4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa starysomar »

Z môjho pohľadu máme biednu opozíciu. Majú pravdu no nemajú vystupovanie. Chýba im stratégia, taktika v čom je ten zmrd naozaj dobrý :(
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak, tak. Keby PS robilo tlacovku tyzden co tyzden, tak by im to nieco mohlo priniest. Registrujem vsak teraz celkom vela videii od Hlinu, kde poukazuje na Eurofondy a aj niekoho z PS.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Vraj ak by boli volby vyhralo by teraz Ps, takze zjavne podporu maju
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

heker napísal: 21 júl 2025, 9:05 Tak, tak. Keby PS robilo tlacovku tyzden co tyzden, tak by im to nieco mohlo priniest. Registrujem vsak teraz celkom vela videii od Hlinu, kde poukazuje na Eurofondy a aj niekoho z PS.
Ja len k tomu, ze PS robi tlacovku tyzden co tyzden.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

No nič iné by som ani neočakával, a ešte viac.

Zaujímalo by ma ako je to s tým tendrom na informatizáciu štátnej správy alebo čo to má Migal na starosti a to jeho rozhodnutie zrušiť ho a vyhlásiť nanovo, dosť ostro sa k tomu vyjadroval niekto z PS a potom mal Migal tlacovku a spominal tam niečo o dopredu vytvorených schránkových firmách alebo spoločnostiach bez ludí a konšpiroval, že možno práve niekomu z PS to môže to zrušenie tendra nejako nevyhovovať.

Je pravda, že ako bolo spomínané celý ten kolotoč nanovo rozbehnúť a vyhláiť výtaza bude trvat dalsieho pol roka a potom na zrealizovanie aby sa vycerpali tie prostriedky im nezostane ani toho pol roka.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Fico kedysi robil tlacovky den co den. A ako povedal niekto mudry, co platilo aj u Fica, tak 100x omielana loz sa stava pravdou.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Lenze Fico ma aj inych volicov. Mna by to uprimne otravovalo. Fica neznasam a je mi uprimne uplne u prdele, ked po nom bude niekto strielat hoc aj kazdy druhy den, ale stale cakam konstruktivnu opoziciu ktora bude konstruktivne fungovat aj spolupracovat a nielen robit tlacovky o veciach ktore by na Ficovom mieste robili rovnako.

Tie tlacovky aj protesty tym len stracaju na vahe, alebo sa otocia proti nim.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Co by teda opozicia podla teba mala robit?

Nezsitna podpora Pelegriniho v kampani od Vegha vysla danovych poplatnikov na 50 000 https://www.aktuality.sk/clanok/JYrGT6p ... vu-zmluvu/

A dana zmluva sa to snazila aj utajit - pisala o tom Holeckova.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

harrison314 napísal: 21 júl 2025, 17:07 Co by teda opozicia podla teba mala robit?
Podla mna si zaplatit nejake blilboardy na miestach, kde vidno babractvo ficovlad. Napriklad pod Strecnom nieco ako "Stojis v kolone? Vies, komu mozes za to podakovat..." alebo pri nemocniciach "Dostal si termin o 2 mesiace? Vies, komu mozes za to podakovat..."
Osobne som im to navrhoval cez mail. SaS nemala zaujem, vraj sa budu sustredit na komunalne volby (bolo to pred tymi volbami). PS sa aspon podakovali a ze to zvazia. Asi zvazili, ze to nema vyznam, lebo som nic take nevidel.
Treba ludom otrepavat fakty o hlavu kazdy jeden den, tak ako to robi ficiak s klamstavmi.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nie som si istý, či by to zabralo na tupovoličov. Mám za to, že nie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja to tiez vidim dost beznadejne a myslim ze opozicia to vidi podobne a preto viac menej rezignovala.

nebudeme si klamat, nikto to nechce hovorit uplne nahlas ale vacsina ficovych, dankovych ale aj matovicovych volicov maju priemerne az podpriemerne IQ (nehovorim vsetci, ale verim ze vacsina). ci uz mladi a sprosti alebo stari a osprosteni. a tito ludia si dost uzivaju pocit ze "vyhravaju" nad ostatnymi aj napriek tomuto inteligencnemu rozdielu. a cim viac inteligentnych ludi im bude argumentovat logickymi faktami tym ich budu viac nenavidiet a proste len robit tak aby zle spravili.
a ked sa este dokazu obklopit podobne zmyslajucimi ludmi ci uz v reale alebo online tak sa mozu navzajom podvrdzovat v ich realite a fakt netusim ako ich z tej reality dostat. lebo ti co su teraz vo vlade su tam prave preto ze nemaju problem taketo jednoduchsie masy tahat za nos a zneuzivat. proti tomu bojovat dokazes iba rovnakym zneuzivanim a podvadzanim a pokial sa k tomu znizi nejaka normalna strana tak uz predsa nebude normalna, nie?
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

harrison314 napísal: 21 júl 2025, 17:07 Co by teda opozicia podla teba mala robit?
To co pisal. Za mna by opozicia mala byt konstruktivna. Nepotrebujem aby kricali, potrebujem aby mi ukazali ako dokazu fungovat ako alternativa. Ked boli proti transakcnej dani, fajn, ale ja chcem vidiet ich riesenia a fakt je, ze tych konkretnosti z ich strany vela nebolo.

Nepotrebujem tlacovky o sviatku Cyrila a Metoda ... to sa da spomenut 1-2 krat v ramci nejakeho rozhadzovania, ale to je cele. Slovensko ma ekonomicke problem, problemy s demografiou atd a na tie vlada kasle a k tomuto chcem vidiet tlacovky, k tomuto chcem vidiet riesenia. Jasne, volicov Smeru a SNS tym asi neziskaju, par volicov Hlasu mozno ano a mozno aj nevolicov ktori by mohli mat pocit, ze nejaka alternativa existuje.

Pretoze ja sam juj mam problem vidiet. Nieze by prakticky cokolvek nebolo lepsie nez to co je tu teraz, ale nevidim nic a nikoho kto by aktualne dokazal slovensko postavit na nohy. Mozno len viac tlmit pad.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Dobre, vsteko co ste navrhli je fajn. Ale uvedomujete si, ze im to v sucasnej situacii nepomoze ziskat novych volicov?

A tie konstruktivne veci tu su, napriklad SAS to robi uz roky, PS menej ale robi, len to sa nedostava do medii.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Aj u SAS mi to obcas pride uz mierne populisticke a to som ich volic. Ono nestaci povedat, ze znizia dane a zlepsia podnikatelske prostredie, pretoze to je sice skvely plan, ale bez okamziteho efektu (teda to zlepsenie podnikatelskeho prostredia). Vcera som zase cital Viskupicov prispevok o tom, ze inflacia v potravinach je 70%. Jasne, bolo to na zaklade markizackeho nakupneho kosika, ale je to proste hovadina.

Je tu samozrejme aj dilema, ze ja sam nechcem volit populistov, ale zaroven chapem, ze bez nejakeho populizmu tu asi volicov neziskas. Potom je ale skutocne otazka, ci jedina cesta nie je odist, pretoze to co sa teraz snazime robit je, ze vnucujeme nasu predstavu toho ako to tu ma fungovat vacsine ... alebo najvacsej mensine ako to rada hovori Radicova. Viac ludi zjavne chce to slovensko ine, alebo to minimalne potrebuje aby sa prebrali hoc aj neskoro.

Inak osobne si myslim, ze menej populistov by mohlo pritiahnut nejakych nevolicov ktori nevidia alternativu ani v opozicii, pretoze tam tiez chyba lider. Ja tiez viac fandim politikom ktori sa so mnou nebavia ako s dietatom, ale povedia mi veci narovinu tak ako su. A fakt je, ze cela unia to bude mat v najblizsej buducnosti hodne tazke.

Do medii sa nic dostavat nemusi. Fico nepresadzuje svoje nazory cez media, tam ho skoro nevidiet.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

starysomar napísal: 21 júl 2025, 8:14 Z môjho pohľadu máme biednu opozíciu. Majú pravdu no nemajú vystupovanie. Chýba im stratégia, taktika v čom je ten zmrd naozaj dobrý :(
To ano. Co raz fungovalo, bol Matovic. Len ten posral co mohol. Simecka z Oxfordu nepojde na "pochod za rodinu" s transparentami vsetkych stetiek a dievcatiek, ktore si za statne vydrziavaju vladnuci gangstri. To je mimo jeho ligu.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

V médiach som zatiaľ nič nezachytil. Vraj sa chystá nová jadrová elektráreň a bez tendra. Putin nebude happy.
Prílohy
522512493_10233898258671291_2222602570994753297_n.jpg
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Uz sa o tom suska dlsie. Aj korejci su na stole.
https://www.trend.sk/spravy/fico-predos ... uzna-korea
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

A čo myslíte, budú jeho voliči halucinovať o tom, že Fico je americká kur*a, ktorá nás zapredala Američanom? Teraz Američania zoberú prácu slovenským robotníkom a môžu tú elektráreň kedykoľvek vypnúť alebo vyhodiť do vzduchu a nás s ňou. Toto je koniec Slovenska. A určite tam budú schované aj americké jadrové zbrane. :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nie nebudu.
To sme uz videli velkrat (obranna zmluva, nakup vojenskej techniky, vycvik zalozakov,...), Fico moze lebo on je dobri a mi ho lubime.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Tu uz je silny kult osobnosti. Ak by niekoho zastrelil v priamom prenose a nasledne tvrdil ze je to podvrh tak by mu este stupli %
Napísať odpoveď