gogo956 napísal: 16 aug 2023, 11:39
Miaeva
to su ťažké otázky. Jednak preto že každému chlapovi sa môže páčiť niečo trochu iné a zároveň aj tie vysnené vlastnosti ktore by mala mat partnerka sa menia vekom: inak to vníma mladý muž tesne po dovrseni dospelosti, inak 30tnik a inak este starší. Co sa tyka chirurgickych zakrokov, tak to zavisi od zeny co si od toho slubuje. Mnohe ked si nechaju upravit prsia podla svojej predstavy tak ziskaju vacsie sebavedomie a citia sa lepsie. Ja osobne nie som fanusik ziadnych invazivnych chirurgickych zakrokov a ani sa mi moc nepáčia, ale je kazdeho osobna vec a pokial to niekomu vyhovuje a robí šťastným, tak prečo nie.
Totálne súhlasím s týmto.
Ale môže každý muž napísať svoje, a ženy aspoň budú mať taký mix prehladu o tom čo sa mužom páči.
Ešte troška z prvého príspevku že či ženy sa skrášlujú pre to aby sa páčili mužom, alebo preto aby si mali čo závidieť, je otázne. Ale asi oboje. Lebo aj zadané baby sa tuningujú a pritom by už nemuseli lebo priateľa majú, a nepotrebujú aby na nich iní zízali keď sú zadané. Aj priateľovi by to mohlo vadiť. Takže asi aj preto to robia aby si kamošky nedzi sebou závideli, mali sa o čom rozoprávať atď.
Ideál ženy. Viem že na takú v živote mať nebudem, ale autorka témy povedala že môžeme aj snívať že platonické a tak. Vysoká, športovej postavy, dlhé hnedé vlasy, alebo aj špinavoblond, a keď majú velké nechty nie tie úplne obrovské ale také že trochu väčsie ako bežné, keď nosia velké visiace náušnice, farebné vlasy že jej odrastie to čo farbila a vzniklne taký náhodný mix, pri rozpustených vlasoch také copy zapletené a v tom nejaké ozdoby. Bolo by zaujímavé naše opisy žien dať nakresliť AI že čo by z toho vzniklo.