4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Ten blbec prileti do Anglicka znesvatit miesto posledneho odpocinku ludi, ktori bojovali proti takym ako on.
Mohola by mu to britska vlada zakazat?
Ludia usli z CSR pre nacizmom a komunizmom, a on komunista sa mojka s fasistami a pride mu to normalne.
Mohola by mu to britska vlada zakazat?
Ludia usli z CSR pre nacizmom a komunizmom, a on komunista sa mojka s fasistami a pride mu to normalne.
Bombic ide do vazby, dobre spravy aspon v niecom. A Fico moze prskat - https://www.aktuality.sk/clanok/CzFyriu ... -do-vazby/
Skoda, ze ten Pelle uz dnes nemoze, on by taketo banality vyriesil smahom ruky.
https://www.facebook.com/watch/?v=71084 ... lW0046aZR5
https://www.facebook.com/watch/?v=71084 ... lW0046aZR5
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ciro cistou nahodou Sakova vlastni pozemky, kde sa ma stavat nova nemocnica https://e.dennikn.sk/minuta/4609394 ako sa hovori "Bude to drahe".
Kedy tie pozemky kupovala Sakova? Treba pozriet cez kataster.
Aktuálne ohľadom výstavby nemocnice v BA očami R. Kaliňáka https://domov.sme.sk/c/23484545/vystavb ... linak.html
-
harrison314
Hardcore addict
Len ma fascinuje, ze tu nemocnicu stavia kazdy okrem ministra zdravotnictva.
Nie, ze by to bol mensi tunel, Smer ako Hlas.
A keď tie pozemky nebude chcieť predať štátu za pár centov za meter štvorcový, tak to vyhlásia za strategickú investíciu a pozemky Sakovej vyvlastnia, ako to v minulosti spravili každému obyčajnému človeku, kde štát niečo staval? Či? Či?harrison314 napísal: 30 apr 2025, 8:06 Ciro cistou nahodou Sakova vlastni pozemky, kde sa ma stavat nova nemocnica https://e.dennikn.sk/minuta/4609394 ako sa hovori "Bude to drahe".
Inak toto je taká stará kleptokratická škola. V jednom volebnom období si nahrabem štátne "nepotrebné" pozemky za dumpingovú cenu samozrejme. V ďalšom volebnom období tam začnem stavať. Štátu predám pozemky s maržou aspoň milión percent. A ak pánbožko dá, tak to, čo sa tam bude stavať, bude mať aj nejakú EU dotáciu. Čiže stavbu prihrám tej správnej firme a udrbem ešte aspoň 20% z EU dotácii.
U nás v Senci predali gigantický pozemok v úplnom centre mesta za pár tisíc eur. Pozemok pred predajom zmenili na mestskú zeleň a žiadne iné využitie, aby odradili akýchkoľvek kupcov (proste tam bol štampel od mesta, že tam nikdy nič nebude stáť). Predali to 3 kriminálnikom, po ktorých pátrala polícia a schovávali sa v zahraničí. 15 rokov tam rástla burina. Súčasný primátor (syn toho primátora, ktorý pozemok predal) teraz ten istý pôvodne mestský pozemok odkúpil späť za vyše 3 milióny eur. A keď som pred voľbami spamoval ich sociálne siete videom zo zastupiteľstva, kde sa toho pozemku zbavujú ako nepotrebného, tak mi začali chodiť predžalobné výzvy a vyhrážky TO, ak to video nestiahnem.
-
harrison314
Hardcore addict
Nemalo to tak byt s tou precerpavajucou elektranou? Ale je mi jasne, ze Sakova sa dohodneephramko napísal: 30 apr 2025, 12:21 A keď tie pozemky nebude chcieť predať štátu za pár centov za meter štvorcový, tak to vyhlásia za strategickú investíciu a pozemky Sakovej vyvlastnia, ako to v minulosti spravili každému obyčajnému človeku, kde štát niečo staval? Či? Či?![]()
Pozrel som si tie pozemky Sakovej. Dostala ich darovacou zmluvou v roku 2018, cize zrejme po niekom z rodiny (rodicia, babka, dedo). Ak som to dobre spocital, tak ide o 20 815 metrov.
Ironicky prave ten minister zdravotnictva na to nema peniaze z rozpoctu. Ten je rad ak mu nikto nestrajkuje kvoli platom.harrison314 napísal: 30 apr 2025, 12:20 Len ma fascinuje, ze tu nemocnicu stavia kazdy okrem ministra zdravotnictva.
-
Mek
Addict
A aky zakon si podla nich porusil, ze ta chceli zalovat?ephramko napísal: 30 apr 2025, 12:21A keď som pred voľbami spamoval ich sociálne siete videom zo zastupiteľstva, kde sa toho pozemku zbavujú ako nepotrebného, tak mi začali chodiť predžalobné výzvy a vyhrážky TO, ak to video nestiahnem.
Netuším. Ohováranie? Poškodzovanie dobrého mena? Lenže som len Senčanom vysvetľoval, prečo máme v centre zanedbané burinovisko, kde sa zhromažďuje odpad a rôzne fetky...kto za to môže a nech si ľudia domyslia, aký motív asi za tým bol. Nepísal som o nich, že sú skorumpované svine a zobrali úplatky. To už každému s IQ nad 80 napadne samo od seba. A za zdieľanie oficiálneho videa z mestského zastupiteľstva ma v demokratickej krajine nikto trestne neodstíha.
Takže bolo to len bububu...polícia ma nekontaktovala, ani žiadne civilné žaloby neprišli. Dosiahol som tým to, že pani poslankyňa, ktorá Senec zastupovala vo VUC a zároveň bola poslankyňa aj v Senci, si prvykrát v živote musela hľadať normálnu prácu. A primátor z tejto našej papalášskej rodinky síce zvolený bol, ale extrémne tesne. Mal niečo vyše 30%. Pri volebnej účasti má reálnu podporu menej ako 20% obyvateľstva. Pomohlo mu, že sa objavili dvaja ďalší silní kandidáti a všetci 3 mali okolo 30%.
Nesplnil ani jeden predvolebný sľub. A aktuálne Senčanov totálne nasral parkovacou politikou. Aby ste boli v obraze, Senec je najbohatšie mesto v SR. Hospodárime s vysokým prebytkom financii (tie gigantické sklady pri diaľnici, to stále patrí pod Senec, čiže mesto ryžuje na daniach). Napriek tomu to nikde nie je vidieť. A turistický ruch, z ktorého mesto žilo, ide totálne do sračiek. Primátor prišiel s tým, že ide pomôcť rezidentom a začne riešiť parkovanie. Konkrétne tak, že ak tu má človek trvalý pobyt, zaplatí 50€ hneď za prvé auto. Čo je mimochodom drahšie ako v BA.
Nech si užije, toto je jeho prvé a zároveň posledné funkčné obdobie. Potom sa vládnutie dynastie Kválovcov skončí. Jedine žeby prišiel s niečím ako Matovič...1000€ každému, kto pôjde voliť.
Lebo aktuálne sú ľudia v takej nálade, že zvolia aj vrece zemiakov, ak to vrece okamžite zruší parkovaciu politiku.
A presne pre toto, ked som dal prispevky ohladom problemov v komunalnej politike, tak som si radsej na wifi v kaviarni spravil fake ucet na FB a pisal to cez ten ucet. Povacsine niekde z kaviarne, ale neraz aj z domacnosti z wifi - ved predsa aj keby vedeli adresu, tak musia stotoznit presne osobu, ktora to poslala. A pokial nie si uplne sam v domacnosti, tak to stotoznit nevedia.
-
harrison314
Hardcore addict
Keby som pravy konspiracny teoretik, tak by som asi zacal sitit konspiraciu, ze Fico pripravuje obcanov SR na anerxiu Madarskom. Je na to plno dokazov - stale chodi za Orbanom, dokonca prima Madarske zakony u nas aby sme sa lahsie podrobili, najskor tranzakcna dan, potom tie veci s mimovladkami a pohlaviami. Statne media nas uz pomly programuju, aby sme nechceli pomoc od EU. A Madarsko uz pouzilo biologicku zbran na som uzemi - SLAK.
Saková čírou náhodou vlastní pozemky prave tam kde Kalinak vyhlasi, že sa má postaviť nová štátna nemocnica.
Zatiaľ čo pozemky v Rázcochách mal už štát pripravené desiatky rokov na vystavbu novej nemocnice, tak ideme teraz stavat na Sakovej pozemkoch, a este aj za predražený peniaz lebo je tam nafigu podložie, no viac mafiánske to už ani nemôže byť.
Kde bolo tam bolo terajší prezident, bývalý premiér Pelegríny sa dušoval a bagrom populisticky zabúral do skeletu starej nemocnice, že za pár rokov bude na Rázcochách stáť nová štátna nemocnica, ale čo sa nestalo, teraz sa má stavať na Sakovej pozemkoch a teraz má štát čítaj smer a hlas lukratívne pozemky na Rázcochách, ktoré kedysi vyvlastnili alebo získali od povodných vlastníkov za smiešny peniaz ešte komunisti a čo s nimi urobí štát, žeby rozpredá na výstavbu luxusných víl pre našich ludí? Aké mafiánske.
Zatiaľ čo pozemky v Rázcochách mal už štát pripravené desiatky rokov na vystavbu novej nemocnice, tak ideme teraz stavat na Sakovej pozemkoch, a este aj za predražený peniaz lebo je tam nafigu podložie, no viac mafiánske to už ani nemôže byť.
Kde bolo tam bolo terajší prezident, bývalý premiér Pelegríny sa dušoval a bagrom populisticky zabúral do skeletu starej nemocnice, že za pár rokov bude na Rázcochách stáť nová štátna nemocnica, ale čo sa nestalo, teraz sa má stavať na Sakovej pozemkoch a teraz má štát čítaj smer a hlas lukratívne pozemky na Rázcochách, ktoré kedysi vyvlastnili alebo získali od povodných vlastníkov za smiešny peniaz ešte komunisti a čo s nimi urobí štát, žeby rozpredá na výstavbu luxusných víl pre našich ludí? Aké mafiánske.
Nie, nema sa stavat na Sakovej pozemkoch, neprekrucaj. Stavat sa ma na pozemkoch ministerstva vnutra (alebo dskeho ineho ministerstva) a Sakovej pozemky su v blizkosti, resp. su to susediace parcely.
Potom nechápem prečo pri tom médiá spomínajú Sakovú. Čo má ona potom spoločné s výstavbu tej nemocnice a jej pozemky ked sa nebude stavať na jej pozemkoch?
Autoeditácia príspevku po 1 min 44 sek:
Volgogradský paštaljon, čo vy na to?
Má teda Ruskú manželku z Volgogradu? A jeho syn je teraz teda šéfom slovenskej(ruskej) informačnej služby. Tak to ma poser.
Aj tu je o tom reportaz, ze susedia s pozemkami kde sa planuje nemocnica - https://tvnoviny.sk/domace/clanok/96558 ... ky-sakovej
Autoeditácia príspevku po 46 min 7 sek:
Dezinformacne weby pisu, ze Rusko vydalo zatykac na Fica
https://az247.cz/rusko-vydalo-zatykac-n ... ruska-fsb/
Autoeditácia príspevku po 46 min 7 sek:
Dezinformacne weby pisu, ze Rusko vydalo zatykac na Fica
https://az247.cz/rusko-vydalo-zatykac-n ... ruska-fsb/
To je satiricky web