Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fglx
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Fglx »

Ako to napsiat, aby to nevyznelo, ze sa chvalim. Ja som dost citovo rezervovany a zeny na to takto reaguju. A fakt to nebola jedna, ani 5..

Ja nie som velmi vhody typ na vztahy. Musel som prejst ale dlhu cestu, aby som to zistil.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Pokroky v sociálnom živote (všeobecne) - Nedáte si vy dvaja rande ? Fglx veď zuzanuska už vie ako na teba. :) Dole to je vysvetlené.
"do toho zatlačil. A v takom prípade brzdi a daj jej priestor (keď bude z tvojej strany cítiť bezpečie, prijatie, rešpekt), nech sa môže prejaviť."
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ja nepraktizujem nezáväzné vzťahy. :wink:
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Musím povedať, že čo i len jemné flirtovanie s kolegyňou je v dôsledku snahy vyhnúť sa ďalšej návšteve HRka nesmierne stresujúce a vyčerpavajúce. Je to ako navigovať uprostred mínového poľa. Ale to je vlastne akákoľvek interakcia s kolegami, lebo sa snažím byť veselý a humorný, ale mám pocit, že väčšina kolegov má pre túto snahu minimálne pochopenie a len to ticho tolerujú. Toto je presne ten dôvod, prečo som celý svoj život v spoločnosti ticho sedel a držal hubu, lebo zakaždým, keď som ju otvoril tak som mal pocit, že všetci na mňa zazerajú ako na debila.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ak mas charizmu mokrej handry, tak aj tvoje "vtipky" posobia rovnako
ze si ty myslis, ze si vtipny, este neznamena, ze aj si
Terepin
Addict
Addict

Niektorí si myslia, že som, iní zase, že nie. A to platí o každom.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Mal som kedysi kolegu - on si myslel, že je vtipný. My a najmä ženská časť sme mali "iný názor" :)
Terepin
Addict
Addict

Ako vravím: pre niekoho som vtipný, pre niekoho nie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Vo všeobecnosti sa neodporúča nadväzovať partnerske a milenecke vztahy v zamestnaní. Veľmi často su z toho potom problémy pre jednu ci obe strany.
Terepin
Addict
Addict

Tak potom sa na to znovu môžem vykašľať. :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Terepin napísal: 06 apr 2025, 23:09"aha, vlakom, keďže ty nemáš auto". Nebola ironická, ale bolo počuť, že jej to prekáža. Až zistí, že žijem od výplaty k výplate kvôli splácaniu hypotéky a žijem s mamou, tak ma odpíše definitívne - ako muž by som jej bol k ničomu.
Bez auta, bez financnej rezervy, bez vlastneho byvania. A bez sebavedomia.
Ano, si k nicomu.

Fglx napísal: 07 apr 2025, 11:08Moja najvacsia chyba je, ze nemam rad, ked sa ku mne zeny chovaju submisivne. Tak je to ale skoro stale a taka zena mi casom zacne liezt na nervy, co ju zrejme nuti byt este viac submisivnou.
To je uplne normalne. Opacne to je aj bezne. Zeny casto nemaju radi submisivnych chlapov.

Terepin napísal: 07 apr 2025, 13:00Musím povedať, že čo i len jemné flirtovanie s kolegyňou je v dôsledku snahy vyhnúť sa ďalšej návšteve HRka nesmierne stresujúce a vyčerpavajúce.
Ono to zas nie je nic vynimocne. Ja rad napr pochvalim vzhlad co moze vyzniet ako flirt ale nechcem aby to vyznelo ako flirt. Inymi slovami o nic mi nejde ale nechcem aby to vyzeralo ako cieleny flirt. Toto plati vsade, nie len u kolegin.
Len s najblizsimi kamaratkami (zadanymi) viem ze si to mozem dovolit.

gogo956 napísal: 07 apr 2025, 18:38 Vo všeobecnosti sa neodporúča nadväzovať partnerske a milenecke vztahy v zamestnaní. Veľmi často su z toho potom problémy pre jednu ci obe strany.
Napriek tomu je to velmi casti zdroj vztahov. Hlavne v dnesnej uponahlanej dobe.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin napísal: 07 apr 2025, 18:45 Tak potom sa na to znovu môžem vykašľať. :)
aj single život môže byť naplňujúci a spokojný. Hlavne v dnesnej dobe je to uplne normalne. Netreba sa nutit do partnerskeho vztahu za kazdu cenu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal: 07 apr 2025, 18:34 Ako vravím: pre niekoho som vtipný, pre niekoho nie.
je ten niekto s nami v tejto miestnosti?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Skôr bude tak, že je s ním v jeho miestnosti.
Terepin
Addict
Addict

wladas napísal: 07 apr 2025, 18:52 Bez auta, bez financnej rezervy, bez vlastneho byvania. A bez sebavedomia.
Ano, si k nicomu.
Auto v meste nepotrebujem, finančnú rezervu nemám lebo platím hypotéku, vlastné bývanie mám, a sebavedomie mám vo veciach ktoré ovládam (kolegyňa mi dokonca naznačila, že som namyslený).

Autoeditácia príspevku po 6 min 22 sek:
gogo956 napísal: 07 apr 2025, 19:27 aj single život môže byť naplňujúci a spokojný. Hlavne v dnesnej dobe je to uplne normalne. Netreba sa nutit do partnerskeho vztahu za kazdu cenu.
Single život bol pre mňa naplňujúci keď som bol mladý. Potom mi z osamelosti začalo pomaly hrabať a teraz som na tabletkách. Všetko má svoju cenu a môj osamelý život ma vyšiel veľmi draho.

Autoeditácia príspevku po 3 min 7 sek:
beardie napísal: 07 apr 2025, 20:43 je ten niekto s nami v tejto miestnosti?
Vážne si myslíš, že absolútne nikto ma nepovažuje za vtipného a všetko si len nahováram?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

"kolegyňa mi dokonca naznačila, že som namyslený" - múdra žena. Kedysi dávno som si uvedomil, že nezmením svet no môžem svoj postoj k nemu a hlavne - potrebujem zmeniť seba. Skrz vnútornú neistotu som sa navonok vyťahoval - atd.
Terepin
Addict
Addict

Takže nemám sebavedomie, ale ak poviem, že mám väčšinou pravdu (čo mám), tak som namyslený? Wut.
beardie
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal: 08 apr 2025, 7:24Vážne si myslíš, že absolútne nikto ma nepovažuje za vtipného a všetko si len nahováram?
su tito ludia relevantni pre nejake tvoje hypoteticke vztahy?
mam podobneho kolegu, ma 33, zije si vo svojom mierne posunutom svete obklopeny jemu podobnymi, charizma nikde, memecka vsade, strasne "vtipny", tiez si obcas nevie kusnut do jazyka, beznym ludom je ho skor luto

2x sme sa dohodli, ze sa stretneme, oba razy si si vymyslel vyhovorky, ze neprides, napriek tomu, ze si to potvrdil
nemyslim si, ze v inych oblastiach si iny, jedna vyhovorka sem, druha tam
Terepin
Addict
Addict

Nechápem otázke. Pre aké hypotetické vzťahy?

Ten popis sedí aj na mňa, len s tým rozdielom, že ak vidím, že sa dotyčnému môj štýl humoru nepáči, tak sa s ním jednoducho nebavím; nebudem sa obklopovať s ľuďmi, s ktorými si nerozumiem. V predošlej práci v USS som vychádzal takmer zo všetkými skvelo, a to vrátane humoru. Apropo, Bill Burr má štýl humoru, ktorý sa mi páči: https://9gag.com/gag/a8oz1de Alebo i niečo takéto: https://9gag.com/gag/ax7pDmK V mladosti som čítaval Stopárov sprievodca galaxiou, Úžasná plochozem, či Harry Trottel (skvelá paródia na Harryho Pottera). Z filmov potom Bláznivá strela, Horúce strely, Utopenec na úteku, a pod. Všetko toto presne popisuje môj štýl humoru, ktorý však nie je po chuti každému.

Tento rok sa kľudne s vami stretnem. Máš moje slovo chlapa.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Vyjadrim sa len k tomu humoru, lebo presne vcera som mal o tom rozhovor s kamaratkou! :-)
Tie filmy a knihy co si popisal sa presne pacia aj mne a asi mame teda podobny styl humoru. Drviva vacsina zien taky ale nema rada.
Cize pozor na to. Teraz som nedavno spoznal jednu babu z Tindera a na nej som to krasne videl. Ze ked som povedal nejaky vtip, alebo nieco take sarkasticke/ironicke ako v tych uvedenych knihach/filmoch, tak prevracala ocami. Stretavame sa nadalej, ale davam si pozor na tie debilne "vtipy". Faktom je, ze taky humor sedi uzkemu okruhu ludi a idealne ked sa uz vsetci dlho poznaju. Inak moze mat ten druhy, teda zena, pocit, ze si z nej robis srandu/urazas ju. Proste ten typ humoru nechape, pripadne jej vobec nesedi.
Napísať odpoveď