Vysavac - tycovy vs "klasicky"
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vysavac - tycovy vs "klasicky"
tato prave laser nema, tu mame tiez, no tuto uz po novom nedodavaju do zakladneho balenia, lenze podla popisu na niektorych weboch je motorizovana, cize neviem na isto ci je to len plastovy vylisok a mozem brat akukolvek cinu alebo je to sofistikovanejsie a je tam elektronika, pri tej cene mi pride, ze to len plast nebude
Tiež mám Dyson spolu s originálnym príslušenstvom a ten nadstavec na chlpy je super vec. Či už kvôli chlpom mačky alebo to vyťahá aj kopec bordelu s matracov či gauču. S neorigo príslušenstvom nemám skúsenosti.
-
cORP.
Addict
a mas tento konkretny ? nakolko pred tym mali velmi podobny model no bol inak rieseny, myslim tento starsi -
https://www.sunsky-online.com/p/TBD0602 ... 1-V15-.htm
a ten je prave celkom lacny kedze ich robi x fejk vyrobcov, ucel je tiez rovnaky, no skor by som chcel ten novsi, pripadne ak mas ten novsi variant vies pls pozriet ci tam je nejake cidlo, motorcek alebo elektronika z tej bocnej strany ? niekde totiz uvadzaju, ze je motorizovany a niekde nie
https://www.sunsky-online.com/p/TBD0602 ... 1-V15-.htm
a ten je prave celkom lacny kedze ich robi x fejk vyrobcov, ucel je tiez rovnaky, no skor by som chcel ten novsi, pripadne ak mas ten novsi variant vies pls pozriet ci tam je nejake cidlo, motorcek alebo elektronika z tej bocnej strany ? niekde totiz uvadzaju, ze je motorizovany a niekde nie
-
nejakymarko
Addict
Ja mám ten nadstavec a má na sebe tie kovové piny, čo má aj ten laserový nadstavec, takze je elektrizovany. V zadnej časti to vyzerá, ako by tam bol motorcek, ktorý točí tým vaclom
-
cORP.
Addict
super diky za info, no tak v tom pripade ostava asi len original, aj ked ta cena za nastavec je epicka 
Ľudia, používate tu niekto tie male vysávače do auta? Zvládne takýto malý vysávač ktorý by sa mal nabíjať len cez USB povysávať aj koberce v aute?
Ak máte niekto skúsenosti s konkrétnymi modelmi tak mi dajte vedieť.
Ak máte niekto skúsenosti s konkrétnymi modelmi tak mi dajte vedieť.
Vysavac mam, tusim Bosch, nabija sa ale vo svojom stojane normalne cez adapter z 230V. Je to taky bezny vysavac co kupis za 30-40 eur. Vykon je taky, ze s tym pobysavas omrvinky v kuchyni, vlasy ba podlahe, spinu z topanok za dverami, ale v aute je problem s kobercekmi. Dokaze to povysavat hrubu spinu aj vlasy, s gumenymi rohozami v zime problem nie je. Lenze tie latkove koberceky do ktorych sa vie zazrat spina ci zapichnut ihlicie tam je problem aj s nornalnym vysavacom.
Ja som si zvykol praktizovat koberceky tak, ze ho vyberiem, 5x oklepem o plot a dam spat do auta. Tak behom 1-2 tyzdnov sa zastavim na pumpe a pobysavam koberceky, prebehnem spoje na kozenej sedacky (omrvinky sa ukladaju len v spojoch ako je koza zozita), prebehnem z lahka prach na palubovke, potom plasty prebehnem v rychlosti jednoubaz dvomu vlhcenymi utierkami na plasty. Cele to zaberie tak 10-15 minut a vo finale vyzera interier auta pekne a cislo.
V lete raz za mesiac auto doma dokladne povysavam svojim vysavacom, dam si aj nastavec na uzke casti (napr. medzi bocny prah dveri + stredovy tunel a kolajnicke po ktorej chodi sedacka), kozu osetrim vlhcenymi utierkami na kozu, utriem okna z vnutornej strany a vsetky plasty. Pred zimou a po zime kozu osetrim dokladne, teda to vycistim cisticom a kefkou na kozu, necham vyschnut, navoskujem, necham vyschnut, utriem do sucha, spravim aj dezinfekciu klimatizacie ozonon.
Autoeditácia príspevku po 3 min 16 sek:
Nieco na tento styl, ale od Boschu - https://www.alza.sk/concept-vp4351-111- ... 220292.htm
Ja som si zvykol praktizovat koberceky tak, ze ho vyberiem, 5x oklepem o plot a dam spat do auta. Tak behom 1-2 tyzdnov sa zastavim na pumpe a pobysavam koberceky, prebehnem spoje na kozenej sedacky (omrvinky sa ukladaju len v spojoch ako je koza zozita), prebehnem z lahka prach na palubovke, potom plasty prebehnem v rychlosti jednoubaz dvomu vlhcenymi utierkami na plasty. Cele to zaberie tak 10-15 minut a vo finale vyzera interier auta pekne a cislo.
V lete raz za mesiac auto doma dokladne povysavam svojim vysavacom, dam si aj nastavec na uzke casti (napr. medzi bocny prah dveri + stredovy tunel a kolajnicke po ktorej chodi sedacka), kozu osetrim vlhcenymi utierkami na kozu, utriem okna z vnutornej strany a vsetky plasty. Pred zimou a po zime kozu osetrim dokladne, teda to vycistim cisticom a kefkou na kozu, necham vyschnut, navoskujem, necham vyschnut, utriem do sucha, spravim aj dezinfekciu klimatizacie ozonon.
Autoeditácia príspevku po 3 min 16 sek:
Nieco na tento styl, ale od Boschu - https://www.alza.sk/concept-vp4351-111- ... 220292.htm
-
starysomar
Hardcore addict
Ako píšeš.
V lete som pár krát vysal naše autá ručákom JV85PRO - pokiaľ bude mať "autovysávač" obdobný sací výkon - prečo nie.
Natíska sa otázka ak solídne stoja okolo 100 eur či si nezaobstarať hoci za vyššiu cenu niečo podobné - osvedčené, čo sa použije aj inde (doma).
Ako často človeka baví vysať auto? Teda ak nie sú malé deti čo v ňom denne namrvia. Raz za čas zájsť na benzínke na ten vysávač je ekonomicky podstatne výhodnejšie.
V lete som pár krát vysal naše autá ručákom JV85PRO - pokiaľ bude mať "autovysávač" obdobný sací výkon - prečo nie.
Natíska sa otázka ak solídne stoja okolo 100 eur či si nezaobstarať hoci za vyššiu cenu niečo podobné - osvedčené, čo sa použije aj inde (doma).
Ako často človeka baví vysať auto? Teda ak nie sú malé deti čo v ňom denne namrvia. Raz za čas zájsť na benzínke na ten vysávač je ekonomicky podstatne výhodnejšie.
-
cORP.
Addict
pri tych prenosnych vysavacoch som mal najvacsi problem s kamienkom z chodnika po zime, tie ked sa zavrtali z podrazky do koberca tak to bol pre rucny vysavac neprekonatelny problem, vysal to az klasickky "zasuvkovy" vysavac