Cestovanie (trip) po USA

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
retkvic
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Cestovanie (trip) po USA

Príspevok od používateľa retkvic »

Fglx napísal: 02 okt 2024, 13:54 Ano, nebohy Iohan je ciastocne moja inspiracia:)
(on bohuzial spachal samovrazdu, kvoli dlhotrvajucim problemom so spankovym apnoe, ktore zhorsili depresie pocas covidu)
Ide to teraz jeden dasli typek na YT, tiez sa inspiroval Iohanom, tak uvidim ako zvladne spodok. Ja by som rad bez kanoe:) Ale ako pisem, je to zatial len na urovni blaznivej idei, cize este vobec nie iste.. ale snad k tomu dospejem :)
Ci uz sa to podari alebo nie, je to naozaj paradna cesta, a zrejme nie je dolezity ani tak ciel ako samotna cesta.

Ked som vtedy pozeral nejake video od nejakeho sprostredkovaneho znameho na yt, tak tam bolo spominane to spankove apnoe, ktore mohol dostat vdaka nejakej vyskovej chorobe v tych Andach, pripadne aj v kombinacii s covidom, vystupoval tam raz na nejaku horu co mala cca 6 tisic m.
A vdaka tomu ze nemohol vôbec spat asi dostaval nejake depresivne stavy, covid a tazko povedat co vsetko, kazdopadne skoda ho ako cloveka, ale thats life I quess...
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Cesta je ciel, toho sa drziam aj ja. V lete som mal 18 denny trip do Baltu a spat, pre niekoho by bolo tam to more ciel, ja som ani neplaval a hrozne sa tam ten jeden oddychovy den nudil 🤣 Ale to uz sme kus mimo temu.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Kľudne môžeš založiť novú tému (Fglx-ové cesty) a podeliť sa so skúsenosťami.
Napísať odpoveď