Ženy ma neľúbia
Ženy ma neľúbia
Bavme sa o tom vyžarovaní, o tej chémii tela. To je základ aby sa človek zaľúbil. Ženy často hovoria že vonia mi, alebo cítim iskričky, proste to je to feremónové. Také bežné bláboly že máš cvičiť, obliecť sa a pod. dajme bokom, lebo ženy sa dajú dokopy často aj s grázlami, feťákmi, aj v chudobných osadách vznikajú páriky, zvykne byť že slušný chalan je len kamarát a do nejakého magora sa zaľúbi… Proste čisto len o tom priťahovaní sa. Všimol som si že pri niektorých typoch mužov sa vôbec nevytvorí. Proste že ženy ich ignoruju.
Re: Ženy ma neľúbia
Väčšina žien chce dieťa, alebo viac detí, takže hľadajú niekoho kto by zarábal na celú rodinu, aspoň kým sú deti malé.
Zaľúbenie, feromóny, nie sú láska, to rieši malé percento žien, väčšinou tínedžeri.
Zaľúbenie, feromóny, nie sú láska, to rieši malé percento žien, väčšinou tínedžeri.
-
starysomar
Hardcore addict
Isto?
Výcuc AI:
Hoci každá žena je individuálna, výskumy a psychologické štúdie naznačujú niekoľko **bežných kritérií**, ktoré ženy často (vedome alebo nevedome) zohľadňujú:
1. Emocionálna bezpečnosť a podpora**
* Schopnosť partnera **prejavovať empatiu, porozumenie a podporu**.
* **Stabilita v emocionálnych reakciách**, schopnosť zvládať stres a riešiť konflikty pokojne.
* Pocit, že s ním môžu byť **samé sebou bez strachu z odsúdenia**.
2. Komunikačné schopnosti**
* Otvorená, úprimná a rešpektujúca komunikácia.
* Ochota **počúvať, hovoriť o pocitoch a potrebách**.
* Spoločná schopnosť riešiť problémy bez deštruktívnych hádok.
3. Inteligencia a hodnotový súlad**
* Nielen akademická, ale aj **sociálna a emocionálna inteligencia**.
* Podobné **životné hodnoty, názory na rodinu, výchovu detí, vieru, životný štýl**.
4. Fyzická a sexuálna príťažlivosť**
* Vzhľad hrá úlohu, ale dôležitejší býva **celkový dojem, chémia, charizma a spôsob správania**.
* **Kompatibilita v oblasti intimity** a spoločných predstáv o vzťahu.
5. Zodpovednosť a spoľahlivosť**
* **Zodpovedný prístup k životu, práci, financiám, záväzkom**.
* Dôveryhodnosť – že dodrží slovo, je verný, dá sa na neho spoľahnúť.
6. Ambície a motivácia**
* Vnútorný drive, snaha o sebarozvoj, vízia do budúcnosti.
* Nie nutne bohatstvo, ale **cieľavedomosť a pracovná etika**.
7. Potenciál byť dobrým otcom a partnerom**
* Starostlivosť, trpezlivosť, ochota starať sa o iných.
* Vzťah k deťom, schopnosť vytvárať **stabilné rodinné prostredie**.
8. Osobnostná kompatibilita**
* Podobný **zmysel pre humor, tempo života, záujmy, temperament**.
* Schopnosť **spolupracovať ako tím**, prijať aj rozdiely a dopĺňať sa.
9. Sociálny a kultúrny kontext**
* Vplyv kultúry, rodiny, spoločenského postavenia a očakávaní.
* Niekedy ženy zohľadňujú aj to, ako by partner "zapadol" do ich života a okolia.
Dôležité poznamenať:
* Kritériá sa **menia v priebehu života** – napríklad v mladosti môže byť prioritná príťažlivosť, neskôr stabilita alebo rodičovské schopnosti.
* Mnohé ženy si vyberajú partnera **inštinktívne**, ale ich výber môže byť ovplyvnený aj predchádzajúcimi vzťahmi, rodinným zázemím alebo vzormi.
A ľudová hláška - "Vzťah sa vydarí, ak sa stretnú dvaja dostatočne nadržaní a nie príliš prieberčiví"
Výcuc AI:
Hoci každá žena je individuálna, výskumy a psychologické štúdie naznačujú niekoľko **bežných kritérií**, ktoré ženy často (vedome alebo nevedome) zohľadňujú:
1. Emocionálna bezpečnosť a podpora**
* Schopnosť partnera **prejavovať empatiu, porozumenie a podporu**.
* **Stabilita v emocionálnych reakciách**, schopnosť zvládať stres a riešiť konflikty pokojne.
* Pocit, že s ním môžu byť **samé sebou bez strachu z odsúdenia**.
2. Komunikačné schopnosti**
* Otvorená, úprimná a rešpektujúca komunikácia.
* Ochota **počúvať, hovoriť o pocitoch a potrebách**.
* Spoločná schopnosť riešiť problémy bez deštruktívnych hádok.
3. Inteligencia a hodnotový súlad**
* Nielen akademická, ale aj **sociálna a emocionálna inteligencia**.
* Podobné **životné hodnoty, názory na rodinu, výchovu detí, vieru, životný štýl**.
4. Fyzická a sexuálna príťažlivosť**
* Vzhľad hrá úlohu, ale dôležitejší býva **celkový dojem, chémia, charizma a spôsob správania**.
* **Kompatibilita v oblasti intimity** a spoločných predstáv o vzťahu.
5. Zodpovednosť a spoľahlivosť**
* **Zodpovedný prístup k životu, práci, financiám, záväzkom**.
* Dôveryhodnosť – že dodrží slovo, je verný, dá sa na neho spoľahnúť.
6. Ambície a motivácia**
* Vnútorný drive, snaha o sebarozvoj, vízia do budúcnosti.
* Nie nutne bohatstvo, ale **cieľavedomosť a pracovná etika**.
7. Potenciál byť dobrým otcom a partnerom**
* Starostlivosť, trpezlivosť, ochota starať sa o iných.
* Vzťah k deťom, schopnosť vytvárať **stabilné rodinné prostredie**.
8. Osobnostná kompatibilita**
* Podobný **zmysel pre humor, tempo života, záujmy, temperament**.
* Schopnosť **spolupracovať ako tím**, prijať aj rozdiely a dopĺňať sa.
9. Sociálny a kultúrny kontext**
* Vplyv kultúry, rodiny, spoločenského postavenia a očakávaní.
* Niekedy ženy zohľadňujú aj to, ako by partner "zapadol" do ich života a okolia.
* Kritériá sa **menia v priebehu života** – napríklad v mladosti môže byť prioritná príťažlivosť, neskôr stabilita alebo rodičovské schopnosti.
* Mnohé ženy si vyberajú partnera **inštinktívne**, ale ich výber môže byť ovplyvnený aj predchádzajúcimi vzťahmi, rodinným zázemím alebo vzormi.
A ľudová hláška - "Vzťah sa vydarí, ak sa stretnú dvaja dostatočne nadržaní a nie príliš prieberčiví"
Idealizovanie vztahov a ich podstaty je iba spolocensky konstrukt, ktory vytvoril stereotypy odvodene z fyziky, ze protiklady sa pritahuju a teda dobre dievca pritahuju iba grazli. Nuz ak to plati, tak by to malo platit aj naopak, ze dobri chlapi pritahuju len mrchy a na konci dna by kazdy mal najst svoj protiklad. Lenze ono to tak nie je, lebo vacsina priemernych ludi ma aj dobre aj zle vlastnosti a nikto z nich sa teda neda zaradit do niektorej zo skupin grazel/dobrak. Co ma privadza k zaveru, ze tie najvacsie bariery a misinterpretacie si clovek vytvara vo svojej vlastnej hlave.
Tvoj problem je podla mna v tom, ze sa viac sustredis na to, ze chces lasku dostavat, nez aby si rozdaval. Lenze to je podstata lasky. A nemenej dolezity je emocionalny kvocient, ktori ti umozni vcas rozlisit, co je prejavom slusnosti a co naklonnosti/pritazlivosti. Zial, zijeme v dobe, kedy ludia viac dbaju o svoj zovnajsok a malo o svoje vnutro a preto viac lipneme na fyzickej pritazlivosti, alebo tzv. chemii.
Tvoj problem je podla mna v tom, ze sa viac sustredis na to, ze chces lasku dostavat, nez aby si rozdaval. Lenze to je podstata lasky. A nemenej dolezity je emocionalny kvocient, ktori ti umozni vcas rozlisit, co je prejavom slusnosti a co naklonnosti/pritazlivosti. Zial, zijeme v dobe, kedy ludia viac dbaju o svoj zovnajsok a malo o svoje vnutro a preto viac lipneme na fyzickej pritazlivosti, alebo tzv. chemii.
-
starysomar
Hardcore addict
Aj na to mám jeden:
Prečo ženy podstatne viac riešia, ako vyzerajú, než aké sú?
Lebo priemerný muž lepšie vidí - než myslí.
A vážne - ako píšeš niektorí ľudia si vytvárajú protizámery, bariéry vo svojom vútri - väčšina nie, inak by sme tu už neboli.
Prečo ženy podstatne viac riešia, ako vyzerajú, než aké sú?
Lebo priemerný muž lepšie vidí - než myslí.
A vážne - ako píšeš niektorí ľudia si vytvárajú protizámery, bariéry vo svojom vútri - väčšina nie, inak by sme tu už neboli.
Ja by som povedal, ze tie bariery ma v hlave vacsina, len niektore su malo odolne voci odkrveniu - lebo priemerny muz lepsie vidi, nez mysli a priemerna zena viac mysli, nez naozaj vie. A funguje to perfektne len na tu kratku dobu, vdaka ktorej tu sme.
Všeobecne sa to tvrdí čo je v prvých príspevkoch. Ale na vlastné oči som zažil niekolko príkladov keď sa žena povedzme slušná (akože studovaná, z normálnej rodiny) a chodila s pankáčom na sociálnych dávkach čo bol večne bez peňazí, flákal sa, ona mu všetko platila a predsa tam láska vznikla, dlho boli spolu. Nepáčilo sa to jej rodičom, ale just. Takže tam niečo iné muselo byt. Dcéra maminej kamošky tiež slušná rodina, ona dievča z gymnázia a dala sa dokopy s chudobným rómom z osady z plesnivého domu, ešte jej mama im kúpila práčku lebo ani to nemali. Kolegyňa čo jej dvorili rôzni kolegovia a odmietla ich, sa dala dokopy so sockou čo žil na ubytovni, ešte ona doliezala za ním lebo on mal na háku, starala sa o neho a tiež to dlho spolu ťahali. Ďalšia známa dvorili jej chalani či mali auto, prácu, bývanie, odmietla ich, a dala sa dokopy s násilníkom na ktorého neraz musela volať mestskú políciu. Chalan chodil domov opitý, zmlátil ju, ešte aj jej peniaze prepil, a tiež to dlho spolu ťahali.
Takže potom niečo nesedí…
Takže potom niečo nesedí…
Nie je žiadna novinka že ženy chcú chlapov meniť a prevychovať, čiže aj slušná chce urobiť z pankáča niekoho kto jej bude vyhovovať.
Našťastie nie každá takto uvažuje a teda hlavne si vyberá chlapa podľa vlastných kritérií v ich rebríčku, ale aj muži si vedia vyberať napr
či fiknú fešandu z diskoteky ktorú nejako očaria, alebo tučnú opitú dotetovanú slečnu z diskotéky na ktorú sa možno ulakomí aj ten chlap socka.
A ženy teba neľúbia ? ja neviem posúdiť čím to je to môže byť viacero faktorov alebo bohvie čo v tom bude, jedine začať meniť seba vo všetkom a potom to nejakú ženu očarí a nejako sa to už zlomí to niečoho (rande, sex, vzťah, manželstvo).
Našťastie nie každá takto uvažuje a teda hlavne si vyberá chlapa podľa vlastných kritérií v ich rebríčku, ale aj muži si vedia vyberať napr
či fiknú fešandu z diskoteky ktorú nejako očaria, alebo tučnú opitú dotetovanú slečnu z diskotéky na ktorú sa možno ulakomí aj ten chlap socka.
A ženy teba neľúbia ? ja neviem posúdiť čím to je to môže byť viacero faktorov alebo bohvie čo v tom bude, jedine začať meniť seba vo všetkom a potom to nejakú ženu očarí a nejako sa to už zlomí to niečoho (rande, sex, vzťah, manželstvo).
Tak jasné že niesom v pozícii aby som riešil vzťahy. Ale je to na zaujímavú debatu že ake veci sa dejú, aj keď to vyzerá ako nonsens ale stáva sa. Preto práve ten názov že neľúbia, lebo láska sa vynútiť nedá a rešpektujem to. Len ludia idú vždy s vecami typu, zmeň sa, robo toto, rob hento, a nakoniec zbadáte páry že nikto by nechápal prečo sú spolu (totálne zanedbaný muž čo sa nestará o seba a má babu) vám tie veci hneď vyvráti a nastolia sa otázky typu ako je to možné?
-
starysomar
Hardcore addict
"ženy chcú chlapov meniť a prevychovať" - sesternici sa podarilo prevychoať manžela, ktorý bol pôvodne darebák no také prípady sú výnimočné. Spravidla to dopadne inak.
Zas hláška "z ľudu":
Chlapec sa zaľúbi do dievčaťa a čaká, že sa nezmení. Ale ona sa zmení.
Dievča sa zaľbi do chlpaca a čaká, že sa zmení. Ale on sa nezmení.
Najhoršie dopadajú vzťahy kde sa jeden druhého snaží meniť "na svoj obraz boží".
Ideálny vzťah neexistuje, A žijeme, množíme sa.
Zas hláška "z ľudu":
Chlapec sa zaľúbi do dievčaťa a čaká, že sa nezmení. Ale ona sa zmení.
Najhoršie dopadajú vzťahy kde sa jeden druhého snaží meniť "na svoj obraz boží".
Ideálny vzťah neexistuje, A žijeme, množíme sa.
minule som isiel okolo skupinky zien cviciacich jogu alebo co. ta cviciaca ma oslovila (asi vdaka psovi) a zacala nieco hovorit a potom zrazu ze "ty mas taku dlhu bradu, mal by si si ju ostrihat, vypadal by si viac sexy"... no a to bol pre mna totalny red flag, ked zenu ani nepoznas a uz sa ta snazi zmenit 
jedine vztahy ktore funguju su tie kde ani jeden nechce zmenit toho druheho. ked si najdes niekoho koho chces preto aky je nie, preto aky by mohol byt.
ale aj tak je to tazke, ludia sa casom vyvijaju, menia a ziskavaju nove zaujmy a nove pohlady na svet. a ked sa menite obaja tak velmi pravdepodobne ziskate kazdy ine zaujmy a pohlady a tym padom sa od seba cim dalej tym viac oddelujete.
jedine vztahy ktore funguju su tie kde ani jeden nechce zmenit toho druheho. ked si najdes niekoho koho chces preto aky je nie, preto aky by mohol byt.
ale aj tak je to tazke, ludia sa casom vyvijaju, menia a ziskavaju nove zaujmy a nove pohlady na svet. a ked sa menite obaja tak velmi pravdepodobne ziskate kazdy ine zaujmy a pohlady a tym padom sa od seba cim dalej tym viac oddelujete.
to ako vznikajú vzťahy je nesmierne komplexné a zložité a nedá sa to odbiť "chémiou tela" alebo podobnými generickými tvrdeniami. Veľká zložka, ktorá ovplvňuje tvorbu vzťahov a ich dynamiku je nevedomá, typ vzťahovej väzby, formatívne vzťahy v detstve, rodičia, prostredie, genetika, traumy, hormóny... A potom máš zložky, ktoré na vzťahovom trhu vieš ovplyvniť - výzor, status, peniaze, popularita atď atď. A toto celé sa mieša vo veľkom kotlíku. A čím viac pôjdeš do extrémnych skupín, do marginalizvaných komunít tak áno, nájdeš aj extrémne typy vzťahov. Ale tie sa dejú veľmi sporadicky, ja za svoj život nepoznám taký žiaden. Či chceme alebo nie, tak ten kastový systém čiastočne funguje neustále a vyberáš si len ľudí z nejakej vrstvy, záujmov a kruhov kde sa pohybuješ.chudoba napísal: 11 júl 2025, 15:06 Bavme sa o tom vyžarovaní, o tej chémii tela. To je základ aby sa človek zaľúbil. Ženy často hovoria že vonia mi, alebo cítim iskričky, proste to je to feremónové. Také bežné bláboly že máš cvičiť, obliecť sa a pod. dajme bokom, lebo ženy sa dajú dokopy často aj s grázlami, feťákmi, aj v chudobných osadách vznikajú páriky, zvykne byť že slušný chalan je len kamarát a do nejakého magora sa zaľúbi… Proste čisto len o tom priťahovaní sa. Všimol som si že pri niektorých typoch mužov sa vôbec nevytvorí. Proste že ženy ich ignoruju.
v prvom riadku ma byt "ona"starysomar napísal: 12 júl 2025, 6:21 Chlapec sa zaľúbi do dievčaťa a čaká, že sa nezmení. Ale on sa zmení.
-
starysomar
Hardcore addict
Opravené, ďakujem
Multitasking mi moc neide - fóra prezerám len pomedzi inú činnosť s PC.
Extrémnych vzťahov je - aspoň tu po okolí nemálo, mali sme vedľa balkónu susedov čo sa vonku vodili za ruky a z bytu denne:
Ty jašťer zkur*ný
Ty *iča ožratá
A vo vedľajšom byte pár (s troma deťmi) čo mal jeden týždeň kufre pred dverami on, druhý týždeň ona. Obaja mali bokovky a obaja na seba neskutočne žiarlili
Skrátka také typické slovenské rodiny.
Extrémnych vzťahov je - aspoň tu po okolí nemálo, mali sme vedľa balkónu susedov čo sa vonku vodili za ruky a z bytu denne:
Ty jašťer zkur*ný
Ty *iča ožratá
A vo vedľajšom byte pár (s troma deťmi) čo mal jeden týždeň kufre pred dverami on, druhý týždeň ona. Obaja mali bokovky a obaja na seba neskutočne žiarlili
Skrátka také typické slovenské rodiny.
A presne o tom hovorím, že najprv vám niekto povie že cvič, daj si košelu, a kadečo, a potom sa pozrieš vedľa a vidíš presne tieto spomenuté extrémy, a dávaš si otázku: Tento dotyčný čím tie ženy očaril? A áno v množnom čísle lebo práve tí darebáci majú niekoľko vzťahov že to neni náhoda že má partnerku ale mal aj pred tým a bude mať aj potom. Bezohladu na to ako sa chová. A je kolko mužov že obliekajú sa, majú prácu, auto, a baby im vždy povedia že si len kamarát. Tak toto nejako nesedí. Preto tak musí byť niečo s feremónmi alebo tak.
Boli spomenuté aj tie kasty že väčšinou ludia vyhladávajú seberovných ale ja som práveže videl kopu párov kde to bola iná kasta s inou kastou.
Boli spomenuté aj tie kasty že väčšinou ludia vyhladávajú seberovných ale ja som práveže videl kopu párov kde to bola iná kasta s inou kastou.
Svet by bol nudný, keby sa párilo iba dobré s dobrým.
Nájdi si nejakú vyhorenú, ktorú už nebaví meniť chlapov.
Sú aj také, však kukni tu zástup tém o nešťastných chlapoch, ako žene dali všetko a aj tak žene nestačilo.
Nájdi si nejakú vyhorenú, ktorú už nebaví meniť chlapov.
Sú aj také, však kukni tu zástup tém o nešťastných chlapoch, ako žene dali všetko a aj tak žene nestačilo.
Práve to že ako keby to mali v génoch ťe 2-3x sa klame, ale ajtak sa dá dokopy zase s grázlom. Boli takí že dúfali že nech mlada vybúri a potom sa ukludní, ale keď aj 5x násilníka, tak aj šiesty krát si našla takého. Proste ich to nejako priťahuje. S tým neurobíme nič. Najlepšie je sa ani nestarať do týchto vecí ale v teoretickej rovine diskutovať o tom nič nestojí.
Neni to Terepin?
No isto ešte nemal vážny vzťah, keď má potrebu zachraňovať všetky ženy od toho, aby sa opakovane vrhali do náruče magorom. A ony ho za to neľúbia. Pochopil by som, keby sa sťažoval že ho nejaká konkrétna osoba neľúbi, ale on rovno za celým háremom narieka.
-
starysomar
Hardcore addict
Ľudia chcú často naprávať (riadiť) svet a nevedia svoj život...