4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa harrison314 »

Alebo typka, co vypustil video s Cintulom, kde k nemu mali pristup 4 ludia a o 3 sa vie, ze to neboli.

Ale podla toho co o tom citam je to klasicke Ruske - obvin druhych z toho, co robis sa. A u nas sa k tomu pridava to, ze tato vlada nenavidi mladych ludi.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Co ma Matus Taraj Vsetko z toho, ze oznacil za hoax ze zadrzany ukrajinec co hlasil bomby bol plateny z ruska?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Vyzera menej ako babrak?
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

No, dalsi vysledok sorosovsko progresivno fasisticky liberalnej prace:
https://www.reddit.com/r/Slovakia/s/hvtm4SJI0m
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A nezabudni na homosexualov, ti tu davno neboli. Ale urcite to nebude mat nic spolocne s novelou trestneho zakona, ktora legalizuje kradnutie.

Posledne dni prezivam dost uzkost z toho co sa tu deje, a neviem ako z toho von, lebo uz Fico dokazal zmagorit aj moju rodinu a doma uz za vsetko moze zly zapad a liberali.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Polícia našla v budove STVR drogy a veľký obnos peňazí

https://www.aktuality.sk/clanok/ayUFPEt ... os-penazi/
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

lukas9206 napísal: 02 aug 2025, 7:12 Polícia našla v budove STVR drogy a veľký obnos peňazí

https://www.aktuality.sk/clanok/ayUFPEt ... os-penazi/
Najviac ma na tom baví asi reakcia riaditeľky Flašíkovej, podľa ktorej zlá bakaná Markíza vedie mediálnu vojnu voči STVR a drogy v STVR sú dôkaz ako zle na tom táto inštitúcia je a čo všetko sa tam za predchádzajúceho vedenia dialo. Akosi Flašíková nespomína, že STVR už pred vyše rokom totálne ovládli a rozložili Šminkopičová s Machalom. Rebranding mal byť hotový pred letom 2024 a stále nič. Ale za to sa Flašíková priznala, že záťah bol už pred mesiacom. Lenže my, verejnosť, sme sa to dozvedeli až teraz vďaka súkromnej televízii. Lebo z nejakého dôvodu sa to Šminkopičová aj vedenie polície snažili utajiť...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

No ... ked som na tu spravu narazil, len som si precital titulok a scrolloval dalej. Ono sa to fakt nakoniec deje, ze clovek sa voci tomu stava nejak rezistentny a uz sa nad tym ani nepozastavuje.

Autoeditácia príspevku po 1 hod 26 min 8 sek:
Rozumie tomuto niekto ?

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... dovolania/
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

No bol prepusteny z vazby na zaklade nejakej klucky co pouzil sam minister. Stale je ale pravoplatne obvineny.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Prave preto uplne nerozumiem za co co chce odskodne.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

wladas napísal: 02 aug 2025, 11:20 No bol prepusteny z vazby na zaklade nejakej klucky co pouzil sam minister. Stale je ale pravoplatne obvineny.
Je právoplatne odsúdený zločinec. A komplet všetci sudcovia, ktorí Kováčika súdili, aj prísediaci, hlasovali za jeho vinu. Dôkazy o korupcii Kováčika boli jednoznačné a môže byť rád, že dostal tak krátky trest. Ako špeciálny prokurátor by si zaslúžil trest v úplne tej najvyššej hranici daného paragrafu + prepadnutie majetku v prospech štátu. Priťažujúcou skutočnosťou malo byť aj to, že Kováčik s políciou nespolupracoval a za celý čas neprejavil ani štipku ľútosti nad svojim konaním.

Tá "kľučka" je mimoriadne dovolanie ministra spravodlivosti, ktoré sa v minulosti využilo pri administratívnej chybe sudcov, kedy sa už nedá ďalej odvolať a chybu napraviť. Napr. Kolíková to dovolanie podala v prospech odsúdeného, pri ktorom sa sudca "sekol" a do rozsudku mu napísal vyšší trest odňatia slobody, než na aký ho sám odsúdil. SMERák Susko je prvý minister v slovenskej histórii, ktorý vytiahol z basy právoplatne odsúdeného zločinca a ten si len tak pobehoval po slobode, aj keď by mal sedieť ešte niekoľko rokov vo väzení.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

A vlastne na co sa caka, resp kedy by si mal Kovacik ist zase sadnut ? Pretoze po slobode beha uz rok, nie ?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Johnnny napísal: 02 aug 2025, 11:54 A vlastne na co sa caka, resp kedy by si mal Kovacik ist zase sadnut ? Pretoze po slobode beha uz rok, nie ?
Pokiaľ súd nestanoví dátum pojednávania, na ktorom rozhodne o mimoriadnom dovolaní ministra. Takže tipujem, že Kováčik bude na slobode minimálne pokiaľ Fico neprehrá voľby.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

A nemal by to sud stanovit vez ohladu na to kto je aktualne pri moci ? :-) Tieto procesy, pravo obecne ide uplne mimo mna, nakolko nie som schopny ani ochotny tomu rozumiet, takze sa mozno pytam blbosti, ale zaujima na to.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Ja som zvedavy na to, ako curtovi napisali obhajobu toho, ze sa Eriček fotil so skulavymi rumunskymi Romami, ktori sulozili len vtedy, ked ku tomu zeny donutili nasilim a drogami a za to, a ine trestne ciny, su stihani
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Johnnny napísal: 02 aug 2025, 17:48 A nemal by to sud stanovit vez ohladu na to kto je aktualne pri moci ? :-) Tieto procesy, pravo obecne ide uplne mimo mna, nakolko nie som schopny ani ochotny tomu rozumiet, takze sa mozno pytam blbosti, ale zaujima na to.
Nesledujem to tak, aby som vedel, akému senátu pristál na stole spis Kováčik a aké je tam rozloženie síl. Pravdepodobne nevyhráva ani jedna strana, preto sa už rok nedeje vôbec nič. Keď sa pozrieš napr. na vojnu v polícii, tak tam je Zurian na inšpekcii, ktorý sa schovával pred trestným stíhaním v Bielorusku a jedna SMERácka prokurátorka. Tá prokurátorka posledný prípad Čurilovcov pridelila 4 vyšetrovateľom, všetci 4 to odmietli ako totálnu hovadinu, takže nakoniec si tá prokurátorka musela spis prideliť sama sebe a ona potom obvinila ďalšieho bývalého vyšetrovateľa zo sabotáže (lebo si dovolil vyšetrovať Fica za korupciu a vraj tým ohrozil chod štátu). :D :D Už aj Žilinka sa im stavia na zadné a jednému z Čurilovcov zrušil obvinenie cez paragraf 363.
jackb napísal: 02 aug 2025, 22:43 Ja som zvedavy na to, ako curtovi napisali obhajobu toho, ze sa Eriček fotil so skulavymi rumunskymi Romami, ktori sulozili len vtedy, ked ku tomu zeny donutili nasilim a drogami a za to, a ine trestne ciny, su stihani
Fakt si na to zvedavý? Ten je*o napísal o Gašparovi, že je to slušný človek.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"Už aj Žilinka sa im stavia na zadné" - zaujímalo by ma, či vetrí, že by mohol prísť (nie len) o koryto - alebo kdesi z hĺbky vyhrabal zvyšky svedomia :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A dalsi pondelok konsolidacie na Slovensku sa zacal

Sutaj si lieta specialom
https://www.aktuality.sk/clanok/dsCUW0R ... licajtami/

Drevo z Tatier konci v Rumunsku, lebo su to narodovci no devastovatSlovensku prirodu im nevadi
https://e.dennikn.sk/4770912/gps-ukazal ... -rumunsku/
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Liberálka Anna :D
Prílohy
528020147_1179947967510968_6511866208643315884_n.jpg
wladas
Redeemer