Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa beardie »

presne tak, chcel som od teba citaciu, ziadna nie je, lebo v tom texte sa to priamo nepise

to iste aj s Peskovom
Citácia alebo citovanie môže byť:
- doslovné uvádzanie citátu cudzieho výroku, textu a podobne
snad ti ta definicia pomoze

ja neviem, kto to bol, ale pravdepodobnejsie z mnohych dovodov, vratane vysetrovania nemeckej prokuratury, mi vychadza, ze to boli Ukrajinci
Nemci maju vyrazne viac informacii ako par nepresnych informacii z novin a neznamych zdrojov typu
"reported by four Nordic public broadcasters"
alebo
"an accompanying English-language podcast Cold Front."

ak to chces rozporovat, musis skusit nejake relevantne argumenty
dovod, preco sa tam tie lode nachadzali, moze byt uplne jednoduchy, Rusi sa o plane mohli dozvediet podobne ako Holandania a Americania a snazili sa vybusniny najst, co je v kalnej vode s dohladnostou jednotky metrov velmi problematicke

opat odkazujem na false cause, skus si to precitat

z ekonomickeho hladiska nemalo pre Rusov vyznam nicit si to
Podla mna Rusi stracaju svojich a cudzich vojakov coraz vyssim tempom. Nie su schopni dobyt naspat casti Kurskej oblasti. Ak to nevidis, mas suchat nohami.
a? rozporujem to niekde?
zase si si vymyslel nejaku blbost, ktoru nikto netvrdi, a bojujes proti nej
Preco situaciu z decembra 2024 prisudzujes stav v lete 2022?
toto ma suvis s plynovodmi a novymi ruskymi zakaznikmi aky?

ArkanoviTigrovi sa spytal viackrat a tie cervene boldy potvrdzuju moje slova vo viacerych temach taktiez, mozno, keby si ich neignoroval, pomohlo by to :)
ak sa chces rozpravat o americkom prezidentovi, mozes v prislusnej teme, len pozor, aby to nedopadlo ako naposledy, ked si tvrdil, ze video s padajucim Bidenom je deep fake, co bola samozrejme dalsia blbost z tvojej strany :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... y-40499745
Masívnejšie používanie čínskych dronov Mavic v Chersone.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

beardie napísal: 04 dec 2024, 11:01 snad ti ta definicia pomoze
Prosim, pripomen mi, si to ty kto ignoruje definicie, ktore citujem?
ja neviem, kto to bol, ale pravdepodobnejsie z mnohych dovodov, vratane vysetrovania nemeckej prokuratury, mi vychadza, ze to boli Ukrajinci
Nemci maju vyrazne viac informacii ako par nepresnych informacii z novin a neznamych zdrojov typu
"reported by four Nordic public broadcasters"
alebo
"an accompanying English-language podcast Cold Front."
A mas aj daku spravu tej nemeckej prokuratury, ci to mas ako nabozensku vieru: prelozia mi daku rozpravku a tej do poslednej body verim, aj ked derava ako sito?
ak to chces rozporovat, musis skusit nejake relevantne argumenty
dovod, preco sa tam tie lode nachadzali, moze byt uplne jednoduchy, Rusi sa o plane mohli dozvediet podobne ako Holandania a Americania a snazili sa vybusniny najst, co je v kalnej vode s dohladnostou jednotky metrov velmi problematicke
Vidis, Rusi so specializovanym vybavnim nic nenasli a mame verit, ze Ukrajinci, ktori sa potapali v dakej bani vybusniny ulozili presne? A preco aspon taketo, aj ked stale derave, vysvetlenie nespomenie "nemecke prokuratura", alebo niekto kto ju preklada?
a? rozporujem to niekde?
zase si si vymyslel nejaku blbost, ktoru nikto netvrdi, a bojujes proti nej
odmietol si urobit graf prise of mile tych "zazracnych postupov".
toto ma suvis s plynovodmi a novymi ruskymi zakaznikmi aky?
len ten, ze dnes vieme, ze od Rusov ten plyn nekupuju ti, ku ktorym trubky idu. vedeli ale, ze oň nebude dopyt aj v lete 2020?
ArkanoviTigrovi sa spytal viackrat a tie cervene boldy potvrdzuju moje slova vo viacerych temach taktiez, mozno, keby si ich neignoroval, pomohlo by to :)
To si si nasiel super partiu. Cloveka, ktory uz svojim nickom schvaluje ganocidu ci gang r*ape zien ako zbran. Myslel som ti, ze sa ti take hnusi, ale asi ste sa nasli. Kedze tvoj novy bff, tak ako ty, ignoruje fakty, nezobrazuje sa mi co halucinuje uz niekolko mesiacov. Bolo to po tom co som jemu vylistoval a vylinkoval vsetkych jeho rusofilne lzi v tejto teme a v prislusnej teme vsetky je lzi o genocide na Balkane a on to ignoroval, aj ked ma ziadal, aby som ho citoval. Ten uzivatel vedome porusuje zakon a ja s nim odmietam mat cokovlvek spolocne. Ak je tvoj novy bestie, napriek tomu, ze uz vies co je zac, tak si dokazes predstavit aky mam na teba nazor.
Cervene boldy nevidim. Ak si ich vytvoril, porusujes Pravidla tym, ze cerveny bold je pre admina. A ty nim nie si. Ak nieco chces, neporusuj pravidla, neporusuj zakony, nedefekuj si do dutiny ustnej a potom sa mozno rozhodnem na to reagovat :smt006

Skus nieco k veci, nech to tu nezasieras tym, ze ignorujes co postnem a dozadujes sa, aby som to postoval dookola. Ludia potom na to pindaju.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Tvoje žiadnym rozsudkom nepodložené obvinenia nič nemenia na tom, že si patologicky klamár, ktorý tu splieta nezmysly o tom, ako tu banda rusofilov písala, že suchoj sa nedá zostreliť a podobne....
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 04 dec 2024, 18:27 Prosim
takze ziadne relevantnejsie info, dobre
A mas aj daku spravu tej nemeckej prokuratury
kto hlada, najde
Vidis, Rusi so specializovanym vybavnim nic nenasli a mame verit, ze Ukrajinci, ktori sa potapali v dakej bani vybusniny ulozili presne?
podla spravy nemeckej prokuratury sa potapali nielen v bani, ale aj v Baltskom mori
ak bomby umiestnis pri/pod plynovody a dohladnost su maximalne metre, musel by si i so specializovanym vybavenim skontrolovat celu dlzku plynovodu, co je problematicke, i ked nie nemozne
odmietol si urobit graf prise of mile tych "zazracnych postupov".
nie je dovod, kedze som len odkazal na zvysujuce sa tempo straty uzemi
pridam dalsi podobny graf s novembrovymi hodnotami
https://x.com/War_Mapper/status/1864478205450584442

vies, ak Rusi prekonaju obranne postavenia Ukrajincov a ak neexistuju dalsie miesta, kde by sa mohli Rusi zastavit, tie narasty ziskanych uzemi mozu byt nasobne, uz aktualny trend je alarmujuci

pocet padlych je pre Rusov irelevantny, preto je irelevantny aj pre mna
ak chces z toho modelovat nejake predikcie, kedy dojdu Rusku ludia, tak i pri rastucom tempe maju ludi dost na roky, ak nie desatrocia, dopredu, ale presna hodnota sa mi pocitat nechce, do excelu si to hod sam, ak ta to zaujima
len ten, ze dnes vieme, ze od Rusov ten plyn nekupuju ti, ku ktorym trubky idu. vedeli ale, ze oň nebude dopyt aj v lete 2020?
v lete 2020 sa stalo co, ze to spominas?
To si si nasiel super partiu.
chcel si niekoho, kto sa pytal tiez, dodal som priklad
mozem ti odcitovat aj Blastbita, sa mi zda, ze sa pytal taktiez

jednoduche riesenie by pre teba bolo odcitovat, kto to na fore tvrdi, pripadne napisat dovod, preco co tvrdis, nic viac, nic menej
mozes teda odcitovat, kto kde na fore pise, ze sa Suchoje nedaju zostrelit a ze Kindzaly a Zirkony su neznicitelne?
jackb
Redeemer
Redeemer

No pockaj pockaj.
Dostal si clanky, dostal si OSINT... ty si nedal nic. Len preklad deravych nemeckych rozpravok, ktore neprejdu Occamovou britvou.
Opat si to mylis. Ty mas podlozit svoje tvrdenia, nie ja tvoje. Nie je sprava prokuratury, kde sa jasne pise s kym porovnali DNA a co robili ruske lode presne nad miestami vybuchov, tak plati logicka verzia, ze Rusi tam zo specializovanych lodi umiestnili naloze.

Preco "konktrolovat" celu dlzku, ked "kontrolovali" celkom presne.

A v tych grafoch, kolko z toho su mesta na 100tisic obyvatelov? Vyznamne krizovatky, logistickehe huby? Alebo su to len luky a polia, pre ktore len v novembri padlo takmer 47 tisic Rusov. Rusofil este v lete kikirikal co vsetko "pada bez podporu". To snad 47k chlapov padlo od hladu? Co z tych oznamenych "dobitych", ako to napisal, padlo?

Mne neide o predikciu toho "kedy sa minu ludia". Afrika, Jemen a NKorea maju kanonen futeru aj na 100 rocnu vojnu. Ale aj carskemu rezimu zlomila kombinacia faktorov vaz. Tam sa ale neda predikovat cas. No aj Stavka sa toho bala, ked si brala prevozne krematoria, aby sa vyhla scenaru z Afganistanu. Teraz su uz jedno aj vrecia na smeti, no kto vie do kedy pri vsetkom ostatnom co sa deje.

Za 2020 sa ospravedlnujem, bol to preklep. Ale ty vies, ze to bolo leto 2022, lebo vtedy sa uskutocnilo nicenie trubiek.

Mozes citovat koho chces. Ak neporusujes pravidla a zakon. Ale co vypisuje mi je tiez ukradnute.

Este jednoduchsie riesenie by bolo, ak by si cital bez klapiek na ociach. Pri Kindzaloch a Zirkonoch to pokojne mohlo by aj daky twitterovy ucet zdielajuci ruske lzi, ktore vyslovil sam P*tin. A to som odcitoval a ty si odignoroval.
O Suchojoch si vo februari musel vidiet dristy o tom, ze Ukrajina "nema PVO a nedokaze zostrelit ziadny Suchoj". Aj ked bolo vysvetlene ako. A v oktobri sme sa dozvedeli, ze F16 nemoze zostrelit Suchoj "lebo je stara". Takze hyperobla v tomto pripade je spojenie dvoch ci viacerych lzi rusofila. Je to vysmech jeho fanatickej viery rusku balšaju techniku. Uz konecne napises nieco k veci, ci budes stale spamovat?

Kym rusofili veria v "dobijanie" Velkej Novisilky, Rusi z nej zbabelo utekaju. Odporucam synchronizovat sa
https://bsky.app/profile/wartranslated. ... kloo4zpk2a

Aj tie dobyte kilometre by mali ukazovat kanonen futeru, nech ide na istu smrt s usmevom.
https://bsky.app/profile/wartranslated. ... l7qanrl22f

Pred rokom sa Krynky cez rusofilov oznacovali ako sialenstvo a zbytocne zabijanie. Ak sa o to zrkadlovo pokusia Rusi smerom na Cherson (ktory "nikdy Ukrajinci nedobyli", ako som tu nie tak davno citoval najvacsieho odbornika na vojenstvo od cias Majstra C') tak tu budu vyskreky o tom, aky je to skvely plan a Kyjiv do tyzdna uz musi padnut
https://bsky.app/profile/maks23.bsky.so ... kzqgxars2t

Zatial co Rusko svojich vojnovych zlocincov vyznamenava, Finsko im ich sudi
https://bsky.app/profile/antongerashche ... kwpqcwjs2j

Ukrajinska zastupitelka pri OSN hovorila o obetiach leteckeho utoku na Lviv. Ruskych psychopat sa tomu vysmieval.
https://bsky.app/profile/youranoncentra ... knh2wur22b
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

jackb napísal: 05 dec 2024, 18:51 O Suchojoch si vo februari musel vidiet dristy o tom, ze Ukrajina "nema PVO a nedokaze zostrelit ziadny Suchoj". Aj ked bolo vysvetlene ako. A v oktobri sme sa dozvedeli, ze F16 nemoze zostrelit Suchoj "lebo je stara". Takze hyperobla v tomto pripade je spojenie dvoch ci viacerych lzi rusofila.
jackb napísal: 13 okt 2024, 9:39 Ranne spravy hovoria o tom, ze horda prisla o Su 34. Z ruk pilota ukrajinskej F 16.
To je v konflikte s viacerymi tvrdeniami, ktore tu banda rusofilov popisala:
Suchoj sa neda zostrelit
Potvrdil niekto, ze F-16 zostrelila Su-34 alebo si si len prerobil spekulaciu na realitu?
Naozaj tu niekto napisal, ze UA PVO/F-16 nedokaze zostrelit Su-34?
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 05 dec 2024, 18:51 No pockaj pockaj.
clanky, ktore si poskytol, priamo nepotvrdzuju, ze to boli Rusi
maximalne pisu o polohach ruskych lodi
dokonca ani svedska a danska administrativa, podla tych clankov, priamo za pachatela neoznacila Rusov

ak zaverom vysetrovania nemeckej prokuratury neveris, okej
nic to nemeni na fakte, ze je to jedna z mala ukoncenych verzii s konkretne oznacenymi pachatelmi
A v tych grafoch, kolko z toho su mesta na 100tisic obyvatelov? Vyznamne krizovatky, logistickehe huby?
ak utocis, alebo vlastne robis akukolvek aktivitu, ides smerom najnizsieho odporu
ak Rusi Ukrajincov obidu cez polia a luky a obklucia ich, bude irelevantne, kolko vyznamnych krizovatiek ci logistickych hubov dostanu pod svoju spravu
Mne neide o predikciu toho "kedy sa minu ludia".
takze pocet mrtvych na centimeter zisku uzemia chces odomna kvoli ...?
Za 2020 sa ospravedlnujem, bol to preklep. Ale ty vies, ze to bolo leto 2022, lebo vtedy sa uskutocnilo nicenie trubiek.
26.9.2022 uz bola jesen
vzhladom na moje predchadzajuce posty je jasne, ze je mi problematika mozneho vyvozu plynu z Ruska mimo Europu ukradnuta
Mozes citovat koho chces. Ak neporusujes pravidla a zakon. Ale co vypisuje mi je tiez ukradnute.
chcel si vediet, mas 2
ak vediet nechces, nepytaj
Este jednoduchsie riesenie by bolo, ak by si cital bez klapiek na ociach. Pri Kindzaloch a Zirkonoch to pokojne mohlo by aj daky twitterovy ucet zdielajuci ruske lzi, ktore vyslovil sam P*tin.
je mi jedno, aky twitterovy post kde co zdielal
jasne si napisal, ze "V noci na dnes boli znicene strely Zirkon a Kinžál. O oboch sa aj tu pisalo ako o neznicitelnych."
pytam sa teda znova, napisal to tu niekto alebo nie?
lebo ak ano, tak by bolo dobre svoje slova podlozit, ak nie, tak klames, cakam teda na tvoje vyjadrenie, este stale
O Suchojoch si vo februari musel vidiet dristy o tom, ze Ukrajina "nema PVO a nedokaze zostrelit ziadny Suchoj".
to ma nezaujima, napisal si, ze "To je v konflikte s viacerymi tvrdeniami, ktore tu banda rusofilov popisala: Suchoj sa neda zostrelit"
opat sa teda pytam, napisal to tu niekto alebo nie?
lebo ak ano, tak by bolo dobre svoje slova podlozit, ak nie, tak klames, cakam teda na tvoje vyjadrenie, uz viac ako 7 tyzdnov
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 05 dec 2024, 21:57 clanky, ktore si poskytol, priamo nepotvrdzuju, ze to boli Rusi
maximalne pisu o polohach ruskych lodi
dokonca ani svedska a danska administrativa, podla tych clankov, priamo za pachatela neoznacila Rusov
O polohach lodi presne nad miestami vybuchov. A Pejskov to oznacil za absurdne. Takze to urobili Rusi.
ak zaverom vysetrovania nemeckej prokuratury neveris, okej
nic to nemeni na fakte, ze je to jedna z mala ukoncenych verzii s konkretne oznacenymi pachatelmi
So zavermi nemeckej prokuratury si ma do teraz neoboznamil. Boli tu len dake bulvarne dristy, ktore sa kazdu chvilu menia na menej logicku blbost.
ak utocis, alebo vlastne robis akukolvek aktivitu, ides smerom najnizsieho odporu
ak Rusi Ukrajincov obidu cez polia a luky a obklucia ich, bude irelevantne, kolko vyznamnych krizovatiek ci logistickych hubov dostanu pod svoju spravu
A uz dakych obisli? Victory points su za logisticke huby, nie za prechod stromoradim v lese, napriek tomu, ze rozni rajbári nas presviedcaju o opaku.
takze pocet mrtvych na centimeter zisku uzemia chces odomna kvoli ...?
Na predikciu, ktoru som ti opisal
26.9.2022 uz bola jesen
vzhladom na moje predchadzajuce posty je jasne, ze je mi problematika mozneho vyvozu plynu z Ruska mimo Europu ukradnuta
Potapali sa ti Rusi pred slnovratom? Dakujem, ze si potvrdil moju vetu, ze mapu z Le Monde si ani nevidel. Lebo ti je moznost ruskeho plynu mimo Europu ukradnuta.
chcel si vediet, mas 2
ak vediet nechces, nepytaj
Dal si 0.
je mi jedno,
to ma nezaujima,
Tak nespamuj a daj pokoj. O vysvetleni si 7 tyzdnov vedel viac nez dobre. Prinutil si ma ho zopakovat a teraz si len popisal blbosti. Dufam, ze si hrdy nato, ze si 7 tyzdnov nenapisal nic k veci len cisty spam.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Bola tu diskusia či NK vojaci budú v priamych bojoch alebo nie. Zatiaľ to vyzerá že môj odhad bol dobrý a do bojov ich Kim neposlal:

https://kyivindependent.com/russia-depl ... ear-kursk/
North Korean soldiers have been stationed at observation posts and checkpoints in Russia's Kursk Oblast as a "second echelon" not involved in direct combat, the Ukrainian military-run National Resistance Center reported on Dec. 4.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 06 dec 2024, 8:02Takze to urobili Rusi.
ak ti toto staci ako dokaz, dobre
So zavermi nemeckej prokuratury si ma do teraz neoboznamil. Boli tu len dake bulvarne dristy, ktore sa kazdu chvilu menia na menej logicku blbost.
tvoj nazor akceptujem
A uz dakych obisli? Victory points su za logisticke huby, nie za prechod stromoradim v lese, napriek tomu, ze rozni rajbári nas presviedcaju o opaku.
nie, victory points su za (kilo-)metre stvorcove
Na predikciu, ktoru som ti opisal
mozes ju zosumarizovat do 1 vety?
Potapali sa ti Rusi pred slnovratom?
jesenna rovnodennost byva pred 26.9., kazdorocne
Dakujem, ze si potvrdil moju vetu, ze mapu z Le Monde si ani nevidel. Lebo ti je moznost ruskeho plynu mimo Europu ukradnuta.
viackrat som ti vysvetlil, ake su odberatelske moznosti, takmer nulove
pokojne ma argumentacne rozbi analyzou objemov transportovanych plynovodmi z Ruska mimo Europu po roku 2022
ja som totiz uz nieco take spravil a podporuje to moje slova, nie tvoje
Dal si 0.
Blastbit a AT su 2
Tak nespamuj a daj pokoj. O vysvetleni si 7 tyzdnov vedel viac nez dobre. Prinutil si ma ho zopakovat a teraz si len popisal blbosti. Dufam, ze si hrdy nato, ze si 7 tyzdnov nenapisal nic k veci len cisty spam.
lebo zase odbacas z diskusie a ziadne vysvetlenie k tomu, co ziadam, doteraz neprislo, chcem od teba 2 jednoduche citacie, nic ine
takze nemas?

som ochotny akceptovat ten "daky twitterovy ucet", ak sa odkazes na ten post, lebo ten wording nie je priekazny, ale Suchoje su jasne
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

eMPiko napísal: 06 dec 2024, 9:23 Bola tu diskusia či NK vojaci budú v priamych bojoch alebo nie. Zatiaľ to vyzerá že môj odhad bol dobrý a do bojov ich Kim neposlal:

https://kyivindependent.com/russia-depl ... ear-kursk/
North Korean soldiers have been stationed at observation posts and checkpoints in Russia's Kursk Oblast as a "second echelon" not involved in direct combat, the Ukrainian military-run National Resistance Center reported on Dec. 4.
áno, aspon zatial nemá zmysel vojakov Kldr posielat do prvej linie.
Lebo Putin by tým nič nezískal. Tych 10 000Kldr vojakov je prilis malo na to aby v priamom boji nieco zmenili. Naviac su na bojisku noví, nemaju prehlad ani skusenosti z realneho boja. Straty by mali obrovske a to by Kima k dalsej spolupraci nepovzbudilo. Putin potrebuje Kima ubezpečiť že spolupraca s Ruskom je pre Kldr výhodná.. Skor tipujem ze Kldr vojaci budu časom hlavne obsluhovat Kldr dalekonosne delostrelectvo a pod. systemy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Sabotáž železnice ukrajinskými jednotkami v Rusku.
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... i-40500069
Tak KLDR jednotky môžu robiť aj špeciálne úlohy vo vojne.
jackb
Redeemer
Redeemer

Taktiež sa neustále na fronte stavia, betónuje, upravuje terén, a ktovie čo všetko ešte. Tam sa ti 10000 kórejcov stratí ani nevieš ako.
Kokso, kokso, tak presne ako ked Zirkon namiesto do ministerstva vleti presne do detskeho lozkoveho oddelenia. Cestovatel Emil Holub bol tvoj predok? Mas taku "holubiu" naturu.
ak ti toto staci ako dokaz, dobre
kedze nemame inu siet dokazov, ktore by sa navzajom nevylucovali, tak mi to stacit musi.
tvoj nazor akceptujem
dakujem. aj ked toto bol moment, kedy si mal linkovat PDFko nemeckej spolokovej prokuratury, kde sa vsetko vysvetluje.
nie, victory points su za (kilo-)metre stvorcove
mas pamatnik Oslobodenia niekde na roli, lebo tam padlo X osloboditelov, alebo mas taky pamatnik v meste?
mozes ju zosumarizovat do 1 vety?
Nezmyselne vysoke straty na Ukrajine, prepad rubla, nedostatok potravin, problemy v zasobovani palivami, utoky dronov v ruskom zazemi, blackouty, strata Syrie... to vsetko vedie ku padu P*tinizmu.
beardie napísal: 06 dec 2024, 9:29 jesenna rovnodennost byva pred 26.9., kazdorocne
A potapali sa Rusi pred 23. septembrom? Ano. Takze vsetko sa to stalo v lete.
viackrat som ti vysvetlil, ake su odberatelske moznosti, takmer nulove
ake su dnes. nie ake moznosti boli v lete 2022
beardie napísal: 06 dec 2024, 9:29 som ochotny akceptovat ten "daky twitterovy ucet", ak sa odkazes na ten post, lebo ten wording nie je priekazny, ale Suchoje su jasne
Myslim, ze na ruske twitrove hnojomety som sa naklikal dost. Space Karen robi cim dalej tym tazsim ich odstranovat z feedu. Dakujem.
Vies co je ale zaujimave, ze ked o mne menovati pises ty, alebo rusofili lzi, o ktorych viete, ze su lzi, tak nemusite dodat ziadny post. Ked sa ja vysmievam z rusofilnych blbosti, tak to chces presne odcitovane.
Definiciu hypreboly si dostal. Take Onion News alebo slovenski ci ceski satirici si robia zarty z ludi a nikto pricetny od nich nechce doslovnu citaciu. Preco ty odo mna chces doslovnu citaciu toho, o com kazdy, okrem teba, vie ze je vysmech rusofilnym bludom - hyperbola?
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 06 dec 2024, 18:05aj ked toto bol moment, kedy si mal linkovat PDFko nemeckej spolokovej prokuratury, kde sa vsetko vysvetluje.
ak ho chces, tak si ho najdi
mas pamatnik Oslobodenia niekde na roli, lebo tam padlo X osloboditelov, alebo mas taky pamatnik v meste?
sice irelevantne, ale stale ide o dobite uzemie, vratane tych roli
Nezmyselne vysoke straty na Ukrajine, prepad rubla, nedostatok potravin, problemy v zasobovani palivami, utoky dronov v ruskom zazemi, blackouty, strata Syrie... to vsetko vedie ku padu P*tinizmu.
uz aby padol
A potapali sa Rusi pred 23. septembrom?
chcel by som nejake dokazy, ze sa potapali, pohyb lodi nie je potapanie, to sme si uz vysvetlili
ake su dnes. nie ake moznosti boli v lete 2022
no stale cakam, ze svoj nazor nejak podporis, lebo kecy velmi nepomahaju
Myslim, ze na ruske twitrove hnojomety som sa naklikal dost.
takze oba vyroky su klamstva alebo hyperboly?
jackb
Redeemer
Redeemer

Ty ho mas najst ked sa nim ohanas. Je to tvoja nabozenska viera. Nemusis to vidiet a veris tomu, co ti o tom povedali aj ked je to derave.

Cize lod s miniponorkou podla tvojho nazoru zastavila na niekolko hodin nad buduci miestami vybuchu len z kapitanovho pleziru?

Dva mesiace vies, ze su to hyperboly. Ak by si bol iny uzivatel, tak by som to zvaloval na mentalnu neschopnost. Tebe to neverim.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Len aby sa nezabudlo:
jackb
Redeemer
Redeemer

Nechal zavrazdit ukrajinskych POWs v Olenike. Od dnes je z neho permanentna cast vozovky v okupovanom Donecku.
https://bsky.app/profile/amplifyukraine ... v3rqrbvv26

Morske drony Sea Baby robili v Kerčskej uzine zle ruskej technike. Dokonca po nej strielali
https://bsky.app/profile/specialkherson ... ucpcyazc2u
Toto je inak viac nez pozoruhodne. Ma tam komentujuci ucet, s ukrajinskou vlajkou a slnecnicami a napriek tomu na Ukrajincov pouziva to najodpornejsie ruske pejorativum, jeden by povedl aj rasisticke, a tvrdi, ze ich pomrelo uz aspon 1,5 miliona ak nie 2,5.
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj cez víkend vyhlásil, že Rusi na Ukrajine prišli o vyše 198-tisíc zabitých a viac ako 550-tisíc zranených. Zároveň po dlhšom čase informoval o ukrajinských stratách. Podľa neho zomrelo v boji 43-tisíc príslušníkov armády a 370-tisíc bolo zranených, z ktorých približne polovica sa vyliečila a vrátila do boja. Ak by boli tieto čísla presné, nenávratné straty spolu so zabitými by boli niekde na úrovni 200-tisíc.

Tieto údaje však spochybnil ukrajinský novinár a hlasný kritik Zelenského Jurij Butusov, podľa ktorého od začiatku invázie zomrelo 70-tisíc vojakov a ďalších 35-tisíc je nezvestných. Okrem toho aj na Ukrajine funguje projekt, ktorý počíta obete z otvorených zdrojov. K dnešnému dňu ich napočítal 60 435. Ako píše BBC, Zelenskyj začiatkom minulého týždňa odmietol správy amerických médií o 80-tisícoch padlých s tým, že reálne číslo je omnoho nižšie.

Stále platí, že presné čísla obetí nebudú známe ešte dlho po vojne, ale už teraz sa aj pri konzervatívnom odhade blížia v súčte oboch armád k hodnote 200-tisíc zabitých a okolo 300-tisíc zmrzačených ľudí. K nim treba pripočítať približne raz toľko ľahšie zranených. V týchto číslach nie sú desaťtisíce civilných obetí na ukrajinskej strane.
https://dennikn.sk/4350315/vyvoj-bojov- ... h/?ref=mpm

Kto ma tak asi pravdu: Nko, ci daky ultratroll?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

https://dennikn.sk/minuta/tema/6826/vojna-na-ukrajine
Počas 1 sv. vojny sa v Kyjeve vyrábali protézy nôh pre zranených ľudí.
No a podľa tohto článku sú opäť ľudia na Ukrajine početnejšie mrzačený.
" Najmenej 50-tisíc Ukrajincov prišlo počas vojny o končatinu, tvrdí ukrajinský
rezort zdravotníctva. S vyše miliónom ľudí na frontovej línii sa Ukrajina stane krajinou
invalidov, tvrdí Oľha Rudnevová z rehabilitačného strediska, ktoré raneným vojakom pomáha
s protézami a terapiami. "
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... i-40500567
No a úmyselný útok na nemocnicu v Záporoží zmrzačených ľudí zvyšuje počty.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ruske zverstva. Uz dlhsi cas zhadzuju bomby na civilov v Chersone. Najnovsie utocia uz aj na poziarnicke auta.
Ak sa im podari prekonat Dnipro a opat okupovat Cherson, myslia, ze ich ludia privitaju?
https://bsky.app/profile/specialkherson ... 4ab323xk2j

\\Rusi len v Bitke o Pokorovsk - ktory do dnesneho dna stale nepadol, stratili viac tankov ako ma akakolvek europska krajina k dispozicii
https://bsky.app/profile/maks23.bsky.so ... 5a5hekf22u

Ak sa nam snazia nahovorit, ze "to NATO napadlo Rusko", nemalo by mat materialne navrch?
Napísať odpoveď