Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa Blastbit »

Záleží koľko máš rokov a ženy ktoré chceš spoznávať. Čo zaberie na 17 ročnú nezaberie na 30+ ročnú, má iné priority ako otázky.
Sledovať jej signály = reč tela, pohľad, či sa aj ona snaží nielen ty. Je to o tréningu, moje najkratšie rande v 2013 trvalo asi minútu.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Ak si pri zene neveris, tak je to pre nu nogo signal. Chlap ktory si neveri nie je totiz dobry material na parenie, lebo ak si neveri na prvom rande, ako by si mohol verit pri dolezitejsich situaciach, ako je zabezpecenie rodiny a vychova deti.
Zacni pracovat na sebavedomi tym, ze zlepsis na sebe veci, ktore pokladas za slabosti.
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja som si veril a bol som aj spontánny a skončil som na HR. :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

V práci sa "takto" ženské neriešia (pamätám/e si tú tému).
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Mne spoluziacka pred desatrociami povedala: "Nevahaj dlho chytit dievca za ruku".
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Mne moja manzelka povedala "A preco si mi nedal pusu hned na prvom rande?". Pri predoslej znamosti som to urobil a bolo mi povedane, ze je to na nu priskoro. Pokial si zene dost sympaticky, tak je uplne jedno, ci je rozvaznejsia, alebo spontannejsia, mozes ist na vec aj na prvom rande a nic tym nepokazis.

@Terepin ak si bol spontanny aj sebavedomy a napriek tomu sa nezadarilo, tak holt neboli sympatie z druhej strany, alebo si sa zbytocne vela pytal.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Blastbit napísal: 03 apr 2025, 12:16 V práci sa "takto" ženské neriešia (pamätám/e si tú tému).
No inde ako v práci s nimi do kontaktu ani neprichádzam. Ak teda nerátaš tlačenicu v MHD ako kontakt...

Autoeditácia príspevku po 9 min 28 sek:
starysomar napísal: 03 apr 2025, 12:23 Mne spoluziacka pred desatrociami povedala: "Nevahaj dlho chytit dievca za ruku".
A dostaneš obvinenie zo sexuálneho obťažovania.
9pl5tr.jpg
Aaa555
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Aaa555 »

mame obaja 31 rokov
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ruku podáva prvá žena, takže toto skôr nechaj na ňu, ako blízko k telu si ťa pustí (či aj pusu na líce- napr. ja osobne toto nemám rada), môže aj ona určiť tempo (to neznamená, že musíš byť pasívny, ale proste sleduj, keď sa približuješ, či sa neodťahuje)

Či na konci objatie. Keď tak premýšľam, mne by neprišlo nijak trápne, keby sa ma chlap spýta, či ma môže objať.
Je to galantné, nie je to nátlakové, avšak zároveň tým prejavuje svoj záujem (takže nie je submisívny, avšak je rešpektujúci).

Neviem si predstaviť intímnejšie dotyky s cudzím človekom, ale takto to mám ja. Možno niektoré baby s tým nemajú problém.

Ja osobne nemám problém iniciovať dotyk prvá, a to nie som ani nijak dominantná.

Pusa na líce na dobrú noc (pri lúčení sa) by mi vlastne nevadila (pokiaľ by boli sympatie).
Ak by sme sa napr. už chvíľu poznali (napr. mala som exa, ktorý bol spolužiakov kamarát, takže som ho párkrát videla a hovorila s ním aj pred tým rande), tak pri sympatiách môže byť aj pusa na ústa. Ale ako vravím, to skôr v prípade, že by sme sa trochu už poznali.
Aaa555
Novice
Novice

Ďakujem za tvoj pohľad, veľmi si cením tvoj názor ako ženy.

A keby sa opýtam, ako sa rozlúčime, či objatím? Je to zle? Radšej či ju môžem objať?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nič sa jej nepýtaj, skús to urobiť, veď nemáš 15. "Kto sa bojí nech nejde do lesa"
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vsak je povies ahoj a uvidis ci bude stat a cakat. Potom sa pripadne opytaj, ze ci ju mozes objat. Mozno sa ani nerozlucite a povie ti, ze musi ist, ze cau a bude.
Aaa555
Novice
Novice

Ak mi povie čau tak to potom nemám čo riešiť to je Easy tie iné varianty sú horšie napr. zabudol som že ruku ma prvú podať žena…
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Iba ak stretneš takú, ktorá sa riadi týmito pravidlami. Je to na tebe, buď budeš sám sebou, alebo sa jej budeš pýtať na všetko, či smieš. Ale tak ako niektoré ženy chcú byť dominantné a na všetko potrebujú dať povolenie, tak tie submisívnejšie naopak očakávajú, že chlap to nejako vycíti z danej situácie sám. Takže vyber si čo ti vyhovuje, či chceš ženu prevažne poslúchať, alebo jej skôr dominovať. Ak žena vie, dokáže dať signál aj neverbálne, ale samotný čin nechá na chlapa, ak nedá pusu, dotyk sám, ona to za neho neurobí.
zuzanuska
Professional
Professional

Toto by som nevnímala tak čiernobielo, že by prvé rande určovalo dynamiku vzťahu.

Skús ju tak normálne ľudsky spoznávať- čo je pre ňu dôležité, čo ju napĺňa, baví, vie rozosmiať.. potrebuješ byť voči nej vnímavý, vytvoriť emočné spojenie.
Kľudne si rozoberte nejaký film- koho čo na tom zaujalo, obohacujte si svoj uhoľ pohľadu.

(mňa naposledy zaujal 1 youtube kanál- Cinema Therapy, kde rozoberá terapeut (a asi režisér) rôzne filmy, vyjadrujú sa napr. k tomu, ako sú zobrazené vzťahy v nich a ako by to malo/nemalo vyzerať. Včera som pozerala o filme The Notebook- Zápisník jednej lásky. Mne sa ten film vlastne ani veľmi nepáčil a príde mi zvláštne, že je taký ospevovaný )
kayko
Medium Professional
Medium Professional

To som nepovedal, dynamiku vzťahu určuje osobnosť páru, preto mu radím byť sám sebou a nedávať na nejaké pravidlá, kto má koho chytiť za ruku a kto má iniciovať prvý bozk. Naučené gestá nasilu, iba preto, aby bolo aj druhé rande a na treťom zistia, že sa k sebe ajtak nehodia. Každá žena to vníma inak a oceňuje iné gestá, preto ak chce osloviť tú správnu, mal by byť sám sebou a nerobiť veci podľa nejakej zaužívanej šablóny. Skúsenú ženu tým nepriláka, lebo pred ním bola na rande s ďalšími 30timi, ktorí používajú rovnaké frázy, gestá a kladú podobné otázky.

Moja rada znie, buď originálny a nepýtaj sa googlu a diskusných fór, čo máš robiť so ženou na rande, lebo na 99% neuspeješ.
zuzanuska
Professional
Professional

S tou prirodzenosťou samozrejme súhlasím.

A keď sa tak zamyslím, ani si nespomínam, že by som niekedy riešila takéto veci, čo presne ako robiť na rande.
Ale možno je to tým, že som viac citlivejšia a vnímavejšia, takže ľahšie vycítim, načítam tú atmosféru.

Ďalšia vec je, že my 30+ a vyššie, sme vyrastali ešte viac v realite než na internete, a tam spadá aj autor. Takže ešte by to tam malo niekde v ňom byť :)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Ano, súhlasím, tiež som sa nikdy nepripravoval na rande ako na maturitu, proste som tam išiel "s kožou na trh" a reagoval tak, ako som to aktuálne navnímal.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak rande neskončí takouto nevhodnou otázkou bude dobre https://www.smiechoty.sk/vtip/13336/
" Chlapec na diskotéke nevie nadviazať kontakt s dievčaťom, ktoré sa mu páči. Celú noc chodí za ňou
a sleduje ju, ale nie je dosť odvážny aby ju oslovil. Ako tak za ňou chodí, ona vojde na záchod, on už odhodlaný,
v sebe si hovorí, že už sa určite odváži a osloví ju. Dievča vyjde z WC, chlapec sa rozklepe a pýta sa: "Ahoj, srala si?" "
Takže milý Aaa555 veľa otázok môže byť na škodu, v 31 tke riešiť čo sa ženy pýtať to je tvoje úplne prvé rande so ženou či čo ?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Aaa555 napísal: 03 apr 2025, 17:42 Ak mi povie čau tak to potom nemám čo riešiť to je Easy tie iné varianty sú horšie napr. zabudol som že ruku ma prvú podať žena…
ak toto nie je vtip a toto je tvoje reálne self, vezmi ju na fľašu vína, lebo inak pohoríš.
Napísať odpoveď