Ženy ma neľúbia
-
Vyjednávač
Amateur
Re: Ženy ma neľúbia
chudoba si tlstý 125 kilový lenivec, ktorého najobľúbenejšou činnosťou je vyžieranie pred TV dlho do noci. Všetky peniaze prežereš do pár dní, potom chodíš vyberať kontajnery. Nemáš žiadny majetok, brat sa musel nad tebou zľutovať aby si si mal kam bachor zložiť inak by si skončil na ulici, detto tvoje zamestnania je kapitola sama o sebe, nechápeš a nechceš chápať pracovným postupom, potrebuješ sa len niekam zašiť, aby si mal zaplatené odvody a dostal nejaký plat, ktorý aj tak prežereš do pár dní. Keď stratia nervy s tebou, tak do mesiaca si vyhodený a začínaš inde s rovnakým scenárom. Keby si nebol tlstý jak prasa, tak možno by si sa vedel hýbať rýchlejšie, ale tebe sa NECHCE na sebe pracovať.
Toľko toho vyžaruješ a tie nevďačnice hnusné to nevedia oceniť!!!
Toľko toho vyžaruješ a tie nevďačnice hnusné to nevedia oceniť!!!
-
starysomar
Hardcore addict
Poznáš ho?
Vzťahy sú komplexnejší problém a na to nemajú odpoveď ani vedci, ani AI.
-
Vyjednávač
Amateur
Hej teba keby mala AI analyzovať, tak to buchne rovno v serverovni.
Dostanem sa po ten bod že sa snimi kamoším a ďalej sa to nikdy nepohne. Ale nenapíšte že čo by tak žena mohla vidieť na obéznom škaredom človekovi bez finančnej gramotnosti… Ale to že predsa sú práveže také veci že jeden kamoš slušný chalan, bez nadváhy, bývalý futbalista, teraz je živnostník, má auto, s kamošom podnikajú, a tiež ho ženy nechcú, a potom sa dajú dokopy s feťákom, so spoluobčanom z osady, s pankáčom a pod. A toto je ako možné?
Kamoš futbalista je rohlík (moták, blbeček a pod. pri ženách) a tie ženy na hlavu (asi aj nízkej hodnoty) keď chcú asociálov.
Napríklad včera v správach bolo že v najväčšej osade pri Prešove, jedna žena má 18 detí. A dobre vieme že deti sa bez milovania nerodia. Takže tí chlapi z osady sú asi dosť atraktívni keď sa im tak darí v pôrodnosti. Sami priznali pred kamorou že nikdy nepracovali, žijú zo sociálnych dávok. Nemajú tam kúpelňu ale do lavóra ohrejú vodu, plesnivé steny… A predsa ženy neodmietajú mužov. Je to presne opak všetkého čo mi tvrdia že mám byť zabezpečený a bla bla bla lebo že čo môžem žene ponúknuť. A chlap z osady čo môže žene ponúknuť? Predsa.
-
Vyjednávač
Amateur
Nič ti nebráni ísť žiť do osady. Mentálne si vlastne už tam 
chudoba -
Rómskej žene urobili deti rómsky muži a nie biely slovenský. A minimum slovenských žien bude utekať za rómskym mužom z osady.
Myslím si, že táto tvoja téma asi aj vyčerpala možnosti ako by si si mohol pomôcť, miesto toho tu dávaš prípady ktoré s tebou ani nesúvisia.
Rómskej žene urobili deti rómsky muži a nie biely slovenský. A minimum slovenských žien bude utekať za rómskym mužom z osady.
Myslím si, že táto tvoja téma asi aj vyčerpala možnosti ako by si si mohol pomôcť, miesto toho tu dávaš prípady ktoré s tebou ani nesúvisia.
V podstate nijako lebo tie vyžarovania buď máme alebo nemáme. Ženy nás odsúhlasujú. Buď máme vyžarovanie alebo nie. To človek ma v sebe.
-
Vyjednávač
Amateur
A ty čo vyžaruješ, pochváľ sa.
Nič. Veď to vysvetlujem že to je o vyžarovani. Ak je človek presný opak toho čo sa hovorí že aký máme byť, ale má vyžarovanie tak ho ženy chcu. Však ženy same dávajú také hlášky: “neviem proste ma očaril” a také. Dokonca Kristina Kövešová mala reportáž kde nezamestnaný róm zvádzal ženy v meste, naleteli mu a okradol ich. Pointa je že prečo ho tie ženy chceli? Proste mal charizmu a využil ju.
Ženy odsúhlasujú, pretože je to tak zakorenené v našej spoločnosti. Muž žiada o ruku ženy (aj keď už som zažil aj opak) a žena má tým pádom posledné slovo. U osadnikov sú ale iné zvyky. Osadníci svoje dcéry často predávajú, takže tam budeš darmo hľadať nejaké vzťahy z lásky. Dokonca ani deti nemajú z lásky, ale ako zdroj príjmu, služobníctvo a ženy opäť speňažia predajom na vydaj.
Príde mi, že moc sleduješ telku a z toho si odvodzuješ, ako funguje svet. Poznám prípad, kedy žena poslala celoživotné úspory "vojakovi z Afganistanu", do ktorého sa zaľúbila cez internet a nikdy ho naživo nevidela. Kde tam bolo podľa teba vyžarovanie? Vyžarovanie nie je nič iné, ako forma komunikácie, kde sa stretne ponuka a dopyt = človek s úmyslom zaujať a človek, ktorý sa nechá zaujať. Na toto neexistuje univerzálny vzorec. Žiadny chlap nezaujme všetky ženy a žiadna žena nebude priťahovať všetkých chlapov.
Príde mi, že moc sleduješ telku a z toho si odvodzuješ, ako funguje svet. Poznám prípad, kedy žena poslala celoživotné úspory "vojakovi z Afganistanu", do ktorého sa zaľúbila cez internet a nikdy ho naživo nevidela. Kde tam bolo podľa teba vyžarovanie? Vyžarovanie nie je nič iné, ako forma komunikácie, kde sa stretne ponuka a dopyt = človek s úmyslom zaujať a človek, ktorý sa nechá zaujať. Na toto neexistuje univerzálny vzorec. Žiadny chlap nezaujme všetky ženy a žiadna žena nebude priťahovať všetkých chlapov.
Ale ten prípad vojaka to je to ze ju zaujal. Tak sa zaľúbila že mu peniaze poslala. Pozerám investigatívu takže viem veľa takýchto prípadov. Mne by stačilo keby ma len lúbila opätovala city, ani to nedosiahnem.
Trefa. Toto je presne tak. Väčšinu čerpám z TV tak celkovo.
kayko napísal: 29 júl 2025, 10:03 Príde mi, že moc sleduješ telku a z toho si odvodzuješ, ako funguje svet.
Trefa. Toto je presne tak. Väčšinu čerpám z TV tak celkovo.
-
Vyjednávač
Amateur
A koľko tých trief ešte bude? Lebo slovom "trefa" si reagoval už pred 15 rokmi keď ti niekto niečo k veci povedal.
Že proste uhádol… Ani nepozná ale odhalil ma.
Na city treba dlhší vzťah = spoločné zážitky, spoznávanie lepších aj horších vlastností na tom druhom, budovanie puta. Ak si nedokážeš ženu udržať aspoň polroka, je len malá pravdepodobnosť, že sa do teba naozaj zaľúbi (nerátam také rychlokvasené, ktoré sa zaľúbila po prvej puse a po sexe sa ich už nikdy nezbavíš). A na to, aby si ženu udržal, musíš ju zaujať, váš vzťah by mal niekam smerovať, nemalo by to byť stále o tom istom. Vzťah nie je iba o láske, drvivá väčšina vzťahu je o riešení každodenných problémov a hľadaní spoločného východiska. Láska je ovocie vzťahu. Aby si jedného dňa mohol pozbierať úrodu, musíš najprv niekoľko dní pracovať.chudoba napísal: 29 júl 2025, 13:41 Mne by stačilo keby ma len lúbila opätovala city, ani to nedosiahnem.
-
starysomar
Hardcore addict
Sú ženy, ktoré si mužov vážia pre ich povahu, osobnosť - istotu, ktorú pri nich cítia - nemusia byť pekní ani bohatí.
Chudoba nechápe že musí na sebe veľa a dlho zapracovať - inak ostane lúzrom.
Chudoba nechápe že musí na sebe veľa a dlho zapracovať - inak ostane lúzrom.
Podľa jeho vyjadrení usudzujem, že chudoba závidí tým mužom, ktorí sa nemusia snažiť a ženy ich chcú, ako tí osadníci a drogovo závislí, ktorých tu opisuje. To čo si človek najviac všíma, to je to, čo najviac chce. V jeho prípade by to chcelo skôr zmenu postoja a začať si všímať iné typy ľudí.
-
starysomar
Hardcore addict
Iste - nik nezmení svet, kto chce, môže seba a spov postoj ku svetu.
Kto chce, nájde spôsob, kto neche - dôvod.
Hodne ľudí nechápe, že príčinu svojich neúspechov majú hľadať v zrkadle.
Netvrdím to "z múdrych kníh" - prešiel som si niečim z toho.
Kto chce, nájde spôsob, kto neche - dôvod.
Hodne ľudí nechápe, že príčinu svojich neúspechov majú hľadať v zrkadle.
Netvrdím to "z múdrych kníh" - prešiel som si niečim z toho.