Prezidentské voľby SR 2024
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prezidentské voľby SR 2024
PP bud klame alebo vie cestovat v case a zas s toho nepriatelske media robia dramu:
- nedela - netusim, kedy sa vzdam
- pondelok - uz som sa vzdal
A kedy ste sa teda vzdali?
- v sobotu (ked este nemohol tusit, ci bude vitaz!)
- nedela - netusim, kedy sa vzdam
- pondelok - uz som sa vzdal
A kedy ste sa teda vzdali?
- v sobotu (ked este nemohol tusit, ci bude vitaz!)
-
starysomar
Hardcore addict
Jeho (debilo)voličom nevadí že klame - nevadia im iné fakty.
Nemam vedomosti ohladom sk terminologie, no nemala by to byt nahodou persuazia, kedze je to odvodene od anglickeho persuade.ephramko napísal: 14 apr 2024, 23:04 To väčšinou zaberie. Je to aj výskumne dokázané, že najúčinnejší spôsob perzuázie (presvedčania) je ten, kedy ma ten človek pozná a má ku mne kladný vzťah.
Oficialne sa PP mal vzdat mandatu v nedelu, no uz aj v sobotu vedel ci vyhral, lebo este do polnoci bola spocitana vecsina hlasov, hoci asi nie vsetky bratislavske, no uz aj v sobotu zrejme vedeli kto vyhral, just saying.
Áno, píše sa to so s. Mea culpa.retkvic napísal: 16 apr 2024, 10:05 Nemam vedomosti ohladom sk terminologie, no nemala by to byt nahodou persuazia, kedze je to odvodene od anglickeho persuade.
ja si myslím, že si neuvedomujú, prečo by to mal byť problém
Nejaké antedatovanie dokumentov ani nevedia čo je
-
starysomar
Hardcore addict
Súhlasím.
-
harrison314
Hardcore addict
Tak je to oficialne, mame prezidneta, co "pochybil" rozumej porusoval zakon pri kampani
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... ane-274553
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... ane-274553
Paci sa mi ako slusne zaplatil 10 tisic eur pokutu. Mohol sa odvolat, ale neurobil to. Pretoze vedel, ze za co zaplatil pokutu. Na jednej strane je to fer, ze mu neslo o 10K a uhradil to, z ineho pohladu to beriem tak, ze vedel o poruseni, nenatahoval to a uhradil.
-
harrison314
Hardcore addict
Na druhej strane tych 10K mal v rozpocte ako poplatok, za ovplivnovanie volieb
Tak sa nam tu otvara nova kauzicka ohladom prezidentskych volieb - https://www.aktuality.sk/clanok/FQtYS4S ... raz-mlcia/
Filipa Jovanoviča alias „Jovinečka“ aktuálne sleduje na Instagrame 404-tisíc ľudí. O tom, že mu za podporu Petra Pellegriniho ponúkali 30-tisíc eur, hovoril v rozhovore s ďalšou internetovou osobnosťou Oskarom Baramim. S touto ponukou mali prísť iní „influenceri“, ktorých mená v rozhovore zacenzurovali.
„Zrazu mi zavolal … A ja že haló, čau. Čauko, Filip, ja mám takú otázku na teba, že mi do toho ideme s … a s …. aj s … nechceš aj ty? Že by si Pellegriniho dával? Dávame to. On by vedel tak 25 až 30-tisíc ti dať, čo by som určite vedel vybártrovať viacej,“ uviedol v rozhovore Jovanovič.
Filipa Jovanoviča alias „Jovinečka“ aktuálne sleduje na Instagrame 404-tisíc ľudí. O tom, že mu za podporu Petra Pellegriniho ponúkali 30-tisíc eur, hovoril v rozhovore s ďalšou internetovou osobnosťou Oskarom Baramim. S touto ponukou mali prísť iní „influenceri“, ktorých mená v rozhovore zacenzurovali.
„Zrazu mi zavolal … A ja že haló, čau. Čauko, Filip, ja mám takú otázku na teba, že mi do toho ideme s … a s …. aj s … nechceš aj ty? Že by si Pellegriniho dával? Dávame to. On by vedel tak 25 až 30-tisíc ti dať, čo by som určite vedel vybártrovať viacej,“ uviedol v rozhovore Jovanovič.
-
harrison314
Hardcore addict
To kolka je pelegriniho kauza a porusenie zakonov v prevolebnej kampani? Piata-siesta?
-
Mek
Addict
Dalsia z mnoha. A nikto z kompetentnych nebude riesit nic.
-
starysomar
Hardcore addict
Kapre si samé rybník nevypustia.