4. Ficova vláda (2023-202x)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
No napriklad by mohli spocitat skody, ktore sposobilo Rusko vyhranymi emailami a tefonatmi - vyjazdy policie, dovolenky, emocialne skody a tiez nahlasene bomby na letiskach. To budu miliony eur.
Na zaklade toho, že britská agentúra podporila videá pre volebnú kalkulačku a nejakých ľudí a aby vyzývali nech prídu mladí ľudia voliť. Nikde však nebolo spomenuté akú stranu, dokonca aj samotný britský autor článku o tomto financovaní sa hneď ohradil voči Ficovmu tvrdeniu a aj on potvrdil, že v jeho článku nebolo nikde spomenuté, že by sa malo jedna o nejakú konkrétnu stranu.wladas napísal: 29 júl 2025, 19:27 Uz to nestiham ani sledovat co dokazu tyto nasi najdolezitejsi vystrajat. Na zaklade coho sme obvinili UK z ovplyvnovania volieb? Ci radsej sa nemam pytat?
No a samozrejme Fico si to vyložil po svojom, že influenceri, novinári a iné osobonsti, dotali zaplatené aby presviečali mladých ľudí aby išli voliť, samozrejme že PS lebo koho iného by mladí ľudia volili, však keď Fico ma stranu, ktorej jedinou úlohou je kupovať si dôchodcovské hlasy karafiátom, gulášom, 13. dôchodkami a vlakmi zadarmo. Teda z pohľadu Fica ak niekto vyzve na účasť vo voľbách mladých ľudí, tak ovplyvňuje voľby v prospech PS.
Ale to, že on má na svojej strane influencerov ako Vegh, Plačková a Psítrus (pardon Rytmus), tomu mu už samozrejme neprekáža.
Samozrejme, že im to poslúži ako záslužná téma, keďže Fantozzi sa prerátal a možno sa už bude musieť škrtať aj zo sociálnych benefitov ako vlačiky zadarmo, alebo 13. dôchodky.
Realita nakoniec dobehla ministra Kamenického. Konsolidácia bude musieť byť drastická
Konsolidácia bude pokračovať koncom leta. Kamenický priznal, že sa dotkne aj sociálnych dávok
Ale Matovič predsa zadĺžil Slovensko o 24 miliárd.mLuks napísal: 29 júl 2025, 22:00 Samozrejme, že im to poslúži ako záslužná téma, keďže Fantozzi sa prerátal a možno sa už bude musieť škrtať aj zo sociálnych benefitov ako vlačiky zadarmo, alebo 13. dôchodky.
Fantozi zistil, že rozkradli a rozflákali peniaze, ktoré ešte ani nevybral. Keď zvýšim dane, tak zaškrtím spotrebu. A keď vymyslím sprostosť ako transakčnú daň, tak ľudia prejdu na keš a nebudú platiť dane vôbec. A zrazu je prekvapený, že výber daní bude oveľa nižší ako očakával. To v SMERE nemajú niekoho s trojciferným IQ? Ale tak čo čakať od politickej strany, ktorej voliči tvrdia, že majú lacné potraviny. To len Šimečka klame, že je tu drahota.
-
harrison314
Hardcore addict
Pozri v Smere zostali len ti co sa nechali chytit a kazdy jeden bol uz odsudeni za ekonomicku trestnu cinnost. Takze to bude rovnaky vykvet ako v Republike, co dokazuju kazdy den.
Ja som tiez z toho zufali, snazim sa to vysvtlovat. Ze kradnutie je cesta do pekla, ale to je hadaznie hrachu o stenu a tiez z toho citim len zufalost a mizeriu.
Inak, Mydlic Barana (ten by mal zalovat South Park, lebo namiesto neho nakreslili Lumpa) vraj skrieka, ze Velka Britania plati aj slovenske media. To ma ale prvykrat v zivote pravdu. Ja ako danovy poplatnik v Spojenom Kralovstve si predplacam slovenske media a skutocne zo zamerom co najviac podkopavat vladu mafie a rusofilov. Mam sa ist udat? A aj za to V ukazane prstami pred 10 rokmi? Poda na mna curta trestko?
-
Mek
Addict
Tu konspiracnu blbost o UK som vcera pocul v relacii "Global radia Frontinus" a nestacil som sa cudovat. Ale vlastne co ocakavat od tak zakonspirovanej rozhlasovej stanice. Oni mali v minulosti uz tolko problemov a pokut, ze sa divim, ze este maju licenciu na vysielanie v pasme FM.
Myslite, ze by realne mohli opat zdvihnut DPH ?
https://www.startitup.sk/vlada-planuje- ... pozornost/
https://www.startitup.sk/vlada-planuje- ... pozornost/
-
harrison314
Hardcore addict
Ja si myslim, ze je to mozne.
No 100% vytuneluju druhy pilier, zvedu nejake extra "Matovicove" dane pre podnikatelov a to DPH... zatial to bolo vzdy tak, ze ked nieco opozicia povedala, ze sa zavedie, Fico to poprela vynadal novinarom a nasledne to v skratenom konani prial.
No 100% vytuneluju druhy pilier, zvedu nejake extra "Matovicove" dane pre podnikatelov a to DPH... zatial to bolo vzdy tak, ze ked nieco opozicia povedala, ze sa zavedie, Fico to poprela vynadal novinarom a nasledne to v skratenom konani prial.
Ak si dobre pamätám, tak Danko hovoril, že 25% DPH chceli schváliť už minulý rok.
Ja davam stavku na otvorenie druheho piliera s moznostou z neho dobrovolne vystupit. Samozrejme k tomu pridaju medialnu, tlacovkovu a FB/TT/IG masaz, budu huckat ludi aby vystupili a dufat, ze im na lep sadne co najviac ludi.
Ten 2. pilier je takmer istota, bojim sa, ze priskrtia zivnostnikov, ale ze sa opat bude zvysovat dan, to by mi fakt nenapadlo. A najvacsim golom ostava fakt, ze to vlastne na verejne financie nema ziadny pozitivny dopad.
-
starysomar
Hardcore addict
To ovšem ich teľce nepochopia. Ani to ostatné. Inteligentnejší a schopnejší mladí, ktorí budú môcť poutekajú (asi aj naši), ostane tu svoloč.
No aspoň sa človek kyslo zasmeje keď číta v diskusiách hlášky ako "Cintulu by mali okamžite prepustiť a povinne poslať zdokonaliť sa v presnom mierení"...
No aspoň sa človek kyslo zasmeje keď číta v diskusiách hlášky ako "Cintulu by mali okamžite prepustiť a povinne poslať zdokonaliť sa v presnom mierení"...
Taký "spln sa mu nesenil" ani keď dal Vemolovi KO. 50 tisíc za propagaciu SPP, ktoré nepropagoval, 40 tisíc za propagaciu školského programu (boh vie čo to je (teda nevie)). 90 tisíc pre Atillku za nič a Curta tu musí trollovať za drobné. A Ficovi vadia influenceri financovaní UK.
Inak, mám follownutého Števa Eiseleho a sem tam na FB komentuje aj politický obsah nejakými trefnými poznámkami, presne pri tejto príežitosti keď Šustaj Colštok dal status o neprípustom zasahovaní UK do volieb cez influencerov mu tam Števo napísal koment "Atilka has left chat", chvíľu tam ten koment bol potom ho Šustajovi modi vymazali. To len tak na okraj, keby mal Curta zase chuť rozprávať o tom ako liberáli a progresívci niečo cenzúrujú a blokujú. Tak buď je Šustaj Colštok liberál a progresívec alebo zabudol nejak na slogan úradu vlády, ktorej je súčasťou "Rešpektujem iný názor", alebo proste je to len banda diletantov, ktorá si vedome serie do huby a mieria na jednoduchých a rozumovo obmedzených ľudí. Za mňa, to posledné.
https://dennikn.sk/minuta/4771950/?ref=mpmFirma Attilu Végha dostala od Takáčovho agrorezortu zákazku za 40-tisíc eur, upozornili opozičné poslankyne Veronika Remišová (Za ľudí) a Martina Holečková (SaS). Zmluva sa týka propagácie školského programu, minister krátko po jej podpise zverejnil na sociálnych sieťach spoločné fotky so zápasníkom.
„Pán Végh má podľa zmluvy propagovať školský program, ktorý robí ministerstvo pôdohospodárstva. V skutočnosti to však vyzerá tak, že dostane 40 000 € za to, že sa odfotil s ministrom Takáčom,“ napísala Holečková.
Podľa Remišovej si vládna koalícia z peňazí občanov platí svoj vlastný marketing cez „rôznych pochybných influencerov“.
Vyzvala ministra Richarda Takáča, aby zverejnil podrobnú zmluvu s popisom aktivít danej firmy a aby do propagačných aktivít na školách týkajúcich sa zdravia detí zapojil odborníkov.
Attila Végh sa nedávno zúčastnil aj na výcviku v rámci armádnych záloh spolu s prezidentom Petrom Pellegrinim či ministrom obrany Robertom Kaliňákom.
Inak, mám follownutého Števa Eiseleho a sem tam na FB komentuje aj politický obsah nejakými trefnými poznámkami, presne pri tejto príežitosti keď Šustaj Colštok dal status o neprípustom zasahovaní UK do volieb cez influencerov mu tam Števo napísal koment "Atilka has left chat", chvíľu tam ten koment bol potom ho Šustajovi modi vymazali. To len tak na okraj, keby mal Curta zase chuť rozprávať o tom ako liberáli a progresívci niečo cenzúrujú a blokujú. Tak buď je Šustaj Colštok liberál a progresívec alebo zabudol nejak na slogan úradu vlády, ktorej je súčasťou "Rešpektujem iný názor", alebo proste je to len banda diletantov, ktorá si vedome serie do huby a mieria na jednoduchých a rozumovo obmedzených ľudí. Za mňa, to posledné.
Počkať, počkať... Bodorovska retardovana hlavohruď bez maturity propaguje školský program? Nie je to náhodou antireklama na vzdelanie?mLuks napísal: 30 júl 2025, 20:34 40 tisíc za propagaciu školského programu (boh vie čo to je (teda nevie)).
-
starysomar
Hardcore addict
Nie nahodou.
Zamer.
Zamer.
-
harrison314
Hardcore addict
A ked sme pri platenych influcenroch na ovplivnovanie volieb, tak spolocny trening s Vaghom tiez neni zadarmo
https://www.aktuality.sk/clanok/9kuCK8W ... u-zakazku/
https://www.aktuality.sk/clanok/9kuCK8W ... u-zakazku/
-
harrison314
Hardcore addict
Tak preto to tu volaju Bananistan.
Bral plat, aj keď sedel vo väzbe za korupciu a k tomu ešte bral 1100€ dôchodok. Napriek tomu mal potrebu brať aj úplatky. A vďaka SMERáckemu ministrovi si behá po slobode, aj keď by mal sedieť v base a ešte si pýta odškodné? To v akom štáte žijeme?!Kováčik dostával z prokuratúry výplatu po celý čas, odkedy ho 22. októbra 2020 zadržali a skončil vo vyšetrovacej väzbe, pretože odmietal ukončiť pracovný pomer. Keď sa dostal do väzby, zdráhal sa opustiť funkciu špeciálneho prokurátora, vzdal sa jej až k 31. januáru 2021. Ešte aj potom ostal radovým prokurátorom s pozastaveným výkonom, vďaka čomu mal nárok na tretinu výplaty, čo bolo zhruba 1 300 eur mesačne. Keď ho v máji 2022 právoplatne odsúdili za úplatok, na prokuratúre definitívne skončil. Ešte počas súdnych pojednávaní vyšlo najavo, že Kováčik každý mesiac berie vojenský výsluhový dôchodok 1 100 eur, lebo kedysi začínal na vojenskej prokuratúre.
https://domov.sme.sk/c/23525066/kovacik ... cisli.html
Dnes rano ma prekvapilo, ze PZ SR ide vysetrovat zapojenie MI6 do ukradnutia volieb Smeru. Nieco co sa nikdy nestalo.
No ludi, ktori pod svojimi menami schvaluju vrazdenie civilistov v susednej krajine, alebo siria nenavistne lzi o utecencoch na Slovensko, necha tak.
No ludi, ktori pod svojimi menami schvaluju vrazdenie civilistov v susednej krajine, alebo siria nenavistne lzi o utecencoch na Slovensko, necha tak.