su spravyseznam relevatny zdroj, ked uverejnovali lzi?
Štáty Blízkeho a Stredného východu
Re: Štáty Blízkeho a Stredného východu
su spravyseznam relevatny zdroj, ked uverejnovali lzi?
ak napisu, ze 1+1=2, nebudem s nimi nesuhlasit
nesuhlasis teda s tymi clankami BBC len preto, lebo sa upresnoval pocet mrtvych alebo je za tym nejaky iny dovod?
nesuhlasis teda s tymi clankami BBC len preto, lebo sa upresnoval pocet mrtvych alebo je za tym nejaky iny dovod?
to mas ako ten Guardian, ktoreho prinutil Cervikov pravnik prilepit aj jeho klamstva - stale sa da obsah editovat.
takto su tie hodnoty nekonzistentne, preto je na mieste sa obzerat po lepsom zdroji.
takto su tie hodnoty nekonzistentne, preto je na mieste sa obzerat po lepsom zdroji.
co hovori na pocet mrtvych Alavitov Guardian?
Ale to není vše, HorsteIn total, the four days of fighting left more than 1,000 people dead, including 745 civilians, many of whom were killed in revenge attacks targeting the sect. In addition, Assad loyalists killed 211 members of the Syrian security forces and 228 civilians.
https://www.theguardian.com/world/2025/ ... e-killingsIt’s unclear if Sharaa can indeed hold accountable some of the very same factions who helped bring him to power, for fear of alienating militias who could provoke instability or even conflict in Syria. If he does not punish those militias who massacred civilians, he will alienate many citizens of Syria, who would be reminded of regime figures slaughtering their countrymen with impunity.
Toz, strielal ich aj sam prezident? Zabili najskor Alawiti 439 provladnych a ti sa pomstili? Bola stvrtina zabitych Alawitiov ozbrojenci? Niekto sa mi snazil nahovorit, ze svet nie je ciernobiely, a hen.
Normalne niekto vedome luhal, ze president prisiel na pobrezie a sam zabil viac ako 1500 ludi, len preto, ze boli na strane Mäsiara. A ono si to dovoluje byt ine ako senzacie a propagandisticke lzi.
ale to su take vyhovorky, co snad sam Assad chodil do terenu strielat ludi?!
bud je prezident a je zodpovedny za vsetky aktivity alebo nema krajinu pod kontrolou
vyplakavas sa tu kazdy tyzden, ked Rusi utocia na ukrajinske obyvatelstvo a teraz ju zacnes blabolit o zabijani "len" 745 civilistov, lebo dalsich 250 ludi zo zabitych boli ozbrojenci z jednej ci druhej strany, series si do huby majestatne
obe skupiny su stelesnene zlo, tak sa uz uvedom
bud je prezident a je zodpovedny za vsetky aktivity alebo nema krajinu pod kontrolou
vyplakavas sa tu kazdy tyzden, ked Rusi utocia na ukrajinske obyvatelstvo a teraz ju zacnes blabolit o zabijani "len" 745 civilistov, lebo dalsich 250 ludi zo zabitych boli ozbrojenci z jednej ci druhej strany, series si do huby majestatne
obe skupiny su stelesnene zlo, tak sa uz uvedom
Tak toto je silna kava. Obhajovat ruske zlociny na Ukrajine. Mas nove dno. Blahozelam.
Plati to so zodpovednostou pre tvojich hrdinov v Moskve a v DC? Ked ich vojaci znasilnuju batolata, alebo ICE sikanuje ludi pre farbu pleti, su vinni prezidenti?
Este ma cituj, kde som napisal "len 745". Alebo klames ako vzdy. Najtrapnejsie je, ze ked to urobim tebe, vyskrekujes ako drbnuty.
Urcite. Byt proti Rusku je to zlo uplne najhorsie
Ale je strasne zaujimave, ako ich v inych tema kriminalizujes len preto, ze ziju, suhlasis s ich odsunom na miesta tazko zlucitelne so zivotom, ale spravy o tom ako sa zabijaju medzi sebou ta vytacaju do vyvrtky.
Plati to so zodpovednostou pre tvojich hrdinov v Moskve a v DC? Ked ich vojaci znasilnuju batolata, alebo ICE sikanuje ludi pre farbu pleti, su vinni prezidenti?
Este ma cituj, kde som napisal "len 745". Alebo klames ako vzdy. Najtrapnejsie je, ze ked to urobim tebe, vyskrekujes ako drbnuty.
Urcite. Byt proti Rusku je to zlo uplne najhorsie
Ale je strasne zaujimave, ako ich v inych tema kriminalizujes len preto, ze ziju, suhlasis s ich odsunom na miesta tazko zlucitelne so zivotom, ale spravy o tom ako sa zabijaju medzi sebou ta vytacaju do vyvrtky.
Ďalšia eskalácia napätia v Sýrii https://www.topky.sk/cl/11/3005903/USA- ... ych-utokov
"Metódy útokov by mohli okrem iného zahŕňať samostatných útočníkov, ozbrojencov alebo použitie výbušných zariadení,"
"Metódy útokov by mohli okrem iného zahŕňať samostatných útočníkov, ozbrojencov alebo použitie výbušných zariadení,"
Minister z komunity Druzov, ministerka socialnych veci, ktora si nezakryva vlasy. A ja sa pyte: este niekto potrebuje viac "dokazov dzihadizmu"?!1!
https://www.aljazeera.com/news/2025/3/3 ... government
https://www.aljazeera.com/news/2025/3/3 ... government
nauc sa citat, nikde nic neobhajujemjackb napísal: 28 mar 2025, 23:25 Tak toto je silna kava. Obhajovat ruske zlociny na Ukrajine. Mas nove dno. Blahozelam.
nepouzivaj slova, ktorych vyznam nepoznas, tentokrat som len opat poukazal na tvoje sranie si do huby
zase ten tvoj tupy binarny svet?Plati to so zodpovednostou pre tvojich hrdinov v Moskve a v DC?
preto je to v uvodzovkachEste ma cituj, kde som napisal "len 745".
najskor boli pindy, ze sa nic take nestalo, ked to potvrdi iny nezavisly zdroj, tak sa vyhovaras inym sposobom, ze ti to nie je trapne
keby si to radsej odsudil, ale toho sa nedockam, ci?
vytaca ma zabijanie civilov, dzihadisti vratane prezidenta sa mozu medzi sebou vystrielat kompletneAle je strasne zaujimave, ako ich v inych tema kriminalizujes len preto, ze ziju, suhlasis s ich odsunom na miesta tazko zlucitelne so zivotom, ale spravy o tom ako sa zabijaju medzi sebou ta vytacaju do vyvrtky.
Opäť to hrabe na gebulu a zase v Iráne https://svet.sme.sk/c/23470714/iranska- ... dzabu.html
" Iránska polícia rozohnala protesty za povinné nosenie hidžábu" - protesty v podstate od februára 2025.
" Iránska polícia rozohnala protesty za povinné nosenie hidžábu" - protesty v podstate od februára 2025.
beardie napísal: 30 mar 2025, 15:30 nauc sa citat, nikde nic neobhajujem
nepouzivaj slova, ktorych vyznam nepoznas, tentokrat som len opat poukazal na tvoje sranie si do huby
Vadi ti upozornovanie na ruske vojnove zlocny. Alebo nie?beardie napísal: 28 mar 2025, 22:48 vyplakavas sa tu kazdy tyzden, ked Rusi utocia na ukrajinske obyvatelstvo
Ale no tak, ak si pytam dokazy, tak sam pises, ze zhlahcujem ci schvalujem. Ci su to gangy ludi z Azie, alebo situacia v MENA.zase ten tvoj tupy binarny svet?
Tak si daj svojej medicinky.
Ved sa ukazuje, ze "vsetko je inak ako ich klamali". Tak ja neviem. Rusko pustilo info o ukrizovanych krestnoch, videa recyklovanie aj AI, aj ty si dake videl... a je to inak.preto je to v uvodzovkach
najskor boli pindy, ze sa nic take nestalo, ked to potvrdi iny nezavisly zdroj, tak sa vyhovaras inym sposobom, ze ti to nie je trapne
keby si to radsej odsudil, ale toho sa nedockam, ci?
Este by som si dovolil aplikovat (a nenapisem, ze mi to niekto niekde hovoril), co opisal aj Craig Jurisevich o takychto akciach v inom konflikte: mohlo sa stat, ze aj ten utok Alavitov nebol z ich strany dobrovolny a dopadol tak ako ho naplanovali. Ono sa v miluosti stavalo, ze ku ludom z jednej skupiny prisili zli a skaredi, ktorym slo o konflikt, prinutili clenov skupiny A, pod hrozbou zneuctenia a zabitia clenov rodiny, vykonat nasilie na skupine B, aby ju prisli branit zli a skaredi obhajcovia skupiny B mimo regionu...
Tak ako tak, je to priserne.
Ja som upozornoval na nekriticky pristup ku senzacnym informaciam. Ako si pamatas, ja som si na tom za mladi tiez ulietaval.
co najprisnejsie potrestat tych, ktori za vrazdenie civilov mozu.vytaca ma zabijanie civilov, dzihadisti vratane prezidenta sa mozu medzi sebou vystrielat kompletne
vadi mi tvoj dvojity meter, kedy nevies odsudit utok na civilov v Syrii
ani toto nie je uplne odsudenie v kontexte toho postu, ze niekto niekoho nutico najprisnejsie potrestat tych, ktori za vrazdenie civilov mozu.
je pre teba taky velky problem napisat, ze aj pod vladou noveho prezidenta sa vrazdia civili?
Ja pre mna velky problem klamat. A este vacsi ked ma do toho nuti arbiter pravdy.
Nemame presne informacie co sa tam stalo, co zdroj to nieco ine a ja mam obvinit nepriatela Moskvy z vrazdenia civilov, lebo ty si to zelas?
Inak dalsi fajn dvojity meter: ja napisem, ze odsudzujem a podla teba neodsudzujem. Ked sa uzivatel vysmieval znasilnovaniu batoliat a rabovaniu na Ukrajine, tak on neschvaloval. Lebo nebol ja.
Nemame presne informacie co sa tam stalo, co zdroj to nieco ine a ja mam obvinit nepriatela Moskvy z vrazdenia civilov, lebo ty si to zelas?
Inak dalsi fajn dvojity meter: ja napisem, ze odsudzujem a podla teba neodsudzujem. Ked sa uzivatel vysmieval znasilnovaniu batoliat a rabovaniu na Ukrajine, tak on neschvaloval. Lebo nebol ja.
preco do toho tahas nepriatela Moskvy? co s tym ma Moskva spolocne?
existuje viacero zdrojov preukazujucich, ze su civili vrazdeni, dokonca aj ten tvoj nemecky, ktorym si sermoval
kde presne pises, ze odsudzujes?
existuje viacero zdrojov preukazujucich, ze su civili vrazdeni, dokonca aj ten tvoj nemecky, ktorym si sermoval
kde presne pises, ze odsudzujes?
Si tak trapnucky, ze to nie je pekne. Daj si ten autizmus liecit, lebo je otravne.
Sam citujes ake odsudenie ti nestaci a potom, ze som ziadne nenapisal.
Inak, preco ten pritomny cas? Mas dokazy, ze to bolo na povel prezidenta? Mas dokazy, ze zomreli len krestania a Alaviti? Mas dokaz, ze vrazdenie pokracuje?
Sam citujes ake odsudenie ti nestaci a potom, ze som ziadne nenapisal.
Inak, preco ten pritomny cas? Mas dokazy, ze to bolo na povel prezidenta? Mas dokazy, ze zomreli len krestania a Alaviti? Mas dokaz, ze vrazdenie pokracuje?
ved pisem, ze to nie je odsudenie a ziadam ta o realne odsudenie vrazdenia civilistov
chces sa dotahovat o dokazoch, ked si sam pridal viacero clankov, ktore to vrazdenie potvrdzuje?
su to podla teba vymysly alebo co? nestali sa?
chces sa dotahovat o dokazoch, ked si sam pridal viacero clankov, ktore to vrazdenie potvrdzuje?
su to podla teba vymysly alebo co? nestali sa?
Myslis to, ze rusofil zdielal svojich kolegov, ktori klamali o vsetkom? Zamclovali obete medzi lojalistami, vymysleli si zabitych krestanov ci Druzov. DW vsetky tie senzacie debunkoval, ale on a asi aj ty ste faktuvzdorni. Cim tupejsia propaganda na sieti, tym lepsie. Netreba overovat ci naozaj.
Guarian pise o tom, ze najskor Alaviti zautocili na lojalistov a ti odpovedali rovnako. Obete su na strane bezpecnostnych zloziek, o com sa klamalo, ze tie mali vrazdit nevinnych ludi.
Takze ano, chcem sa dohadovat o pravde, nie o ruskych lziach
Okrem toho, ty neurcujes co je odsudenie a co nie.
Guarian pise o tom, ze najskor Alaviti zautocili na lojalistov a ti odpovedali rovnako. Obete su na strane bezpecnostnych zloziek, o com sa klamalo, ze tie mali vrazdit nevinnych ludi.
Takze ano, chcem sa dohadovat o pravde, nie o ruskych lziach
Okrem toho, ty neurcujes co je odsudenie a co nie.
mam ti znova odcitovat tebou pridanu DW, kde pisu, ze nie vsetky su fejky?
tie stovky mrtvych civilov na oboch stranach, ktore si sam citoval, to odsudis?
tie stovky mrtvych civilov na oboch stranach, ktore si sam citoval, to odsudis?
please dobeardie napísal: 01 apr 2025, 19:34 mam ti znova odcitovat tebou pridanu DW, kde pisu, ze nie vsetky su fejky?
je nutne odsudit viac nez raz?tie stovky mrtvych civilov na oboch stranach, ktore si sam citoval, to odsudis?
som za co najprisnejie potrestanie tych, ktori maju krv na rukach civilistov.