Autoeditácia príspevku po 3 hod 48 min 53 sek:
Internety hovoria, že jeho protimoslimské výkriky boli len klasická taqiyya, ale ešte by som pár dní so závermi počkal
spamuje za teba nejaky spambot? lebo tie texty nedavaju zmyseljackb napísal: 22 dec 2024, 21:50 Nie, Solamcanka ma byt vyhostena, lebo podpisala do peticie o zavrazdenie cloveka. Nikdy nemala dostat holadsky azyl a ma by poslana odkial doniesla. Ona je proti europskemu sposobu zivota, kde spisovatelia slobodne kritizuju zhudbne ideologie. Zrusit viza, obcianstvo a okamzite ju vyhostit.
O com halucinujes? Ty vidis nieco o Islandanoch? Opat si mimo, lebo aby si sa nemusel vyjadrovat ku tomu, ze ten utocik bol z tvojej partie a pouzivas svoje dvojite kilometre.
tak ma teda odcituj...
tak neklam
Tvoji kamarati vypisuju o islandizacii, prave Shakira... tak hadaj
tak ma teda odcituj...
here we go again
beardie napísal: 09 dec 2024, 22:50 asi tolko k tejto teme z mojej strany
https://x.com/soulofpetronius/status/18 ... 9734487057
Tvrdil si, ze jediny lekar z MENA v Europe je Mäsiar.
este niekto si mysli, ze su identicke?Of course the one Syrian refugee who is actually a doctor doesn’t end up in the EU.
v poslednom roku dal par tweetov na tuto temu, ano
mala 20 rokov a so Salmanom sa na temu rozpravala, naco jej on povedal 'Rushdie said that if I can believe he should be killed in 1989, and now believe what I do today, it fills him with optimism because hopefully other Muslims will follow the same path.'jackb napísal: 23 dec 2024, 10:20Budes vypisovat idiotiny, ale to, ze obhajujes zensku, ktora podpisala fatwu proti Rushdiemu
si slepy alebo blby?jackb napísal: 22 dec 2024, 19:05ak by bol islandista, tak by ti vsetko bolo hned jasne a jacal by si blbosti. tym, ze bol na tvojej strane ihriska ho budes branit
tvrdi niekto, ze nie je?
kto kde tvrdi, ze je jediny lekar?Ak je Mäsiar jediny lekar
zase ten Island, aj ked "o nom pisem len ja"V roku 2006 prisiel ako islandista
(...blaboly...)
ako islandista
ja o tom nerozhodujem, places na nespravnom hrobejackb napísal: 23 dec 2024, 13:44Ona nikdy nemala dostat viza do Nemecka a nemala mat pravo na azyl v Holandsku.