The Last of Us
Re: The Last of Us
Azda siedmou časťou sme dosiahli dno, viac nudná časť už azda nemôže nasledovať, úplne zbytočná časť, zbytočné naťahovanie času.
Tato cast nic moc veru. Trosku som mal paranoje ze tam vznikne este nejaka pedo-lezbicka scenka chvilkami uz som mal pripraveny fastforward
Hadam finale bude good inak sa mi to celkom lubilo az na tuto cast.
Hadam finale bude good inak sa mi to celkom lubilo az na tuto cast.
A to som si myslel, že tretia časť bola zbytočná 
No nič, hádam hra je akčnejšia a zaujímavejšia
No nič, hádam hra je akčnejšia a zaujímavejšia
Ja som spokojny so serialom
Je to nadpriemer v porovnani s vacsinou serialov, co napr. Netflix vyprodukuje (moj nazor aspon).
-
twardykamen
Medium Professional
Je to uplny priemer.ak by to nebola megaznama hra a nebol tam Pedro zapadne to prachom...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
presne tak. by skončili po prvej sérii 
Preco neskoncil walking dead po 2. serii ktora bola totalne o nicom a nic sa tam nedialo?
dnesna cast super. Na konci som sa bal, ze Ellie da dole aj Pedra
Hentak na nu skocit zozadu...
Ja som tento serial musel vypnut po druhej epizode, lebo som sa pristihol ze si prajem aby hlavnu hrdinku niekto zmlatil do bezvedomia. Nesympatickejsiu herecku do ulohy Ellie obsadit uz naozaj nemohli. A ten Pedro Pascal, to je tiez kapitola sama o sebe 
Pedro ma nevyrusoval, ale jo, tu herecku ma v zaludku asi vela ludi a z nejakeho dovodu mi prisla otravnejsia nez v prvej serii.Pedro445 napísal: 31 máj 2025, 9:21 Ja som tento serial musel vypnut po druhej epizode, lebo som sa pristihol ako si prajem aby niekto hlavnu hrdinku zmlatil do bezvedomia. Nesympatickejsiu herecku do ulohy Ellie obsadit uz naozaj nemohli. A ten Pedro Pascal...to je tiez kapitola sama o sebe![]()