Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Re: Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa kayko »

Zrovna držím asi 3r nejaké XLM a ETH a zrovna mi začal posielať ledger notifikácie, že to rastie. Kuknem na burzu a skoro mi zabehlo, čo ten XLM zrobil za posledných pár dní.
cikork
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cikork »

Zdravím kryptonadsenci chcem sa spýtať či tu má niekto skúsenosť s lwex - gs investment ?? Mám podozrenie že je to scam tak či náhodou sa niekto z vás s tým nestretol už
Fglx
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fglx »

Do ktoreho krypta by ste dnes investovali, resp. kupili ho?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Dnes určite do žiadneho lebo sú všetky na maxime. Ale ak by som si musel vybrať, tak Bittensor a Quant.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Na holdovanie len bitcoin pripadne ETH
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Viete poradit brokera, ktory ma Euro Etf pre kryptomeny Chainlink, Aave, Polkadot?
V Xtb, ktore pouzivam nie je ani jedno, preto ak pouzivate ineho brokera, skuste to tam prosim vyhladat.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zbezne som pozrel, co vobec existuje pre chainlink
vidim tam 4 rozne svetove etfka, jedno z nich ma assety v hodnote 0 mil, takze nebrat, ostatne 3 maju TER 1.5-2.5 %, to je strasne vela, i ked pri aktualnom raste sa to moze vyplatit, otazka je, dokedy bude rast
nech sa paci: https://www.justetf.com/en/search.html? ... search=ALL
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

aacid napísal: 25 nov 2024, 10:46 ja aktivny uz nie som dlhsie. ale par mesiacov dozadu mi pisal kamarat ze aha aka cena tak som presne spravil vsetko co chceli a potom ked som zistil ze vlastne to aj tak nie je predajne zatial tak som si len trieskal hlavu o stenu ze som sa nechal nachytat aby som im vsetky svoje osobne udaje dal.

ta cena nebude ani tisicina tych 75 eur realne. ked ja mam niekolko tisic pi coinov a to som to "tazil" chvilu a uz dost neskoro tak to znamena ze vsetci musia mat tych pi coinov ako nasratych a vsetci len cakaju kedy to budu moct predat.
realna otazka je ci niekto caka aby to mohol kupit...
FYI, Pi je od 20.2. live, úvodná cena bola asi 2€, potom to padlo na cca 0,60 a teraz je to okolo 1,50.

Ja keď som videl padajúci trend tak som predal takmer všetky svoje Pi pri cca 1,80 a potom som kúpil naspať vyše dvojnásobok pri cene 0,60. Aktuálne teda pri tejto cene ich viem predať za cca 6500 €. Nie zlé na “fake projekt”. :) každopádne nepredávam, niekoľko tisíc mi život nezmení a ak by to aj padlo na nulu, mrzieť ma to nebude, lebo investícia bola nula.

Ak by všetci z môjho kruhu dokončili KYC a zmigrovali coiny (asi 3-4 ľudia nedokončili) tak by v tom bolo cez 20 tisíc pri tejto cene.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

videl som ze to padlo hned, to ze to vystupalo zase som uz nevidel.

btw kde si to predal? pozeram ze ziadne zabehnute burzy s pi coinom neobchoduju (nepridava na dovere).
nasiel som nejaku OKX ale neviem ci chcem random stranke davat svoj obciansky.

nechapem preco sa neda nakupovat/predavat priamo na pi networku, teda chapem, lebo to chcu ludom spravit co najtahsie aby sa co najtahsie predavalo a co najpomalsie to padalo.

nekupis mojich 1100 pi? :D
Hensym
VIP
VIP

Na OKX som predal aj kupil a previedol potom na svoju pi penazenku. Nemam prehlad o burzach ale OKX ako fanusik F1 viem ze je hlavny sponzor McLarenu :D

Na Binance sltualne roebieha hlasovanie o listovani.

Za kolko predas? :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

mne sa veru 1600 eur hodi :D vzdy mam na co minat peniaze :D

asi sa zaregistrujem na tom OKX len ma to serie ze mam konto na piatich alebo viac burzach a kvoli PI musim vytvarat nove.
Hensym
VIP
VIP

Ako ja nie som ambasador, cize az tolko do toho liat nechcem, vyhovuje mi ze som do toho nedal nic :D

Ak mas 1100 verifikovanych coinov a mas dokoncenu kyc a migraciu coinov do mainnetu a ich presun do penazenky, tak sa to oplati predat. Ta registracia na okx bola na 15 min dokopy. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no nieco je zle. sice su tie coiny verifikovane, kyc mam dokoncene a su aj zmigrovane na mainnet, ked otvorim penazenku vidim ze mam 1150 coinov ale "available balance" iba 0.01 PI.

napriek tomu ze som teda tu migraciu robil pred rokom tak vsetky moje coiny su stale zamknute minimalne dalsi mesiac. dalsi dokaz o doverihodnosti tohto projektu.
ak v tom mas ozaj cez 6 tisic eur tak to okamzite predaj a radsej investuj do niecoho ineho. pokial to maju takto pozamykane tak ta cena bude len klesat a klesat lebo stale bude viac a viac ludi co mozu predavat.
tipujem ze za mesiac ked mi to tie coiny odomkne tak to bude mat zlomok hodnoty...
uz som objednaval 3d tlaciaren :D :(
Hensym
VIP
VIP

Lockup rate si nastavoval kazdy dobrovolne tak ako chcel. Ja som si zamkol polovicu na 1 rok, ostatne som mal dostupne hned (resp. do dvoch tyzdnov ale ja som to dokoncoval uz v decembri, takze dlho pred launchom).

Cize v penazenke som mal dve transakcie, resp. dve polovice vytazenych coinov, polovica je locknuta do 12/2025 a polovicu som vedel transfernut do available balance.

Urcite to mas locknute este mesiac? Vsetky tie porcie?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no uz si nepamatam preco som to tak nastavoval, preco by som to nenastavil na skor ak by to islo.
1000 coinov je este mesiac, dalsich 100 mi ukazuje o 2 mesiace. a tych 50 neviem kde je, preco nie su available...
Hensym
VIP
VIP

Cim vacsiu porciu a cim dlhsi cas si si lockol, o to sa ti zvysil mining rate. Tak neviem ako, tiez uz si nepamatam ale zda sa mi ze sa dalo locknut 0, 25, 50, 75 a 100 percent a na 1-3 roky, ale bolo to davno, nepamatam sa.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Amerika do rezerv začne nakupovat kryptoměny, rozhodl Trump
https://www.lupa.cz/aktuality/amerika-d ... d=70267888
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

známy má nejakú appku s tým, že má kontakt na nejakého chlapíka cez telegram. ten tam posiela nejaké kódy a takto sa hrá s krypto. vložil do toho nejakých 500€ a zháňa ďalších ľudí lebo je to podmienka. to čo investoval už vybral, ale príde mi to divné. jenpotrebné len tel číslo plus sa tam dával OP. viete o čo ide?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

K-u-b-i-a-k napísal: 07 mar 2025, 14:47 známy má nejakú appku s tým, že má kontakt na nejakého chlapíka cez telegram. ten tam posiela nejaké kódy a takto sa hrá s krypto. vložil do toho nejakých 500€ a zháňa ďalších ľudí lebo je to podmienka. to čo investoval už vybral, ale príde mi to divné. jenpotrebné len tel číslo plus sa tam dával OP. viete o čo ide?
Je to bežný podvod. Zo začiatku mu mensie sumy vyplacaju, lebo chcu aby ziskal dôveru a nalákal dalsich ludi. Potom ked raz do toho da vela penazi tak ich uz neuvidi. A casto sa stava aj to, ze meditym mu mohli nainstalovat appku na vzdialeny pristup takze krasne budu disponovat nielen jeho uctom ale este v jeho mene poziadaju kade tade o uvery. To co robi je extremne riskantne.
Zakladom je prestat s nimi uplne komunikovat a vycistit zariadenie od vsetkeho, najlepsie nova cista instalacia.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

K-u-b-i-a-k napísal: 07 mar 2025, 14:47 známy má nejakú appku s tým, že má kontakt na nejakého chlapíka cez telegram. ten tam posiela nejaké kódy a takto sa hrá s krypto. vložil do toho nejakých 500€ a zháňa ďalších ľudí lebo je to podmienka. to čo investoval už vybral, ale príde mi to divné. jenpotrebné len tel číslo plus sa tam dával OP. viete o čo ide?
https://domov.sme.sk/c/23450517/ako-fun ... dvody.html
Napísať odpoveď