Chyby na hojko.com
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Chyby na hojko.com
Na mobile s každým "prihlásením" hoci sa neodhlasujem.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja sa tiez neodhlasujem a vzdy ma odhlasi.ako vravim doma mi to nikdy nerobilo
-
starysomar
Hardcore addict
Svet sa meni 
Ani mna prv v mobile neodhlasovalo.
Coraz viac stranok pouziva overenie.
Ani mna prv v mobile neodhlasovalo.
Coraz viac stranok pouziva overenie.
-
hojko
Site Admin
Ja s tym problem nemam, ci z mobilu, ci z pocitaca. Ale vsimol som si, ze ked som bol nedavno v Thajsku, tak som vzdy musel odkliknut overenie. Dokonca prvykrat prazdna stranka, tak refresh a az potom nabehlo overenie.
-
masterdead
SysAdmin
Priatelia, už dlhšiu dobu zápasíme so spamom (žiaľ, nie vždy úspešne). Z tohto dôvodu majú zahraničné krajiny vyššie skóre rizika, a v mnohých prípadoch je preto potrebné overenie, že ide skutočne o človeka.
Nemenilo sa nieco na fore? Od dnes mi v prehliadaci, ked pisem prispevok alebo ho upravujem, tak hodi vsetko zmensene. Ako keby som mal zoom na dajme tomu 70 percent.
-
weroro
Flash coder
Mne to robí na úplne každom PHPBB (Hojko, pcforum a pod.). Stále ma odhlasuje - prihlásenie vydrží cca 24 hodín, čo predtým vydržalo kľudne aj dva týždne a to sem chodím denne aspoň pingovať fórum nech sa mi updatne cookie.typek61 napísal: 13 júl 2025, 17:20 zdravim som momentalne mimo sk a uz dlhsie sa mi stava, ze som sa prihlasil a odpisoval na ss.ako som to dopisal a dal odoslat odpoved overovalo ci som robot.cize som sa musel vratit skopirovat spravu,zasa sa prihlasit a rychlo odoslat ss.hovorim si ,robi to casto kaslem na to.tak som listoval nove temy a v tom zasa.overovanie a samozrejme zase ma odhlasilo.doma mi to nerobia som zvedavy ci to spravi aj teraz
je mozne, ze to stale meni ip?zistil som, ze tu maju mobilny internet.ako casto to overuje?dakujem
//tak teraz to vydrzalo![]()
Tento tyzden bola nejaka aktualizacia?
Pouzivam tmavu temu a spojler je svetly.
Pouzivam tmavu temu a spojler je svetly.
Asi jo. Biely (svetlý ?) spojler a šedý text v ňom.
Spoiler test:
Tak to mozem potvrdit, tmava tema, Firefox, Windows 10, sedy text sa zle cita.
Spoiler
Spoiler obsah
-
masterdead
SysAdmin
Bol spraveny minor update vsetkych modulov, avsak tento nema za poslednych 5 rokov zmenu. Prejdem to.
Toto by mohlo byt ono - https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... pic/249769
-
masterdead
SysAdmin
Ano, tiez som to dnes nasiel, dakujem.heker napísal: 30 mar 2026, 0:24 Toto by mohlo byt ono - https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... pic/249769
Upravil som to a nahral. Vyzera to uz fajn. Je to zvlastne, ze modul ma poslednu reviziu 2020 ale aj napriek tomu v nom vznikaju zmeny bez revizie.
Ak chcete zmenu hned, je potrebne premazat cache, inak staci pockat priblizne 12-24h na expiraciu cache.
A text v spoileri mám už biely (nie už šedý) a na čiernom podklade, je to teda okej.
Ja mam na ciernon podklade (testovane v mobile) spoiler cierny so sedym textom. Cize tak ako ma byt a je to dobre citatelne. V mobile mam pri svetlom style ten spoiler biely (tusim svetlejsi ako bol donedavna), ale je to v pohode podla mna.