emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa beardie »

potkany a stajne, potkany a stajne :)

Autoeditácia príspevku po 3 hod 48 min 53 sek:
Internety hovoria, že jeho protimoslimské výkriky boli len klasická taqiyya, ale ešte by som pár dní so závermi počkal
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

potkany a stajne? ved tu "Holandanku" si vykutral ty sam. a aj o lekaroch si nieco halucinoval.
taqiyya, jeej, to som naposledny pocul pred 10 rokmi u jedneho ceskeho pubertalneho nacka. zaujimave ako dristy prezivaju cele dekady.

ak by bol islandista, tak by ti vsetko bolo hned jasne a jacal by si blbosti. tym, ze bol na tvojej strane ihriska ho budes branit :)
beardie
Redeemer
Redeemer

ano, ta Holandanka sa plne integrovala a zije europsky zivot, to sa o cloveku, co s autom vbehne do vianocnych trhov povedat neda

islandania su tiez Europania a povacsine sa tak aj spravaju :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Nie, Solamcanka ma byt vyhostena, lebo podpisala do peticie o zavrazdenie cloveka. Nikdy nemala dostat holadsky azyl a ma by poslana odkial doniesla. Ona je proti europskemu sposobu zivota, kde spisovatelia slobodne kritizuju zhudbne ideologie. Zrusit viza, obcianstvo a okamzite ju vyhostit.
O com halucinujes? Ty vidis nieco o Islandanoch? Opat si mimo, lebo aby si sa nemusel vyjadrovat ku tomu, ze ten utocik bol z tvojej partie a pouzivas svoje dvojite kilometre.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 22 dec 2024, 21:50 Nie, Solamcanka ma byt vyhostena, lebo podpisala do peticie o zavrazdenie cloveka. Nikdy nemala dostat holadsky azyl a ma by poslana odkial doniesla. Ona je proti europskemu sposobu zivota, kde spisovatelia slobodne kritizuju zhudbne ideologie. Zrusit viza, obcianstvo a okamzite ju vyhostit.
O com halucinujes? Ty vidis nieco o Islandanoch? Opat si mimo, lebo aby si sa nemusel vyjadrovat ku tomu, ze ten utocik bol z tvojej partie a pouzivas svoje dvojite kilometre.
spamuje za teba nejaky spambot? lebo tie texty nedavaju zmysel

skus znova
alebo radsej ani nie
jackb
Redeemer
Redeemer

Tvoja Solmalska kamaratka nema narok na Holandske obcianstvo, lebo pred svojim "utekom" do Holandska bola aktivna islandsitka a podpisala sa aj pod fawtu proti Rushidimu. To ju malo diskvalifovat od viz do Nemecka, z ktoreho usla na zapad. Uz?

A co ti Islandania a tvoje zakecvanie toho, ze vrah bol na tvojej strane barikady? Ak by krical Alloha Snackbar, tak ti je vsetko jasne. Takto len halucinujes bludy. Dokonca je proti tebe aj to, ze bol lekar. Tvrdil si, ze jediny lekar z MENA v Europe je Mäsiar.

Si schopny dva mesiac klamat, ze niekto klame. Ale ku svojim lziam a dvojitemu kilometru sa nevyjdaris a budes spamovat blbosti.
beardie
Redeemer
Redeemer

kto su islandsiti? to su islandania zo star wars?
ten tvoj speech-to-text bot je pokazeny, same blaboly (fawta, Rushidi), o tych infantilnych vygrckoch ani nehovorim
jackb napísal: 22 dec 2024, 22:10Tvrdil si, ze jediny lekar z MENA v Europe je Mäsiar.
tak ma teda odcituj...
here we go again
jackb napísal: 22 dec 2024, 22:10Si schopny dva mesiac klamat, ze niekto klame.
tak neklam :)
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 22 dec 2024, 22:13 kto su islandsiti?
Tvoji kamarati vypisuju o islandizacii, prave Shakira... tak hadaj
Neviem preco tu vytahujes Island a jeho obyvatelov. Ale to je tvoj styl, ked sa mas zodpovedat za svoje sracky, zacnes rozmazavat OT, ktory si si vyhalucinoval. Za 4 roky ziadny pokrok.

Budes vypisovat idiotiny, ale to, ze obhajujes zensku, ktora podpisala fatwu proti Rushdiemu, a preto nema ziadny dovod mat Schengenske viza ci dokonca obcianstvo akejkolvek krajiny EU.

Vrah z Magdeburgu bol sympatizant Asociacie Fasistov Nemecka. Ta ma rovnake nazory na cudzincov ako ty. Az by som si dovolil povedat, ze si tiez jej sympatizant, tak ako sympatizujes s fasistami co celej Europe. Napriek tomu sa vykecavas blbostami.
tak ma teda odcituj...
here we go again
beardie napísal: 09 dec 2024, 22:50 asi tolko k tejto teme z mojej strany :)
https://x.com/soulofpetronius/status/18 ... 9734487057
beardie
Redeemer
Redeemer

o Islande tu pises len ty :)

v Kubkovom svete su tieto 2 vety identicke
Tvrdil si, ze jediny lekar z MENA v Europe je Mäsiar.
Of course the one Syrian refugee who is actually a doctor doesn’t end up in the EU.
este niekto si mysli, ze su identicke? :D
jackb napísal: 23 dec 2024, 10:20Vrah z Magdeburgu bol sympatizant Asociacie Fasistov Nemecka.
v poslednom roku dal par tweetov na tuto temu, ano
skoda len, ze pred 2024 to bol islamista, na ktoreho upozornovali viaceri ludia vratane samotnej SA
a ako "antiislamista" v decembri 2024 vbehne s umyslom zabit prevazne domacich do vianocnych trhov
nieco tu nesedi

takze casova suslednost: dlhorocny islamista, potom trosku klamstiev na Xitteri ako je strasne proti islamu a potom sa zachova ako prvotiedny islamista
tomi.jpg
budem mat teraz trosku casu, tak ak chces pokracovat, opat mozem kopirovat tie tvoje klamstva, ktore si este nevyvratil, your call

//
jackb napísal: 23 dec 2024, 10:20Budes vypisovat idiotiny, ale to, ze obhajujes zensku, ktora podpisala fatwu proti Rushdiemu
mala 20 rokov a so Salmanom sa na temu rozpravala, naco jej on povedal 'Rushdie said that if I can believe he should be killed in 1989, and now believe what I do today, it fills him with optimism because hopefully other Muslims will follow the same path.'
to mi pride ako odpustenie alebo nieco v tom vyzname
ty si ako 20-rocny tiez pisal totalne sprostosti, staci si pozriet tvoje posty :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Nie, nie. o Islande tu pises len ty. Ja som svoj kusok napisal do relevatnej temy.
Syria uz nie je v MENA? Ako to? Ak je Mäsiar jediny lekar, ako mohol byt vrah z Magdeburgu lekar tiez? To skutocne nevychadza

V roku 2006 prisiel ako islandista, dostal preco nemecky azyl a dobru robotu, ako islandista sa stal fanusikom Asociacie...
Domestic terrotism, false flag... ceskemu voccovi Asociacie nemohlo prist lepsie ako mat pred volbami v partii byvaleho islandistu.

Pripomen mi, ktora krajina mi vo veku 20 rokov udelila azyl, napriek totalnym sprostostiam, ktore som pisal?
Tiez je zaujimave, ze ja som pisal sprostosti do 20 rokov zivota, ty ich pises od 30tky.

Je jedno ci jej Salman odpustil, alebo nie. Ona nikdy nemala dostat viza do Nemecka a nemala mat pravo na azyl v Holandsku.
Tak ako viza nemaju mat inamovia a nemal ho mat ani psychiater.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 22 dec 2024, 19:05ak by bol islandista, tak by ti vsetko bolo hned jasne a jacal by si blbosti. tym, ze bol na tvojej strane ihriska ho budes branit :)
si slepy alebo blby?
jackb napísal: 23 dec 2024, 13:44Syria uz nie je v MENA?
tvrdi niekto, ze nie je?
alebo zase tvoje predstavy?
Ak je Mäsiar jediny lekar
kto kde tvrdi, ze je jediny lekar?
V roku 2006 prisiel ako islandista
(...blaboly...)
ako islandista
zase ten Island, aj ked "o nom pisem len ja"
jackb napísal: 23 dec 2024, 13:44Ona nikdy nemala dostat viza do Nemecka a nemala mat pravo na azyl v Holandsku.
ja o tom nerozhodujem, places na nespravnom hrobe :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Uz v inej teme sme si ukazali, ze napriek tomu co tvdris, nebudes ziadne kognitivne eso.
Preco ma tym prakticky este na Vianoce obtazujes neviem.

Je smiesne, ze strucny zivotopis vraha z Magdeburgu nazves blabolom. Tak sa ti prieci realita.

Ako prekladas "the one" ty? Vies, ze je anglicky neviem.
A v com sa teda lisia? Ze tvoj kamarat napisal zo Syrie a ja som napisal z MENA. Co si napisal, ze sa nevylucuje. Zase len stekas, aby si pisal blbosti a nedokazes sa ospravedlnit za svoje vecne lzi.

Takze jej by si nepravom ziskane viza nechal, ale vyhostil by si ludi, ktori skutocne usli pred radikalmi len, neboli tak poplatni rezimu, aby mohli dostat doklady. Mylim sa?
beardie
Redeemer
Redeemer

"the one" urcite nema vseobecne vyznam ako "the only one"
taktiez to ani native speakeri nepouzivaju pre vyclenenie jednotlivca, ale skor zvyraznenie jednotlivca, to je rozdiel, ktory by si po 10 (?) rokoch v UK mohol ovladat, spytaj sa javatara

ale ano, vylucuje, pretoze tie vety nie su identicke, opat ti klavesnica predbehla pamat a teraz to zahravas do autu, lenze si si nasral do huby a klamal si, nic nove z tvojej klavesnice
aby som to zhrnul, nie, netvrdil som, ze jediny lekar z MENA v Europe je masiar
ak tvrdis opak, musis to dokazat, nech sa paci, rozbi ma

ak chces vidiet lzi, mozes si tie svoje vyznacene cervenym boldom pozriet na predchadzajucej strane, stale ta tam cakaju
pripadne sa mozes konecne vyjadrit k inbreedingu Pakosov v UK
a nie, ukazovanie prstom a posuvanie diskusie k white trash alebo slovenskym regionom naozaj nie je vyjadrenie k inbreedingu Pakosov v UK, kedze ani white trash ani slovenske regiony Pakosov nemaju :)

ci tie viza ziskala nepravom, to neviem, nemam prehlad o holandskych imigracnych zakonoch v roku 1992, ak si myslis, ze ich ziskala nepravom, mozes to nejak faktualne podlozit
ci to bude mat pre nu nejaky vyznam, o tom uprimne pochybujem
jackb
Redeemer
Redeemer

nie je nic vtipnejsie, ako ked niekto kto v krajine nikdy v zivote nezil zapili "native speakeri nepouzivaju". by si sa divil co pouzivaju a co sa ako vyslovuje.
ak je tvoja +1 your only one, je aj the one? :)

takze si tvdil, ze the only doctor z MENA v Europe je Mäsiar, pricom lekar je aj vrah z Magdeburgu. kedze Mäsiar je the once doctor, tak bud Saud nie je lekar, alebo Saudi/Syria nie su MENA. ja sa snazim prist na to, ako mas pravdu. ved mi pomoz.

je na mieste, aby niekto nekompatibilny s kulturou Nemecka dostal viza na vstup na jeho uzemie? za mna nie.
beardie
Redeemer
Redeemer

prilis to analyzujes, tie vety nie su identicke
uz sme tu raz kauzu s 2 vetami mali a dopadla pre teba rovnako neslavne ako tato

o vizach do Nemecka taktiez nerozhodujem a v roku 1992 som este ani nevedel citat viac ako par pismeniek :)

P.S.: uraza ma, ak musim po tebe citat tolko preklepov, menej stresu Kubko, aby ta nejeblo
jackb
Redeemer
Redeemer

Keby som ja mal plakat cim vsetkym ma ty urazas, tak nerobim nic ine :)

Jasne, ze pre teba identicke nie su, lebo ti to nezapada do skladacky.

Ja sa ta pytam na tvoj nazor, nie na to co si robil v roku 1992. Francuzi vyhostuju inamov, ktori tam ziju dlhsie ako od 1992.
Kedze je problem s radikalizaciou tak by sa mali presetrit viza spatne a kazdy, kto sice vstupil legalne, no nebol poriadne skontrolovany ma byt deportovany domov.
beardie
Redeemer
Redeemer

nie, identicke nie su, mozes sa spytat dalsich ludi

ak si myslis, ze by mali spatne viza presetrit, mozes to niekomu navrhnut

ti inami, to je kto?
jackb
Redeemer
Redeemer

Ty si odo mna na jesen 2023 pacil stanovisko ku dakemu pripadu, akoby som s nim ja nieco mal.
Tak je snad na mieste opytat sa ta, ci si nemyslis, ze by mali byt spatne presetrene viza, ked ich dostali rozni neprisposobivi ludia, ktori sa asimilovat odmietaju a robia len zlobu. Medzitym su sikanovani ludia, ktori sa mozno aj asimilovat chcu a aj maju co ponuknut, len oni si dovolili ujst z diktatur a tym su z nich ilegali. Vies, aby to bolo konecne spravodlive - EU si necha tych, ktori chcu prijat zvyky cielovej krajiny, a tych, ktori to napriek tomu, ze maju viza odmietaju vykopne.
beardie
Redeemer
Redeemer

Ilegáli sú tým, že ilegálne prekročia hranice :)

Ak sú naozaj takí žiadaní, môžu vstúpiť legálne, ako státisíce ďalších, taký maličký rozdiel ;-)
jackb
Redeemer
Redeemer

Ano. Ako ti, ktori neprisli robit nic dobre a este doma podlizovali diktatruram, aby mohli prist pachat zlo.
Aspon si do noveho roka potvrdil co si zelas v Europe viac - cloveka, ktory sa chce asimilovat a uteka zo zdegenerovanej krajiny, alebo niekoho kto je poplatny nepriatelskemu rezimu a prichadza robit zlo.
Dakujem
Napísať odpoveď