Nechcem z toho robit hadku a nebolo to myslene ani utok. Ja som nastaveny tak, ze pokial mi SMERak dokaze pricetne vysvetlit preco je SMERak, nemam s nim problem.
A zaroven nemam vobec ziadny problem s mnohymi bodmi z PS programu. Co mi vadi su veci ako migracia, forma greendealu, nepaci sa mi idea toho ze ma "vsetko" v rukach stat. Rozhodne nie som fanusik pozitivnej diskriminacie a ani ich gender agendy pritom presne ako si povedal, proti gayom nemam vobec nic. Zmerovanie na zapad je za mna tiez uplne v poriadku a vojnu a vojnove zlociny na Ukrajine odsudzujem tiez.
V prvom prispevku som explicitne napisal "a to teraz ako rozhodne neberte, ze kazdeho jedneho", takze mi toto uz pride trochu ako provokacia. A nie, neberiem Ta ako progresivca. Ak mi tu niekto na prvu dobru pride ako progresivec, tak mozno jackb ale ani tu nechcem aby to znelo akoze z neho robim zlocinca. Precital som si zlomok jeho prispevkov a mam z neho ten pocit.
Pokial ide o ich volicov, vadi mi napriklad posledna kauzicka PSkarskeho experta na ekologiu a jeho ozrateho asistenta. Ked poslanec Hojsik pisal o tom ako vyvodi zodpovednost za prepadnutu emisnu a ozrateho asistenta, ich silni podporovatelia mu zborovo tapkali a kricali "takto sa to robi do psej matere", ale ten asistent je na zozname asistentov dodnes a nikoho to uz ani nezaujima. To mi pride celkom nefer v kontexte toho co sa napriklad (a pravom) dialo okolo Danka. Podobne to bolo s kauzickou Leyenovej, Bidena a podobne ...
https://sk.wikipedia.org/wiki/Progresivizmus
Co presne znamena ze som antiprogresivny som napisal vyssie. Inak to uz zial asi formulovat neviem.