Multimedialne centrum - XBMC (Kodi)
Re: Multimedialne centrum - XBMC (Kodi)
Do radarr sa da pridat aj tracker sktorrent, alebo trezzor? Včera som sa o to pokúšal no moc ďaleko som sa nedostal, resp. nikam. Predpokladam, ze tracker je indexer? 
ono je to komplikovanejsie este. tracker nie je indexer. aspon teda nie v radarre/sonarre.
idealne je nainstalovat este Prowlarr, do neho nahadzat trackery a on ich uz potom syncne do radarru aj sonarru.
len sa potom este treba pohrat v radarre aby ti to stahovalo SK/CZ verzie, nie slovenske. ale to popravne som nikdy nerozbehaval, stahujem len anglicke.
idealne je nainstalovat este Prowlarr, do neho nahadzat trackery a on ich uz potom syncne do radarru aj sonarru.
len sa potom este treba pohrat v radarre aby ti to stahovalo SK/CZ verzie, nie slovenske. ale to popravne som nikdy nerozbehaval, stahujem len anglicke.
Akoze kodi v domacnosti asi zostane, len tam bude medzikrok s downloadom.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A mozno by sa dalo z Kodi postahovat co sa da, kym sa da... nejako automatizovane... stahovanie limitovane nie je pokial viem a ide krasne rychlo...
To je dobrý nápad.. aspoň tie staré filmy čo si človek pozrie aj viackrát 
Všimol som si konkrétne jeden seriál na SC (labkova patrola) v nedeľu zmizol, ostala len jedna časť.
Dnes už je nahodený komplet späť, čiže stále je to živé..
Dnes už je nahodený komplet späť, čiže stále je to živé..
Otazne je preco boli nedostupne. Ci to bola technicka pricina alebo boli zmazane na zaklade sudneho prikazu. Neriskovali by znovu nahodenie to co dostali prikazom zmazat. Prenich (agenturu ktora kona v zastupeni majitelov prav) by nebol problem exekucne vymahat skody sposobene tym, ze to tam znova nahodili a uhradenie sudnych poplatkov. Ved financie odkial ich moze exekutor zobrat maju t.j. ucty kam ich prichadzaju peniaze za VIP a to si on lachko zisti.
JCM01 - SC je co? Lebo podla skratky mi to pride ako Stream Cinema, tak je vsak uz predsa nefunkcna.
SC Kra, ten ešte ide pokiaľ viem
SCC Webshare je nefunkčný
SCC Webshare je nefunkčný
-
K-u-b-i-a-k
Addict
písal som to už o stránku späť. niekto tieto dva doplnky vôbec nerozlišuje. včera som čítal, že niekto teraz skúšal inštalovať sc a nešlo mu to. treba počkat ešte nech sa to utrasie a uvidíme. teoreticky možno sc bude fungovať.
Ja som cital, ze ani Kra nejde. Ale teraz som skusil a web im ide. No ked pred par snami skoncilo Stream City co tahalo z Webshare, tak v tom case nesiel ani web Kra.
Stream cinema. Fungujem cez kra a nemám problém. Dokonca aj to, čo chýbalo, som už našiel späť.
P.S. Neviem ako web kra, ale celkový výpadok serverov som nezaznamenal vôbec, a to používam SC denne.
P.S. Neviem ako web kra, ale celkový výpadok serverov som nezaznamenal vôbec, a to používam SC denne.
Stiahol som respo. z cder.sk vo verzii 1.0.4, spravil ucet na kra.sk, zaplatil mesacne predplatne. Vsetko som nainstaloval, nastavil ucet do SC. Aj mi tam pise v nastaveni pluginu, ze ostava 29 dni do konca predplatneho. Zapnem SC a hodi hlasku - Chyba pri pripojeni!
-
K-u-b-i-a-k
Addict
novým užívateľom to nebude fungovať.
Aha, no fasa.
Autoeditácia príspevku po 16 min 17 sek:
Ako to oklamat? Pohladat to v tych python scriptoch, ci to niekde overuje ci ako?
Edit - Pozeram scripty, chybova hlaska na jazyk odkazuje predklad s oznacenim 30114, tento uvedeny ako SYSTEM_API_ERROR_L1. No a ten sa nachadza v modifikovanej verzii z poslednych dni v subore streamcinema.py a to v nasledovnom zneni
Autoeditácia príspevku po 16 min 17 sek:
Ako to oklamat? Pohladat to v tych python scriptoch, ci to niekde overuje ci ako?
Edit - Pozeram scripty, chybova hlaska na jazyk odkazuje predklad s oznacenim 30114, tento uvedeny ako SYSTEM_API_ERROR_L1. No a ten sa nachadza v modifikovanej verzii z poslednych dni v subore streamcinema.py a to v nasledovnom zneni
Kód: Vybrať všetko
def msg_error(self):
if SC.ITEM_WIDGET in self.args:
debug('Mame error hlasku, ale sme z widgetu, tak ju nezobrazujeme')
return
if 'msgERROR' in self.response.get('system', {}):
debug('ERR REPOSNSE: {}'.format(self.response))
data = self.response.get('system').get('msgERROR')
if isinstance(data, dict):
lang = SYSTEM_LANG_CODE
i18n = data.get('i18n', {})
if lang not in i18n:
debug('err pre jazyk {} nemame, tak nastavujem cs'.format(lang))
lang = SC.DEFAULT_LANG
dok(Strings.txt(Strings.SYSTEM_H1), '{}'.format(data['i18n'][lang]))
pass
else:
dok(Strings.txt(Strings.SYSTEM_H1), '{}'.format(data))
else:
debug('ERROR response: {}'.format(self.response))
dok(Strings.txt(Strings.SYSTEM_H1), Strings.txt(Strings.SYSTEM_API_ERROR_L1))Re: Multimedialne centrum - XBMC (Kodi)
To akože novým užívateľom nefunguje SC?
Dnes sa SC + kra.sk rozbehlo same od seba.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
vážne? no ja ešte počkám a pôjdem do toho
poriadne to pretestuj. s tou spoľahlivosťou je to individuálne.
Neni tam co testovat, bud to pojde alebo nie. Pozeral som dake nove serialy a tie tam neboli (SC + Webshare ich malo), ale zase na kra.sk su filmy, ktore som nikde nevedel najst. Beriem to tak, ze aspon nieco ide a na to moje obcasne pozretie mi to staci.
Vela veci ma deletnutych co pozeram. Databazu aktualizuje raz za tyzden ohladom toho co je deletnute a co nie.