Chalan si to odmakal až na vládny špeciál. To som myslel, že dno sme už dosiahli, ale každý deň sa učíme, že je kam klesať.heker napísal: 28 jan 2025, 17:50 Dannyho Kollara dnes priviezol vladny special a pojde pred sudcu. Uvidime.
4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
svet si nas vsimol, jee
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja cakam, ze Fico vyuzije Bombica v kampani. Jedna taktika by bola, ze nackom (krajsie) povie, ze len on ho moze dostat z vezenia a preto ho musia volit.Muffi napísal: 28 jan 2025, 20:43 Chalan si to odmakal až na vládny špeciál. To som myslel, že dno sme už dosiahli, ale každý deň sa učíme, že je kam klesať.
A nezbudajte mame premiera mieru, hoci prave vyhlasil Ukrajine "vojnu"
https://spravy.stvr.sk/2025/01/r-fico-v ... -vo-vojne/
K plynu akurat vysiel hodne fajn pokec s Hirmanom:
Akurat z toho herohero uz zacinam byt na prasky.
Akurat z toho herohero uz zacinam byt na prasky.
Tak to je jasna vec, ze ho zneuzije. Bombic ma svoje publikum ludi, ktori ho podporuju, zacina to najma antivaxermi a tych je mnoho. Nie zbytocne ho zastupuje advokatska kancelaria Roberta Kalinaka. Ficovi uz s urcitostou pripravuju prejav, ako je Bombic obet politickeho systemu, ide o politicku objednavku od opozicie, treba nastolit pravny stat a spravodlivost. Do toho mozno este spomenu Lucanskeho (nezabudne ho oslovit ako general), ze aj on bol obetou systemu a krv na rukach ma opozicia. Este niekoho vytiahne k tomu (mozno toho pravnika co zomrel vo vazbe), prida k tomu zastaveny rusky plyn, zvysovanie cien, spomenie Ameriku a bude. Tlacovka one man show na hodinu bez moznosti klast otazky. V pozadi za Ficom sa bude uskrnat a prikyvovat hlavou Gaspar, Para, Kamenicky, Takac, Blanar a Kalinak. Neskornsi vezme slovo Gaspar, porozprava ako bol vo vazbe, ako to vidi on, ze chcu nevinneho cloveka zabasnut kvoli Matovicovi, pripletie do toho aj Simecku (kedze PS je najvacsia konkurencia pred volbami), hoci s tym Simecka a PS v tej dobe nic nemali. Na zaver si vezme slovo Kalinak, povie, ze aj on je politicka obet, aj jeho zadrzali a ze za to moze opozicie, no a preto jeho advokatska kancelaria urobi vsetko preto, aby pomohli nevinnemu cloveku, ktoreho zomlel system.
Asi takto by som to videl, ze spravia najblizsie dni, zrejme niekedy zajtra/pozajtra divadlo na volicov.
Inak ste si urcite vsimli, ze GP Zilinka je v poslednej dobe neaktivny. V kuloaroch sa rozprava o jeho vymene a ze by ho mal vo funkcii nahradit Marek Para - to je ten advokat mafianov, vrahov, ten z polovnickej chate co pil colu s Ficom.
Asi takto by som to videl, ze spravia najblizsie dni, zrejme niekedy zajtra/pozajtra divadlo na volicov.
Inak ste si urcite vsimli, ze GP Zilinka je v poslednej dobe neaktivny. V kuloaroch sa rozprava o jeho vymene a ze by ho mal vo funkcii nahradit Marek Para - to je ten advokat mafianov, vrahov, ten z polovnickej chate co pil colu s Ficom.
Tak Žilinkovi ponúkali mesačnú doživotnú rentu, ktorá je vyššia ako jeho aktuálna mesačná výplata. Ak odstúpi. Dobrý úplatok. V podstate také terminálne štádium mafie. Predtým mafia úplácala svojimi špinavými peniazmi, teraz mafia dáva úplatky z peňazí daňových poplatníkov.heker napísal: 29 jan 2025, 8:36 V kuloaroch sa rozprava o jeho vymene a ze by ho mal vo funkcii nahradit Marek Para - to je ten advokat mafianov, vrahov, ten z polovnickej chate co pil colu s Ficom.
A nemusí byť GP náhodou prokurátor? Nie je tam podmienka na prax? Či už sme rezignovali aj na úplne základné požiadavky a hocikto môže byť hocikým, stačí ak bude lojálny Ficovi.
Fico chce dať do ústavy, že adoptovať dieťa si budú môcť len manželia. Takéto to bude mať dôsledky.
A fakt to nie sú len manželia. Podľa aktuálneho výskumu je medzi náhradnými rodičmi
- 14% rozvedených
- 12% slobodných
- 7,7% žije s druhom alebo družkou
- 6,4% sú rodičia samoživitelia
Teda viac ako 40% náhradných rodičov nežije v manželstve.
Fico chce dať do Ústavy, že adoptovať dieťa si môžu iba manželia. To znamená, že takmer polovica detí, ktorá sa doteraz mohla dostať do rodiny a spoznať normálny život a lásku, zostane v prípade schválenia Ficovho návrhu v detských domovoch. Bez rodiča, bez lásky, bez budúcnosti.
Výskumy dlhodobo ukazujú, že deti vyrastajúce v ústavnej starostlivosti majú vážne problémy:
– trpia úzkosťou, depresiou a poruchami správania
- posttraumatická stresová porucha je u nich dvojnásobná v porovnaní s vojnovými veteránmi
– až tretinu našich bezdomovcov tvoria odchovanci detských domovov
– 54 % detí vyrastajúcich v detských domovoch sa nedokáže začleniť do spoločnosti
https://www.facebook.com/nblahova/posts ... PTrH22Dffl
Praveze nemusi. Staci si spomenut na Lipsica akou cestou sa dostal na USP.
Toto je citacia zo zakona!
Toto je citacia zo zakona!
A tiez 10.odsek daneho paragrafu!Za generálneho prokurátora môže byť vymenovaný občan Slovenskej republiky, ktorý je voliteľný do národnej rady, dosiahol vek 40 rokov, má vysokoškolské právnické vzdelanie druhého stupňa, je najmenej 15 rokov činný v právnickom povolaní, je bezúhonný, posledné dva roky pred vymenovaním nevykonával funkciu prezidenta Slovenskej republiky, poslanca národnej rady, poslanca Európskeho parlamentu, člena vlády, predsedu, vedúceho, riaditeľa alebo podpredsedu ostatného ústredného orgánu štátnej správy alebo orgánu štátnej správy s celoštátnou pôsobnosťou, štátneho tajomníka, verejného ochrancu práv, generálneho tajomníka služobného úradu, predsedu samosprávneho kraja, primátora alebo starostu, a jeho morálne vlastnosti a doterajší život dávajú záruku, že funkciu generálneho prokurátora bude riadne a čestne vykonávať. Splnenie týchto podmienok overuje príslušný výbor národnej rady pred hlasovaním o návrhu na vymenovanie.
Ak je za generálneho prokurátora vymenovaný prokurátor, ktorý v čase vymenovania nie je prokurátorom generálnej prokuratúry, stáva sa dňom zloženia sľubu prokurátorom generálnej prokuratúry. Ak je za generálneho prokurátora vymenovaná osoba, ktorá nie je v čase vymenovania prokurátorom, stáva sa dňom zloženia sľubu prokurátorom generálnej prokuratúry; po uplynutí funkčného obdobia generálneho prokurátora alebo zániku výkonu funkcie generálneho prokurátora zostáva prokurátorom generálnej prokuratúry.
-
harrison314
Hardcore addict
Ani to netrvalo dlho a Bombic je (zatial) vonku https://dennikn.sk/minuta/4436805/ .
A estok si siel speiacilom do Minchova oslavit kus dobrej roboty.
Autoeditácia príspevku po 15 hod 17 min 14 sek:
Vcera vlada v Cervenom klastore na vyjazdovom rokovani nadelila fararovi Kufovi 65-ticis eur, len tak. https://e.dennikn.sk/minuta/4437045
A estok si siel speiacilom do Minchova oslavit kus dobrej roboty.
Autoeditácia príspevku po 15 hod 17 min 14 sek:
Vcera vlada v Cervenom klastore na vyjazdovom rokovani nadelila fararovi Kufovi 65-ticis eur, len tak. https://e.dennikn.sk/minuta/4437045
Možno čoskoro od Pelleho dostane Bombic aj vyznamenanie a vstúpi do niektorej strany, mohol by byť tvárou tejto koalície, možno ho dajú do verejnoprávnej televízie aby tam robil vládne rozhovory s tou Šramovou alebo ako sa volá.
Huliakovi už asi cinkli na účte peniaze od Fica, že zrazu začal spolupracovať. Tak podobne aj tým čo rebelovali z Hlasu, zrazu našli cestu späť, tiež asi im už pristáli nejaké miliónové dary od Brhela na účte príbizným, už môžu ísť kupovať vily na francúzskej riviére ako Kažímír, Počiatek a ostatní.
Nemajú čas vládnuť, celý ich čas zaberie delenie koristi.
Huliakovi už asi cinkli na účte peniaze od Fica, že zrazu začal spolupracovať. Tak podobne aj tým čo rebelovali z Hlasu, zrazu našli cestu späť, tiež asi im už pristáli nejaké miliónové dary od Brhela na účte príbizným, už môžu ísť kupovať vily na francúzskej riviére ako Kažímír, Počiatek a ostatní.
Nemajú čas vládnuť, celý ich čas zaberie delenie koristi.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja ocakavam, ze Bombic vystupi na dalsich oslavach SNP, hned po Pelem.
Jo a rovno ako člen zväzu protifašistických bojovníkov. Už len čakám, kedy sa v tejto krajine začne voda sypať a piesok liať.harrison314 napísal: 30 jan 2025, 17:51 Ja ocakavam, ze Bombic vystupi na dalsich oslavach SNP, hned po Pelem.
-
starysomar
Hardcore addict
Z jednej hodne starej práce si dodnes pamätám hlášku: "Páni elektrikári - plyn sa Vám sype z vodomeru"
Bola by to prdel, ak...
V tejto "kravine" je možné prakticky čokoľvek - voda, tečúca hore kopcom by ma (z tých absurít)skutočne prekvapkala úplne NAJ(menej).
Bola by to prdel, ak...
V tejto "kravine" je možné prakticky čokoľvek - voda, tečúca hore kopcom by ma (z tých absurít)skutočne prekvapkala úplne NAJ(menej).
-
harrison314
Hardcore addict
Nikedy sa tu spominal Adam Lucansky - tak ten sikovny chlapec to dotiahol na falosneho pozorovatela volieb v Bielorusku https://dennikn.sk/minuta/4438446/ .
A k tomu vyhostenemu Ukarjincovi, co zorganizoval celosvlovensky puc a tak ohrozil tuto pronarodnu vladu by som curtovi pripomenul, ze nabuduce to moze byt on.
Takze dnes to uz nie su iba Ukrajinci, ale su to aj Gruzinci.
PS a SAS odmietli Peleho okruhly stol o zahranicnej politike - https://dennikn.sk/minuta/4440799/ v odovdneni pisu, ze Pele ich odignoroval, ked chceli zvolavat okruhy stol k inym veciam, nie je nadstranicky prezident, lebo sa ukazalo, ze stale riadi Hlas a Fico je tak spolahlivy partner na rokovanie ako Putin. Navyse neviem o com chce Pele rokovat, bud budeme dikatura alebo nie. A mylsim, ze normalny clovek v tom ma jasno.
Update: Uz aj Cesi s su nasi nepriatelia: https://dennikn.sk/minuta/4440345/?ref=mwat to eskaluje richlo.
A k tomu vyhostenemu Ukarjincovi, co zorganizoval celosvlovensky puc a tak ohrozil tuto pronarodnu vladu by som curtovi pripomenul, ze nabuduce to moze byt on.
Takze dnes to uz nie su iba Ukrajinci, ale su to aj Gruzinci.
PS a SAS odmietli Peleho okruhly stol o zahranicnej politike - https://dennikn.sk/minuta/4440799/ v odovdneni pisu, ze Pele ich odignoroval, ked chceli zvolavat okruhy stol k inym veciam, nie je nadstranicky prezident, lebo sa ukazalo, ze stale riadi Hlas a Fico je tak spolahlivy partner na rokovanie ako Putin. Navyse neviem o com chce Pele rokovat, bud budeme dikatura alebo nie. A mylsim, ze normalny clovek v tom ma jasno.
Update: Uz aj Cesi s su nasi nepriatelia: https://dennikn.sk/minuta/4440345/?ref=mwat to eskaluje richlo.
-
harrison314
Hardcore addict
Gaspar vymyslel jednoduchy trik proti kradnutiu, zlodeji ho nenavidia!
https://domov.sme.sk/c/23445504/pito-on ... e-sud.html
Vedel by mi nejaky pravnik objasnit ako j vlastne mozne ze niekto ako Pito dostane 16 rokov a inemu hrozi dozivotie za ockovanie, pripadne dalsi dostane 15 za travu?
Vedel by mi nejaky pravnik objasnit ako j vlastne mozne ze niekto ako Pito dostane 16 rokov a inemu hrozi dozivotie za ockovanie, pripadne dalsi dostane 15 za travu?
-
starysomar
Hardcore addict
V kravine, v ktorej sústavný úd nariadi zničiť nahrávku Gorila - nie.
So Szalayom je to troska nestandartne. Dozivotie mu hrozi kvoli nudzovemu stavu kedy su vyrazne vyssie sadzby, 3-4x vyssie.
A trava je uz taka slovenska klasika. Naratali aj stonky a listy ktore maju nula celych nula nula nic do pi*i THC
A trava je uz taka slovenska klasika. Naratali aj stonky a listy ktore maju nula celych nula nula nic do pi*i THC
Akoze u Szalaya chapem, ze sa mu zrejme nic nestane ale u ludi ako Pito nexhapem ze sa vobec o nejakej slobode uvazuje. A ze mu ani neprepadne majetok, to uz naozaj nepochopim.
Otazne je, ze ci v tom case bol trest prepadnutia majetku v zakone, ked ho sudili (clanok na sme.sk som necital).
-
Makovnik
Medium Professional
Take strucne zhrnutie politickej tragedie https://www.facebook.com/reel/1843020463137219
Dezolat Fico a jeho zastupna tema.
Sukaj Colstok tvrdil, ze Bombic moze byt nebezpecny, preto mu daju sukromne lietadlo domov, a potom ho pustia, lebo je tak velmi nebezpecny...
A vyliahlo sa kopu blogov, co sa pytaju "cim sa ten bombic previnil" a samozrejme, akoze nic nenachadzaju.
Dezolat Fico a jeho zastupna tema.
Sukaj Colstok tvrdil, ze Bombic moze byt nebezpecny, preto mu daju sukromne lietadlo domov, a potom ho pustia, lebo je tak velmi nebezpecny...
A vyliahlo sa kopu blogov, co sa pytaju "cim sa ten bombic previnil" a samozrejme, akoze nic nenachadzaju.