Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Tradičná čínska medicína (moxovanie)...
Odpoveď na predchádzajúce otázky z minulej strany.
https://www.topky.sk/cl/10/2879171/Ocko ... ch-lekarov
" Očkovanie novou vakcínou proti COVID-19 je možné aj u ambulantných lekárov."
" Aktuálne je do procesu očkovania adaptovanou vakcínou zapojených 88 ambulancií."
https://www.topky.sk/cl/10/2879171/Ocko ... ch-lekarov
" Očkovanie novou vakcínou proti COVID-19 je možné aj u ambulantných lekárov."
" Aktuálne je do procesu očkovania adaptovanou vakcínou zapojených 88 ambulancií."
Na Slovensku je cca 2000 ambulancii obvodnych lekarov - https://www.nku.gov.sk/aktuality/-/asse ... pediatroch Takze tych 88 ambulancii je tragicke cislo, matematicky vyjadrene je to 4,4 percenta. Beriem to vsak tak, ze sa stale/opatovne ockuje vo velkych nemocniciach a zaujem o ockovanie je mizive.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A Kotlar si zas ide tie svoje... antivaxerske konspiracne teorie, ktore siril uz pocas covidu https://spravy.rtvs.sk/2024/10/p-kotlar ... cej-latky/
Ja sa vazne cudujem, ze lekarska obec, okrem par vlaznych vyhlaseni nepovedala nic.
Ja sa vazne cudujem, ze lekarska obec, okrem par vlaznych vyhlaseni nepovedala nic.
No vzhladom na vytaženosť ambulancii a určitý štandard lekárov, že po 13:00 viac menej už nie sú zastihnuteľní sa im ani nečudujem, načo si ešte pridávať robotu s papierovaním a samotným očkovaním, zrejme by to asi aj tak robila sestra a tá má toho vyše hlavy, ráno odbery, potom za necelých 5h 40-60 pacientov a do toho by malo ísť ešte aj očkovanie? To by to museli robiť už v čase keď niesú v práci asi.heker napísal: 25 okt 2024, 23:22 Takze tych 88 ambulancii je tragicke cislo, matematicky vyjadrene je to 4,4 percenta.
Navyše niektorí doktori sú tiež anivaxeri, ako aj môj obvodný.
-
hojko
Site Admin
harrison314: K tomu vcerajsiemu vyjadreniu ci kedy to povedal, ze "V pripade darcovstva krvi je velka pravdepodobnost, ze neockovanyn pacient moze byt je prijemcom krvi od neckovaneho. A teda sme ho ockovali proti svojej voli."
Na to mu hned na Instagrame v komentaroch vysvetlil jeden doktor, ze: "Lekar, ktory nevie rozdiel medzi aktivnou a pasivnou imunizaciou. Lekar, ktory nevie, ze transfuzne pripravky su po odobrani zbavovane bielych krviniek. Ja teda neviem len jedno... ja on tu medicinu vystudoval."
Divim sa, ze ked lekari v zastupeni Visolajskeho rokuju s ministerstvom o zvyseni miezd, stopnutiu prevodov nemocnic na akciove spolocnosti a aj za dalsie veci, tak nebojuju za to, aby sa tento dezolat vytratil z aktivneho politickeho a lekarskeho zivota.
Na to mu hned na Instagrame v komentaroch vysvetlil jeden doktor, ze: "Lekar, ktory nevie rozdiel medzi aktivnou a pasivnou imunizaciou. Lekar, ktory nevie, ze transfuzne pripravky su po odobrani zbavovane bielych krviniek. Ja teda neviem len jedno... ja on tu medicinu vystudoval."
Divim sa, ze ked lekari v zastupeni Visolajskeho rokuju s ministerstvom o zvyseni miezd, stopnutiu prevodov nemocnic na akciove spolocnosti a aj za dalsie veci, tak nebojuju za to, aby sa tento dezolat vytratil z aktivneho politickeho a lekarskeho zivota.
Kritizuje sa Kotlár za pandemiu či nie ? https://domov.sme.sk/c/23396690/aj-komo ... tlara.html
" Aj komora zubárov kritizuje vyjadrenia vládneho splnomocnenca Kotlára " - okrem nich kto ešte ?
" Slovenská komora zubných lekárov vyjadruje hlboké znepokojenie nad vyjadreniami Petra Kotlára,
splnomocnenca vlády pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas covidovej pandémie. "
No a mimochodom áno, sú aj lekári/lekárky, ktorí sú antivaxeri, aj pri samotnom covide mali medzi sebou hádky.
" Aj komora zubárov kritizuje vyjadrenia vládneho splnomocnenca Kotlára " - okrem nich kto ešte ?
" Slovenská komora zubných lekárov vyjadruje hlboké znepokojenie nad vyjadreniami Petra Kotlára,
splnomocnenca vlády pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas covidovej pandémie. "
No a mimochodom áno, sú aj lekári/lekárky, ktorí sú antivaxeri, aj pri samotnom covide mali medzi sebou hádky.
-
harrison314
Hardcore addict
COVID, tato chripcka sa opet stala nasmrtelnejsou chorobou roku
https://vtm.zive.cz/clanky/nejsmrtelnej ... fault.aspx
https://vtm.zive.cz/clanky/nejsmrtelnej ... fault.aspx
Aj si to cital?
-
harrison314
Hardcore addict
ano, len som prehladol to "nie je"
Američtí epidemiologové vyzývají: Připravte se na pandemii ptačí chřipky – VTM.cz
Clickbait nazov, ale co si myslite, pride dalsia pandemia?Ptačí chřipka vyvolaná virem H5N1 je na postupu a nakazila opeřence po celém světě
Nedávno si přestoupila na americký skot a z něj i na lidi
Od akutní hrozby pandemie nás dělí změna jedné aminokyseliny v klíčovém proteinu viru ptačí chřipky
Ten most prekročíme, až k nemu prídeme 
-
starysomar
Hardcore addict
V brazílskych pralesoch a zrejme aj v permafroste čaká dobrôt...
Ak uz ideme tam, tak aj v ladovcoch, ktore sa roztapaju.
Hrozivé varovanie vedcov. Roztápajúce sa ľadovce vypúšťajú smrtiaci vírus | Regióny.sk
Ta vtacia chripka sa ale zda byt uz blizko, podla toho clanku.
Hrozivé varovanie vedcov. Roztápajúce sa ľadovce vypúšťajú smrtiaci vírus | Regióny.sk
Od akutní hrozby pandemie nás dělí změna jedné aminokyseliny v klíčovém proteinu viru ptačí chřipky
-
harrison314
Hardcore addict
Co sa tyka ladovcov, zaujimalo by ma, ci dane virusy/bakterie budu kompatibilne z nasimi telami.
-
starysomar
Hardcore addict
Dozvieme sa 
Napriklad aj ceska MUNI ma antarkticku zakladnu a vozia si nazbierane vzorky do Brna. Ak by urobili chybu v dekontaminacii, tak by sa napriklad aj o ich meste hovoriloharrison314 napísal: 14 dec 2024, 17:09 Co sa tyka ladovcov, zaujimalo by ma, ci dane virusy/bakterie budu kompatibilne z nasimi telami.
ja neviem , ale smrtiaci vírus je to, čo by tento svet potreboval. Ja osobne som mal od Covidu väčšie ničivé očakávaniaDreamer napísal: 14 dec 2024, 14:59 Ak uz ideme tam, tak aj v ladovcoch, ktore sa roztapaju.
-
harrison314
Hardcore addict
No ja si prave myslim, ze Corona zabila viac ludi, ako by zabil nejaky poriadne smrtelny virus.
Lebo ludia sa jej nebali, kaslali na opatrenia, lebo neboli v rizikovej skupine a bola to chripocka. Keby sa objavi nieco fakt smrtelne, tak by vetsina ludi dodzovala pandemicke opatrenia a ti ktori nie by boli richlo mimo hru. staty by nevahali spravit tvrde opatrenia.
Lebo ludia sa jej nebali, kaslali na opatrenia, lebo neboli v rizikovej skupine a bola to chripocka. Keby sa objavi nieco fakt smrtelne, tak by vetsina ludi dodzovala pandemicke opatrenia a ti ktori nie by boli richlo mimo hru. staty by nevahali spravit tvrde opatrenia.
-
starysomar
Hardcore addict
Tu nie - tu je nezanedbateľná časť tak tupých, že budú pochybovať, robiť natruc oficiálnym vedcom aj keby ich to malo stáť život - stačí si uvedomiť, koľkí dokážu veriť v chemtrails, H.A.A.R.P. - plochú Zem...