Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
ta mapa ukazuje hodnoty od ~0,1 do ~0,7 podla krajiny, to celkom sedi
ak ti hodnoty nevyhovuju, musis dodat lepsie
nesuhlasit s niecim len preto, ze som to napisal ja, je velmi obmedzene
nemozes porovnavat situaciu, ked je nakazenych len par ludi so situaciou, kedy virus koluje v populacii
IFR ale bude podobne, pretoze sa viaze na pomerne hodnoty
ja som nechcel zobrat ludom sukromny majetok, ja som len chcel, aby sa ubytovacie zariadenia pouzivali na ubytovanie ohrozenych skupin miesto toho, aby boli prazdne na prikaz statu
to by imho vacsina majitelov prijala radsej ako zakaz ubytovania kohokolvek
ak ti hodnoty nevyhovuju, musis dodat lepsie
nesuhlasit s niecim len preto, ze som to napisal ja, je velmi obmedzene
nemozes porovnavat situaciu, ked je nakazenych len par ludi so situaciou, kedy virus koluje v populacii
IFR ale bude podobne, pretoze sa viaze na pomerne hodnoty
ja som nechcel zobrat ludom sukromny majetok, ja som len chcel, aby sa ubytovacie zariadenia pouzivali na ubytovanie ohrozenych skupin miesto toho, aby boli prazdne na prikaz statu
to by imho vacsina majitelov prijala radsej ako zakaz ubytovania kohokolvek
ak "ukazuje hodnoty od ~0,1 do ~0,7" a ty si tvrdil, ze IFR je konstatne cislo a este si cynicky vypocital kolko podla tej konstanty moze zomriet Anglicanov, Slovakov a Cechov a nic z toho ti nevyslo, tak si vedome klamal. a to bolo treba dokazat.
ja porovnavam dve krajiny za rovnaky casovy usek. ak na Slovensku za celu prvu vlnu zomrelo 28 ludi a v Anglicku desiatky tisic (3000-ish za jediny tyzden), tak tie IFR nebudu ani nahodou podobne.
ty si hlavne nechcel robit nic pre svoje okolie. chcel si zo spolocnosti vylucit ludi, lebo sa ti protivia stari a chori. cynicky sa to snazis otocit, ze to by bolo na ich ochranu. ano, pojdete do getha, kde vam uz nikto nebude robit zle. restauracie a horske chaty len pre cie... starych. ak by si bol niekto iny, tak sa da pripustit, ze si ten cynizmus neuvedomujes.
ak su v zariadeni ubytovani ohrozeni, tak na tom zariadeni nemoze zarabat trhove ceny a este sa jeho zamestnanci musia obmedzovat, lebo by nemali vyzabijat "hosti statu". ale tak ludia suhlasia s kadejakymi volovinami, takze je nenulova sanca, ze by nieco tak scetne bolo aj realne.
ja porovnavam dve krajiny za rovnaky casovy usek. ak na Slovensku za celu prvu vlnu zomrelo 28 ludi a v Anglicku desiatky tisic (3000-ish za jediny tyzden), tak tie IFR nebudu ani nahodou podobne.
ale v tomto mam v tebe skveleho ucitela. ak by som zacal pisat, ze vlady krajin sveta mali bez dokazov a pri ignoracii rizika post/long covidu ludi donutit nakazovat sa a nemocnice uplne skolabovat, tak by si zacal pisat, ake slabe boli optrenia a mali byt prisnejsie. len aby si nesuhlasil s tym, co pisem.nesuhlasit s niecim len preto, ze som to napisal ja, je velmi obmedzene
ty si hlavne nechcel robit nic pre svoje okolie. chcel si zo spolocnosti vylucit ludi, lebo sa ti protivia stari a chori. cynicky sa to snazis otocit, ze to by bolo na ich ochranu. ano, pojdete do getha, kde vam uz nikto nebude robit zle. restauracie a horske chaty len pre cie... starych. ak by si bol niekto iny, tak sa da pripustit, ze si ten cynizmus neuvedomujes.
ak su v zariadeni ubytovani ohrozeni, tak na tom zariadeni nemoze zarabat trhove ceny a este sa jeho zamestnanci musia obmedzovat, lebo by nemali vyzabijat "hosti statu". ale tak ludia suhlasia s kadejakymi volovinami, takze je nenulova sanca, ze by nieco tak scetne bolo aj realne.
nie je to konstantne cislo, zavisi od mnohych faktorov, predovsetkym od veku a zdravotneho stavu
velmi presne ukazuje, kto presne su zranitelne skupiny, ktore sa mali chranit, a na koho nema vplyv
ak porovnavas 2 krajiny, v ktorych je pocet nakazenych rozdielny, porovnavas hrusky s traktormi
tie tvoje imaginarne projekcie, kto sa mi protivi, su usmevne
trosku zabudas, ze ubytovacie zariadenia boli uzavrete, takze trhove ceny boli kvoli rozhodnutiu statu 0
velmi presne ukazuje, kto presne su zranitelne skupiny, ktore sa mali chranit, a na koho nema vplyv
ak porovnavas 2 krajiny, v ktorych je pocet nakazenych rozdielny, porovnavas hrusky s traktormi
tie tvoje imaginarne projekcie, kto sa mi protivi, su usmevne
trosku zabudas, ze ubytovacie zariadenia boli uzavrete, takze trhove ceny boli kvoli rozhodnutiu statu 0
ale zrazu, uz nie je konstatne cislo, takze ani pan doktor nemoze vypocitat kolko ludi moze zomriet a nemal by sa smiat z toho, ked niekto zabudne posunut desatinnu ciarku, lebo je to nerealne. co ta osvietilo?
fakty ukazuju, ze spoliehat sa na IFR, vymyslene pre potreby leteckych spolocnosti, vycucane z prsta v maji 2020, je hlupost. ako priklad SR a Anglicko. alebo ak chces tak aj Svedsko, lebo sa si priznal, ze spackali prvu vlnu, ked si "urobili dochodkovu reformu" (ako sa vtedy cynicky pisalo).
usmevne ale nie je, ze si chcel nechat starych a chorych trpiet, aby si ty nemusel obmedzovat svoj zivot. ak sa ti neprotivia, preco taka nenavist voci nim?
uhm, len za tvojho stavu by stat majitelovi, ktory si moze pytat 100/noc dal mozno ani nie 10. a jeho konkurent by mohol ist pre mladsich a zdravych aj na 200.
fakty ukazuju, ze spoliehat sa na IFR, vymyslene pre potreby leteckych spolocnosti, vycucane z prsta v maji 2020, je hlupost. ako priklad SR a Anglicko. alebo ak chces tak aj Svedsko, lebo sa si priznal, ze spackali prvu vlnu, ked si "urobili dochodkovu reformu" (ako sa vtedy cynicky pisalo).
usmevne ale nie je, ze si chcel nechat starych a chorych trpiet, aby si ty nemusel obmedzovat svoj zivot. ak sa ti neprotivia, preco taka nenavist voci nim?
uhm, len za tvojho stavu by stat majitelovi, ktory si moze pytat 100/noc dal mozno ani nie 10. a jeho konkurent by mohol ist pre mladsich a zdravych aj na 200.
priemerne IFR sa uvadza pre viacere choroby, nie je to nic neobvykle
podobne ako IQ obyvatelov krajin
ty to povazujes za trpenie, ja za zachranu ich zivotov
nie, konkurent nemohol, lebo mal zakaz
ak by boli ubytovacie zariadenia vyhradene len pre rizikove skupiny, nic ako "mladsi a zdravi" by nebolo mozne ubytovat
podobne ako IQ obyvatelov krajin
ty to povazujes za trpenie, ja za zachranu ich zivotov
nie, konkurent nemohol, lebo mal zakaz
ak by boli ubytovacie zariadenia vyhradene len pre rizikove skupiny, nic ako "mladsi a zdravi" by nebolo mozne ubytovat
Pre krajiny/choroby. Ty si podla IFR vypocitaneho pred USA v maji 2020 - pred nastupom ovela smrtenejsich vln a za dodrziavani opatreni vypocital kolko Anglicanov, Cechov a Slovakov zomrie. To, ze ich bolo viac, to si ignoroval a isiel si si svoje dristy o potrebe nakazit sa.
Lebo ja viem, ze staremu cloveku urobis zle tym, ze mu zmenis stereotyp. Preto na miestach po katastrofach, vojnach, alebo po ekonomickom poklese su prave stari ludia, ktori ostavaju v podmienkach, ktore su pre nas nepriatelne.
Takze ak si niekedy chcel zachranovat zivoty, nemal si zdielat lzi o povinnosti nakazit sa a odmietat si zakryt čuňu. Tvoje egoizmus vyhral nad zivotmi inych. Snad sa ti dobre spava.
Tak toto je posun branky, ze Novella by mu venoval celu kapitolu v SGU
Tak pekne ti isiel hypotecticky scenar a nakoniec z neho vyskocis a nemohl, mal zakaz
A este lepsie:
Najskor: do niektorych ubytovacich zariadeni dame starych a chorych, nech mladsi a zdravsi nemusi robit nic a sluzby nemusia zatvarat. Ani nahodou nechcem zariadenia zobrat. Ved boli zavrete kupele, ze mna by neboli.
Teraz: poberali by sme vsetky ubytovacie zariadenia, vsetky kupele a menej rizikovi by aj tak nemali kam ist.
Lebo ja viem, ze staremu cloveku urobis zle tym, ze mu zmenis stereotyp. Preto na miestach po katastrofach, vojnach, alebo po ekonomickom poklese su prave stari ludia, ktori ostavaju v podmienkach, ktore su pre nas nepriatelne.
Takze ak si niekedy chcel zachranovat zivoty, nemal si zdielat lzi o povinnosti nakazit sa a odmietat si zakryt čuňu. Tvoje egoizmus vyhral nad zivotmi inych. Snad sa ti dobre spava.
Tak toto je posun branky, ze Novella by mu venoval celu kapitolu v SGU
Tak pekne ti isiel hypotecticky scenar a nakoniec z neho vyskocis a nemohl, mal zakaz
Najskor: do niektorych ubytovacich zariadeni dame starych a chorych, nech mladsi a zdravsi nemusi robit nic a sluzby nemusia zatvarat. Ani nahodou nechcem zariadenia zobrat. Ved boli zavrete kupele, ze mna by neboli.
Teraz: poberali by sme vsetky ubytovacie zariadenia, vsetky kupele a menej rizikovi by aj tak nemali kam ist.
to IFR je z Talianska a +- sedi
ak by ist nechceli, nemuseli by, ale bolo by to v ich zaujme, tak ako ockovanie, uplne rovnaky pripad
ten tvoj blabol o povinnosti nakazit sa ma vzdy rozosmeje, opakuj to castejsie, "urcite" sa to stane pravdou
nie je to ziadne posuvanie branky, ty len nerozumies suvislostiam
ak je znama rizikova skupina, cielom statu ma byt ochranit ju a ostatne nechat na pokoji, lebo je to z mnohych hladisk lepsie riesenie ako obmedzit vsetkych
ak su poruchove BMW E90 320i, nebudem zvolavat do servisu vsetky E90ky, ktore maju ine motory
ak by ist nechceli, nemuseli by, ale bolo by to v ich zaujme, tak ako ockovanie, uplne rovnaky pripad
ten tvoj blabol o povinnosti nakazit sa ma vzdy rozosmeje, opakuj to castejsie, "urcite" sa to stane pravdou
nie je to ziadne posuvanie branky, ty len nerozumies suvislostiam
ak je znama rizikova skupina, cielom statu ma byt ochranit ju a ostatne nechat na pokoji, lebo je to z mnohych hladisk lepsie riesenie ako obmedzit vsetkych
ak su poruchove BMW E90 320i, nebudem zvolavat do servisu vsetky E90ky, ktore maju ine motory
Takze tvoja extapolacia dat z Talianska je blbost z principu. Co vidiet na priklade Anglicka, Ceska a Slovenska, kde si dovolilo zomriet viac ludi, ako si vyvestil z cajovych listkov. Za tuto loz si sa neospravedlnil. (ako za ziadnu)
Teda koncentraky. Dakujem, ze to potvrdzujes. Je to od teba mile. "Pojdete do tabora na Vychod, tam vas nase gardy nebudu mlatit na ulici a nebudete musiet byt 12 ti v byte pre dvoch"
Takze teraz tvrdis, ze si nikdy nevolal po povinnosti nakazit sa?
Dalsie posunutie branky. Riesime, ako si si chce okradnut majitelov chat o ich majetok, aby velki podnikatelia mohli zarabat trhove ceny.
Kedze dobre vies, ze zomierali aj mladsi a post/longcovid maju ludia do dnes, a nebola to len dva dni trvajuca unava, ako si klamal, tak odbornici rozhodli, ze sa chranit maju vsetci. Ty to mozes maximalne akceptovat. Namiesto toho si volal po cielenom ublizovani skupiny ludi a si na to hrdy.
Teda koncentraky. Dakujem, ze to potvrdzujes. Je to od teba mile. "Pojdete do tabora na Vychod, tam vas nase gardy nebudu mlatit na ulici a nebudete musiet byt 12 ti v byte pre dvoch"
Takze teraz tvrdis, ze si nikdy nevolal po povinnosti nakazit sa?
Dalsie posunutie branky. Riesime, ako si si chce okradnut majitelov chat o ich majetok, aby velki podnikatelia mohli zarabat trhove ceny.
Kedze dobre vies, ze zomierali aj mladsi a post/longcovid maju ludia do dnes, a nebola to len dva dni trvajuca unava, ako si klamal, tak odbornici rozhodli, ze sa chranit maju vsetci. Ty to mozes maximalne akceptovat. Namiesto toho si volal po cielenom ublizovani skupiny ludi a si na to hrdy.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
1 - prave naopak, to by zvysilo zatazenie nemocnic, lebo by sa muselo testovat tam.Blastbit napísal: 19 mar 2025, 12:48 Ak sa stále bavíme nadčasy za covid čias + nutnosti nadčasov ako takých tak nasledovne : (snád rozumieme lebo inak téma by patrila do Korony)
1. momky civilov by neboli = znížený nárast ludí pri testovaní a menej polarizácie, menšie riziko nákazy, menej práce pre zdrav. personál na nadčasoch.
3. trnavská firma = antigenové testy by sa nekupovali cez trnavsku firmu ako sprostredkovatela ale na priamo = rýchlejšia možnosť testovania a tým pádom zníženie možnosti nákazy zvýšeneho počtu pozitívne infikovaných = menej práce pre zdravotnícky personál na nadčasoch.
4. sputnik = reči o tom ako sa chce státisíce ludí očkovať len ruskou neregistrovanou a netestovanou vakcinou bolo len Matovičove zbožné prianie tým pádom prišla dalšia polarizácia skupín ludí a aj tí čo sa chceli pôvodne očkovať sa nedali ani tými registrovanými a otestovanými. Takže sa zvýšil nárast pozitívnych ludí čo kašlali už aj na opatrenia a viac práce pre zdravotnícky personál na nadčasoch.
5. menenie opatrení = koronakrizu reálne riadila vtedajšia vláda konkrétne hlavné mená som vyššie uviedol. Opäť ludia mali z toho guláš nevedeli či majú nosiť rúška alebo nie, či je očkovanie sloboda alebo či majú neustále chodiť na antigenové testy alebo na tie presnejšie testy, či zamestnavatelia majú púštať ludí do firiem s testami alebo bez nich, venčenie psov od domu do určitej vzdialenosti a pod. Z toho neustáleho sa meniaceho chaosu si opäť mnoho ludí povedalo, že budú robiť podla seba, tak sa zvýšili nárasty pozitívnych a znovu mal zdravotnícky personál viac práce a vo väčšom riziku aj na nadčasoch.
3 - ako to suvisi?
4 - ako to suvisi?
5 - ako to suvisi? Konkretne mikro-opatrenia boli chaos, ale prinicpialne trebalo nosit rusku/respirator, nechodit na svadby... to sa stacilo riadit zdravym rozumom.
1. testovania sa robili aj pri nemocniciach - vyškolený ľudia, hasiči tiež pomáhali, nebolo treba momky (nie také za 30 tisíc mesačne).
3, 4, 5. všetko čo mohlo spôsobiť enormné zaťaženie zdravotníckeho personálu je nežiaduce, videl som to tak u správaní Matoviča, Kollara.
To potom ovplyvňovalo aj ochotu ľudí nosiť ruška a respirátori nielen niekde vonku ale aj vo firmách. Venčenie psa 100 metrov od domu 200 už nie.
3, 4, 5. všetko čo mohlo spôsobiť enormné zaťaženie zdravotníckeho personálu je nežiaduce, videl som to tak u správaní Matoviča, Kollara.
To potom ovplyvňovalo aj ochotu ľudí nosiť ruška a respirátori nielen niekde vonku ale aj vo firmách. Venčenie psa 100 metrov od domu 200 už nie.
daj lepsie data, nech sa paci
dobrovolna moznost ist do bezpecia je opak koncentrakuTeda koncentraky.
presne tak, staci ma odcitovat, kde to pisemTakze teraz tvrdis, ze si nikdy nevolal po povinnosti nakazit sa?
ziadam ta o to uz asi 2 roky
toto som vysvetlil 3x za posledne 2 dni, ak si to nepochopil, precitaj si to znovaDalsie posunutie branky. Riesime, ako si si chce okradnut majitelov chat o ich majetok, aby velki podnikatelia mohli zarabat trhove ceny.
Amerika hlásí nebezpečný kmen chřipky H7N9. Má smrtnost téměř 40 % a pandemický potenciál – VTM.cz
Snad to tu nebolo, je to tu neprehladne.
Prave o tomto som tu niekde pisal, ze by stacila vyssia smrtnost a mohol by to byt problem a toto su presne take cisla, este ak by sa zvysila inkubacna doba, ktora neviem aka je...
Snad to tu nebolo, je to tu neprehladne.
Prave o tomto som tu niekde pisal, ze by stacila vyssia smrtnost a mohol by to byt problem a toto su presne take cisla, este ak by sa zvysila inkubacna doba, ktora neviem aka je...
ved mas mapu, na ktorej obsah si dal seal of approval.
zase si tak woke, ze mozes mat siet predajni sojoveho latte?dobrovolna moznost ist do bezpecia je opak koncentraku
opisal si koncetrak, je to koncetrak nech to pomenujes ako chces. vyzadovat pouzivanie tebou preferovanych podstatnych mien je dokaz nedobreho psychickeho zdravia
vid vyssie: to ze das povinnosti nakazit sa vzletne pomenovanie, neznamena, ze nebude povinnostou nakazit sa. obtazuj s pouzuvanim podstanych mien, ktore si vymyslas niekoho, kto je na to zvedavy.presne tak, staci ma odcitovat, kde to pisem
ziadam ta o to uz asi 2 roky
nevysvetlil. vzdy ked som ti ukazal aku absudrdnost chces, posunul si branku, aby si tomu nemusel celit.toto som vysvetlil 3x za posledne 2 dni, ak si to nepochopil, precitaj si to znova
a) zoberieme horske chaty majitelom a prinutime tam ist starych a chorych, aby sa ostatni nemuseli chranit.
add a) ale ved potom vacsinu obmedzis na tom ako mozu travit cas a poskodis majitelov, ktori nebudu moct zarabat trhove ceny a das im len almuznu ak vobec
b) zaberieme len cast chat
add b) ale to zrusi malych podnikatelov, lebo Rattaj ci Kollar sa svojich rezortov nevzdaju
c) vsetky chaty zakazeme vacsine
add c) ved si ich v prvom rade nechcel obmedzovat a chcel si sa zabavit ludi, ktori sa ti protivia.
-
harrison314
Hardcore addict
1. Testovanie robili casto ambulanti lekari a sestryBlastbit napísal: 19 mar 2025, 21:07 1. testovania sa robili aj pri nemocniciach - vyškolený ľudia, hasiči tiež pomáhali, nebolo treba momky (nie také za 30 tisíc mesačne).
Nenapisal si nic k nadcasom, len tu spominas nasuvisiace veci, ktore len dokola opakujes.
Robili aj hasiči a školený pospomínaj. Písal som o Zákonníku Práce. No asi to tebe a hekerovi treba neustále opakovať.harrison314 napísal: 20 mar 2025, 8:28 1. Testovanie robili casto ambulanti lekari a sestry
Nenapisal si nic k nadcasom, len tu spominas nasuvisiace veci, ktore len dokola opakujes.
A 10 súvisiach bodov k tomu ktoré ovplyvnili účasť zdravotníckeho personálu na dlhodobých nadčasoch a 10 čo znižuje počty nadčasov.
Už ste ma stáli 20 minút vysvetľovania, čítajte s porozumením. To že vlády, opozicia dosiahli že zdrav. personál odchádzal vyhorený je ich chyba.
a suhlasis s tymi hodnotami?
ved bud konkretny, ak nesuhlasis, daj lepsie
dobrovolny presun do ubytovacieho zariadenia a vyuzivanie ich sluzieb nie je koncentrakopisal si koncetrak, je to koncetrak nech to pomenujes ako chces.
odcituj mavid vyssie: to ze das povinnosti nakazit sa vzletne pomenovanie, neznamena, ze nebude povinnostou nakazit sa.
nariadenia statu su nad rozhodnutiami jednotlivcov, aspon pre rozvinutejsie krajinyRattaj ci Kollar sa svojich rezortov nevzdaju
protivis sa mi ty
-
harrison314
Hardcore addict
Ale chapes ty si k teme nic nepovedal.Blastbit napísal: 20 mar 2025, 9:29 Robili aj hasiči a školený pospomínaj. Písal som o Zákonníku Práce. No asi to tebe a hekerovi treba neustále opakovať.
A 10 súvisiach bodov k tomu ktoré ovplyvnili účasť zdravotníckeho personálu na dlhodobých nadčasoch a 10 čo znižuje počty nadčasov.
Už ste ma stáli 20 minút vysvetľovania, čítajte s porozumením. To že vlády, opozicia dosiahli že zdrav. personál odchádzal vyhorený je ich chyba.
Ako moze Matovicovo testovanie, za nadcasy zdravotnikov v nemocniciach pocas covidu? Ich nadcasy definovalo to, ze ich je malo a od poctu pripadov, lebo cast z nich skoncila v nemocnici.
Ci. Keby netestujeme, tak nie su chori a zdravotnici su doma?
ja nesuhlasim s tym, ze si udaj vymysleny pre potreby leteckych spolocnosti pouzil na tri ine krajiny a vykrikoval si, ze v podla toho cisla, ktore si mal za konstantu, moze zomriet len isty pocet ludi. ten bol v kazdej z nich prirodzene ovela vyssi. a kedze mapa ukazuje, ze IFR, napriek tvojim lziam, nie je konstanta. preco by som s takymi hodnotami nesuhlasil, ked ukazuju na tvoje lzi?beardie napísal: 20 mar 2025, 10:03 a suhlasis s tymi hodnotami?
ved bud konkretny, ak nesuhlasis, daj lepsie
aj cast obyvatelov Sloveska isla "dobrovolne" na Vychod...dobrovolny presun do ubytovacieho zariadenia a vyuzivanie ich sluzieb nie je koncentrak
ak by starsi a chronicki chori ludia nenastupili, tak by si si dal na tvar latku? nie a citil by si sa moralne v prave, ak by zomreli.
nebudeme hrat tvoju woke hruodcituj ma
Predseda NR SR by sa vzdal ziskov pre svoje podniky? Sponzor vladnych stran by sa vzdal ziskov pre svoje podniky?nariadenia statu su nad rozhodnutiami jednotlivcov, aspon pre rozvinutejsie krajiny
(Su USA menej rozvinuta krajina?)
tak to je vzajomne.protivis sa mi ty![]()
ale stari a chori sa ti musia protivit ovela viac, ked si ich chcel nechat zomierat v cudzom prostredi a daleko od rodin.
no, asi sa zhodneme, ze sa nezhodneme, myslis si, ze to vies lepsie ako desiatky odbornikov v danej oblasti, okej...
spajanie dobrovolneho ubytovania ohrozenych skupin s vyvazanim Zidov do koncentracnych taborov, to je asi tvoje nove dno, ale rozumiem, ze ked nemas aspon stipku argumentu, sklznes do takehoto hnoja
taktiez si "stojis" za slovom, ked od teba chcem moju citaciu tvojho prekruteneho vymyslu, nazves ma "woke"
mna... woke... lol
opakovanie vysvetleneho bez tvojej snahy pochopit to sa zda sa mina ucinkom, takze opat dakujem, za vsetky klamstva, ktore si vyprodukoval, tesim sa na dalsiu diskusiu
spajanie dobrovolneho ubytovania ohrozenych skupin s vyvazanim Zidov do koncentracnych taborov, to je asi tvoje nove dno, ale rozumiem, ze ked nemas aspon stipku argumentu, sklznes do takehoto hnoja
taktiez si "stojis" za slovom, ked od teba chcem moju citaciu tvojho prekruteneho vymyslu, nazves ma "woke"
mna... woke... lol
opakovanie vysvetleneho bez tvojej snahy pochopit to sa zda sa mina ucinkom, takze opat dakujem, za vsetky klamstva, ktore si vyprodukoval, tesim sa na dalsiu diskusiu
Ake desiatky odbornikov?
Ty nie si odbornik a nie je ta ani 10.
Ale vies co povedali skutocni odbornici, a ty si ich odignoroval? Ze po prekonani SARS-2 sa malokedy vytvori pamatova imunita, preto je povinnost nakazit sa blbost. Rozni neodbornici na danu temu ti nadristali blbosti. A skus vytiahnut profesorov kardiologie a dermatologie. Novella ta bude vozit na turne ako exponat.
A co teda fakty: oznacil si cislo vymyslene, bez ziadny realnych dat a dostatocneho casoveho dostupu, a vyratuval si kolko ludi zomrie. Zomrelo ich ovela viac. Mal si sa ospravedlnit. Potom si skontroloval obsah mapy, ktora ukazuje ako si cely cas klamal a aj tak si sa neospravedlnil. Len same lzi.
Ziadne dobrovolne ubytovanie. Ved by si ich nahnal po hrozbou smrti. A to vsetko preto, ze ti bolo za tazko si dat kvoli nim latku na tvar. Taky hnoj si - vyhnat ludi, lebo ak neprijmu vydieranie tak zomru, aby zomreli aj tak. Stipku agrumentu si nemal nikdy. Preto posuvas branku, ked ukazujem ake blbosti trieskas aj po skoro piatich rokov. Mal si moznost ospravedlnit sa za to, cim sa vyhrazal ludom. Ty to beries ako cnost. Taky si hnoj.
Ano, si priklad woke. Vymyslal si slovicka a hadzes sa o zem, ak ich nepouzivam, ale nahradzam pravdivymi synonymami. Ospravedln sa za to, ze si chcel poskodit zdravie milionom ludi pre svoju nabozensku vieru (nepotrebujes dokaz, veris dristom prorokov) v nieco co nikdy odbornici nepotvrdili.
Za pat rokov si len klamal a najskor zasieral diskusiu lzami ludi, ktori nemaju odbornost a potom vulgarnymi utokmi, ked som ukazoval na tvoje lzi ci uz oficialnymi datami (ziadny Ondrik vymyslajuci si cisla, ale NHS), alebo webmi na opatrenia ci uz v Anglicku alebo vo Svedsku. Neznesie byt kritizovany za svoje lzi, preto len urazas a este si dovolujes nazyvat luharmi, ked jediny luhar si len ty sam.
Tebe neide o diskusiu. Ty potrebujes len panakov, ktory na kazdy tvoj drist, kazdu halucinaciu a kazdu loz pokyvaju hlavami a ty sa potom citis super. Aj ked vies ako velmi klames, dristas a halucinujes.
Ale vies co povedali skutocni odbornici, a ty si ich odignoroval? Ze po prekonani SARS-2 sa malokedy vytvori pamatova imunita, preto je povinnost nakazit sa blbost. Rozni neodbornici na danu temu ti nadristali blbosti. A skus vytiahnut profesorov kardiologie a dermatologie. Novella ta bude vozit na turne ako exponat.
A co teda fakty: oznacil si cislo vymyslene, bez ziadny realnych dat a dostatocneho casoveho dostupu, a vyratuval si kolko ludi zomrie. Zomrelo ich ovela viac. Mal si sa ospravedlnit. Potom si skontroloval obsah mapy, ktora ukazuje ako si cely cas klamal a aj tak si sa neospravedlnil. Len same lzi.
Ziadne dobrovolne ubytovanie. Ved by si ich nahnal po hrozbou smrti. A to vsetko preto, ze ti bolo za tazko si dat kvoli nim latku na tvar. Taky hnoj si - vyhnat ludi, lebo ak neprijmu vydieranie tak zomru, aby zomreli aj tak. Stipku agrumentu si nemal nikdy. Preto posuvas branku, ked ukazujem ake blbosti trieskas aj po skoro piatich rokov. Mal si moznost ospravedlnit sa za to, cim sa vyhrazal ludom. Ty to beries ako cnost. Taky si hnoj.
Ano, si priklad woke. Vymyslal si slovicka a hadzes sa o zem, ak ich nepouzivam, ale nahradzam pravdivymi synonymami. Ospravedln sa za to, ze si chcel poskodit zdravie milionom ludi pre svoju nabozensku vieru (nepotrebujes dokaz, veris dristom prorokov) v nieco co nikdy odbornici nepotvrdili.
Za pat rokov si len klamal a najskor zasieral diskusiu lzami ludi, ktori nemaju odbornost a potom vulgarnymi utokmi, ked som ukazoval na tvoje lzi ci uz oficialnymi datami (ziadny Ondrik vymyslajuci si cisla, ale NHS), alebo webmi na opatrenia ci uz v Anglicku alebo vo Svedsku. Neznesie byt kritizovany za svoje lzi, preto len urazas a este si dovolujes nazyvat luharmi, ked jediny luhar si len ty sam.
Tebe neide o diskusiu. Ty potrebujes len panakov, ktory na kazdy tvoj drist, kazdu halucinaciu a kazdu loz pokyvaju hlavami a ty sa potom citis super. Aj ked vies ako velmi klames, dristas a halucinujes.