beardie napísal: 25 okt 2024, 8:59
odkazujem na ofiko data, to, ze s nimi ty nesuhlasis, este neznamena, ze nie su spravne
mozes ma citovat, kde som napisal "ja s kategoriami nesuhlasim, preto su nespravne", alebo je to dalsia tvoja fabulacia.
kategorie: White: English, Welsh, Scottish, Northern Irish or British
White: Irish
White: Gypsy or Irish Traveller
White: Roma
White: Other White
Zarabil by kocur Mikeš Romov medzi White?
statistiky som samozrejme dodal, lenze si ich ignoroval, pokojne si ich
precitaj znova, mas tam aj odkazy
ale pred rokom. nie v lete.
to za Svedsko je daka publikacia a aj to takmer 5 rokov stara. Ja som ti dal pekny Excel od Anglicanov. Detto na Svedsko Link na "Francuzsko" ani nezije. iba to Dansko vyzera pouzitelne. Takze sa ukazuje, ze cokovlek si sa pred rokom snazil linkovat slo do kelu.
opat si presne potvrdil to, co sa tam pise, nechapes vyznamu priemeru a abstraktnym myslienkam
snad uz vies, ako je mozne ze Humza Yousaf mohol vystudovat (ako som pisal minule, nie, ze by to malo nejaky suvis s IQ, ale budis) a zaroven priemerne IQ Pakosov je nizsie v porovnanie s Europanmi, alebo?
ze ta mam tak rad, tak napoviem obrazkom
Pre lasku Boziu. "Nerozumies tomu" vs "nechapes to". Musi ti to opakovat emigrant, ktory slovencinu pouzival len tu, teda na dotahovanie sa s tebou.
Ja som ti dal linky, ktore vysvetluju pred sa IQ v MENA zda nizsie a preco tomu tak bolo aj v rodnych luhoch a hajoch, kym sa s tym nieco nezacalo robit. To na urodnu podu nepadlo
BTW, za mojich cias sa za graf bez nazvu a popisu vsetkych osi vyhadzovalo z cvika. Tieto moderne standardy idu do kelu.
Ozaj, to po akych weboch chodis?
Image Citations:
Bell Curve. History of the Jewlluminati Conspiracy How They Wielded The
Illuminati to Rule Over The Earth. FreeWorldAlliance, n.d. Web. 25 May
2014
je inak celkom rozdiel napisat "(vsetci) Rusi su ABC" a "priemerne IQ obyvatelov MENA je nizsie ako Europanov", rozdiel je vyznamny
spada do skupiny "generalizacia". nie je spravne, aby sa delilo medzi dobrou a zlou.
pravdepodobne su preto napisani bez vyznania, lebo dani vazni ziadne vyznanie nemaju, od toho je ta kolonka, je tam este other a not recorded pre tych, kde je to nezname alebo je to ine nabozenstvo (zdravim zoroastrianov)
opat ides proti oficialnym britskym statistikam len preto, lebo to nevyhovuje tvojmu svetonazoru
cim konkretne idem proti oficialnym britskym statistikam? otazkou, ze druha najpocetnejsia skupina vaznov su bez vyznania, teda nabozenska prislusnot nema nic do cinenia s kriminalnostou, ako sa snazit nahovarat tu. Ak by mala, neboli by tam budhisti.
problem s britskymi statistikami sa zda byt ten, ze je dost malo oficialnych zdrojov, kde su uvedene krajiny povodu, to napriklad Svedi alebo Dani reportuju
do kolkej generacie by si chcel ten povod? ked sa narodi v Britanii, tak je Brit. ako Humza ci Richi. vypisuju Nemci ci su daki kriminalni Turci 1st gen, 2nd gen alebo 3rd gen? BTW, aj preto Humza mohol vystudovat, lebo jeho mamka v tehotenstve a on po narodeni v Skotsku, mali ine podmienky ako niekde na vidieku v Pakistane ci v Keni. Just saying.
este sa vratim k tomuto, uz roky rozpravas o Minovi, co chcel kopulovat s Allahom, tych bolo len par a malo to vyznamny dosah, o pocet sice ide tiez, ale dolezity je obsah
Nepises pravdu. On sa chvalil, ze s nim opakovane kopuluje. To je ine ako chciet to robit.
Tam bolo ~5000 ludi. 1,13% z oficialnej populacie Bratislavy v 2021, co tiez nie je spravny ukazovatel. No nie je to dobry priklad, lebo zo 140 zadrzanych bolo 60 Cechov. A kotleby sa tiez navozili z celej krajiny. Ved Mino je z Kezmarku ci z PP.