4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Moja chyba. Ale pobavilo ma to.
Asi blbost, ale naozaj zacinam byt zvedavy co este dokazu vymysliet.
https://www.finreport.sk/agenturne-spra ... ran-video/
A Majersky mu to uz "odklepol".
https://www.finreport.sk/agenturne-spra ... ran-video/
A Majersky mu to uz "odklepol".
Fico postupuje podľa ruského vzoru - každého, čo sa opováži niečo opýtať bude znemožnený, vyhodený a nedostane ani cent. Kto si zarobí vlastnou silou tak je opečiatkovaný ako zahraničný agent a prenasledovaný. V ich očiach má opodstatnenie existovať len ten, čo ich vychvaľuje a šíri ich klamstvá.
Ale na strane druhej sú za absolútnu slobodu prejavu vlastných ľudí, aby mohli na plné ústa šíriť debilnú propagandu a klamstvá cez všetky kanály.
Toto všetko robia, lebo asi aj oni vedia, že len klamú a tárajú, preto nechcú dostávať nepríjemné otázky, lebo by ešte vyšlo, že klamú.
A keď už nič nepomôže tak prídu záhadné sebevraždy tých, čo sa ich opovážia kritizovať, že opoziční politici a novinári začnú záhadne vypadávať z okien z ôsmeho poschodia.
Ruský model je pre ľudí ako Fico a Orbán veľmi atraktívny. Manuál je daný, salámovou metódou malými krokmi sa dá pekne dopracovať k čistej diktatúre. Treba na to hlavne čas, peniaze a pár ľudí, čo za peniaze sú ochotní spraviť čokoľvek.
Ale na strane druhej sú za absolútnu slobodu prejavu vlastných ľudí, aby mohli na plné ústa šíriť debilnú propagandu a klamstvá cez všetky kanály.
Toto všetko robia, lebo asi aj oni vedia, že len klamú a tárajú, preto nechcú dostávať nepríjemné otázky, lebo by ešte vyšlo, že klamú.
A keď už nič nepomôže tak prídu záhadné sebevraždy tých, čo sa ich opovážia kritizovať, že opoziční politici a novinári začnú záhadne vypadávať z okien z ôsmeho poschodia.
Ruský model je pre ľudí ako Fico a Orbán veľmi atraktívny. Manuál je daný, salámovou metódou malými krokmi sa dá pekne dopracovať k čistej diktatúre. Treba na to hlavne čas, peniaze a pár ľudí, čo za peniaze sú ochotní spraviť čokoľvek.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Dakde som zachytil, ze Fico nakoniec do Moskvy nepojde, lebo ma zdravotne problemy. Ale neverim ani jednej casti tejto vety.
A to ty ako môžeš vedieť, keď novú nemocnicu ide stavať ministerstvo obrany...čiže komplet všetko bude v utajenom režime?retkvic napísal: 04 máj 2025, 15:14 Potom nechápem prečo pri tom médiá spomínajú Sakovú. Čo má ona potom spoločné s výstavbu tej nemocnice a jej pozemky ked sa nebude stavať na jej pozemkoch?
Si si myslel, že riaditeľ FSB sa fakt volá Sergej Záhadnov?
Však len pred týždňom hovoril, že bude mať on svoju pravidelnú reláciu každú nedeľu. Mu to pracovné nadšenie nejak nevydržalo.Johnnny napísal: 04 máj 2025, 18:27 Asi blbost, ale naozaj zacinam byt zvedavy co este dokazu vymysliet.
Popravde som cital len zaciatok a potom som to vypol.
sak on proti relaciam kde bude rozpravat len on, bez oponenta, diskusie, maximalne tak par predpripravenych otazok od moderatora, nema nic. jemu vadia len tie kde sa objavuju opozicni politici a su tam hnusni progresivni moderatori s blbymi otazkami.ephramko napísal: 04 máj 2025, 19:01Však len pred týždňom hovoril, že bude mať on svoju pravidelnú reláciu každú nedeľu. Mu to pracovné nadšenie nejak nevydržalo.
"Najledujuca vlada to bude mat s financiami najtazsie v historii SR"
Ludovit Odor v ZKH
Ludovit Odor v ZKH
Hovoril to nedavno myslim aj Miklos. Prave preto proste neverim, ze tato krajina ma potencial dat sa v dohladnej dobe dohromady. Jednak neviem ci mame schopnu alternativu a aj keby, ludom sa za prve roky ich vladnutia zivot nezlepsi, mozno skor zhorsi a to zase len nahra nejakemu extremu.
No dušoval sa, že pôjde aj keby čo bolo.harrison314 napísal: 04 máj 2025, 18:54 Dakde som zachytil, ze Fico nakoniec do Moskvy nepojde, lebo ma zdravotne problemy. Ale neverim ani jednej casti tejto vety.
Skôr by ma zaujímalo ako to bude s iniciatívou Hnutie Slovensko, pred pár dnami vyhlasovali, že chcú aby sa spojila opozícia a pôjdu spoločne do Kyjiva ako protiváha výprave do Moskvy, aby ukázali na koho strane sme.
Potom som včera alebo kedy zachytil info, že Zelenský negarantuje západným politikom bezpečnosť, tak neviem, či sa zlakli alebo teda pôjdu, to by ma zaujímalo asi viac ako tá zradcovská návšteva hranola na červenom namesti, ako si bude opet podávat ruky s tou voskovou figurínou, už je to otrepané ako tých 12 parov topanok, či kolko si to leštil na tom gauči.
Autoeditácia príspevku po 3 min 56 sek:
No to by som sa tiež spýtal hekera, keď tvrdí, že sa na nich stavať nebude.ephramko napísal: 04 máj 2025, 19:01 A to ty ako môžeš vedieť, keď novú nemocnicu ide stavať ministerstvo obrany...čiže komplet všetko bude v utajenom režime?![]()
Tomu sa inač hovorí manipulácia, pýtať sa cez toho druhého, well done.
Dakujem za to, ze to smerujete na mna. Na Vajnoroch sa robi zhruba mesiac, takze zatial sa nic poriadne nevie. V stredu zasada vlada a bude sa to tam riesit, kde sa to viac vyprofiluje. Mala by to dostat organizacna skupina, ktora postavila Nemocnicu sv. Michala v Bratislave, ktora teraz robi Ustrednu vojensku nemocnicu v Ruzomberku, ma Presovsku nemocnicu a mali by dostat aj Vajnory. Totizto na Ministerstve zdravotnictva su babraci a jedine tato cast spadajuca pod Ministerstvo vnutra + obrany ma za sebou vysledky, ktore za nieco hovoria. Preto padlo rozhodnutie za zatvorenymi dverami, ze to babraci z Ministerstva zdravotnictva nebudu robit, kedze za rok a pol neurobili takmer nic. Sakova ani HLAS nad vyberom lokality nemali absolutne ziadny vplyv. Ci sa niekedy bude stavat na pozemkoch Sakovej, tak teraz nie, ale kto vie ked pride na vystavbu, mozno bude treba kusok aj z jej pozemku. Kedze to vlada dala ako strategicku investiciu, tak budu jednoduchsie povolovacie procesy a aj moznosti vyvlastnenia - presne tak to urobili v Martine.
Nie, nebude sa to riesit v utajenom rezime ako spomina ephramko. Aj UVN Ruzomberok sa robi transparentne, cez verejne obstaravania, ktore su zverejnene volne dostupne na internete, ci uz na webe UVO, obstaravatela a zmluvy su volne dostupne v CRZ, je to zverejnene aj vo vestniku. Sutazia sa stavebne prace, sluzby, tovar, vybavenie. Ziadny utajeny rezim ako za cias Imreczeho na Financnej sprave.
Tu si viete pozriet obstaravania:
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyh ... cefc7355b7 alebo https://www.tenderia.sk/public/order/67 ... c8f89102b6
Napriklad posledna zakazka onkologickeho oddelenia - https://www.crz.gov.sk/zmluva/10648829/ a sutazne podklady su na vyssie uvedenom linku, treba sa preklikat, boli tam otazky na obstaravatela, doplnali sa podklady, je tam zverejnena dokumentacia. To iste co sa tyka chirurgickeho pavilonu.
Aby ma ephramko neobvinil, ze si vymyslam, tak som mu spravil fotky dokumentacie a na papierik prilozil jeho nick
Nefotil som celu dokumentaciu, kedze tie sady (pare) maju orazene svoje cislo a vie sa, kto a kedy si prevzal dokumentaciu s akym oznacenim pare. A pocet pare sa da spocitat na oboch rukach.
Autoeditácia príspevku po 14 min 11 sek:
Este prikladam k vyvlastnovaniu, ale zamazal som vsetky udaje. Urad zacal konanie, kedze vyvlastnovanie statom v pripadne vystavby nemocnice v Martine povazoval za nespravne.
//prilohy vymazane z dovodu zachovania bezpecnosti a buducich informacii priamo zo zdroja
Nie, nebude sa to riesit v utajenom rezime ako spomina ephramko. Aj UVN Ruzomberok sa robi transparentne, cez verejne obstaravania, ktore su zverejnene volne dostupne na internete, ci uz na webe UVO, obstaravatela a zmluvy su volne dostupne v CRZ, je to zverejnene aj vo vestniku. Sutazia sa stavebne prace, sluzby, tovar, vybavenie. Ziadny utajeny rezim ako za cias Imreczeho na Financnej sprave.
Tu si viete pozriet obstaravania:
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyh ... cefc7355b7 alebo https://www.tenderia.sk/public/order/67 ... c8f89102b6
Napriklad posledna zakazka onkologickeho oddelenia - https://www.crz.gov.sk/zmluva/10648829/ a sutazne podklady su na vyssie uvedenom linku, treba sa preklikat, boli tam otazky na obstaravatela, doplnali sa podklady, je tam zverejnena dokumentacia. To iste co sa tyka chirurgickeho pavilonu.
Aby ma ephramko neobvinil, ze si vymyslam, tak som mu spravil fotky dokumentacie a na papierik prilozil jeho nick
Autoeditácia príspevku po 14 min 11 sek:
Este prikladam k vyvlastnovaniu, ale zamazal som vsetky udaje. Urad zacal konanie, kedze vyvlastnovanie statom v pripadne vystavby nemocnice v Martine povazoval za nespravne.
//prilohy vymazane z dovodu zachovania bezpecnosti a buducich informacii priamo zo zdroja
k dokonalej spionazi ti chyba uz len zmazat GPS suradnice z metadat tych fotiek...heker napísal: 05 máj 2025, 17:50 Nefotil som celu dokumentaciu, kedze tie sady (pare) maju orazene svoje cislo a vie sa, kto a kedy si prevzal dokumentaciu s akym oznacenim pare. A pocet pare sa da spocitat na oboch rukach.
Haha, dakujem. Uz som to len screenshotol a pridal naspat. Mal som pustene gps a aj lokalizacne znacky kvoli poslednemu vyletu, zabudol som to vypnut. Dakujem za upozornenie.
A odkial teda bola ta moľa?
See epramko, spokojný? Agent sa odhalil.
Čo to?retkvic napísal: 05 máj 2025, 23:05 A odkial teda bola ta moľa?See epramko, spokojný? Agent sa odhalil.
Inak Kaliňák hovoril niečo v štýle, že takto veľká koncová nemocnica, ktorú stavia ministerstvo obrany, by mala mať aj vojenskú infraštruktúru. Nešpecifikoval, čo tým presne myslel. Či pod nemocnicou bude kryt civilnej ochrany alebo čo. Každopádne dobrá zámienka pre ruského okupanta, aby nemocnicu zbombardoval, lebo sme v nej mali biolabolatória na medvede nakazené covidom...
Kryty civilnej ochrany su pre tento typ ucelu povinne. Dokonca su povinne aj v pripade polyfunkcnych objektov, teda ak niekto dajme tomu v Bratislave stavia par poschodovy bytovy dom a na prizemii su obchodiky a kaviarne, tak tiez musi mat k dispozicii kryt civilnej ochrany (oficialne pod skratkou JÚBS). V tomto smere sa zacali po zaciatku vojny na Ukrajine o to zaujimat okresne urady - odbory civilnej ochrany a krizoveho riadenia. Bez toho okresny urad neda kladne stanovisko k stavebnemu konaniu a ani potrebne suhlasne stanovisko ku kolaudacii. Tie kryty k bytovym domom su take, ze musia mat 2x mur z DT, protipoziarne dvere (s odolnostou 30 alebo az 45 minut), ale kludne mozu pocas bezneho uzivania sluzit ako kocikaren ci mensi sklad, no v pripade potreby musi byt tento priestor do 18 hodin vypratany.
Aj nase nemocnice, skoly ci okresne urady, tak v prevaznej miere obsahuju kryty civilnej ochrany, no v dobe ich stavania sa davali pod zem. Aj dnes sa davaju, pokial maju byt plynotesne alebo odolne (zalezi od kategorie). Tie bezne (JÚBS) sluzia len ako ukryty pri vyhlaseni mimoriadnej situacie napriklad pocas vojnoveho stavu, nemusia obsahovat ani jedlo, ani nic podobne.
Aj nase nemocnice, skoly ci okresne urady, tak v prevaznej miere obsahuju kryty civilnej ochrany, no v dobe ich stavania sa davali pod zem. Aj dnes sa davaju, pokial maju byt plynotesne alebo odolne (zalezi od kategorie). Tie bezne (JÚBS) sluzia len ako ukryty pri vyhlaseni mimoriadnej situacie napriklad pocas vojnoveho stavu, nemusia obsahovat ani jedlo, ani nic podobne.
Ale, že tu mame og whistlerblovera pri zdrojiephramko napísal: 06 máj 2025, 11:49 Čo to?
Každopádne dobrá zámienka pre ruského okupanta, aby nemocnicu zqbombardoval, lebo sme v nej mali biolabolatória na medvede nakazené covidom...
Ja si skôr myslím, že aby boli zbombardovane budú použité ako base pre Rusov, spriaznený národ sa zíde, neviem teda de koho ich staviame či pre NATO alebo Rusov. Teda asi v prvom rade pre slovákov, dajme tomu.
Asi aby mohli hrať nove GTA VI
Nieco podobne som videl pri dakom meste, ze v tom case kupovali pre zamestnancov pocitace, ktore su uplne zbytocne. Podla mna pre normalneho zamestnanca na pracu staci bedna v cene okolo 400-500 eur, monitor za 200 eur a daka laserova tlaciaren za 150 eur do ktorej sa daju dat alternativne naplne (netreba origo). Pocitac za 3400 eur, neviem ci ide o stolny PC alebo notebook, no kazdopadne to musi byt herna raketa v takej cene.