Beh pri nadvahe nie je idealny kvoli klbom. Ostatne vymenovane su fajn. A ide hlavne o pravidelnost. Nezaskodila by ani taka ta nastavitelna cinka jednorucka. Staci jedna. To je typ kde si vahu nastavujes jedoduchym cvaknutim na bokoch. Znackove su velmi drahe ale existuju aj lacnejsie varianty a su plne funkcne.Terepin napísal: 01 aug 2025, 15:01 Robím len to, čo mi umožňuje telo. Teda nie veľa. Kliky, brušáky, plank a beh.
Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Mám aj tú.
Super. A pouzivas ju?
Jasnačka.
Autoeditácia príspevku po 2 dni 10 hod 45 min 14 sek:
Som zvedavý kedy sa dostaví tá lepšia nálada, lebo zatiaľ som po cvičení len podráždený a unavený.
Som zvedavý kedy sa dostaví tá lepšia nálada, lebo zatiaľ som po cvičení len podráždený a unavený.
-
starysomar
Hardcore addict
Dobrá nálada sa "nedostavuje". Treba si ju budovať a hýčkať.
Kto čo hľadá, to aj nájde.
Kto čo hľadá, to aj nájde.
Všade čítam, že športovanie zlepšuje náladu a dopĺňa energiu. I keď celkom nerozumiem ako môže fyzické vyčerpanie zlepšovať náladu a dopĺňať energiu...
Napriklad tak, ze sa uvolnia hormony stastia (su tusim styri).
No u mňa to zatiaľ nefunguje.
dlhodobo si myslím že si z nás robiš žarty. Lebo ak to myslis vážne, tak potom fakt tvoja psychika je, ako to naznačiť, svojim spôsobom "nie bežná". Ono zase, ak berieš lieky na psychiku, tak je potom pochopitelne, že vnimas veci trochu inac ako ostatní ludia.. Tie ti mozu potlacat aj radost z beznych veci, ako je napr ten šport.Terepin napísal: 05 aug 2025, 6:41
Neorozraval si sa s lekarkou ci by nebol cas ak nie vysadit tak tie lieky aspon v davkovani znizit? Nemylsim ze sam od seba si to zacne menit,ale nech sa k tomu vyjadri lekarka ako to vidi?
Autoeditácia príspevku po 2 min 2 sek:
Ako vždy, HealthyGamerGG presne na toto zverejnil video:gogo956 napísal: 05 aug 2025, 20:30 dlhodobo si myslím že si z nás robiš žarty. Lebo ak to myslis vážne, tak potom fakt tvoja psychika je, ako to naznačiť, svojim spôsobom "nie bežná". Ono zase, ak berieš lieky na psychiku, tak je potom pochopitelne, že vnimas veci trochu inac ako ostatní ludia.. Tie ti mozu potlacat aj radost z beznych veci, ako je napr ten šport.
Neorozraval si sa s lekarkou ci by nebol cas ak nie vysadit tak tie lieky aspon v davkovani znizit? Nemylsim ze sam od seba si to zacne menit,ale nech sa k tomu vyjadri lekarka ako to vidi?
pozrel som si polku tohoto videa, potom som to uz len popreskakoval. ale mozem ti povedat, ze s takymito pi*ov*** absolutne marnis cas. naco to vobec pozeras? co ti to dava? ak zabavu, ok, ale dufam, ze si z toho nic neberies. cela tato spirala, kde sa tocia naschval videa pritiahnute za vlasy, aby na ne mohli mohli dalsi ludia reagovat naschval extremnymi nazormi a na to sa zasa tocili reakcie su len a len na to, aby pritahovali pozornost a zarabali peniaze. sice nemozem hovorit za usa, ale s nasou "dating scenou" to naozaj nema nic spolocne.
To video mi neukázalo nič nové. Tento názor som mal od začiatku.
presne, treba sudit cudzich ludi len na zaklade vzhladu.
Pre mňa je to nechutné a takéto ženy ma odpudzujú. To isté platí, ak vidím ženu fajčiť.
-
starysomar
Hardcore addict
Odpudzuješ sám seba. Poznám niekoľko veľmi šikovných, múdrych pracovitých mladých ľudí, ktorých by si Ty odsúdil na prvý pohľad. Tie videá som nepozrel a nepozriem no ako je napísané vyššie - súdiť podľa vzhľadu je sprostosť. Až keď to otovrí hubu 
Podľa seba súdiš mňa, hej?
Nie, súdi Ťa podľa tvojich výrokov.
Presne tak. Terepin tu prezentuje povrchne nazory, sudi ludi podla vzhladu, vyhovara sa ako zenam ide o peniaze, obhajuje sam seba ako mu sestry chvalia jeho vzhlad a styl obliekania, pritom je to clovek, ktory je podla mna pre zeny odpudivy a podivny. Kamaratka by ho zhodnotila jednym slovom - posuk! Jeho humor sa nestretava s pochopenim, v praci je neoblubeny a akurat si dokaze zvysovat ego videami z YouTube, ale len tymi, ktore mu pridu vhod.
Tu mas video z tvojho oblubeneho YouTube, ale toto ti asi nezapasuje. Pozeraj ty traged!
Tu mas video z tvojho oblubeneho YouTube, ale toto ti asi nezapasuje. Pozeraj ty traged!
-
starysomar
Hardcore addict
Terepin sa za 20 rokov nikam nepohol. Neche. Chce sa ľutovať a sťažovať.
Dostal stovky racionálnych rád - odpoveď - výhovorky.
Kto mu to má riešiť?
Zrejme sa dobre cíti vo svojej bubline - nasr....
Dostal stovky racionálnych rád - odpoveď - výhovorky.
Kto mu to má riešiť?
Zrejme sa dobre cíti vo svojej bubline - nasr....
Akože, už som tu čítal kadejaké sprostosti, ale že mať preferencie vo vzhľade žien je povrchné je nové dno.
Autoeditácia príspevku po 2 min 49 sek:
Autoeditácia príspevku po 2 min 49 sek:
Aha, čiže ja nemôžem považovať ženy za nechutné, ale ony mňa áno? To je taký ten typický názor simpa.heker napísal: 19 sep 2025, 11:14pritom je to clovek, ktory je podla mna pre zeny odpudivy a podivny