to iste aj s Peskovom
snad ti ta definicia pomozeCitácia alebo citovanie môže byť:
- doslovné uvádzanie citátu cudzieho výroku, textu a podobne
ja neviem, kto to bol, ale pravdepodobnejsie z mnohych dovodov, vratane vysetrovania nemeckej prokuratury, mi vychadza, ze to boli Ukrajinci
Nemci maju vyrazne viac informacii ako par nepresnych informacii z novin a neznamych zdrojov typu
"reported by four Nordic public broadcasters"
alebo
"an accompanying English-language podcast Cold Front."
ak to chces rozporovat, musis skusit nejake relevantne argumenty
dovod, preco sa tam tie lode nachadzali, moze byt uplne jednoduchy, Rusi sa o plane mohli dozvediet podobne ako Holandania a Americania a snazili sa vybusniny najst, co je v kalnej vode s dohladnostou jednotky metrov velmi problematicke
opat odkazujem na false cause, skus si to precitat
z ekonomickeho hladiska nemalo pre Rusov vyznam nicit si to
a? rozporujem to niekde?Podla mna Rusi stracaju svojich a cudzich vojakov coraz vyssim tempom. Nie su schopni dobyt naspat casti Kurskej oblasti. Ak to nevidis, mas suchat nohami.
zase si si vymyslel nejaku blbost, ktoru nikto netvrdi, a bojujes proti nej
toto ma suvis s plynovodmi a novymi ruskymi zakaznikmi aky?Preco situaciu z decembra 2024 prisudzujes stav v lete 2022?
ArkanoviTigrovi sa spytal viackrat a tie cervene boldy potvrdzuju moje slova vo viacerych temach taktiez, mozno, keby si ich neignoroval, pomohlo by to
ak sa chces rozpravat o americkom prezidentovi, mozes v prislusnej teme, len pozor, aby to nedopadlo ako naposledy, ked si tvrdil, ze video s padajucim Bidenom je deep fake, co bola samozrejme dalsia blbost z tvojej strany