyssie - reklama je v uctovnictve nakladova polozka a teda, ak daju Norovi Kovacikovi 10 tisic eur za rok, tak to maju ako naklad a teda o 10 tisic nizsi zisk. Sranda, na Finstate by to zrazu vyzeralo inak, ze?

Co sa tyka poctu tych objednavok, tak za rok ich bolo podla teba od 3358 po 18951 (podla cisla faktur), teda 15593 objednavok. Metabond stoji tak priemerne 33 az 45 eur. Zalezi aky. Tie preplachove okolo 13 az 15 eur. Predpokladam, ze podla tvojich slov kupuju ludia Metabond do paliva a oleja, cize cena medzi 33 az 45 eur. Pri pocte 15593 objednavok za rok a priemernej cene 39 eur, tak sa dostavam na sumu 606 tisic eur. Ako vidis, firma sa hybe obratoch pod 250 tisic eur. Slovami klasika - Hmm, to mi nevychadza. Pre mna je tvoj argument s cislami a poctom objednavok nevhodny, o nicom nevypoveda, proste nepouzitelny argument.

Tvoja pani natankovala benzin do dieslu. Pardon, napisal som to opacne, ospravedlnujem sa. Opat je to len tvoje subjektivne posudenie, ze sa motoru nic nestalo prave kvoli Metabondu? Ako tomu vlastne Metabond zabranil alebo pomohol?

Autoeditácia príspevku po 11 min 7 sek:
starysomar napísal: 10 sep 2024, 13:44 Nic nepredavam. Vies hovno. Dokazujes kazdym dalsim vyprdkom. Megasel v nafte. Viest mozes napriklad psa. Ludia sa vozia.
Venuj svoju laskavu pozrnost a cas inemu.
Nie som na chlapcov.
Na co tolke urazky z tvojej strany na moju osobu? Ja neurazam ani teba, ani tvoju pani, reagujem na teba slusne a vecne. Mas snad potrebu ma urazat, ponizovat a spravat sa na urovni maleho chlapca? Preco mi pises, ze nie si na chlapcov? Nikde nepisem nic o tvojej orientacii, ani nedavam na tvoju osobu ziadne narazky, ani narazky ku ktorym by si toto odpisal.

Pokial ide o slovo "previest", tak je to spisovne slovo. Tvrdis, ze ludia sa vozia? Ano, mas pravdu. Ja som pisal, ze by som mal previest aj toho mechanika o ktorom pises. Podla Jazykovedneho ustavu Ludovita Stura Slovenskej akademie vied, tak slovo previest je spisovne, nachadza sa v Kratkom slovniku slovenskeho jazyka z roku 2003 a jeho vyznam je "vedenim dostat, dopravit cez nieco" - teda napriklad vedenim motoroveho vozidla dopravit mechanika z dielne do krcmy. Tiez to tak pozna kodifikovana prirucka Pravidiel slovenskeho pravopisu z roku 2013 (ISBN: 978-80-224-1331-2). Dokaz - https://slovnik.juls.savba.sk/?w=Previe ... cs&d=psken a tiez https://slovnik.juls.savba.sk/?w=Previe ... &cs=&d=psp Ministerstvo kultury SR prijalo 15.marca 2021 v zmysle paragrafu 2 ods.2 Zakona o stanom jazyku dokument, ktory schvaluje kodifikovanu podobu statneho jazyka obsiahnutu v 4 kodifikacnych priruckach, medzi ktorymi je uz vyssie spomenuta prirucka. Dokaz - https://www.culture.gov.sk/posobnost-mi ... ho-jazyka/
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Starý somár - ani ja tomu nerozumiem. Pokiaľ ide o metabond a akonáhle začne niekto argumentovať a spochybňovať účinok, tak akoby si mal zatemnenie... Veď Heker argumentuje vecne, faktami a z tvojej strany prichádzajú len urážky..
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

starysomar

ja to nevnímam, že metabond vyrába len jeden produkt. ja som to napísal tak, že metabond má určite viac rôznych produktov, ktoré predáva na eshope a preto počet faktúr neznamená, že predali toľko práve tých konkrétnych metabondov, čo používaš aj ty. Koľudne si ľudia mohli kúpiť len olej.

Mimochodom predávať niečo za nákupnú cenu má aký význam z pohľadu biznisu? Ak navyše teba ako koncovému spotrebiteľovi to musia predať s DPH.

A čo si týka NK, tým som chcel povedať, že to že metabond prezentuje pretekár/drifter neznamená hneď, že je to super kvalitná vec. NK má za spoluprácu zaplatené. Prezentuje Metabond robí mu reklamu, dostava od nich peniaze na svoj šport, to je všetko.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Rad odpoviem az pridem k PC.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

JCM01 napísal: 11 sep 2024, 8:31 Starý somár - ani ja tomu nerozumiem. Pokiaľ ide o metabond a akonáhle začne niekto argumentovať a spochybňovať účinok, tak akoby si mal zatemnenie... Veď Heker argumentuje vecne, faktami a z tvojej strany prichádzajú len urážky..
Tak toto bolo dobré :wink: " Starý somár " (schválne takto napísané ?) :arrow: prichádzajú len urážky. Ešte dobre že z tvojej strany neprišla urážka. :wink:
No a teraz k téme - Aký názor máš na Metabond ? Co sa od teba dozviem na túto tému ? Ak by si sa mňa pýtal na minulej strane som svoje napísal.
21. jún 2024 je môj pohlad na túto tému. A u teba zatiaľ len to, že starysomar je diler pre metabond a tento nič nehovoriaci príspevok zase o ňom.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Odpoviem. Riešim veci podstatnejšie pre náš bytový dom.

Autoeditácia príspevku po 4 hod 14 min 23 sek:
Blastbit - ja mám za štrťstoročie s ich výrobkami a vecami iných výrobcov, čo predávajú výborné a vynikajúce skúsenosti no nie celkom zo všetkými. Zčasti preto, že pre niečo som nemal "správne" využitie. Konkrétne napíšem "na plnú hubu" je ten prípravok na okná do dažďa síce dobrý ak človek ide aspoň 80-90 km/hod no ak sa moce najmä v hmnle, mrholení v zápche alebo za niekym 40 - výrzne zhoršuje výhľad. Urobia sa milióny malých kvapôčok na čelnom skle a vidno hovno.
Tiež som sa ototo na utierkach ("handričkách") do auta - sú tam tri "leštiace" - pre mňa nemajú využitie. Umelá jelenica - dve skončili nepoužívaním u nás. Mne sa nechce zakaždým po sprchovaní stierať stenu a moja v aute podobne - radšej stiahne okno zvnútra gumenou stierkou.
Dealer nie som - kto požiada, tomu vybavím jeho nákup "za nákup". Hoci by sa nám hodil príjem ku dôchodku - ja mám celkom dobrý, moja ani polku toho.

mLuks - NK podľa mojich zistení (dávnejšie hľadania kto má pravý...) tie prípravky pár rokov používal než ich začal predávať. Máš pravdu, že potrebuje sponzorov aj s tým, že nie všetko čo mnohí propagujú je dobré. Bez ďaľších úvah.

Aký význam má predávať za nákup? Aj nákupná cena nie je cena výrobná. K tomu len toľko, že výrobca nakupuje komponenty, "substancie", z ktých to vytvorí od renomovaných firiem a tá nákupná cena je cena, za ktorú to predáva distribútorom typu Alza, rôzne olejcentrá a tak. Tiež som ostal nie málo prekvapený, keď systém predaja zhruba pred rokom zmenili na možnosť aby si každý, kto vie využiť štyri 250 mililitrové balenia ročne (do olejov alebo kombináciu iných vecí za podobnú sumu vrátane olejov a iného) a ďaľšie roky len dve - potom som asi pochopil. Im je jedno, či to vezme za nákup "olejcentrum" - alebo koncový zákazník. A možnosťou dať jemu nie nezaujímavú zľavu si zaistia odbyt - a spokojný zákazník nemusí no môže priviesť ďaľších. V tých "olejcentrách" je väčšinou "všehochuť", tade odhadujem moc nepredajú, neviem. Sám som v nejakom naletel na niečo iné, vychýrenej nemeckej firmy a bola to sračka, zhoršujúca pomery pri kritickom trení.

Na okraj - oni už pred vyše štvrťstoročím, keď som sa k tomu dostal vraveli (...tak som viackrát počul ak sa dobre pamätám), že to je pre toho, komu to pomôže a ušetrí. "Dovolil" som si spomenúť, popísať moje osobné skúsenosti. Že to niekoho ... motivuje k tomu, aby mi "nagrcal do vlákna", to nechápem. Mám svoje poznatky, skúsenosti, merania - reálne výsledky. Nič nepredávam, nič nikomu neponúkam (okrem vlastných dlhoročných poznatkov a skúseností - a informácii o možnosti lacnejšieho nákupu ak to niekto vie využiť, ktorá sa objavila nedávno a celkom ma prekvapila - v našich zemepisných šírkach sa moc nevyskytuje), žiadny biznis si nebudujem lebo z istých dôvodov neviem, či sa zajtra ráno zobudím.
Ak ktokoľvek (nemyslím konkrétne Hekera) má nutkanie vygrcať sa mi pod príspevky, nemal by mrnčať ak ho relatívne slušne pošlem do prdele.
Ak niekto namieta, že som mohol slušnejšie - prečo? Mám rád "priamu reč" - otvorené jednanie. Nepáči? Nečítajte, nereagujte.
heker
Redeemer
Redeemer

Tak dlhy prispevok a ziadna argumentacia? Prepac, ale nikoho nezaujima dochodok tvojej ani, ani utierky na sklo ci tekute stierace.

Finstat si nevyvratil, ani nereagoval. Ani ty, ani ja, ani dovodca ci predajca Metabondu nepracuje zadarmo. Ty opravis kable padnute zo slpu na ulici, lebo starej pani nejde televizor len tak nezistne alebo tam si na robote a tvoj zamestnavatel SSD ti to preplati? Presne tak funguje aj predajca Metabondu, ktory chce svoj zisk. A zisk chce aj vyrobca, aj distributor, vsetci. Oni to nerobia nezistne, aby si to mohlo dovolit co najviac ludi. Ono to robia pre peniaze. Vsetci.

Norbert Kovacik ma reklamu na Metabond nad pravym prednym kolesom na fotkach od roku 2015. Na starsich fotkach z roku 2014 a 2013 sa nenachadza. Pritom Metabond ma na webe akysi PDF dokument v ktorom Kovacik opisuje uzasne vlastnosti Metabondu, je tam uvedene, ze to pouziva od roku 1995 a je tam podpisany. Na Urade priemyselneho vlastnictva je ako vznik Metabondu uvedeny vari 23.9.1994. V tej dobe, bez internetu, tak sa Metabond dostal neskutocnostou rychlostou k nemu a je to radost citat, ze ho pouziva 30 rokov vo svojich autach. Viem, ze toto co pisem nemam ako dokazat, ale rovnako to nema ako dokazat ani Kovacik. Do prilohy pridavam screen z Facebooku Kovacika, kde ma sam napisane, ze je zamestnany ako partner Metabondu. Jediny argument pre Metabond ma byt to, ze ho propaguje Kovacik? Preco tak skvely produkt nepropagoval Colin McRae alebo Lewis Hamilton? Nemusis odpovedat, bola to len recnicka otazka.

Podme k ucinkom Metabondu. Tu sa da docitat https://aditiva.info/o-aditivach-info/r ... fluor.html ako Tatra Koprivice zakazala Metabond do ich aut - "Metabond – vykonanými skúškami v TATRE Kopřivnici bolo dokázané, že výrobok má vysoko korozívne účinky hlavne na farebné kovy a taktiež spôsobuje až o 100% vyššie opotrebovanie motorov. Z tejto skúšky vyšiel zákaz používania tohoto prípravku do motorov TATRA." a tiez - "Metanova – náhrada prípravku Metabond – jedná sa o vysokotlakú prísadu do oleja na báze chlóru, síry a fosforu. Prísady tohto typu sa nesmú pridávať do motorových olejov." Skutocny zdroj alebo skusku z ktorej by sa malo vychadzat, tak sa mi nepodarilo najst.
Prílohy
Screenshot_20240912_001743_Facebook.jpg
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Bishops - jediný originálny, geniálny, všetci ostatní sú zlí, podvodníci...
Vážne uvažujem, či to robí z hlúposti alebo zloby alebo sa fakt nemá čím odbaviť. Hejtovanie za každú cenu, na mňa pôsobí ako neuznaný génius, ktorý sa potrebuje niekde realizovať. Že vôbec na to reagujem.
Nemáš za čo.

Mal som v bývalej práci Š-1203. Mala v návode alebo kdesi v papieroch napísané, že má v diferáku Metabond a olej v ňom nemeniť po 1500 km ale až po 5000. O tej Tatre viem roky, tam použili nesprávny - mal označenie M1. Patril tam C3. Ušetrili...
S niektorými fakt škoda mínať čas.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

starysomar napísal: 11 sep 2024, 23:05
Ak ktokoľvek (nemyslím konkrétne Hekera) má nutkanie vygrcať sa mi pod príspevky, nemal by mrnčať ak ho relatívne slušne pošlem do prdele.
Ak niekto namieta, že som mohol slušnejšie - prečo? Mám rád "priamu reč" - otvorené jednanie. Nepáči? Nečítajte, nereagujte.
Kľudne buď priamy, ja mám rád priamych ľudí. Ty však urážaš a zhadzuješ niekoho, kto hádže argumenty, ktoré ignoruješ a žiadne fakty nedodávaš, bohužiaľ len subjektívne pocity..
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Argumenty vnimam inak.
Potvrdzujuci nefunkcnost ziadny nevidim.
Napísať odpoveď