Linkin Park

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Linkin Park

Príspevok od používateľa Blastbit »

Emily Armstrong zapadla v Linkin Parku, ale viem si ju predstaviť aj v tvrdších metalových kapelách. Má fakt skvelé zafarbenie hlasu vokálu.
Speváčkou a novým bubeníkom LP určite nestratí úroveň. No ak by sa vrátili do čias Hybrid Theory, Meteory tak v rámci žánru stále to najlepšie.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Dnes som pocul Heavy Is the Crown, je to sice standardna "gamerska" pesnicka, ale obe tieto pesnicky maju tu vlastnost, ktora ma priviedla ku pocuvaniu Linkin Park v mladosti - a to, ze na kazde pocutie su lepsie a po stvrtom sa zaryju do pamete.

Inac osobne si nemyslim, ze sa vrati zvuk Meteory alebo Hybrid theory, dnes je uz ina doba a aj kapela sa posunula niekde inde.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Pri tomto som si povedal, Linkin Park je spet

danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

ja som nikdy nebol nejaký LP fanúšik, mal som nejaké dva albumy na mp3 (to sú už roky), ale musím uznať že nová zostava ma nesmierne baví ! :-)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Taktiez, velmi sa mi paci album (hodnotim ho asi ako 4. najlepsi z ich tvorby), aj chemia kapely a aj Emily ako spevacka. Chester bol lepsi, to bez debaty, sam mam jeho portret na ruke, ale dokazem byt nad vecou a tesim sa, ze hejterov je tak malo. Koncerty na najvacsich europskych stadionoch vypredane za par hodin. Sam mam listok pod podium na Wembley :)
Napísať odpoveď