Ženy ma neľúbia
Re: Ženy ma neľúbia
Terepin
No ked sa uz tu hrame na tu uprimnost, tak naco by ti ten vztah bol? Automaticky by ti vygeneroval ix novych problemov a ty ich mas dost sám so sebou uz defaultne. Ved uz si sa za ten cely zivot v podstate plne adaptoval na single zivot. Ked by si frajerku mal, tak by si velmi rychlo prisiel na to, ze to zase az taky raj nie je..
No ked sa uz tu hrame na tu uprimnost, tak naco by ti ten vztah bol? Automaticky by ti vygeneroval ix novych problemov a ty ich mas dost sám so sebou uz defaultne. Ved uz si sa za ten cely zivot v podstate plne adaptoval na single zivot. Ked by si frajerku mal, tak by si velmi rychlo prisiel na to, ze to zase az taky raj nie je..
Na Tour de France chodí 200 cyklistov napriek tomu, že dopredu vedia, že vyhrá iba jeden z nich.
@Terepin, takisto nesprávna analógia, vojsť do vzťahu znamená vyhrať súťaž o niekoho priazeň. Ísť na súťaž znamená, pokúsiť sa niekoho zbaliť. Ak si sa ani nepokúsil, nezúčastnil si sa súťaže.
@Terepin, takisto nesprávna analógia, vojsť do vzťahu znamená vyhrať súťaž o niekoho priazeň. Ísť na súťaž znamená, pokúsiť sa niekoho zbaliť. Ak si sa ani nepokúsil, nezúčastnil si sa súťaže.
K tomu, že okolo 40 nie sú voľné atraktívne ženy - dnes sa každý druhý vzťah rozpadne, rovnako "škaredým" ľuďom, ako tým "atraktívnym" alebo ako si to kto nazve. A tie ženy sú jednoducho voľné a ešte väčšinou aj múdrejšie. 
Vidím to optimisticky.
Ale buď Terepinovi by bol vzťah k ničomu, ako píše gogo, alebo nech si nájde podobnú ako je on, či takú nechce?
Vidím to optimisticky.
Ale buď Terepinovi by bol vzťah k ničomu, ako píše gogo, alebo nech si nájde podobnú ako je on, či takú nechce?
zeny okolo 40tky uz väčšinou v nejakom vztahu/manzelstve su. A ak nie, tak mavaju v tom veku uz zivot zabehany tak, že ani muža donho silou mocou nepotrebuju.
No áno, ale to platí aj pre muža; ale ani ženy ani muži okolo 40tky ešte nechcú tráviť zvyšok života samy.
Chcú vzťah, ale keďže sa doňho silou mocou nehrnú, sú voľní aj dlhý čas.
Chcú vzťah, ale keďže sa doňho silou mocou nehrnú, sú voľní aj dlhý čas.
-
starysomar
Hardcore addict
Alebo áno. Moja dcéra (34) sa rozhodla byť sama. Dôvod neviem no predpokladám, že jej niekto v minulosti ublížil alebo ju ťažko sklamal. Nepýtam sa jej. Neteší ma to no je to jej rozhodnutie, právo.
Zeny okolo 40 su maximalne nadrazane, nieco ako chlapi v 18. Duplovane, ked uz maju deti, kedze uz nemusia riesit hinezdenie a podobne veci.. To by som teda velmi nenazval, ze muza netrebuje.. muz nie je len na prachy a podrzanie vo vztahu.. Mi to obcas pride, ze tie zeny beriete ako nejake menej sexuchtive tvory, ako sme my chlapi. Maskuju to sice dobre, vtom je ich sila a prameni tam aj ista ich moc nad nadmi. Ked ale spoznas zenu hlbsie, taku, co sa pred tebou na nic nehra, zrazu v nej uvidis rovnake zvieratko, ako si ty.gogo956 napísal: 01 aug 2025, 17:31 zeny okolo 40tky uz väčšinou v nejakom vztahu/manzelstve su. A ak nie, tak mavaju v tom veku uz zivot zabehany tak, že ani muža donho silou mocou nepotrebuju.
(Cest vynimkam)
Fglx
Ano vela zien má v 40tke vysoke libido, ale to neznamena že to platí pre všetky. Urcita cast ktora zije single zivot si vystaci iba s masturbaciou..
Ano vela zien má v 40tke vysoke libido, ale to neznamena že to platí pre všetky. Urcita cast ktora zije single zivot si vystaci iba s masturbaciou..
Už sa kamoším s ďalšou kolegyňou, ktorej budem dvoriť. Ajtak mi nedá šancu, ale už balím len tak zo zotrvačnosti. Ako keď niekto podáva športku, lotto, nikdy nevyhrá ale vždy si podá už len tak zo zvyku. Proste ja neodolám a stále skúšam. Ale keď neni obojsmerný záujem tak ja môžem skúšať aj donekonečna. Preto má téma názov aký má. Ja ženy lúbim, len ony mňa nie.
Na single život som sa adaptoval pretože som musel, nie pretože som ho chcel. A úprimne už ho mám plné zuby.gogo956 napísal: 01 aug 2025, 15:09 Terepin
-
starysomar
Hardcore addict
Podobne na tom môžu byť niektoré ženy. Lenže...
Ak majú obe strany nereálne požiadavky na druhú a istú neochotu meniť seba v prospech dvojice - ťažké riešenie.
Ak majú obe strany nereálne požiadavky na druhú a istú neochotu meniť seba v prospech dvojice - ťažké riešenie.
Ženy sa proste nezalúbia keď sa im chalan nepáči. Radšej ostanú samé ako byť s niekym, kto sa im nepáči. Spoznal som včera ďalšiu, aj sme si vymenili kontakt. Zoznámiť sa neni problém, ale zaujať ju je problém aby mala chémiu aby sa zalúbila, to neviem dosiahnúť.
-
starysomar
Hardcore addict
ďalšia, prosím 
Heh, že ďalšia prosím. Moje kolegyňa mi nepriamo naznačila, že naša kolegyňa v tím v skutočnosti nemá priateľa ako mi tvrdila. Dobré, nie? "Treba len skúšať" my ass.
zeny su väčšinou citlive na to aby vo vztahu bola "chémia". Neda sa im to vyčítať, proste tak to maju evolučne nastavené. Ak ju necítia, tak by predsa nemalo zmysel aby sa nutili do niecoho v com sa necitia stastné..
Počúvajte goga! Povedal velkú vec! Presne v tom to celé je. Darmo budete hocijako dobrí, darmo si s ňou budete rozumieť, mať záluby a všetko. Tá žena môže povedať si zlatý, si milý, si super, si mi ako brat, ale NIKDY nepovie že máš u nej šancu. Proste neni chémia skončili sme.
gogo956 je tuším známy evolucionistický apatik 
Neexistuje škaredý chlap, len niektorí majú málo peňazí
Zbohatni a chémia sa vylepší.
Neexistuje škaredý chlap, len niektorí majú málo peňazí
Zbohatni a chémia sa vylepší.
Skôr je to teoretik
Počul som aj verziu že neexistuje škaredá žena, len ty máš málo vypité. 
Včera som sa zoznámil s ďalšou ženskou. Je nezadaná. Dobre sme si pokecali, je milá, srandovná, neni taká povýšenecká ako zvykli ženy byť, aj sme vymenili kontakt ale neodpísala, ale keď sme boli zoči-voči nič tomu nenasvedčovalo že ju nezaujímam. Ludia v dedine ju ohovárajú. To je závisť?
Včera som sa zoznámil s ďalšou ženskou. Je nezadaná. Dobre sme si pokecali, je milá, srandovná, neni taká povýšenecká ako zvykli ženy byť, aj sme vymenili kontakt ale neodpísala, ale keď sme boli zoči-voči nič tomu nenasvedčovalo že ju nezaujímam. Ludia v dedine ju ohovárajú. To je závisť?
-
starysomar
Hardcore addict
To je život.