Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Ono, dvojzmysly či narážky sú vhodné len pri ľuďoch, s ktorými si si blízky a ktorí s tým súhlasia.
V práci, kde s kolegyňami zrejme nemáš taký blízky vzťah, sa to nehodí.
A tá irónia, hmm, nemohlo to pôsobiť útočne, že ich urážaš?
-
javatar
Hardcore addict
Rada "bud sam sebou" ma tiez svoje limity a nasledky. Vo vela pripadoch ak si sam sebou tak druha strana vidi, ze si tiez clovek a zameria sa na spolocne znaky co vedie k zblizovaniu ludi. V pripade toho, ze si ludia nesadnu tak sa to ukaze skoro (ci uz je to jedno alebo obojstranne). No a predpokladam, ze si niekomu nesadol az moc.
Nemusis sa vyhybat, len sa uisti, ze s nimi nie si sam a dvozmysly s koleginami len mimo prace.Terepin napísal: 03 okt 2024, 10:32Po tejto skúsenosti sa budem budem ženám vo firme vyhýbať ako čert krížu.
Uz aj s ciastocne sexualnymi dvojzmyslami s konverzaciou so zenou je to tazke ked ju dobre nepoznas. Niektore su s tym uplne OK, az pozitivne ale vzdy sa najde opak.
No ja som sa hneď na začiatku pýtal, či je to v poriadku, a že to nemyslím ako urážku. Evidentne ani to nestačilo. Poviem to takto: podľa interných pravidiel sú akékoľvek komentáre o zovňajšku zakázané. Čiže napríklad tebe by som nemohol ani pochváliť nové topánky.zuzanuska napísal: 03 okt 2024, 13:42 Ono, dvojzmysly či narážky sú vhodné len pri ľuďoch, s ktorými si si blízky a ktorí s tým súhlasia.
Autoeditácia príspevku po 3 min 9 sek:
A presne preto nikdy nie som sám sebou, lebo nikdy neviem odhadnúť hranicu. Vieš ako sa hovorí: kto nič nerobí - ten nič nepokazí.javatar napísal: 03 okt 2024, 13:48 Rada "bud sam sebou" ma tiez svoje limity a nasledky. Vo vela pripadoch ak si sam sebou tak druha strana vidi, ze si tiez clovek a zameria sa na spolocne znaky co vedie k zblizovaniu ludi. V pripade toho, ze si ludia nesadnu tak sa to ukaze skoro (ci uz je to jedno alebo obojstranne). No a predpokladam, ze si niekomu nesadol az moc.Nemusis sa vyhybat, len sa uisti, ze s nimi nie si sam a dvozmysly s koleginami len mimo prace.
Aj horšie veci sa dejú.
https://www.reddit.com/r/Slovakia/comme ... r_v_práci/
Autoeditácia príspevku po 15 min 56 sek:
https://www.reddit.com/r/Slovakia/comme ... r_v_práci/
Autoeditácia príspevku po 15 min 56 sek:
To ich ako pol roka škrel nejaký vtip, alebo tie vtipy teda pokračovali toho pol roka. Neviem presne aký druh vtipu si používal, čo som pozeral sekciu tu, kreslené vtipy, tak boli trochu dark a také trochu s rageom na ženy, čo by nemuselo byť, možno to niekomu prišlo cez čiaru ak si používal niečo v tom štýle a častejšie.
Terepin
-takže sa vlastne nič závažné nestalo.ale na vyhadzov to nevyzerá
-
javatar
Hardcore addict
Ale myslim si, ze vies - lebo to mas tu:Terepin napísal: 03 okt 2024, 14:35A presne preto nikdy nie som sám sebou, lebo nikdy neviem odhadnúť hranicu.
Mimo prace - pokojne chval aj viac ako topanky, v praci - pochval tak maximalne pracovny vykon.Terepin napísal: 03 okt 2024, 14:35Poviem to takto: podľa interných pravidiel sú akékoľvek komentáre o zovňajšku zakázané. Čiže napríklad tebe by som nemohol ani pochváliť nové topánky.
starysomar - to čo si popisoval očividne u teba pretrváva, aj to čo vidím za celé mesiace, včetne príspevkov v iných témach.
Terepin - nie je nad profesionálne vzťahy v práci, ako s mužmi aj so ženami - pletky, vzťahy ale aj dvojzmysly to robí škodu.
Terepin - nie je nad profesionálne vzťahy v práci, ako s mužmi aj so ženami - pletky, vzťahy ale aj dvojzmysly to robí škodu.
-
starysomar
Hardcore addict
Blastbit - niečo Ti prezradím - pre mňa si tu najväčší hlupák. Čoraz viac zblbnutý. Snažíš sa ukázať ako všetkému rozumieš no ukazuješ ako si v mnohom popletený. A ak Ti na to niekto poukáže - začneš ho osočovať.
Nemáš za čo.
Nemáš za čo.
Hej ako ty mňa pár minút predtým v téme náboženstvá. Opäť ti zopakujem aj iným/inými známe, ten nick si vybral teba nie ty jeho.
Tie tvoje rady mlátenie prázdnej slamy čo ani ten Terepin nepoužije v reálnom živote, tak potom jasné že jeho téma sa vlečenie vyše 17 rokov.
Tie tvoje rady mlátenie prázdnej slamy čo ani ten Terepin nepoužije v reálnom živote, tak potom jasné že jeho téma sa vlečenie vyše 17 rokov.
-
starysomar
Hardcore addict
Ja Ti zopakujem, že si hlupák. Alebo jednoduchší, poľutovania hodný jedinec. Možno máš hodne problémov v okolí (za ktoré si z veľkej časti môžeš sám a tu Ti za ne nik naozaj nemôže) tak si to kompenzuješ mudrovaním tu. Kdesi si vyťahoval alebo naznačoval niečo čo sme písali súkromnou správou, kdesi predhadzoval čo som písal v inej téme (kde vacerí nepochopili no im sa nečudujem) - to tiež o niečom svedčí a zapodievanie sa NICKOM, ktorý som si dal zámerne svedčí o Tvojej malosti tiež hodne.
Ostane všimnol som si, že máš problém s viacerými usermi ktorí majú tú drzosť, že si dovolia samostatne uvažovať a ešte aj nesúhlasiť s niektorými Tvojmi uzávermi. Držím Ti palce aby si sa prebral no pochlebovať Ti naozaj nebudem.
Ostane všimnol som si, že máš problém s viacerými usermi ktorí majú tú drzosť, že si dovolia samostatne uvažovať a ešte aj nesúhlasiť s niektorými Tvojmi uzávermi. Držím Ti palce aby si sa prebral no pochlebovať Ti naozaj nebudem.
Tieto a iné výlevy aj v iných témach si vypisuj v príslušnej téme osol. Nič také nebolo. Ja tebe nie.
Tu nevieš poradiť Terepinovi praktickou radou do budúcna. Miesto toho omáčky o tebe ako si teraz na tom.
Tu nevieš poradiť Terepinovi praktickou radou do budúcna. Miesto toho omáčky o tebe ako si teraz na tom.
Terepinovi nie je co poradit, radi sa mu tu 15 ci 18 rokov alebo kolko. Starysomar napisal co si mysli a prakticky nemal akou radou prispiet, kedze tu boli uz vsetky rady mnohokrat opakovane.
Ohladom aktuálnej situácie ktorú popisoval Terepin sa ale dá čo to poradiť. Napr javatar to dobre napísal v jeho poslednom príspevku.heker napísal: 03 okt 2024, 22:50 Terepinovi nie je co poradit, radi sa mu tu 15 ci 18 rokov alebo kolko. Starysomar napisal co si mysli a prakticky nemal akou radou prispiet, kedze tu boli uz vsetky rady mnohokrat opakovane.
Podla mna netreba nic pisat. Jeho trapny humor a sexualne narazky maju svoj vysledok. Neverim tomu, ze si ho zavolali len preto, ze okomentoval vzhlad dakej zeny z prace.
v korporatoch sa proste dvojzmyselne vtípky moc netolerujú, treba si na to davat pozor.
Tak ten mail došiel až na samom konci.javatar napísal: 03 okt 2024, 18:23 Ale myslim si, ze vies - lebo to mas tu:Mimo prace - pokojne chval aj viac ako topanky, v praci - pochval tak maximalne pracovny vykon.
Apropo, stále ste sa mi smiali, že som paranoidný a že takéto veci sa dejú len v USA. Včera som musel urobiť DEI tréning. Čiže inými slovami som mal pravdu. Našťastie toto sa tam deje už dobrú dekádu a tam sa môžem učiť od amerických mužov ako s touto situáciou narábať.
Autoeditácia príspevku po 49 sek:
Ja som ani netvrdil, že si ma zavolali len preto.heker napísal: 03 okt 2024, 23:24Neverim tomu, ze si ho zavolali len preto, ze okomentoval vzhlad dakej zeny z prace.
Autoeditácia príspevku po 3 min 52 sek:
Včera som v skupinovom čete ukázal fotku svojej mačky a povedal, že toto je moja priateľka, na čo jeden z kolegov hodil poznámku "na môj vkus príliš chlpatá". A vieš čo som urobil? Absolútne nič, pretože som normálny, funkčný dospelý jedinec a nie je*** ko*ot, ktorý sa musí ihneď sťažovať na HR ako urazené decko v škôlke.gogo956 napísal: 04 okt 2024, 7:23 v korporatoch sa proste dvojzmyselne vtípky moc netolerujú, treba si na to davat pozor.
Terepin
pozri, neuraz sa, ale ty pôsobíš pomerne nezvykle pri debate aj tu. Takže naživo to pravdepodobne moc lepšie nebude.
To teraz neber osobne, každý sme iný. Určite máš aj mnohé prednosti ktoré iní ludia nemajú. Ale v komunikacii je to trošku horšie. K druhým ľudom treba byt primerane úctivý a ked aj na ich adresu trochu zazartujeme treba vediet mieru a hned dat dotyčnemu najavo ze si to nemyslel vazne ale v dobrom.
pozri, neuraz sa, ale ty pôsobíš pomerne nezvykle pri debate aj tu. Takže naživo to pravdepodobne moc lepšie nebude.
To teraz neber osobne, každý sme iný. Určite máš aj mnohé prednosti ktoré iní ludia nemajú. Ale v komunikacii je to trošku horšie. K druhým ľudom treba byt primerane úctivý a ked aj na ich adresu trochu zazartujeme treba vediet mieru a hned dat dotyčnemu najavo ze si to nemyslel vazne ale v dobrom.
ale tí čo sa na teba stazovali, tam asi islo o nieco dost iné. Hlavne ženy vedia byť na niektore veci značne citlivé, to je normálne.Včera som v skupinovom čete ukázal fotku svojej mačky a povedal, že toto je moja priateľka, na čo jeden z kolegov hodil poznámku "na môj vkus príliš chlpatá". A vieš čo som urobil? Absolútne nič, pretože som normálny, funkčný dospelý jedinec a nie je*** ko*ot, ktorý sa musí ihneď sťažovať na HR ako urazené decko v škôlke.
Práveže toto bol presne ten typ humoru, ktorý som používal. Nikdy som nebol oplzlý alebo vulgárny, či už slovníkom alebo vyjadrovaním. Ja som hneď na začiatku jasne povedal, že nič z toho nemyslím vážne, všetko je to v rámci srandy, a som sa ich dokonca pýtal, či je to u nich kóšer. Nikdy som sa nedočkal u nich negatívnej odpovede. Teraz už viem, že ma nechali v tom, aby to po celý čas zbierali ako dôkazy proti mne.
A k tomu ešte v našom tíme máme ženy, a dokonca máme aj šéfku. Všetky tú chlpatú narážku videli.
A potom, že prečo ženám chorobne nedôverujem...
A k tomu ešte v našom tíme máme ženy, a dokonca máme aj šéfku. Všetky tú chlpatú narážku videli.
A potom, že prečo ženám chorobne nedôverujem...