Vsetko okolo YouTube

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Vsetko okolo YouTube

Príspevok od používateľa aacid »

ozaj stoji vsetka ta namaha (riesit rozne appky na rozne zariadenia, riesit ze su nestabilne a nespolahlive) za tych par eur mesacne.
to family konto za 16 eur mesacne sa moze zdat vela ale co je to realne? 4 piva v meste? jedna donaska jedla na veceru? jedna navsteva kina?
no a ked tam narves 6 ludi tak je to zrazu dva a pol eura...
ziadne reklamy, prehravanie offline ci na pozadi a k tomu youtube music (plnohodnotna nahrada spotify ktore stoji 11 eur family). no a samozrejme v neposlednej rade aj realne podporujes tych tvorcov obsahu ktory tam chodis sledovat. tiez potrebuju z niecoho zit.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Mne by sa hodil soft (sposob) na stahovanie. Nieco viem, nieco nie.
Len pre neskorsie pozretie, neodkladam si videa.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

na neskorsie pozretie ti nestaci "watch later" playlist? alebo queue? to zvlada aj free verzia. premium dovoduje stiahnut (v internom formate prehratelnom iba yt) na offline pozeranie.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Otvor Google a najde tam plno na stshovanie videi - youtube to mp4 ;)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Kto už nemá 16 eur mesačne? Asi už len nejaký bezdomovec, možno aj ten má mesačne toľko. Lenže keď si tých 16 vynásobíš na dlhšie obdobie, povedzme na 5 rokov tak už sme pri sume 960 eur.

Podporiť môžeš keď niekoho chceš aj priamou platbou.

A aspoň čo vidím ja tak všetci sú skôr ochotní strpieť reklamy, čo je ich rozhodnutie, alebo nevedia, že čo sa dá, no zatiaľ sa nikto neurazil, keď som im ukázal, že môžu mať iné možnosti.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

je uplne jedno ci to vynasobis na 5 rokov alebo 30 rokov, stale to budu 4 piva raz do mesiaca s kamaratmi v meste. stale to bude jedna vecera s donaskou. (pre jedneho, cela rodina ani z daleka :D)

podporovat ich priamou platbou samozrejme mozes (aj to robis?) ale preco si to este viac komplikovat ked to mozes mat vsetko v jednom?
Cesar
Addict
Addict

Alkohol a cigarety si nekupujem vôbec nikdy, jedlo ale áno, a to sa mi zdá ako lepšie minuté peniaze.

A nemusíš ani objednať jedlo, môžeš si aj navariť, ale všetko je o tom, ako človek je zvyknutý. Mám známeho, čo zarába 4 tisíc eur v čistom a žije z mesiaca na mesiac ako nejaký chudák, nemá ani len yt premium. :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ved mne je uplne jasne ze to nie je o peniazoch alebo o nejakom pokryvenom zmysle zadostucinenia. lebo nie je rozumny dovod preco si neplatit youtube premium ak ma stvu reklamy a pozeravam ho pravidelne.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

U mna o zvyku... Vo VLC si preskacem, co ma zaujima (nieco pustam rychlejsie) lahsie, nez priamo v YT. Neide o pivo (na ktore nechodim) - ide o postoj - neminat na to, co nemusim.
Setrim elektrinu, naftu a ine z presvedcenia, nie z nudze.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Za pohodlnosť sa však platí - radšej dám niečo mesačne za to, čo využívam denno - denne, ako sťahovať z youtube a uploadovať na svoj server, aby som to následne spustil v TV.
Ale nikomu to neberiem, ak má v tom záľubu ;)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

starysomar napísal: 22 jan 2025, 10:55neminat na to, co nemusim.
jedna vec je nevyuzivat nieco co nepotrebujes, druha je to vyuzivat ale neplatit aj ked je to spoplatnene.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nikoho na nič nenavádzam, ale kamarat spominal že Ad block stale funguje perfektne.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ale nie na telke.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Mne nevadi reklama, z niecoho to zit musi.
Len sm si zvykol ulozit na neskorsie pozrete. O nic nepridu ak si ja vyberam cas.
Bodka.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tie reklamy su niekedy desné. V niektorych videach pomaly kazdu chvilu. Clovek pocuva diskusiu a za chvilu uz ani nevie o com je, ako do toho stale skacu dokola tie iste reklamy. Apropo jednu dobu bol trochu problem, ze Youtube nejako zhorsoval streamovanie tym co mali Ad block, ale neskor sa to upravilo a funguje to spolahlivo.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

O tom je výber - to, čo si odtiaľ chcem pozrieť ja konkrétne nepotrebujem pozerať celé. Proste stiahnem (väčšina mi ide), pozriem čo chem a zahodím. To isté sa dá online len ja než mi "zlezú" dlhšie videá robím niečo iné.
Veľa kratších vecí pozriem online - na čas reklamy stíšim zvuk a je.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Mňa tie reklamy začali tak iritovať, že som rezignoval a YouTube si platím. Pozerám na tv, notebooku, tablete, mobile, nechcelo sa mi riadiť tie reklamy na všetkých zariadeniach, som pohodlný...

Zrušil som ale káblovku, ktorá stála viac ako ten YouTube, takže som v podstate ušetril :)
Cesar
Addict
Addict

starysomar napísal: 22 jan 2025, 16:35 O tom je výber - to, čo si odtiaľ chcem pozrieť ja konkrétne nepotrebujem pozerať celé. Proste stiahnem (väčšina mi ide), pozriem čo chem a zahodím. To isté sa dá online len ja než mi "zlezú" dlhšie videá robím niečo iné.
Veľa kratších vecí pozriem online - na čas reklamy stíšim zvuk a je.
Keby si mal na android tv smarttube next tak tam je doplnok sponsorblock, tam sa dá nastaviť aj to, že preskakuje úseky s reklamou vo videu čo sú súčasťou videa, intro, outro, vlastnú reklamu, výzvu na to by si dal lajk alebo subscribe. :D To ti nespraví ani youtube premium. :D

https://github.com/yuliskov/SmartTube

Zvykol som sťahovať keď som mal slabý a nestabilný internet aby nesekalo video to ale bolo dosť dávno, keď som mal pripojenie s rýchlosťou 256 kbit/s. :D Dnes už tých 100 mbit/s už nezvykne sekať.

Tie reklamy sú extrémne otravné, ja normálne ľutujem tých, čo sú ochotní tie reklamy strieť. Ja by som skôr prestal úplne yt používať ako to púšťať s reklamami. Preto si kupujem aj televízory, kde sa reklamy dajú blokovať.

Dnes ráno mi akurát newpipe nenačítal videá a teraz pozerám, že už je aktualizácia a všetko ide a ako pozerám na github-e vyšlo to pred šiestimi hodinami, takže dosť rýchlo.

https://newpipe.net/
https://github.com/TeamNewPipe/NewPipe/

A nie je zlý nápad dať na mobilné zariadenie alebo router adblocking dns, tým zmiznú všetky externé aj google reklamy z aplikácií ako radia.sk a iné.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ďakujem len - nepozerám (až na výnimky) filmy, televíziu už cca 25 rokov, len moja pani - kraviny :D
Zas - ja sa mám stále čím zapodievať, moja nemá hobby (len vzpieranie - dvíha mi krvný tlak)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ja som presiel na YT premium asi rok predtym nez zablokovali adblock. Hlavny dovod bola podpora tvorcov ktory tym dostavaju este viac nez ked si to video pozrie niekto s reklamami (podpora tvorcov = zlepsovanie obsahu). Vedlajsi dovod bolo offline pozeranie a prehravanie na pozadi. Pouzivam ho skoro denne takze efektivne vyuzite peniaze.
Napísať odpoveď