Ženy ma neľúbia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
chudoba
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Ženy ma neľúbia

Príspevok od používateľa chudoba »

Párkrát sme sa rozprávali o tom že po 30-40 je ťažké sa vôbec k ženám dostať lebo sú povydávané. Väčšina vážnych vzťahov či už so sobášom alebo bez, vznikli ešte niekde v študentských časoch teda do tých 20-25 rokov. Po tomto veku sú už ženy stabilne zadané. Toto nemám z TV ale vidím. A práve včera sa odohralo v práci toto:

Jedna kolegyňa bola stabilne zadaná, ja som vedel tolko, takže som jej ani neskúšal dvoriť. Ale začala mať s priatelom problémy tie klasické bad boy ťahy že sa fláka, ona nevie kde je, agresivita z jeho strany atď. Potom ženská smutná akého má magora a ten klasický scenár. Ale pointa je že po fajtonte sme sedeli pri stole 3 baby a ja. No a ony 3 sú kamošky a rozoberali to tak dopodrobna že jej prídu pomôcť keď bude henten vyvádzať a také. No a jedna tak zo srandy sa ma spýtala že: Nevieš nejakého chlapa pre ňu? … A ona že aaale nieee ja už mám aj dvoch ktorí by tak potenciálne mohli byť. Takže pointa bola že baba aj keď sa rozíde už má hneď aj dvoch kandidátov ktorý by prichádzali do úvahy takže chalani ako ja nemajú ani možnosť. Proste že ak sa aj žena rozíde, neni tam ani to vákum pár týždňom kde by som jej mohol dvoriť ja.

To isté bolo aj s kamoškou ktorá sa mi už dávno páči. Vždy keď začala mať problémy vo vzťahu ešte pred rozchodom už mala pár kamošov čo je utešovali, a snažili sa ju presvedčiť aby ho nechala a potom plynulý prechod od jedného priateľa k druhému. Že som tam nemal ani tú medzeru to skúsit. Lebo ona už počas rozchodu bola zameraná na toho nového.

Aj teraz sa mi páči jedna vydatá kolegyňa. Oni nevyzerajú ka rozchod takže neni to pre mňa aktuálne, ale keby sa aj rozišla. Určite by už mala aj troch náhradníkov lebo žena nikdy neni sama len s manželom. Vždy má kamarátov ktorým sa zveruje, s ktorými sa cíti dobre, robia spolu záľuby, podnikajú akcie. A z tých mužov by stále volaktorí kandidoval keby keby nastali s manželom problémy. Takže ja by som si tam ani neškrtol. V maďarčine sa vraví “labdábo še rúgnák” preklad: ani by som si do lopty nekopol. Obrazne myslené že som futbalista na ihrisku ale k lopte sa ani nedostanem. A to je doslova to! Že ženy nadomnou ani len neuvažujú.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Stále sme pri tom istom, zameriavaš sa na nesprávne typy ľudí. Za prvé, s kolegyňou by som do vzťahu nešiel, pretože keď sa doma pohádate, tak ani v práci od nej nevyventiluješ. Muselo by to byť niečo veľmi silné a ak by to klaplo, asi by som zvážil zmenu zamestnávateľa. Za druhé, uvádzaš ženy ktoré sú vo vzťahu, len preto, lebo nedokážu byť samé. Obvykle ide o také typy, ktoré boli od malička rozmaznané, tamto za ňu vybaví tatko, hento mamka a keď vyrastie, tak tieto úlohy prevezme chlap, bez chlapa sú nesvojprávne. Lebo myslieť ešte pred rozchodom na to, že s ktorým chlapom bude, to tiež nebude z ich strany moc uvážené, proste potrebujú zaplniť vo svojom živote úlohy, ktoré sami nezvládajú. Lásku takýchto žien postrádaš, čo sa ti vlastne na tých ženách páči? Je mi jasné, fyzicky by som tiež vyklátil 50-60% žien, ale vzťah by som teda nedal ani s polovicou tej vzorky.
Vyjednávač
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Vyjednávač »

kayko napísal: 30 júl 2025, 12:58 Stále sme pri tom istom
Zvykaj si, ak to tu admin nezmaže, tak pri tom istom to bude aj na 50., 100., 250., aj 550. strane tejto témy :D Stav sa o ročný plat, že to tak bude :smt033
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ako 18-ročný terepinov Neverending Story. A stále bude trepať sprostosti - osamelých starších žien je viac, než osamelých starších mužov - lebo je ich viac. Mnohé by boli radi za priateľstvo, porozumenie - len ak im ich nevie niekto poskytnúť - vyserú sa na neho.
chudoba
Expert
Expert

Zaujalo ma aj toto že štatisticky je viac žien ako mužov ale reálne to vyzerá že žena má na každý prst troch a muž má neustále sokov. Tak to nejako nevychádza.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Ak má štatisticky žena na každý prst troch, tak prečo nie si jedným z nich chudoba? To by malo byť pre chlapa o to ľahšie dostať sa na nejaký prst, keďže štatisticky je viac žien ako mužov. Akokoľvek to prekrútiš, vychádza mi z toho stále, že problém je niekde v tebe.
chudoba
Expert
Expert

To viem že vo mne, nemám to vyžarovanie, tú chémiu. Ale že vo všeobecnosti to nevychádza lebo to že je viac žien tvrdí štatistika. Ale skutočnosť je že ženám obvykle nadbiehajú aj traja, kým muž nájde stále len zadané ženy.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Keby si netrepal. :)
Ja mám tesne po 40, a nezadaných žien v mojom veku je veľa.
Áno, žena môže mať troch čo jej nadbiehajú, asi preto, že každý muž nadbieha trom ženám. Mužov a žien je rovnako.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

To nemá nič s počtom mužov a žien. Muži sú od prírody lovci, je jasné, že budú nadbiehať keď aj 10-tim ženám naraz, lebo príroda to tak zariadila. Muž vidí prsia a zadok a chce sa páriť a nerieši štatistiku, ani to, či je dotyčná voľná, alebo zadaná. Preto ti to nevychádza.
chudoba
Expert
Expert

Leno všetky ženy čo poznám sú vydaté, zadané, a ked sú rozvedené tak im nadbiehajú stále nejakí muži. Žiadnu takú nepoznám čo by nemala viacerých nápadnikov.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Mám známeho, ktorý robí v atómovej elektrárni. Tam vraj väčšina žien nemá nápadníkov a nie sú zadané. Skús to tam.
Vyjednávač
Amateur
Amateur

kayko napísal: 31 júl 2025, 21:56 Skús to tam.
Prosím ťa nedávaj mu takéto nápady, BEZ SRANDY - on je schopný si tam ísť podať žiadosť, fakt vážne. A vieš si predstaviť tohto íkvača v areáli jadrovej elektrárne?? Choď si pozrieť Pripjať pri Černobyle. Fakt chceš mať toto na svedomí? :lol:
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

curta napísal: 31 júl 2025, 13:29 Keby si netrepal. :)
Ja mám tesne po 40, a nezadaných žien v mojom veku je veľa.
Obrázok
Lenže tu ide o to prečo sú nezadané: slobodné matky, karieristky, škaredé ako cesta do roboty, daddy issues, feministky, kresťanky... Atraktívna, inteligentná, prívetivá, bezdetná žena po 40ke je na úrovni Disney princezny. Vidím to všade okolo seba: mladšia sestra je právnička a teda si prácu berie aj domov, staršia má vlastný biznis, popri ktorom si zvyšuje odbornosť, všetky kamarátky sú zadané (spoločná domácnosť/manželstvo), a všetky kolegyne majú buď priateľa, manžela, alebo sú po rozvode, pričom majú celý katalóg (lepších) mužov, z ktorých si môžu vyberať. Realisticky vzato, ak si chce muž po 40ke (v dnešnej dobe aj po 30ke) nájsť ženu, ktorá nemá mentálne komplexy, tak musí mať buď veľký plat, alebo veľký penis*.

*Ja som pre niektorých veľký k*kot, ale to sa neráta. :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ako to, že sme ešte nevyhynuli???
Na veľký ***** sa akurát chytí veľká *****.
Terepin
Addict
Addict

Ale v konečnom dôsledku sa chytí. :D Aj to sa ráta ako úspech ak všetky ostatné pokusy skončili odmietnutím. Ako hovoria Američania: silver lining.

Pozri sa, v mojom veku je mi u prdele čo si o mne druhí myslia, takže keď som sa minule bavil s kolegyňou o """nás""", tak som hovoril o sebe brutálne úprimne. Žiadne výhovorky, žiadne omáčky, len nefiltrovaná pravda. Ani som ju nemusel vidieť na kamere aby som počul, ako som spoľahlivo zlikvidoval aj ten hypotetický záujem, ktorá mohla mať. :) Faktom je, že začať s randením po 30ke je ako snažiť sa dostať po strednej škole na pracovnú pozíciu, ktorá si vyžaduje 10 rokov praxe: alebo ťa firma zoberie z totálneho zúfalstva, alebo sa k tomu fleku doslova preje**. :P
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Takze uz sme klesli, jeden sa opustil v 40ke, druhy uz v 30ke. Dozrievate ako vino chlapci, len ste od pociatku trosku zlomeni.
Terepin
Addict
Addict

Ja mám 38, ale vzdal som to v 26ke.
chudoba
Expert
Expert

Nejako skoro. Ja to nevzdávam ale v podstate je to to isté, lebo bojovať s veternými mlynmi, alebo sa vykašlať na to… Výsledok je ten istý!

Čo je lepšie? Zúčastniť sa súťaže, a prehrať ju, alebo sa nezúčastniť? Výsledok rovnaký.

Alebo sa dvaja rozhodnú že by chceli rybu. Jeden pôjde na ryby a nič nechytí, druhý ostane doma. Výsledok? Rybu nemá ani jeden ani druhý.
Vyjednávač
Amateur
Amateur

chudoba napísal: 01 aug 2025, 14:26 Ja to nevzdávam
A to preto ženy na teba volajú políciu že ich obťažuješ?
Terepin
Addict
Addict

chudoba napísal: 01 aug 2025, 14:26Čo je lepšie? Zúčastniť sa súťaže, a prehrať ju, alebo sa nezúčastniť? Výsledok rovnaký.
Nesprávna analógia. Prehrať v súťaži znamená vojsť do vzťahu, ale nakoniec oň prísť. Ja som sa nedostal ani len na súpisku. :lol:
Napísať odpoveď