uz je to 10 rokov, priznaj sa už na staré kolena
Aky je vekovy priemer fora???
-
lekoklatik
VIP
Re: Aky je vekovy priemer fora???
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak nicilo mi to biznis, musel som nieco robit
ja som tu mal rozbehany este predtym nadcasovy neofiko hojko server cez hamachi, v peakovych casoch sme tam boli aj piati.
skor ty sa priznaj ze si to proste neuniesol
ale inak tusim ze som na teba potom narazil aj v suvislosti s tou grafikou. nerobil si nieco ohladom dochadzkoveho systemu? lebo ak hej, tak ja som to potom kodil
skor ty sa priznaj ze si to proste neuniesol
ale inak tusim ze som na teba potom narazil aj v suvislosti s tou grafikou. nerobil si nieco ohladom dochadzkoveho systemu? lebo ak hej, tak ja som to potom kodil
Všimol som si že najviac je tu mladých. Také ročníky že 1980-1985 je hrozne málo.hojko napísal: 10 nov 2004, 14:25 Par ludi sa ma pytalo, preco je tu tak doobeda ticho. A tak si myslim, ze vacsina uzivatelov je este v skole a ta druha v robote. Alebo sa mylim???
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak to si si zle vsimol, ja som rocnik 89 a teda rozhodne som tu neni najstarsi, pokial viem, tak sa mozno aj radim k tomu mladsiemu spektru....
PS: reagujes na to co povedal hojko pred 21 rokmi ? to ako fakt ?
PS: reagujes na to co povedal hojko pred 21 rokmi ? to ako fakt ?
-
starysomar
Hardcore addict
Ale napísal 
Ano. Presne na to. Ale tema bude aktualna aj o 100 rokov. Len ten kto mal pred 21 rokmi 16 tak… Potom asi nehlasovali vsetci vsimnite si anketu. 91-94 vedie s velkym naskokom ako smer vo volbach. Vsimnite si ze od 86 dole je najmenej hlasov, ze len par ludi.
-
starysomar
Hardcore addict
Mať len také starosti 
-
cORP.
Addict
asi tak, nechapem co sa tu riesi vlastne tema x rokov stara, pride mi to ako zbytocny spam
91-94 vedie s velkym naskokom ako smer vo volbach. Vsimnite si ze od 86 dole je najmenej hlasov, ze len par ludi. -
cize podla teba su ludia co maju dnes 35 a viac rokov vlastne deti ci ako to mam chapat ? pretoze tvoje prispevky ak si teda starsi dokazuju presny opak
1991-1994
600
39%
1986-1990
445
29%
ved toto su skupiny co maju dnes 30+, cize plne dospele osoby a ziadne postpubertalne deti, viacmenej generacia Y, ani na jednom fore nestretavam starsi vekovy priemer ako 40 rokov, to su osoby ktore bud s pc prilis nefunguju, pripadne je im to proste este cudzie, je logicke, ze percento starsich bude rapidne klesat.
91-94 vedie s velkym naskokom ako smer vo volbach. Vsimnite si ze od 86 dole je najmenej hlasov, ze len par ludi. -
cize podla teba su ludia co maju dnes 35 a viac rokov vlastne deti ci ako to mam chapat ? pretoze tvoje prispevky ak si teda starsi dokazuju presny opak
1991-1994
600
39%
1986-1990
445
29%
ved toto su skupiny co maju dnes 30+, cize plne dospele osoby a ziadne postpubertalne deti, viacmenej generacia Y, ani na jednom fore nestretavam starsi vekovy priemer ako 40 rokov, to su osoby ktore bud s pc prilis nefunguju, pripadne je im to proste este cudzie, je logicke, ze percento starsich bude rapidne klesat.
-
starysomar
Hardcore addict
Pozri si ostatné chudobove vlákna a posty.
Skôr by bola zaujímavá štatistika, aké ročníky sú aktuálne na fóre aktívne 
-
starysomar
Hardcore addict
Jeden 1961 
Wooow. Napríklad kamoš je 1997-čka on síce na fórum nechodí ale taký zvykli občas. A ten jeden náhodou nechodil aj na post fórum. Už to fórum neexistuje tak to neberte ako propagáciu konkurencie.
Prevládajú 1986-1990, 1991-1994. Ja som 1991 o pol roka 34 ročný.
Starysomar najstarší na fore, u goga som nevedel že má/bude mať 45 rokov.
chudoba ty si ktorý ročník ? ak to teda nie je tajné, ved o svojom ochorení si povedal.
Edit k príspevku nižšie - momentálne z aktívnych bude starysomar najstarší, najmladší pod 30.
Starysomar najstarší na fore, u goga som nevedel že má/bude mať 45 rokov.
chudoba ty si ktorý ročník ? ak to teda nie je tajné, ved o svojom ochorení si povedal.
Edit k príspevku nižšie - momentálne z aktívnych bude starysomar najstarší, najmladší pod 30.
Neni vôbec ja som aj zahlasoval v tej ankete. 43 mám. 1981. Toto leto už 44. Takže som v tej najstaršej časti.
-
Zena_z_hviezdy
Amateur
ty si nechodil na modry konik a potom ta blokli?chudoba napísal: 19 mar 2025, 15:01 Neni vôbec ja som aj zahlasoval v tej ankete. 43 mám. 1981. Toto leto už 44. Takže som v tej najstaršej časti.
ano, to je on...
-
cORP.
Addict
tvl modry konik a ban ? to sa ako da dosiahnut
dva extremy co mi ani dokopy nejdu
Praveze pri nom mi to pride uplne logicke