Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Príspevok od používateľa beardie »

takze diky za citacie, opat si vsetkych presvedcil, hlavne mna
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ako komediálna fraška na večer je to vážne dobré.
Minister prekvapil, nezdajú sa mu Kotlárove covid keci.
https://domov.sme.sk/c/23469799/saskovi ... iciny.html
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja super, ze chces otazky a potom na ne odmietas odpovedat. hlavne, ked ukazuju ako velmi si klamal a stale klames.
v kazdej jednej teme
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Chce citácie, nie otázky...Jedna z najnovších info https://mediweb.hnonline.sk/zdn/spravy/ ... ovy-unikat
" Patológovia o COVID-19: Iní hlásili aj pozitívne obete autohavárií, my nie. Boli sme svetový unikát " - nielen v tom.
beardie
Redeemer
Redeemer

Keď ma z niečoho obviníš, tak ťa požiadam, aby si to podložil
Keď to nepodložíš, je to len blábol a nie je o čom diskutovať
jackb
Redeemer
Redeemer

Ved mas na predoslej strane.
A o obvinovani by som bol na tvojom mieste potichsie. Ty mna obvinujes a tiez nedokazes citovat. Tak si neser do huby a odpovedaj.
Ked ta "zaujimaju citacie", tak "si najdi, ty lemra leniva" a nazdravie ku tvojej vlastnej medicine. Ak by si sa nespraval ako tlk, dalo sa aj inak. Vybral si si, a ja tieto pravidla akceptujem.
beardie
Redeemer
Redeemer

Každú jednu otázku som ti viackrát vysvetlil, opakovať to dookola nemá zmysel
Posuň sa do roku 2025, covid ľudí nezaujíma
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Z covidu ľudí zaujíma akurát tak nemecké odhalenie pôvodu covidu https://www.topky.sk/cl/11/2992739/Merk ... ronavirusu
Kotlár s jeho kecmi aj listom poslaným do FBI, uvidíme kde to bude smerovať https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/ ... -slovensko
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ten únik z labáku bol predpokladaný hneď v začiatkoch.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

starysomar napísal: 06 apr 2025, 8:51 Ten únik z labáku bol predpokladaný hneď v začiatkoch.
Ano veru tak a to ešte predtým sa čínska vláda vyjadrila, aby ludia plodili menej detí, že len 1 dieťa pretože nárast populácie je tam vysoký.
Mne dáva zmysel vyrobený covid v labáku s úmyselným vypustením do čínskych ulíc a to že si štáty sveta neurobia opatrenia Činu trápiť nebude.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Mne nie a obmedzenie na jedno dieťa ak sa nemýlim zrušili zo tri roky nazad. Nájdeš.
Ten únik bol popisovaný ako nedodržiavanie bezpečnostných opatrení (...šetrenie) lebo nepredpokladali možnosť prenosu a šírenia ľuďmi. Hľadať to nebudem a linky, videá atd čo som k tomu mal som stratil aj s kopou iného. Mal som ich na disku z ktorého som si omylom odstránil truecryptovú partíciu.
Nemienim sa k tomu moc vracať.
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 06 apr 2025, 7:47 Každú jednu otázku som ti viackrát vysvetlil, opakovať to dookola nemá zmysel
Posuň sa do roku 2025, covid ľudí nezaujíma
Ani jednu a ani raz. Vedome klames.
A ked SARS2 "ludi nezaujima", preco ma Slovesko Ko-kotlara, ine krajiny normalnych vedcov, pise sa o longcovide, ktory moze mat az stvrt miiardy ludi na svete, mnoho z nich to vyradilo z ekonomickeho procesu a su zatazou pre stat a a okolie...

Inak, ked vidim, ze sa riesi unik z labaku, preco si vedeme zdielal a obhajoval lzi, ze virus dal vyrobit Fauci a nechal ho vypustit, ked to bola loz? A ked si tvrdil, ze je to chripka, preco si zdielal video psychopata, ktory rycal, ze Fauci tym virusom zabil 4M ludi? Necitis potrebu opsravedlnit sa za to, ze si klamal a obvinil si clovek z vrazdy a kolosalne si (opat) nakladol do vlastneho?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Postcovidový syndróm je téma aj v 2025 súhlasím.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Kto nezažil (alebo nemá mať odkiaľ prehľad než z akýchsi štatistík) nechápe. Konkrétni ľudia nie sú čísla.
V našich firmách s viac tisíc zamestnancami na Covid aj postcovid doplatili viacerí "múdri", niekoľkých poznám (poznal som) osobne. To potom človek (ak nieje sociopat) vníma inak než cez percentá.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tiež poučný článok o long covide z 18.3.2025 https://www.euronews.com/health/2025/03 ... long-covid
" that 400 million people have long COVID globally " with an annual economic impact equivalent to $1 trillion "
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 06 apr 2025, 9:50 Ani jednu a ani raz.
kazdu jednu, viackrat
preco ma Slovesko Ko-kotlara
presne kvoli ludom ako si ty
je to jednoduchy sposob ako presmerovat zaujem verejnosti z Ficovho kradnutia na tupoviny, ktorych si aj ty obetou
Inak, ked vidim, ze sa riesi unik z labaku, preco si vedeme zdielal a obhajoval lzi, ze virus dal vyrobit Fauci a nechal ho vypustit, ked to bola loz?
mas na viac :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Zavádzaš (hoci jeho posty neobdivujem)
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 06 apr 2025, 11:13 kazdu jednu, viackrat
Nevyjadril si ku tomu, preco si klamal o Svedsku, o "nemoznosti reinfekcie", o tom ze IFR je konstanta, ze ockovanie zvysovalo pocet hospitalizovanych, aj ked data hovorili opak, ani ku tomu, preco si preferoval vyhostenie starych ludi pre svoj osobny komfort, preco si oklamaval pri testovani a prekonani ked ti to prislo vhod...
presne kvoli ludom ako si ty
je to jednoduchy sposob ako presmerovat zaujem verejnosti z Ficovho kradnutia na tupoviny, ktorych si aj ty obetou
Tak aj v Britanii mame komisiu a nie je to konsporacny ortoped. Ako som obetou? Ze tebou hadzal Dunning - Kruger, vypisoval si tupotiny a nasiel si si inych ludi s D-K, ktori ti ich potvrdili, neznamena, ze si mal v comkolvek pravdu. Prave naopak. Nemal si ju vlastne v nicom.
mas na viac :D
Takze aj v tom klamal ten fasista pre komisiou? Nemal dokazy, krivo obvinoval a skutok sa nestal?
Uz za ten cas vies, ako sa netopier dostal z miesta jeho vyskytu do Wuhanu?
Vies, ze aj Brne sa take moze stat a dokonca so vzorkami z Antarktidy? Aj v tom pripade by si vyskrekoval blbosti?
beardie
Redeemer
Redeemer

- reinfekciu som ti minule podlozil clankom
- IFR konstanta nie je, je to priblizna hodnota
- ockovanie ako take nezvysovalo pocet hospitalizovanych, ale rozsirenie virusu aj na ine skupiny sposobilo, ze i ked boli ockovani, stale mohli byt hospitalizovani
- "vyhostenie" starych ludi je tvoj blud, ktori som ti opakovane vysvetlil
- nikoho som pri testovani neoklamaval
- prekonal som a podla nariadeni som splnil vsetky podmienky
- vyskum gain of function je dokazana aktivita
- o "nechal ho vypustit" som nikdy nic nepisal

este si chces vymysliet nieco, co som netvrdil?
beardie napísal: 28 mar 2025, 8:42 bingo
pocet mrtvych s/na covid za posledne tyzdne, ci mesiace? asi tolko ako na chripku, plus minus autobus
uz to nie je tema
jackb napísal: 28 mar 2025, 18:42 oznam to sieti lekarni, nech neobtazuju ludi so sennou nadchou so samotestom na SARS2 a novinarom, nech si nedovoluju pisat a hovorit o longcovide.
beardie napísal: 01 apr 2025, 19:38 oznamil som, este nieco mam odkazat?
jackb napísal: 02 apr 2025, 8:29 A ked tie testy budu mat stale na pulte? Opat si klamal.
:lol:
prides sa vygrcat, oprskas vsetko okolo a este places, ze na tie tvoje pi*ov*** nechcem odpisat? :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Šéf WHO varuje pred pandémiou. „Je to epidemiologická istota. Určite príde a musíme byť pripravení“

Šéf Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus opakovane varoval svet pred blížiacou sa ďalšou pandémiou. Podľa jeho slov nejde o otázku "či", ale "kedy" nová globálna epidémia vypukne, pričom ju označil za "epidemiologickú istotu". Zdôraznil, že táto budúca pandémia by mohla byť potenciálne ešte závažnejšia a smrteľnejšia ako pandémia COVID-19, ktorá si vyžiadala milióny životov a narušila globálnu ekonomiku. Šéf WHO preto naliehavo vyzýva všetky krajiny, aby sa aktívne pripravovali na túto nevyhnutnú udalosť posilnením svojich zdravotníckych systémov, zlepšením surveillance a investovaním do výskumu a vývoja vakcín a liečiv. Pripravenosť je kľúčová na minimalizovanie dopadov budúcej pandémie a na ochranu zdravia a životov ľudí na celom svete. Jeho varovania slúžia ako pripomienka, že globálna zdravotná bezpečnosť si vyžaduje neustálu pozornosť a proaktívne opatrenia.
Napísať odpoveď