https://happymindmd.com/set-point-theor ... vironment/
Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
odkedy je video na youtube dokaz?
a hlavne si zabudol dodat ze to nemoze byt hocijake video ale iba video ktore rozprava to co ty chces pocut.
Terepin napísal: 16 júl 2025, 17:20 Najľahšie je vyhlásiť, že tvoj subjektívny názor je objektívna pravda, potom sa už netreba namáhať s dokazovaním.
Nemyslis, ze tvrdenie, ze je dnes horsie splodit dieta ako napr. v dobe ladovej alebo pri morovej epidemii, alebo pri inych katastrofach, je jednoducho stupidne?Terepin napísal: 16 júl 2025, 17:20 „Neviem v akej alternatívnej realite žiješ, ale nikdy nebolo ťažšie si založiť rodinu ako teraz. Pokiaľ teda nie si cigán."
Tu sa viac neda pomoct zda sa.. iam getting out of here
Je až obdivuhodné ako dokážeš prekrútiť príspevok, ktorý si citoval. Ja som nepísal nič o ťažkostiach splodenia dieťaťa (ktoré sú samé o sebe horšie tak či tak), ale a založení rodiny. Dve rozdielne veci.
-
javatar
Hardcore addict
No dobre ale to co ten chlapik hovori prakticky hned potom uplne ignorujes.Terepin napísal: 14 júl 2025, 11:04Odporúčam si pozrieť tento rozhovor. Do pozornosti dávam túto hlášku, ktorú tvrdím už dlhodobo:
Ako, video si môžete pozrieť celé, ale ja som ho zdieľal v konkrétnom čase. A presne tam bolo povedané všetkými troma, že rozdiel medzi obťažovaním a flirtovaním je v atraktivite muža.
Za min.18 a pol roka posun skoro žiadny, ale tak aspoň rekordne aktívna téma v LVP. Nostalgia keď si človek prečíta začiatok témy až doteraz. 
* Terepin - čakal som že pochopíš čo na sebe zmeniť (pol rok stačí) a neskončí to len pri videách a doťahovačkách s usermi čo ti venujú dlhý čas.
* Terepin - čakal som že pochopíš čo na sebe zmeniť (pol rok stačí) a neskončí to len pri videách a doťahovačkách s usermi čo ti venujú dlhý čas.
Čakal si, že po osemnástich rokoch budem zo mňa druhý Kollár, čo? 
-
javatar
Hardcore addict
Poopravim ta - v tom ako ho atraktivne dana slecna v danom momente vnima. A to je velmi dynamicka zalezitost.Terepin napísal: 17 júl 2025, 14:10Ako, video si môžete pozrieť celé, ale ja som ho zdieľal v konkrétnom čase. A presne tam bolo povedané všetkými troma, že rozdiel medzi obťažovaním a flirtovaním je v atraktivite muža.
To je dané, ale pointa ostáva zachovaná.javatar napísal: 21 júl 2025, 22:20 Poopravim ta - v tom ako ho atraktivne dana slecna v danom momente vnima. A to je velmi dynamicka zalezitost.
Autoeditácia príspevku po 1 min 23 sek:
Začal som pravidelne cvičiť. Som zvedavý kedy sa dostaví lepšia nálada a energia, lebo zatiaľ sa dostavili len bolesti a nedostatok spánku kvôli bolestiam.
-
starysomar
Hardcore addict
Vydrž, nevzdávaj to. Pomôže. A poteší.
Zdravie ma vyhodilo predčasne z práce, príslušné problémy a veľké starosti ubrali síl - fyzických aj psychických.
Z jari som zistil, že nespravím ani jeden poctivý klik. Namiesto hľadania kto/čo mi za to môže som začal cvičiť (už sa dalo). Ženské kliky - voči parapete, nízkemu stolu - namiesto činiek mám 5-litrové bandasky, ktorými polievam niečo na balkóne.
Výsledok? V pohode spravím pravých-poctivých klikov 10. A bude to viac. A? Lepší pocit zo života - aj zo seba. Držím palce
Zdravie ma vyhodilo predčasne z práce, príslušné problémy a veľké starosti ubrali síl - fyzických aj psychických.
Z jari som zistil, že nespravím ani jeden poctivý klik. Namiesto hľadania kto/čo mi za to môže som začal cvičiť (už sa dalo). Ženské kliky - voči parapete, nízkemu stolu - namiesto činiek mám 5-litrové bandasky, ktorými polievam niečo na balkóne.
Výsledok? V pohode spravím pravých-poctivých klikov 10. A bude to viac. A? Lepší pocit zo života - aj zo seba. Držím palce
No ja dám 20 klikov po celý čas. Len za mlada som zvládol aj 50.
vekom to bude len horšie. Som dlhe roky poctivo silovo cvicil. Poslednu dobu som musel vyrazne znizit váhy kvoli opotrebovanym klbom a slacham. Ale pokial niekto robi iba s vlastnou vahou cviky tak je to v pohode a pre zdravie skvele.
Terepin, hlavne necvič silovo kazdy den. Vzdy si daj aspon den prestavku, resp v ten den si daj iba nieco na sposob nenarocnej rozvicky, pretahovacie cviky napr na chrbat ci stred tela. Kvoli regeneracii, to je velmi dolezite.
A mysli na to ze kondicia sa vytvara dlhodobou poctivou pracou, nie ze o dva tyzdne tu budes zase nariekat ze ta vsetko bolí.
Terepin, hlavne necvič silovo kazdy den. Vzdy si daj aspon den prestavku, resp v ten den si daj iba nieco na sposob nenarocnej rozvicky, pretahovacie cviky napr na chrbat ci stred tela. Kvoli regeneracii, to je velmi dolezite.
A mysli na to ze kondicia sa vytvara dlhodobou poctivou pracou, nie ze o dva tyzdne tu budes zase nariekat ze ta vsetko bolí.
No dúfam, že ma to nebude bolieť celé dva týždne.
ak si nikdy aktívne necvičil, ani za mládi tak ťa telo bude bolieť aj po niekoľkých týždňov cvičenia. Ale nedaj sa odradiť, je to pre telo šok a musí si zvyknúť, že od neho chceš niečo nové. Ale postupne sa ti vďaka cvičeniu nastaví aj režim, strava, okruh ľudí, nové kontakty a možnosti a koniec koncov aj lepšia nálada. Smaozrejme ak nie si psychiatrický pacient, kde ten mechanizmus endorfínov po cvičení nefunguje tak priamočiaro. Inak super komunita je bežecká, pomaly v každom meste vznikajú malé coffee run cluby, behajú pomalé tempá, sú tam ľudia od 15 do 40 a vieš si pokecať a vyskočiť zo svojho stereotypu.
Kdeže, na strednej som chodil na tréningy karate a mal som fit postavu. Len som už zabudol ako vyzerala. 
pri velkej nadvahe beh nie je uplne vhodny. Nastavit jedalnicek tak by bol mierny, dolezite je slovo mierny, kaloricky deficit. Tak sa da chudnut dlhodobo a konzistentne. Tvrde diety s vysokym kalorickym deficitom su dlhodobo neudrzatelne a skodlive pre telo /daju sa robit ale na to uz clovek musi byt trochu pokrocili a vediet co a ako/.
Fyzicka aktivita je aj obycajna chôdza. Turistika. Najdi si v okoli nejaky ciel v prirode a rob pravidelne prechadzky, idealne do mierneho kopca. Najdi si na youtube cviky na core tela. Je to dolezite a da sa to cvicit jednoducho aj doma. Hoci aj obycajny plank. Roky som podcenoval cviky na core tela a az teraz som zistil ze je to absolutne "must"
Fyzicka aktivita je aj obycajna chôdza. Turistika. Najdi si v okoli nejaky ciel v prirode a rob pravidelne prechadzky, idealne do mierneho kopca. Najdi si na youtube cviky na core tela. Je to dolezite a da sa to cvicit jednoducho aj doma. Hoci aj obycajny plank. Roky som podcenoval cviky na core tela a az teraz som zistil ze je to absolutne "must"
Som si spomenul ako tento blázon začal behávať a jesť mrkvu.
Predpokladám že rovnakým štýlom sa pustil do silového tréningu....
Ďalšia neverending ktorý plná extrému...
Predpokladám že rovnakým štýlom sa pustil do silového tréningu....
Ďalšia neverending ktorý plná extrému...
niektori ludia akoby poznali len dve možnosti: buď niečo preháňajú alebo v danej oblasti nerobia nič. Pritom v skutocnosti je riešením zlatá stredná cesta. 
Robím len to, čo mi umožňuje telo. Teda nie veľa. Kliky, brušáky, plank a beh.