Väčšina podnikov za Dzurindu sa predala západným štátnym podnikom (Francúzsko, Taliansko, Nemecko, Holandsko, ...).
Singapur je jedno mesto, môže si vyzobnúť hrozienka z koláča (píšeš technologické firmy), aj Luxembursko má minimálnu mzdu vyše 5000€, ale na väčšom území to nemôže fungovať. Ani USA si nemôže dovoliť minimálnu mzdu 5000€.
Väčšina Slovákov celkom pekne netúži vyzobávať hrozienka z koláča, ale žiť z poctivého podnikania atď, nie na úkor iných ako také Švajčiarsko alebo USA.
Ten tatranský tiger za Dzurindu a ekonomické ukazovatele, boli vďaka 8 rokov uťahovaniu opaskov. Akonáhle sa niečo dalo ľuďom, tak išli ekonomické ukazovatele dole.
Niektorí závidia aj 50 mil. na zadarmo vlaky pre dôchodcov a študentov, ako sa tu mesiac hádam s mLuksom.
ephramko
Fico má plat premiéra (tisíce eur mesačne) dosť dlho
že sa Fico bojí súdu ako čert kríža sú len také leboficoviny
Aj mne je jedno či som ťa presvedčil. Pre mňa sú naďalej bezplatné vlaky geniálny nápad. Ty si maj zas svoj názor. Načo to riešiť pol roka?mLuks napísal: 17 dec 2024, 22:27 Ty si ma nemal čím presvedčiť, keďže na tvojej strane absentujú relevantné argumenty. Mne je jedno či som teba presvedčil, ja viem, že trolla nepresvedčím, ale zároveň som každú tvoju vetu vyvrátil a tak ani ty nikoho nepresvedčíš o tvojich výmysloch.
Sú tu iné pálky v rozpočte...
Ten Bašternák, Výboh, Kočner, Široký nie sú žiadni miliardári, ani multimilionári, sú to všetko malé ryby, ak aj mali nejakého známeho na polícii, tak to je bežné. Aj Sulík sa stretával s Kočnerom. Skôr za Dzurindu vznikali miliardári ako Dospiva, Penta, Haščák. A ak nám chýbajú peniaze v rozpočte tak hlavne preto a tiež preto, že zisky odtekajú na západ.
Inak ak vadí nejaký Bašternák, tak odsúdený náš človek Kiska určite nevadí, lebo však ten tiež žije z "lebo Fico".