emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 23 okt 2024, 19:45takze vsetkym trom vrahom sa v rodnom liste zmenilo miesto narodenia na random miesto v mena a stali sa moslimami aj vizualne?
aj Miki Cernak? Aj Ondrej Rigo a Jozef Slovak? Stefan Svitek? Hubert Pilcik? Olga Hepnarova? nie. len tvojom rasistickom svete je to inak.
statistika Kubko, statistika
nemozem za to, ze migranti z krajin MENA pachaju nasobne viac trestnych cinov ako domaca populacia ci migranti z Europy
ku tej populacii Londyna si stale nedal sós
nech sa paci
https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_groups_in_London
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

beardie napísal: 22 okt 2024, 11:50 Podobne pre UK, je smutné vidieť, ako sa napríklad z bieleho Londýna stalo za 50 rokov miesto, kde je bielych Britov tretina
beardie napísal: 24 okt 2024, 9:11 nech sa paci
https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_groups_in_London
White: Total 7,602,233 97.7% 6,901,596 92.6% 5,893,973 86.6% 5,333,580 79.80% 5,103,203 71.15% 4,887,435 59.79% 4,731,172 53.8%
Ty si doktorom matematiky. Skus opisat ako sa z 53,85% stane jedna tretina, 33,33%
A urob si laskavost a ani neskusaj tych "White British". Dakujem.
beardie napísal: 24 okt 2024, 9:11 nemozem za to, ze migranti z krajin MENA pachaju nasobne viac trestnych cinov ako domaca populacia ci migranti z Europy
A ktora statistika ti to hovori? Lebo odo mna si dostal statistiky v lete a hodil si na ne bobek. Asi neukazuju, ze ludia z MENA pachaju nasobne viac trestnych cinov ako domaca populacia ci migranti z Europy.
Internet crimes a stalking cudzinci, a podla teba na hranici mentalnej retardacie, ktori vcera vyskocili z lodky, nebudu pachat.

A este ta poprosim. Rozhorcoval si sa, ze 100 tisic ludi cosi. V Londyne zije podla tvojho linku 8,8 miliona osob. Takze na proteste bolo 1,13% populacie mesta. Ak zoberieme tych, ktori by mohli by len moslimovia tak je 100k z 1.169M. Cize 8% vsekych, ktori by teoreticky mohli byt moslimovia.
Oficialne zije v Brne 400k ludi. Takze demoska 4520 ludi. Vela? Malo? Popocital som to spravne?

Tesim sa co odpises javatarovi.
beardie
Redeemer
Redeemer

nechapem, preco potvrdzujes moje slova, ze bielych Britov je uz len tretina
presne to som napisal

inak, v roku 1961 bolo bielych (celkovo) 97 %, v 2001 celkovo ~72 % (60 % Briti a 11 % ostatni), v 2011 uz len celkovo ~60 % (45+15 %) a v 2021 uz len ~53 % (37+17 %), ten trend je naozaj strasny

odomna si dostal statistiky z Svedska, Danska a Francuzska, ktore to potvrdzuju, nepamatam sa, ze by si bol schopny to rozporovat

//este ked si sa pripomenul s tym IQ, jeden screenshot pre teba
Screenshot_20241024_230056.jpg
////ked sa teda hram, trosku som sa hrabal v datach, nie je to uplne presne, kedze Populatio by religion in Boroughs je z roku 2018 a knife crime by London Borough je z 2021-2023, ale:
- zo 6 boroughs, ktore maju viac ako 20% zastupenie moslimskej populacie sa v hornej polovici Total number of incidents and rate per 100,000 head of population umiestnili 4
noze.jpg
https://researchbriefings.files.parliam ... N04304.pdf str 15
https://data.london.gov.uk/dataset/perc ... on-borough

a ako bonus statistiky nabozenstva v base
napriek tomu, ze moslimovia tvoria iba 7 % populacie (England + Wales), v base ich je 18 %, za 20 rokov narast z 8 na 18 %
reli.jpg
https://researchbriefings.files.parliam ... N04334.pdf strana 16 hore
jackb
Redeemer
Redeemer

Lebo "White British" nezaklikava vo formularoch normalny white British. Vies, mali sme tu scitanie a zijem s Britmi. Pytal som sa na tu kolonku. Takze realita ti to opat nalozila. A to som ta prosil, nech si takto zle nerobis.

Ty si ziadne statistiky zo Svedska ani z inej krajiny nedal. Len dake primitvne dristy, ku ktorym som ti ja musel najst udaje, ktore ukazuje ako velmi mas potrebu klamat. Tak ako o tych obyvateloch Londyna.

No esteze si dal obraztok potvrdzujuci ako to je s tvojim IQ. Dristy, ze vsetci z MENA su zlocinci a zaroven dementni natolko, ze by si ani do toho Essenu nedostali. A si to ty, ktory rozhdzoval rucikami pred zovseobecnovanie Rusov zo strany Kazachov.

Ja som rad, ze mas zmysel pre humor. Lebo vies, ze tie knife crimes boli moslimov voci nemoslimom, alebo boli utoky nackov voci moslimom, ktori len maju obchod ci kebabaren :)

A kedze je podla teba islam zodpovedny za zlocinnost, preco je tretina vaznov bez nabozenskeho vyznania? Nabuduce skus screenshoty, ktore ti nezrusia celu iluziu, ktoru budujes. A za co tych 16k moslimov sedi? Stalking alebo cyber frauds? Lebo pocet sediaciach by bolo fajn prelozit aj tym, ake zlociny su na vzostupe.

Ale mas jedno velke plus: uz davas linky, ako clovek, ktory niekedy bol na akademickej pode, a ja potom nemusim reverzne hladat obrazky na dakych fasistickych weboch. Ides hore!

BBC investigativa a pasovanie ludi do Britanie. Cez Essen
https://www.bbc.co.uk/news/articles/cd6q6wz765eo
beardie
Redeemer
Redeemer

odkazujem na ofiko data, to, ze s nimi ty nesuhlasis, este neznamena, ze nie su spravne
kategorie: White: English, Welsh, Scottish, Northern Irish or British
White: Irish
White: Gypsy or Irish Traveller
White: Roma
White: Other White

statistiky som samozrejme dodal, lenze si ich ignoroval, pokojne si ich precitaj znova, mas tam aj odkazy
Dristy, ze vsetci z MENA su zlocinci a zaroven dementni natolko, ze by si ani do toho Essenu nedostali.
opat si presne potvrdil to, co sa tam pise, nechapes vyznamu priemeru a abstraktnym myslienkam
snad uz vies, ako je mozne ze Humza Yousaf mohol vystudovat (ako som pisal minule, nie, ze by to malo nejaky suvis s IQ, ale budis) a zaroven priemerne IQ Pakosov je nizsie v porovnanie s Europanmi, alebo?
ze ta mam tak rad, tak napoviem obrazkom
iq.jpg
je inak celkom rozdiel napisat "(vsetci) Rusi su ABC" a "priemerne IQ obyvatelov MENA je nizsie ako Europanov", rozdiel je vyznamny

pravdepodobne su preto napisani bez vyznania, lebo dani vazni ziadne vyznanie nemaju, od toho je ta kolonka, je tam este other a not recorded pre tych, kde je to nezname alebo je to ine nabozenstvo (zdravim zoroastrianov)
opat ides proti oficialnym britskym statistikam len preto, lebo to nevyhovuje tvojmu svetonazoru

problem s britskymi statistikami sa zda byt ten, ze je dost malo oficialnych zdrojov, kde su uvedene krajiny povodu, to napriklad Svedi alebo Dani reportuju
jackb napísal: 24 okt 2024, 20:17A este ta poprosim. Rozhorcoval si sa, ze 100 tisic ludi cosi. V Londyne zije podla tvojho linku 8,8 miliona osob. Takze na proteste bolo 1,13% populacie mesta. Ak zoberieme tych, ktori by mohli by len moslimovia tak je 100k z 1.169M. Cize 8% vsekych, ktori by teoreticky mohli byt moslimovia.
Oficialne zije v Brne 400k ludi. Takze demoska 4520 ludi. Vela? Malo? Popocital som to spravne?
este sa vratim k tomuto, uz roky rozpravas o Minovi, co chcel kopulovat s Allahom, tych bolo len par a malo to vyznamny dosah, o pocet sice ide tiez, ale dolezity je obsah
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

" Všetci z MENA " ? On sám si nie je istý že to niekto napísal. :roll:
Ešte k téme - https://www.topky.sk/cl/11/2883955/Hola ... o-migraciu
" Holandsko v novembri zavedie hraničné kontroly, aby obmedzilo migráciu " - dovtedy hanené len SR.
" Počet žiadateľov o azyl zostáva v Holandsku stabilný na úrovni približne 40.000 ročne. " - zväčša muži.
beardie
Redeemer
Redeemer

on ma zial svoje pomylene predstavy a ked ho poziadam o citaciu, tak to dolozit nevie, lebo si to vyfabuloval
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 25 okt 2024, 8:59 odkazujem na ofiko data, to, ze s nimi ty nesuhlasis, este neznamena, ze nie su spravne
mozes ma citovat, kde som napisal "ja s kategoriami nesuhlasim, preto su nespravne", alebo je to dalsia tvoja fabulacia.
kategorie: White: English, Welsh, Scottish, Northern Irish or British
White: Irish
White: Gypsy or Irish Traveller
White: Roma
White: Other White
Zarabil by kocur Mikeš Romov medzi White?
statistiky som samozrejme dodal, lenze si ich ignoroval, pokojne si ich precitaj znova, mas tam aj odkazy
ale pred rokom. nie v lete.
to za Svedsko je daka publikacia a aj to takmer 5 rokov stara. Ja som ti dal pekny Excel od Anglicanov. Detto na Svedsko Link na "Francuzsko" ani nezije. iba to Dansko vyzera pouzitelne. Takze sa ukazuje, ze cokovlek si sa pred rokom snazil linkovat slo do kelu. :nono:
opat si presne potvrdil to, co sa tam pise, nechapes vyznamu priemeru a abstraktnym myslienkam
snad uz vies, ako je mozne ze Humza Yousaf mohol vystudovat (ako som pisal minule, nie, ze by to malo nejaky suvis s IQ, ale budis) a zaroven priemerne IQ Pakosov je nizsie v porovnanie s Europanmi, alebo?
ze ta mam tak rad, tak napoviem obrazkom
Pre lasku Boziu. "Nerozumies tomu" vs "nechapes to". Musi ti to opakovat emigrant, ktory slovencinu pouzival len tu, teda na dotahovanie sa s tebou.
Ja som ti dal linky, ktore vysvetluju pred sa IQ v MENA zda nizsie a preco tomu tak bolo aj v rodnych luhoch a hajoch, kym sa s tym nieco nezacalo robit. To na urodnu podu nepadlo :smt017
BTW, za mojich cias sa za graf bez nazvu a popisu vsetkych osi vyhadzovalo z cvika. Tieto moderne standardy idu do kelu.
Ozaj, to po akych weboch chodis?
Image Citations:
Bell Curve. History of the Jewlluminati Conspiracy How They Wielded The
Illuminati to Rule Over The Earth. FreeWorldAlliance, n.d. Web. 25 May
2014
je inak celkom rozdiel napisat "(vsetci) Rusi su ABC" a "priemerne IQ obyvatelov MENA je nizsie ako Europanov", rozdiel je vyznamny
spada do skupiny "generalizacia". nie je spravne, aby sa delilo medzi dobrou a zlou.
pravdepodobne su preto napisani bez vyznania, lebo dani vazni ziadne vyznanie nemaju, od toho je ta kolonka, je tam este other a not recorded pre tych, kde je to nezname alebo je to ine nabozenstvo (zdravim zoroastrianov)
opat ides proti oficialnym britskym statistikam len preto, lebo to nevyhovuje tvojmu svetonazoru
cim konkretne idem proti oficialnym britskym statistikam? otazkou, ze druha najpocetnejsia skupina vaznov su bez vyznania, teda nabozenska prislusnot nema nic do cinenia s kriminalnostou, ako sa snazit nahovarat tu. Ak by mala, neboli by tam budhisti.
problem s britskymi statistikami sa zda byt ten, ze je dost malo oficialnych zdrojov, kde su uvedene krajiny povodu, to napriklad Svedi alebo Dani reportuju
do kolkej generacie by si chcel ten povod? ked sa narodi v Britanii, tak je Brit. ako Humza ci Richi. vypisuju Nemci ci su daki kriminalni Turci 1st gen, 2nd gen alebo 3rd gen? BTW, aj preto Humza mohol vystudovat, lebo jeho mamka v tehotenstve a on po narodeni v Skotsku, mali ine podmienky ako niekde na vidieku v Pakistane ci v Keni. Just saying.
este sa vratim k tomuto, uz roky rozpravas o Minovi, co chcel kopulovat s Allahom, tych bolo len par a malo to vyznamny dosah, o pocet sice ide tiez, ale dolezity je obsah
Nepises pravdu. On sa chvalil, ze s nim opakovane kopuluje. To je ine ako chciet to robit.
Tam bolo ~5000 ludi. 1,13% z oficialnej populacie Bratislavy v 2021, co tiez nie je spravny ukazovatel. No nie je to dobry priklad, lebo zo 140 zadrzanych bolo 60 Cechov. A kotleby sa tiez navozili z celej krajiny. Ved Mino je z Kezmarku ci z PP.
beardie
Redeemer
Redeemer

tak tvrdil si, ze ""White British" nezaklikava vo formularoch normalny white British", aj ked su to oficialne pouzivane kategorie ONS, co je realita :)

mozes sa autora kocura spytat sam, napriklad na onom svete :)

statistiky boli poskytnute a nevyvratil si ich

narecia a dialekty, ktore sa pouzivaju v konkretnych lokalitach, implementuju do reci niektore slovne spojenia, ktore nemusia byt vzdy spisovne, opat si sa nieco nove naucil, nie je zac
je ale vtipne, ze to pise clovek, co oblubuje cokovlek - novy vytvor od Amauryho Guichona? dufam, ze je z mliecnej, tu mam najradsej

ano, poslal si linky, ktore potvrdzuju, ze iste oblasti sveta maju nizsie IQ kvoli specifickym dovodom, dakujem ze potvrdenie mojho vyjadrenia

ten graf ti mal napovedat, ale opat si nepochopil zadanie, nevadi, vyssie si potvrdil, ze tomu IQ chapes, z mojho pohladu je tato problematika vyriesena, ak mas nejake otazky, pokojne sa spytaj

nie, jedno je generalizacia, druhe je statistika, rozdiely su vyznamne

opat si nepochopil tabulku, ktoru som pridal
ide o nepomer voci celkovej populacii, vsetky ostatne kategorie okrem non recorded (z celkom jasnych dovodov) maju kriminalitu podobnu ako je pocet obyvatelov danej kategorie v populacii, jedinou a vyznamnou vynimkou su moslimovia, u ktorych je pocet ludi v base viac ako dvojnasobny

ak bude na demostraciach, povedzme v Martine nech sa to dobre pocita, 5, 50, 500 alebo 5000 nackov, je to malo alebo vela?
jackb
Redeemer
Redeemer

Uhm. Normalny white British, ked to musi zakliknut, zaklikne Other White.

Ako som bolo dokazane, boli poskytnute len statistiky z Danska. Ta tabulka je do roku 2021. A maju tam 12 Cechoslovakov. 28 Sovietov a 82 Juhosov. Mas na nieco lepsie. Tiez by bolo fajn vediet, ze co su ludi z krajin, ktore neexistuju tretinu storocia zavreti.

Clovek z krajskeho mesta ide rozdavat rozumy o nareciach. Je aj trapnost, ktorej sa dokazes vyhnut sam?

Clanky o tom, ako ma na vyvoj dietata dopad prostredie, v ktorom vyrasta. Ci uz prostredie matky, kym je buduci clovek v maternici, alebo po po porode. Tie podmienky boli aj v Ceskoslovensku. A to geograficky nema s MENA spolocne nic. Ked ludia z MENA pridu do Europy, tak z nich mozu byt lekari, vedci, predsedovia vlad, podnikatelia. Nemusia byt len pastieri dobytka. Ak by sa v MENA ci v subsaharskej Afrike narodilo dieta slovenskej dobrovolnicke, ktora by trela rovnaku biedu ako Africania, tak jej dieta, akokolvek biele, by to IQ malo nizsie.

Ale no tak. Prezentujes tu islam a dovod na kriminalitu. Preto by ateisti nemali byt kriminalni, rovnako ako budhisti, ktori maju zakazane sposobovat utrpenie. Takze teraz chces dokazovat nieco ine a nesedi ti to.

Ale otazka nie je, ci je ucast nackov na demonstracii v Martine alebo v Bratislave dobra ci zla. Je to dokaz nacizacie mesta? Ak nie, preco je ucast na urovni 1,12% zlo? A preco nenapisat, kolko z tych 100k ja zavretych?
beardie
Redeemer
Redeemer

normalny White British zaklikne "White: English, Welsh, Scottish, Northern Irish or British", nevidim v tom problem

ostatne fungovali, nie je moj problem, ze sa na to pozeras az teraz
su tam citacie, mozes si to skusit dohladat znova

IQ nema suvis len s prostredim, ale aj s povodom
ak maju 2 dementi dieta, jeho IQ bude skor podpriemerne, aj ked zazraky sa deju
ako priklad uvediem inbreeding u Pakosov v UK, tam sa to dost zhorsuje
The figures show that up to 20 per cent of the children treated for congenital problems in cities such as Sheffield, Glasgow and Birmingham are of Pakistani descent, a figure significantly greater than the background populations, which can be four per cent or lower.

Birmingham Children’s Hospital alone has seen the number of Pakistani children treated for genetic disorders increase by as much as 43 per cent since 2011.

Two per cent of the population in the UK is Pakistani or British Pakistani, according to the 2011 Census – just under one million people. Estimates suggest half the marriages are ‘consanguineous’ – between blood relatives – a largely cultural tradition aimed at keeping wealth and property within families. Such marriages are also common in Arab countries and North Africa. This means a disproportionate number of children from these backgrounds are stillborn, die during childhood, or live with lifelong genetic disabilities.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... s-NHS.html
https://www.bbc.com/news/uk-england-leeds-23183102
par linkov tu: https://www.reddit.com/r/unitedkingdom/ ... in_the_uk/

islam je vo svojej podstate nasilnicky, Novy Zakon hovori skor o laske a mieri, Koran skor o zabijani a vojnach
ak niekto uprimne vyznava pedofilneho vraha, asi nebude prototypom pozitivneho pristupu k zivotu, o islame mame temu

ak sa v meste stretne stotisic ludi (pripadne statisice, musim to pozriet) a mnohi z nich demostruju za Hamas, odsudzujem to rovnako ako nacisticke pochody, v principe medzi nimi nevidim rozdiel, fasisti a nackovia su jedna sorta
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 26 okt 2024, 15:04 normalny White British zaklikne "White: English, Welsh, Scottish, Northern Irish or British", nevidim v tom problem
Nopity nope. Mozes to prist vysvetlit mojmu okoliu :smt006
Isto si pocuval podcast, kde hovorili o tom, kto vsetko boli fasisti v lete toho roka. Jedni mali roadblock, kde sa vodicov pytali ci su White English. Family Guy IRL. Myslis, ze vzdelany Anglican chcem byt v jednej skupine s White Trash, ked nemusi?
ostatne fungovali, nie je moj problem, ze sa na to pozeras az teraz
su tam citacie, mozes si to skusit dohladat znova
Nie dakujem.

Co ti obyvatelia neexistujicch krajin v dansky vazeniach? Nevyrusuje ta, ze tvoj zdroj obsahuje zjavne bludy?
IQ nema suvis len s prostredim, ale aj s povodom
ak maju 2 dementi dieta, jeho IQ bude skor podpriemerne, aj ked zazraky sa deju
ako priklad uvediem inbreeding u Pakosov v UK, tam sa to dost zhorsuje
A co potom inbreeding u White Trash v UK? 10%+ ludi v produktivnom veku nepracuje. A to ja musim platit zo svojich dani.

A opat, nemusime chodit ani do UK a vytahovat Pakistancov. Na Povazi je pod Cachtickym hradom dedina Višňové. Priblizne pred 100 rokmi tam musela vlada z Prahy zakazat manzelstva medzi obyvatelmi, lebo situacia bola neznesitelna.
Takze opat a znova: ukazujes na ludi z ineho prostredia pre nieco, co bolo realativne nedavno uplne bezne za humnami, ak nie rovno v dedine starych rodicov. Genealogia je pekna zaluba, alebo treba sa dopredu vyrovnat so vsetkym moznym.

A aj napriek patologickym javom medzi Pakistancami ci v lokalitach kde maju vysoky podiel na populacii, su prave z Bradfordu tri miliardske rodiny s dopadom na celu krajinu.
islam je vo svojej podstate nasilnicky, Novy Zakon hovori skor o laske a mieri, Koran skor o zabijani a vojnach
ak niekto uprimne vyznava pedofilneho vraha, asi nebude prototypom pozitivneho pristupu k zivotu, o islame mame temu
mame. Novy Zakon je o laske a aj IRL, nielen na fore, mas jeho fanusikov plnych nenavisti. s Koranom, ako Knihou 3.0 je to zlozitejsie, lebo sa da rozne vykladat - ci uz preto ako je napisana, alebo tym, ze je napisana pismom, ktore v beznej komunikacii pouziva len korene slov. Preto ma islam tolko odnozi, ktore sa nenavidia navzajom.
ak sa v meste stretne stotisic ludi (pripadne statisice, musim to pozriet) a mnohi z nich demostruju za Hamas, odsudzujem to rovnako ako nacisticke pochody, v principe medzi nimi nevidim rozdiel, fasisti a nackovia su jedna sorta
v takmer 9 milonovom meste. Ak sa sto tisic ludi stretne v Bratislave je to jeden pribeh, v Londyne iny a v Mexico City este viac iny. Neide o to, co za sortu su potrestujuci. Ide o tvoj argument, ze taky protest je znakom islamizacie. Nahlodala Minova demoska pred 10 rokmi v rovnakej mierke obraz Bratislavy ako hniezda liberalnej kaviarne? Ani chlp.
beardie
Redeemer
Redeemer

pozri, toto je oficialny scitaci dokument, ktory bol pouzity v roku 2021 pri oficialnom scitani, dost jasne tam vidim tie moznosti
su rovnake ako tie, ktore som spomenul predtym, neviem, co vypisovalo tvoje okolie a uprimne je mi to uplne ukradnute, realita je taka, ze tam ludia vyplnaju okrem ineho v sekcii White aj 1 moznost z English, Welsh, Scottish, Northern Irish or British, okrem dalsich spomenutych
census.jpg
ak tvrdis, ze toto nevypisovali, musis pouzit ako argument nieco ine ako tvoje spomienky

nereagujes na data, ktore som poskytol, pokojne, ale len tym potvrdzujes, ze ignorujes realitu

neviem, ake su otazky pri prijimani do danskej basy, resp podla coho zbieraju udaje
ale ak sa mna niekto spyta, v akej krajine som sa narodil, poviem mu, ze v Ceskoslovensku, moze to mat suvis

pochody nackov su u velkej casti populacie, vratane cervenych dennikov, pravidelne odsudzovane
pochody pro-Hamas privrzencov po 7.10.2023 boli u BBC vyjadrenim "nazoru", pokial viem, doteraz nenazyvaju Hamas teroristickou skupinou a boli na to viackrat upozorneni

k tomu zbytku, si pisuce stelesnenie argumentacnych faulov, stale dookola "ale ved aj henti..." a vobec ti to nepride divne
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Boli/neboli náhodou tie pro-hamasovské pochody aj v Bosne a Hercegovine ?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

jackb napísal: 27 okt 2024, 9:49Ide o tvoj argument, ze taky protest je znakom islamizacie.
Na proteste bolo 100k ludi. Niektore zdroje hovoria aj 200k. Zoberme ze 10% z nich tam bolo cielene na podporu Hamasu. Je 10000 ludi vela? Je to znakom islamizacie? Uhol pohladu. Len clovek s ruzovymi okuliarmi moze povedat ze islamizacia ma na to 0% vplyv.
beardie
Redeemer
Redeemer

tohto "fasistu" sme tu uz davno nemali
https://x.com/real_eire/status/1850098260448313498

snad sa im podari implementovat, co planuje
to zase bude vyplakavania u pomylenych aky je zly
jackb
Redeemer
Redeemer

wladas napísal: 27 okt 2024, 10:39 Na proteste bolo 100k ludi. Niektore zdroje hovoria aj 200k. Zoberme ze 10% z nich tam bolo cielene na podporu Hamasu. Je 10000 ludi vela? Je to znakom islamizacie? Uhol pohladu. Len clovek s ruzovymi okuliarmi moze povedat ze islamizacia ma na to 0% vplyv.
Rad ti zopakujem, ze 100k je 1,16% populacie Londyna. Ani 200k nic neznamena. beardie sa pytal na protest nackov, kde Mino vykrikoval, ze sulozi s Bohom. tam tiez bolo 1,13% obyvatelov Bratislavy a nestala z nej Mekka fasistov. Pred 4 rokmi tam asi bezruskovcov bolo este viac. A ani to mesto neohlo. Takze demonstracia na urovni 1% ci 2% sa neda povazovat za znak negativneho spolocneskeho javu.

Uz maju Holandania vladu? Ved Peroxida za premiera nikto nechcel. Takze su to asi budu len dristy.

Neviem co rozporujes s dokumentom, ktory som sam vyplnal :) Ja som nevyjadril, ze tam neboli kolonky na White English. Len skutocnost, ze kazdy normalny white British sa zaradil ako Any other White, lebo sa neidentifikuje ako white trash. Simple. Ale aspon si sa pohodal sam so sebou.

Daj data tak, ze budu na oficialom webe a bude sa na ne dat klikat, bude debata. Aj to je jednoduche.
Takze aby moj dedo zil nadstardne dlho a pre daky dovod by ho zavreli v Dansku, viedli by jedneho cloveka z Rakusko-Uhorska? Blbost, nie?

Pochody proti Hamasu nie su odsudzovane? Neberie tam policia ludi? A nie su kontra demonstracie? a nackovia potom nevedia, ktori gombik z meme stacit - ci mi vadia Zidia, alebo im vadia moslimovia?

Je smutne, ze chces tak velmi diskutovat, no branis sa moznosti nemat pravdu. Vymyslel si si Bradford, kde som ti musel hladat nemoslimske places of worship. Teraz som ti nasiel uspenych podnikatelov. Ale stale budes tvrdit, ze ked ma clovek povod v MENA, tak z neho nic nemoze byt. Pritom ignorujes, ze vsetko co vycherrypickujes na ludi z MENA platilo a plati pre bielych rovnako.
Problem Britanie su White trash, ktori nepracuju, kriminalizuju sa, napadaju policajtov, vypaluju kniznice, vykradaju pekarne ci drogerie. Medzitym moslimski podnikatelia pomahaju branit obchody a policajtov varia caj a ponukaju susienky.
Videl som nedavne posty od uzivatela, ktory zil v Leeds predtym ako odisiel do Japonska. Ved sa popytaj, ake zle to bolo. Ak ti teda nestaci javatar v Londyne.

ako ten kazatel pre mesiacom. legalny imigrant, papierovo v najlepsej pohode a pritom hovado, ktore nikdy nemalo dostat viza.
beardie
Redeemer
Redeemer

takze podla teba zije v Londyne 17 % bielych "normalnych" a cez 36 % white trash, dobre :D
normalny white British sa zaradil ako Any other White, lebo sa neidentifikuje ako white trash
@javatar: ty si "normalny" alebo sa povazujes za white trash podla Kubkovej definicie vyssie?
afaik este nemas obcianstvo, takze si asi normalny :)

oficialne data boli
Ale stale budes tvrdit, ze ked ma clovek povod v MENA, tak z neho nic nemoze byt.
nic take netvrdim :)
znova ta odkazem na ten obrazok, ktory popisuje nepochopenie principu priemeru, je fascinujuce ako dookola robis tu istu chybu za sebou a nepride ti to vobec divne
Problem Britanie su White trash, ktori nepracuju, kriminalizuju sa, napadaju policajtov, vypaluju kniznice, vykradaju pekarne ci drogerie.
nielen
Medzitym moslimski podnikatelia pomahaju branit obchody a policajtov varia caj a ponukaju susienky.
a preto je ich v britskych basach viac ako 2x tolko, ako by ich podla pomeru v populacii malo byt
vobec nic to neznamena, ze nie :)

dakujem za bonus, vyhostili jednoho imama, gratulujem, relevancia s Britaniou presne 0
pamatas sa, co sme si povedali o jednotkach pripadov? vidim, ze nie

si zijuci argumentacny faul :smt006

miesto pridavania irelevantnych informacii by si sa mohol vyjadrit k vplyvu rodicov na IQ dietata
jackb
Redeemer
Redeemer

He? Co ma obcianstvo s etnicitou? Hlavne ked su tam dalsie kolonky pre Gypsies, Roma a Traveller :D Myslis, ze maju Travellers vlastny pas, kde maju koleso namiesto statneho znaku?
Akykolvek Slovak s obcianstvom bude az do smrti Other White. Se stim smiř.

Myslim, ze ked by si sa chcel rozhorcovat na primerom, nemal by si to negovat o odsek nizsie.
Uz je to ako ten obrazok vojaka, ktory dava pit cloveku. Ked ho orezes, mozes ho predavat ako mucenie. A to robis ty. Ignorujes, ze vacsina ludi z MENA sa zamestna, pracuje, mozno podnika a zamestnava, plati dane. Namiesto toho orezevas ten obrazok na to, ze vsetci su degeni uz od narodenia a nic z nich byt nemoze. Lebo taky obraz viac vyhovuje tvojmu narativu.

A kedze "islam je koren zla" je v britskych basach viac ateistov a krestanov ako moslimov.

Pri vstupe ludi do krajiny si krakoril o tom, ze ved sa da, legalne, viza. No toto len potvrdzuje, ze na viza chodi trash, ktory nema ziadny zaujem integrovat sa. Na uteku pred takym odpadom kradnu doklady ludom, ktori sa mozno integrovat chcu. Ich sa nechces ani len opytat. Chces ich poslat do stretu Arabskej puste. Lebo ignorujes rozdiely medzi islamskymi sektami. A aj to, ze islamskych krajinach ziju krestania, ktorych z domov moze vyhanat ISIS, alebo ina dementna banda. Su z MENA, takze vsetci podla teba musia ist do puste v Saudskej Arabii.

Skus citat s porozumenim :) A premyslaj, co je environmental a co genetical. Ak si zvladol imunologiu za mesiac citania si wiki, toto do vecera das.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak logicky že menej, pokiaľ je moslimov v UK len niečo okolo 4 miliónov.
Zatiaľ čo ateistov, kresťanov desiatky miliónov, takže v base ich bude viac.
Najprv sa teda pozrieť koľko moslimov je v base v ich domovských krajinách.
Napísať odpoveď