čo musí spĺňať žena, ktorá je pre muža príťažlivá

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: čo musí spĺňať žena, ktorá je pre muža príťažlivá

Príspevok od používateľa Terepin »

sadhuggerka napísal: 02 dec 2023, 7:54 Čo je podľa teba chlap a čo žena? Píšeš o ženskom a mužskom princípe? Vieš o tom, že každý človek bez ohľadu na pohlavie má v sebe ženskú aj mužskú časť?
Ja som narážal špecificky na tento komentár:
fildinko napísal: 30 nov 2023, 8:26 Ak chceš niekoho kto ti bude vyznávať lásku a každý deň hovoriť ako ťa miluje, nájdi si ženu.

Muža chceš hlavne pre to aby ťa ochránil keď to budeš potrebovať a nie aby ti lakoval nechty.

Ja (hetero) hľadám opak toho aký som ja (chladný, skôr to urobím ako o tom hovorím, a podobné chlapské črty).

Určite veľa chlapov vie povedať/vyjadriť city ... ale zasa nemôžeš ísť proti evolúcií. Muži sú iný ako ženy. Bohudíííík
Autoeditácia príspevku po 3 min 41 sek:
starysomar napísal: 02 dec 2023, 9:01 Terepin - nenašiel si seba - ako cheš hľadať ženu???
V tom je tá pointa: nechcem. Vďaka antidepresívam mi je opäť dobre, takže necítim potrebu si kohokoľvek hľadať.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"nechcem" - to je úplne v poriadku, pokiaľ si s tým vyrovnaný. Naša staršia dcéra si tiež po pár rokoch určila, že chce ostať sama.
sadhuggerka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sadhuggerka »

Terepin napísal: 02 dec 2023, 9:29 Ja som narážal špecificky na tento komentár:

Autoeditácia príspevku po 3 min 41 sek:

V tom je tá pointa: nechcem. Vďaka antidepresívam mi je opäť dobre, takže necítim potrebu si kohokoľvek hľadať.
A v čom je pointa toho, že ty potom nie si chlap? Lebo máš iný pohľad na chlapov a na ženy ako v tom príspevku?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Napísať názor a nevysvetliť/uraziť sa.

Nie je to ženská vlastnosť?
Terepin
Addict
Addict

sadhuggerka napísal: 02 dec 2023, 20:15 A v čom je pointa toho, že ty potom nie si chlap? Lebo máš iný pohľad na chlapov a na ženy ako v tom príspevku?
Pretože to nie sú dve navzájom sa vylučujúce sa vlastnosti. Chlap môže byť citlivý a rád sa mojkať, a zároveň byť schopný niekomu rozkopať lebku.
chudoba
Expert
Expert

Príspevok od používateľa chudoba »

gogo956 napísal: 16 aug 2023, 11:39 Miaeva
to su ťažké otázky. Jednak preto že každému chlapovi sa môže páčiť niečo trochu iné a zároveň aj tie vysnené vlastnosti ktore by mala mat partnerka sa menia vekom: inak to vníma mladý muž tesne po dovrseni dospelosti, inak 30tnik a inak este starší. Co sa tyka chirurgickych zakrokov, tak to zavisi od zeny co si od toho slubuje. Mnohe ked si nechaju upravit prsia podla svojej predstavy tak ziskaju vacsie sebavedomie a citia sa lepsie. Ja osobne nie som fanusik ziadnych invazivnych chirurgickych zakrokov a ani sa mi moc nepáčia, ale je kazdeho osobna vec a pokial to niekomu vyhovuje a robí šťastným, tak prečo nie. :)
Totálne súhlasím s týmto.

Ale môže každý muž napísať svoje, a ženy aspoň budú mať taký mix prehladu o tom čo sa mužom páči.

Ešte troška z prvého príspevku že či ženy sa skrášlujú pre to aby sa páčili mužom, alebo preto aby si mali čo závidieť, je otázne. Ale asi oboje. Lebo aj zadané baby sa tuningujú a pritom by už nemuseli lebo priateľa majú, a nepotrebujú aby na nich iní zízali keď sú zadané. Aj priateľovi by to mohlo vadiť. Takže asi aj preto to robia aby si kamošky nedzi sebou závideli, mali sa o čom rozoprávať atď.

Ideál ženy. Viem že na takú v živote mať nebudem, ale autorka témy povedala že môžeme aj snívať že platonické a tak. Vysoká, športovej postavy, dlhé hnedé vlasy, alebo aj špinavoblond, a keď majú velké nechty nie tie úplne obrovské ale také že trochu väčsie ako bežné, keď nosia velké visiace náušnice, farebné vlasy že jej odrastie to čo farbila a vzniklne taký náhodný mix, pri rozpustených vlasoch také copy zapletené a v tom nejaké ozdoby. Bolo by zaujímavé naše opisy žien dať nakresliť AI že čo by z toho vzniklo.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Mne sa nikdy blondynky nepacili.
Mam manzelku blondynu - 40 rokov.
Po viacerych sklamaniach som nasiel jemnu citlivu dusu - dobreho cloveka.
chudoba
Expert
Expert

Príspevok od používateľa chudoba »

Ale v podstate to pýtanie sa je zbytočné lebo ja som tiež počul od žien že páčia sa im takí a takí muži. Ale v podstate ja som z toho nemal nič.
Terepin
Addict
Addict

Pokiaľ chceš mať istotu, tak sa ich opýtaj, či sa im páčim ja a všetky do jednej povedia, že nie. :D
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Dosť žien si berie svoju krásu osobne. Na svojej kráse si stavajú aj svoju hodnotu. (Na opačnej strane barikády sú zas muži, ktorí si svoju hodnotu dávajú do rovnice s krásou svojich polovičiek)

Takáto žena sa bude skrášľovať vždy, keď ju bude mať kto hodnotiť.

Mne sa to veľmi nepáči a mam radšej ženy, čo si svoju hodnotu nepotrebujú takto boostovat. Ale zas nie som proti tomu, keď to robia. Mal som priateľku, ktorá krátko nosila aj umelé mihalnice. Už bez nich vypadala ako bábika, s nimi to bolo teda niečo 🤣
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

"Mal som" - teda pre praktické dlhodobé spolužitie nepoužiteľná :lol:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Fglx napísal: 24 mar 2025, 16:25 Dosť žien si berie svoju krásu osobne. Na svojej kráse si stavajú aj svoju hodnotu. (Na opačnej strane barikády sú zas muži, ktorí si svoju hodnotu dávajú do rovnice s krásou svojich polovičiek)
ja by som skor povedal ze na druhej strane su muzi ktori svoju hodnotu stavaju na mnozstve penazi.
rovnako ako vela muzom imponuje prave krasa na zenach, tak vela zien chce od muza prave tie peniaze a istoty.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

" vela zien chce od muza prave tie peniaze" - A keď som toto písal tak si ma označil že démonizujem ženy. Tak aspoň že si na to aj sám prišiel.
Edit na ďalšej strane - písal som o skupinách žien, žiadne také že "všetky ženy" som nepísal.
Terepin
Addict
Addict

Vždy to tak bolo a vždy to tak bude. Aj keby žena sama zarábala 2000 €, tak od muža bude čakať 3000 €.
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Ja som skor myslel na druhej strane v ramci sebahodnoty. Uz s tym dam pokoj 😄

Inak mna zeny nikdy nechceli kvoli prachom. Ale tak urcite take su, no mne sa vyhybaju :)
Terepin
Addict
Addict

Pointa je, že len málo žien bude ochotná tolerovať muža, ktorý zarába menej ako ona.

Ja nie som ani pekný, ani bohatý, takže mne sa vyhýbajú všetky. :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Fglx napísal: 25 mar 2025, 11:00 Ja som skor myslel na druhej strane v ramci sebahodnoty. Uz s tym dam pokoj 😄

Inak mna zeny nikdy nechceli kvoli prachom. Ale tak urcite take su, no mne sa vyhybaju :)
Ty aj dobre vyzeráš videl som na YT videu, no a prachy sú bonus. Výzorom a peniazmi sa hodnota muža u žien zvyšuje aj o 60%.
Terepin
Addict
Addict

YT videu? What the fuck? Ja som na nejakom videu? Azda mám stalkera? :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Terepin napísal: 25 mar 2025, 11:25 YT videu? What the fuck? Ja som na nejakom videu? Azda mám stalkera? :D
O tebe som nepísal, Fglx minulý rok dal na YT video a to video hudby dal na forum.
Bola tam fotka chlapika a opýtal som sa či je to on a on že áno - hotový model bez srandy.
Terepin
Addict
Addict

Ahááá. Už som sa zľakol, že ma niekto natočil na ulici s mojím waifu vankúšom...
Napísať odpoveď