Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
To je len ich blby mindset. Samozrejme, ak chce dieta, tak je to ine. Pomerne dost zien ho ale nechce. Bud ho maju, alebo proste nechcu.
Zeny potrebuju zmenit midset na viac samostatny. Teda, vacsina ich potrebuje. Ale to je na inu debatu.
Zeny potrebuju zmenit midset na viac samostatny. Teda, vacsina ich potrebuje. Ale to je na inu debatu.
" Samozrejme, ak chce dieta, tak je to ine. Pomerne dost zien ho ale nechce "
A potom pred 40 tkou chcú dieťa a vyberú si na urobenie dieťaťa skoro hocikoho, ak stále nenájdu pána ideálneho.
A potom pred 40 tkou chcú dieťa a vyberú si na urobenie dieťaťa skoro hocikoho, ak stále nenájdu pána ideálneho.
Ano, to sa stava pomerne casto. Zena ktora pôvodne dieta nechcela, casom zmeni nazor, len zabudne o tom informovat aj partnera a bum a je oteckom.
Alebo zabudne ze 40tka klope na dvere 
-
starysomar
Hardcore addict
"Snažilka" 
Ja osobne by som nemal problém mať dieťa ani v 40ke. Ako sa hovorí - challenge accepted.
-
starysomar
Hardcore addict
Sám si ho nevynosíš 
Švagor si spravil bokom v 60-ke, idiot...
Po istom veku už človek neche tie peripetie okolo a ani by už toľko nevládal...
Švagor si spravil bokom v 60-ke, idiot...
Po istom veku už človek neche tie peripetie okolo a ani by už toľko nevládal...
Može poslať spermie ktoré oplodnia ženu, tá mu dieťa vynosí ako náhradná matka.
-
starysomar
Hardcore addict
Má problém sám so sebou, čo by robil s dieťaťom? - samozrejme čisto teoreticky.
niektorí ludia by si nemali zakladať rodiny. Proste nie každy na to je mentalne usposobeny a nema to suvis s Iq.
uz to tu niekto napisal, ale podla mna si nemal doteraz statie na partnerky, lebo o zenach pises ako keby to boli len nejake nositelky vagin, ktore ti ich spristupnuju za odmenuFglx napísal: 05 apr 2025, 11:20 Solution is FWB.
Fakt nechapem, preco to nie je u nas popularnejsieJa mam taky vztah cca 2 roky a je to dost oslobodzujuce. Nemusis rozmyslat, ako ju potesit, netreba ziadny program na vikend, ktory by aj tak ofrflala, ziadne omedzovanie.
Kazdy si zije vlastny zivot a spolocne si akurat resetuju sexulany pud a tiez ziskaju aky-taky pocit, ze clovek nie je uplne sam. Myslim, ze furt lepsie ako pes
![]()
-
starysomar
Hardcore addict
Neide o to ako o nich píše ale ako ich vníma. Nejaká chyba v (hlbokej) minulosti a veľká. Možno v rámci rodiny.
A to som ešte zabudol zmieniť jednu vec: som vtipkoval, že ku nej zájdem s kávou, na čo ona odvetila "aha, vlakom, keďže ty nemáš auto". Nebola ironická, ale bolo počuť, že jej to prekáža. Až zistí, že žijem od výplaty k výplate kvôli splácaniu hypotéky a žijem s mamou, tak ma odpíše definitívne - ako muž by som jej bol k ničomu.
-
starysomar
Hardcore addict
Tá hypotéka nieje (nemala by byť) problém. Väčším môže byť mamahotel no nemám za to, že by si nik v podobných podmienkach partnerku nenašiel.
Povedal by som skor, ze oni nemali stastie na mna.M142 napísal: 06 apr 2025, 15:39 uz to tu niekto napisal, ale podla mna si nemal doteraz statie na partnerky, lebo o zenach pises ako keby to boli len nejake nositelky vagin, ktore ti ich spristupnuju za odmenu![]()
Tie prirovnania neopisoval moje skusenosti. Ja som nikdy nemal tak dlhy vztah, ze by to malo takto upadnut. Skor pocuvam od kamosov a aj vseobecne, ze to takto maju. Po case. Samozrejme, prve dva roky to je ine. Nova metla dobre metie.Co mi opisuju napr, tak to je, ze zena caka na program na vikend, alebo proste nejaky program, napad, cokolvek.. a ked kamos nieco navrhne, tak je to zle, ale sama nic nevymysli.
Aké chyby vidíš u seba ?
Edit - bol som online, odpísal som
Edit - bol som online, odpísal som
Vy tu mate notifikacie na temy, ze si tak bleskurychlo reagoval?
Ja som ten prispevok nestihol ani upravit.
Moja najvacsia chyba je, ze nemam rad, ked sa ku mne zeny chovaju submisivne. Tak je to ale skoro stale a taka zena mi casom zacne liezt na nervy, co ju zrejme nuti byt este viac submisivnou.
Moja najvacsia chyba je, ze nemam rad, ked sa ku mne zeny chovaju submisivne. Tak je to ale skoro stale a taka zena mi casom zacne liezt na nervy, co ju zrejme nuti byt este viac submisivnou.
Takže nabudúce hľadať dominantnú femme fataleFglx napísal: 07 apr 2025, 11:08 Vy tu mate notifikacie na temy, ze si tak bleskurychlo reagoval?Ja som ten prispevok nestihol ani upravit.
Nie, ja som za zlaty stred. Mam rad prirodzenost.
Mal som aj taku, co bola switch a tiez sa mi to nepacilo.
Mal som aj taku, co bola switch a tiez sa mi to nepacilo.
Fglx, tu sa vyjadrím napr. k tomu vymýšľaniu nápadov. Keď to vezmem podľa seba a podľa mojej rodiny, u nás sú to na 90% ženy, ktoré vymýšľajú nápady na víkend (toto je dané ale aj tým, že buď muži neboli (dedkovia umreli priskoro) alebo neboli až takí funkční (môj otec bol dlhé roky alkoholik). Tvoje vnímanie je veľmi ovplyvnené (ako pri každom) ľuďmi, ktorými si obklopený.
Navyše, pokiaľ sa tvoja partnerka utiahne do submisivity, buď si si zle vybral, alebo si ju do toho zatlačil. A v takom prípade brzdi a daj jej priestor (keď bude z tvojej strany cítiť bezpečie, prijatie, rešpekt), nech sa môže prejaviť.
Navyše, pokiaľ sa tvoja partnerka utiahne do submisivity, buď si si zle vybral, alebo si ju do toho zatlačil. A v takom prípade brzdi a daj jej priestor (keď bude z tvojej strany cítiť bezpečie, prijatie, rešpekt), nech sa môže prejaviť.